Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

pozerate niekto tuto show? ja som vcera zacal a skvele som sa bavil, jojka si vybrala skvely format, na konkurze cakala vidlacky a zadarilo sa jej v nejednom pripade :)

• Pridať bod 1
  • Odobrať bod 1
Zverejnené

tak-tak

je to také voľné pokračovanie

Rozvedených so záväzkami

príjemný relax, keď nemáte na nič chuť

Zverejnené

Videl som len par minut, ale to co som videl bolo proste famozne. Reality show dotiahnute do tak totalnej absurdnosti, ze je uplne perfektne :).

Zverejnené

nevidel som, neuvidím, nechcem vidieť :) stačili upútavky :)

Zverejnené

Zabúdam na to, že to býva v piatok. Takže videl som len prvú časť. Nie je to zlá show, hlavne ako sa tam tá jedna ožrala hneď v prvý deň. Budem si to musieť pohľadať na nete tie zvyšné časti.

Zverejnené

my sme to zhliadli na babskej bytovej zurke, a opantane alkoholom sme usudili, ze tie nase debaty o chlapoch, aki maju byt, aki nie su, su v podstate malichernosti .. tie slecny tam, tie riesia uplne ine veci...

pobavili sme sa :) :) .. berieme to ako Odu, pardon parodiu, na vztahy

odteraz bytove zurky zasadne piatky, kvoli tejto showke, to nas vie tak fajne uzemnit, pri tom nasom snivani :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

tiez uz mam s kamosom dohovorene, ze v piatok o osmej spravime veceru, dame flasu whisky a budeme sa rehotat :)

• Pridať bod 2
Zverejnené

mna najviac pobavilo, ked som videla v novinach... marian uz neni panic, prisiel o to s rozvedenou chovatelkou hydiny... :) :) :) :) to zabili... ale je to vtipne.. pozeravam... :)

Zverejnené

Nevidela som ešte ani jeden diel, ale podľa vašich komentárov si to asi piatok už pustím. :)

Zverejnené

marian uz neni panic, prisiel o to s rozvedenou chovatelkou hydiny... :) :hahaha: :) :)

Podľa mňa s chovateľkou prasiat by to bolo zaujímavejšie <_<
Zverejnené

ak s jeho vtakom narabala tak ako so sliepkami v tretej casti, tak to bolo prvy aj posledny krat <_<

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

šak tam tie slepky nemajú žádnu ohradu, chapéééš?

kokos to čo mu tam behá po farme?
Zverejnené

ešte tú ženu nenašiel ? :odpadnem:

keď nič nepíšete, myslela som, že to už aj skončilo ... alebo prinajmenšom to nie je až taká sranda :) :cotisisi:

ešteže tie sliepky tam sú :confused:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

tak-tak

pravdu majú

šak taká farma

šak to mosí mať úroveň - úroveň to mosí mať

Zverejnené

Zajtra nezabudnite pozerať, krásavica z Hoľyvodu výrečná po tatkovi, krásna po matke, to sa nemôže nechať ujsť :)

:) kokos ja z toho starého nemôžem, to je magoooooor :) On určite bude nejaký narušený.

Zverejnené

Martinke a jej rodine by mali dať vlastnú TV show :hanba: Tie hlášky nemajú chybu! :niee:

Zverejnené

No však budú mať, v pondelok na JOJ o 22:15 - Martinka - Kleopatra z Turca

Bude to trvať hodinu :hanba:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Dosť smutne to skončilo. Tvrdá slovenská realita.

Aj dneska ide Martinka ?

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

jaj. :rolleyes:

pardon, joj. či au.

a ja som myslela, absolútne naivne, že šéfka zatiaľ stačí ...

ale kdeže ...

Z jarných noviniek trhovej dvojky sú už známe aj formáty Šéfka, Áno, šéfe!, Bordelári, Chutíš mi, druhé série šou Kapor na torte a seriálu Keby bolo keby či seriálová novinka Dr. Ludsky. Chystá tiež nový komediálny seriál z prostredia firmy od tvorcov Mafstory a Profesionálov.

jojoj.

Zverejnené

Veru joj.

Mne to pripadá ako v Indii, (či v ktorej to krajine) ešte stále rodičia hľadajú deťom partnerky/partnerov.

Zverejnené

prečo v Indii?

rodičia vyberali ženícha - nevestu aj tunajších krajoch

síce nie v tak mladom veku

ako je tomu v Indii,

ale hľadali - vyberali

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov