Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ach, no škoda :( Prial som to Argentíne...

Posted

nj. tiež.

čo už. a máme to. po kvalitnom trápení, ale aspoň nerozhodujú o majstrovi sveta penalty.

Posted

Pre mna velmi kvalitny - zaujimavy a napinavy zapas - bol to asi jedinny co som videl cely pocas MS. Mna to uz tak neberie.

Nechcel som vitazstvo nemcov v riadnom hracom case - potom mi to bolo jedno - a nechcel som penalty. Aby nik priklad Messimu nemohol vytykat-ze nevie dat penaltu a prehral nam to. - lebo to pravda nieje ani by nebola.

Preco som nechcel aby nemci vyhrali po90 - lebo som mal niekolko tusakov 4-5 a vysli dobre kurzy a nepodal som. Dnes som chcel dat 200 eur na Nemcov - nedal - lebo aj nechcel - nedal si ani raz za mesiac sa ti to vypomsti - preto som chcel aspon remizu. Co vyslo.

A nemci - dnes lepsi neboli - ale zasluzene vyhrali aj dnesny zapas - dali z jednej akcie jeden gol - v inych ich dali kopec - lebo mali slabsie obrany proti sebe.

Dnesna obrana az na ten gol velmi dobra v defenzive. V ofenzive sa nenormalne spoliehali na messsiho - ake mu davali nahravky - ake vobec nahravky davali - ak to kopli na Messiho uz len stali a cakali co spravi - dobre bolo to nemehlo,co striedal Huigauajina(neviem ako sa pise jeho meno) - spravi dvoch hracov nahravamu a on nic stoji a po to prihravku si nabehol Messi.

Sance toho hnupa - ked nevedel prekopnut brankara - aj Messiho sanca - ci ta Higuajina - ked mu do offsidu nahraval hlavickov Nemec - Nemci by z toho dali aspon dve goly.

Preto aj ked dnes lespi neboli - Nemci najlepsi su - nemehlo pre mna u nemcov Surle.

Posted

Nemčúúúúríííí   :winner_1:

Posted

...::: Výsledky MS 2014 - 13.júl 2014 :::...

A je koniec! Po víťazstve 1:0 po predĺžení slávili svoj 4. majstrovský titul Nemci!

champions.jpg

Ocenenia:

• Zlatá lopta (najlepší hráč): ARG.pngLionel Messi
  • Zlatá kopačka (najlepší strelec): COL.pngJames Rodríguez
  • Zlaté rukavice (najlepší brankár): GER.pngManuel Neuer
  • Najlepší mladý hráč: FRA.pngPaul Pogba
  • Cena fair-play: COL.pngKolumbia

• Upvote 1
Posted

Moze mi prosim niekto fundovane vysvetlit zaco dostal tu Zlatu loptu Messi? V tej FIFAe nie su ziadni suchari, maju riadny zmysel pre humor.

Posted

za svoje meno :)

najlepsim hracom zdaleka nebol 

Posted

no áno. dnes sa veškerá tlač vzácne zhoduje, vrátane pekne hlasného Maradonu, na podivnosti Messiho ocenenia.

Posted

Udajne to dostal preto ze doviedol tim do finale. Akurat ze Argentina sa tam dostala vdaka defenzive a do tej sa on nezapajal. A smerom dopredu toho vymyslel viac aj Di Maria. A to nehral 2 ci 3 zapasy.

Posted

presne tak :)

argentinska defenziva bola vynikajuca, ale utok bez Messiho na urovni Grecka, pri vsetkej ucte ku Grekom :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Additional information you can see at Privacy Policy