Skočiť na obsah

Blokovanie stránok pre určité konto


Sniper

Odporúčané príspevky

Dá sa -nejakým- spôsobom vyriešiť aby užívateľ zo svojho konta mal prístup len na určité webové stránky, ktoré mu povolím? Snáď sa to -nejako- dá, ale neviem ako. V jednej firme som niečo riešil na jednom počítači, kde bol prístup len na firemné stránky. Ten PC bol v internej sieti, takže niekde v budove bol server, ktorý každému PC povolil len určitý prístup. Chcem len vedieť, či sa také niečo dá spraviť aj na jednom PC.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 4
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • Sniper

    3

  • Daekin

    2

Top prispievatelia v tejto téme

jasne ze su take moznosti, videl som niekolko programov na to...

nejaka podpora je priamo vo windows 7 - vola sa to network access control - ale nie som si isty, ci to nevyzaduje nejake domenove nasavenia.

takto naspamat ti asi programy nepoviem, mozem pokukat...

napriklad aj windows live family safety je na to urcene...nova verzia vraj uz umoznuje blokovat aj konta ktore nie su zviazane na Windows live ID...tak skus...

Windows Live Essentials Beta

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No to si mi poradil dobrú hovadinu. Ja potrebujem jednoduchý software, ktorý nevyžaduje registráciu na Windows Live a najmä užívateľovi s obmedzeným kontom nebude ponúkať namiesto blokovaných stránok formuláre so žiadosťou o odblokovanie stránky, ja potrebujem proste aby blokovaná stránka hodila chybu 404 a okrem toho keď som to testoval tak hneď po prihlásení mi vyhodilo okná, že služba Bezpečnosť rodiny je aktivovaná bla bla, stránky sú blokované bla bla, ja doma nemám blbých aby hneď nevedeli koľká bije. Teraz dokonca zisťujem že ono to nemá ani uninstall tak teraz musím nad tým filozofovať ako to vôbec dostať preč. Dík na typ, ale toto nechcem.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Sorry...

Uninstall by to malo mat...je to jedna polozka v add remove programs: WIndows Live Essentials. (alebo ked nie, tak hladaj Family safety osobitne). odinstalovat sa to ale da, ja som to skusal.

skusim najst nejaky iny soft...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov