elfant Zverejnené 4. Máj, 2010 Zverejnené 4. Máj, 2010 No dovol, myslim to smrtelne vazne ... :lol: A na Den padlych by sa mohlo slavit prve vyrocie padu servra :)
Sniper Zverejnené 4. Máj, 2010 Autor Zverejnené 4. Máj, 2010 To nie je zlý nápad s tým serverom. Tuším sa to stalo 26.12.2005 ak si dobre pamätám :lol:
game Zverejnené 3. Marec, 2012 Zverejnené 3. Marec, 2012 jeden skutočný fórumácky sviatok, niečo ako 1.1. pre republiku ...dnes má toto naše super fórum skutočne skutočné narodeniny, koniec škôlkarskeho veku, už je školák :) forum.FreeSpace.sk má 3.3. 2012 šieste narodeniny :kvetinka: 1
Sniper Zverejnené 3. Marec, 2012 Autor Zverejnené 3. Marec, 2012 No kto by to povedal, že to až 6 rokov potiahne :D
secretka Zverejnené 4. Marec, 2012 Zverejnené 4. Marec, 2012 dnes má toto naše super fórum skutočne skutočné narodeniny, koniec škôlkarskeho veku, už je školák :) Nech sa darí nielen "školáčikovi", ale hlavne, nech sa darí našim trom NAJ ... Fórum nikdy nebolo a nie je "samo". Tak ako všetko, aj Fórum musel niekto "stvoriť", musí ho niekto riadiť, upravovať, kontrolovať, musí ho niekto viesť ... ... bez game, Cactalesa, ale hlavne bez Axela by toto Fórum nikdy nebolo také aké je. Takéto je práve vďaka vám, a tak ... gratulujem Fóru k sviatku a ďakujem našim "najvyšším". :klobuk: 2
Sniper Zverejnené 18. Január, 2013 Autor Zverejnené 18. Január, 2013 18.1.2003 Dnes je tomu presne 10 rokov, čo som sa zaregistroval ešte na pôvodné Freespace fórum, bolo to na nejakej českej free doméne, už neviem či wz.cz alebo 4me.cz. Istý čas sme tam mali tmavý skin a z neho mám zopár screenov, z toho jeden z profilu, ešte s mojím prvým avatarom, ktorý som mal aj na PF: Vtedy som tu bol len ja. Žiadna game, žiadny aljak63, žiadny Linkman, žiadny xenocide, žiadny alamo, žiadna secretka, žiadny elfant, žiadna doll, žiadny weirdo, žiadna nutrinka, žiadny phersu, žiadny alarm, žiadny tomassi, žiadna flora, žiadny lopata555, žiadny Hedgehog, žiadna Hellé, žiadna littlewitch, žiadna Janka R, žiadny Darkman, žiadny tiborco, žiadny Tom, žiadny funebrak, žiadny Danekin, žiadna Andulqa no a takto by som mohol pokračovať až do polnoci, ale dnes sa mi už nič nechce. 2
game Zverejnené 18. Január, 2013 Zverejnené 18. Január, 2013 gratula najstaršiemu fs členovi :klobuk:
game Zverejnené 18. Január, 2013 Zverejnené 18. Január, 2013 ináč je to zaujímavé, nespomeniem si vždy, ale keď áno, na nejaké fórumácke, aj staré pf - fórumácke sviatky, sú to zaujímavé pocity ... fb vo mne takéto pocity nevyvoláva :)
Sniper Zverejnené 19. Január, 2013 Autor Zverejnené 19. Január, 2013 U mňa to tiež bola náhoda, presný dátum som si nepamätal, vedel som, že to bolo niekedy v polovici januára. V poslednej dobe sa snažím upratať harddisk a pri prezeraní súborov som narazil aj na tento a tam som uvidel ten dátum.
Janka R Zverejnené 19. Január, 2013 Zverejnené 19. Január, 2013 Vtedy som tu bol len ja. Žiadna game, žiadny aljak63, žiadny Linkman, žiadny xenocide, žiadny alamo, žiadna secretka, žiadny elfant, žiadna doll, žiadny weirdo, žiadna nutrinka, žiadny phersu, žiadny alarm, žiadny tomassi, žiadna flora, žiadny lopata555, žiadny Hedgehog, žiadna Hellé, žiadna littlewitch, žiadna Janka R, žiadny Darkman, žiadny tiborco, žiadny Tom, žiadny funebrak, žiadny Danekin, žiadna Andulqa a tak si si nás postupne vysníval....aký pekný príspevok Axel :)
Sniper Zverejnené 19. Január, 2013 Autor Zverejnené 19. Január, 2013 ... že vysníval.. :zubiska: v niektorých prípadoch to boli skôr nočné mory! :smilieee:
game Zverejnené 3. Marec, 2013 Zverejnené 3. Marec, 2013 to, že čas príšerne uteká, je fráza, klišé, a dokonca pravda ... čo si len prajete ... :)dnes má tento náš nádherný superportál znovu narodeniny ... a zopakujem s láskou a prianím všetkého najlepšieho všetkým, čo sa na ňom a jeho obsahu a forme podieľajú, so zmenou číslic to, čo som napísala minulý rok :) : FreeSpace.sk má 3. 3. 2013 siedme narodeniny :kvetinka: 1
Sniper Zverejnené 3. Marec, 2013 Autor Zverejnené 3. Marec, 2013 7 rokov je dosť dlhá doba. To je viac ako čo je preceda pri moci.
funebrak Zverejnené 3. Marec, 2013 Zverejnené 3. Marec, 2013 Pripajam sa ku gratulacií nech sa tomuto forumu dari do buducich rokov aj nadalej :ahooj: :party: :birthday:
Janka R Zverejnené 4. Marec, 2013 Zverejnené 4. Marec, 2013 :flowers: ps: logo je krásne- čisté linie... :thumbsup:
game Zverejnené 3. Marec, 2014 Zverejnené 3. Marec, 2014 že čas uteká, tu konštatujem každý rok ... naše maličké má zasa sviatok :) FreeSpace.sk má 3. 3. 2014 ôsme narodeniny :kvetinka:
game Zverejnené 3. Marec, 2015 Zverejnené 3. Marec, 2015 ... a zasa idem konštatovať - neskutočne to uteká ... náš malý fs školák má dnes sviatok: FreeSpace.sk má 3. 3. 2015 deviate narodeniny :kvetinka: 2
Ryan Giggs Zverejnené 3. Marec, 2015 Zverejnené 3. Marec, 2015 Co z takej oslavy ked este nemoze pit? :(
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz