Skočiť na obsah

Povolebná situácia v SR r. 2010

Povolebná situácia v SR r. 2010  

19 členovia hlasovali

1. 1. Ako podľa vás dopadli voľby?

2. 2. Ako sa podľa vás bude vyvíjať situácia na Slovensku?

• Politika a ekonomika sa bude opäť poberať správnym ... smerom
    • Bude to hlavne o naprávaní chýb predošlej koalície
    • Nič zásadné sa nezmení po celé 4 roky
    • Pravicová koalícia sa rozpadne a bude ešte horšie
    • Neviem posúdiť
      0

Odporúčané príspevky

Zverejnené

začalo to veľkým krikom samopalníka lipšica. skončí to veľkým fiaskom a utíchnutím. je to len manéver na odpútanie pozornosti od činov súčasnej vlády.

zdražovanie, zdaňovanie, 11 a viac hodinový pracovný čas, obmedzenie zdravotnej starostlivosti to ste chceli voliči tohto vládneho zlepenca ? čo ste masochisti ?

Ako sa podľa vás bude vyvíjať situácia na Slovensku?

Politika a ekonomika sa bude opäť poberať správnym ... smerom

Bude to hlavne o naprávaní chýb predošlej koalície

Nič zásadné sa nezmení po celé 4 roky

Pravicová koalícia sa rozpadne a bude ešte horšie

Neviem posúdiť

nebolo by správne a spravodlivé dodať ešte jednu možnosť ?

- pravicová koalícia sa rozpadne dovládne a po nových voľbách začne vládnuť ľavica a bude lepšie.

• Pridať bod 2
Zverejnené

vlasto

ked si uz pozeral tlacovku SNS, zabudol si dopisat, ze Lipsic podla vsetkeho prekrocil svoje pravomoci, ked citoval udaje, ku ktorym nemal zo svojej funkcie pristup :)

este k jednej veci

Tiez mi to niekedy ujde a napisem "lavica", ale nie som si isty, ci na Slovensku vobec nejaka relevantna lavicova strana existuje :thumbsup:

• Pridať bod 1
Zverejnené

nebolo by správne a spravodlivé dodať ešte jednu možnosť ?

- pravicová koalícia sa rozpadne dovládne a po nových voľbách začne vládnuť ľavica a bude lepšie.

Tak neviem, bud sa rozpadne a nedovladne, alebo sa nerozpadne a dovladne. Ta posledna moznost mi nejako nedava zmysel.
Zverejnené

elfant.prepáč zabudol som že tebe musím všetko po lopate.

Tak neviem, bud sa rozpadne a nedovladne, alebo sa nerozpadne a dovladne. Ta posledna moznost mi nejako nedava zmysel.

jednoznačne : rozpadne a dovládne čiže skončí svoju vládu.

Zverejnené

veľmi dobré čítanie mapujúce minulú aj súčasnú situáciu

hlavne odpoveď na otázku o sporoch vo vládnej koalícii:

Myslím si, že za istých okolností

má šancu dovládnuť do konca

volebného obdobia, lebo rozpory nie

sú až také neprekonateľné, aby vládu

položili.

pred urážkami typu dzurindovec a pod.

upozorním na túto časť

Red - Čo sa týka ekonomickej politiky, Radičová niekedy pôsobí ako „soft Fico“...

G,M. – Keď sa premiérka vyjadruje o niektorých krokoch, tak sú to tie, ktoré sú bližšie jej odbornej zameranosti, tomu, v čom sa vyzná, teda sociálnej oblasti. Určite nie je nejakou ľavičiarkou, ale má svoju predstavu, akým smerom sa má uberať sociálna politika. Na druhej strane, ak sa majú robiť nepopulárne opatrenia, tak čo najskôr, v prvých dvoch rokoch. Inou vecou je, že niektorí politici SDKÚ majú z roka 2006 syndróm porážky, zapríčinenej „nedostatočnou“ sociálnou citlivosťou.

Zverejnené

Viete dačo o tom že sa pripravuje petícia na zvrhnutie súčasnej vlády ? ... nie je to len "kačica" ... pretože ak nie tak to vidím na ďalšie vyhodené peniaze na niečo čo nebude mať úspech ... keď vo voľbách bolo dačo okolo 50% účasť si oni vážne myslia že prípadné referendum by malo viacej ...

odkaz

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

18:25 Sloboda a solidarita na Facebooku odkazuje: Tato koalicia je daleko silnejsia a cestnejsia ako tvrdi Smer. Trnka nebol zvoleny.

mi to príde ako vo futbale

neprehrávať sme sa už naučili, teraz je čas začať vyhrávať

Zverejnené

Teraz je otazne na com bude postavene podanie na ustavny sud. Aj ked od pravneho experta Fica sa da ocakavat ze pouzije argument o preciarkovani a pecive, Trnka ma asi tolko rozumu, ze mu dojde, ze by to bolo tazko dokazatelne.

Kazdopadne este sranda bude, aj ked "sanka dole, sefe", ktoru Fico aj s Gasparovicom pravdepodobne utrpeli, za to stala.

post-48-0-08784000-1305660569_thumb.jpg

Zverejnené

Nakoniec to skončilo presne tak, ako som si to myslel, Fico našiel blšky a hlasovanie označil za zmanipulované... :birthday: :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov