Sniper Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Napadla mi taká sranda vec, podľa vás, ktoré dni v roku by sa dali označiť za fórumácke sviatky? Napr. Slovensko oslavuje svoj vznik 1.1., my by sme oslavovali 3.3.8.5. Slovensko oslavuje koniec druhej svetovej vojny, my by sme mohli oslavovať keď alfi dostal ban (dátum zistím), 5.7. Slovensko oslavuje príchod Cyrila a Metoda, my by sme mohli oslavovať čo ja viem 4.8. príchod Cactalesa na Fórum. Za 17. november, dňa boja proti totalite, by sme mohli dať napr. dátum keď sa tu zaregistroval elfant a pod. :lol: Niečo vymyslite :)
elfant Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Za 17. november, dňa boja proti totalite, by sme mohli dať napr. dátum keď sa tu zaregistroval elfant a podTak toto mi vysvetli ... :lol:
Sniper Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 :lol: to ja som tušil že budeš prvý čo zareaguje. No tak vymysli lepší dátum :)
elfant Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 mal by som ich niekolko, radsej to sem nenapisem, ale kludne mozes spojit koniec druhej svetovej s dnom boja proti totalite Ja len, ze z boja proti totalite ma neobvinil este nikto, si prvy Co tak kaslat na politiku a drzat sa prirody ? Jarny a jesenny slnonavrat by tiez nebol zly sviatok
game Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 aj s príslušnými obradmi, o polnoci tanec na lúke ...prípadne by sme to mohli spojiť s príchodom littlewitch na fórum a rejdami čarodejnícprípadne vatru zvrchovanosti by sme mohli sláviť v deň, keď tomassi začína svoje jarné túry po vrchoch a kopcochprípadne deň príchodu každého jedného fórumáka urobiť pamätným dňom :lol: silno mi to pripomína časy dávno minulé, keď sme chodievali po večeroch piatky - soboty po putikách celá tlupa, ale nielen tak obyčajne, ale vždy musel byť dôvod ...aj sme ho vždy našli, deň nudných novinových správ, deň bielych tenisiek, výročie začatia chodenia do príslušnej krčmy, týždňové výročie začatia predávania burčáku v družstevnej pivnici, deň kvetov, keď mala kamoška vo vlasoch kvetinovú sponku ... :) takže budeme premýšľať :)
tomassi Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 v tom prípade by sa hodil aj titul podobný tomu - Otec národačiže Otec fóratu však nastáva dilema po ktorej vetve ísťči ho hľadať na poste (na post fóre, nie na pošte)alebo u zakladateľa starého FreeSpace fóra každopádne dátum registrácie toho ktorého moderátora na FSPF,by mal byť vyhlásený za pamätný deň
majuska Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 den prichodu na forum mozu byt mensie narodeniy, vatra zvrchovanosti moze byt, tie sa mi vzdy pacili "Otcovia putnici" by bol okrem elfanta este kto?
elfant Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 "Otcovia putnici" by bol okrem elfanta este kto? Otec putnik byt nemozem, skor ta totalita
Sniper Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Ja len, ze z boja proti totalite ma neobvinil este nikto, si prvy Máš pravdu, to bolo strašne blbé prirovnanie :lol: Otec fóra potom aj matka, strýko, otčim, macocha... či ho hľadať na poste (na post fóre, nie na pošte) alebo u zakladateľa starého FreeSpace fóra nie zlý nápad, pouvažujem. každopádne dátum registrácie toho ktorého moderátora na FSPF, by mal byť vyhlásený za pamätný deň No to veru máme na čo spomínať. Ajk, valcik....
majuska Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 elfant, preco nemozes byt otec putnik? ja si ta zivo prestavujem, bol by si uveritelny. :lol:
elfant Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Tiez som sa cudoval, kde si take prirovnanie nasiel, ale za tu srandu by to stalo, myslim ze by ste sa mnohi nestacili potom divit, co by sa dialo :lol: majuska niekto ti to uz vysvetli, preco otcom byt nemozem kor tu ;) :) :) kludne otcovstvo popriem, keby sa nahodou niekto nasiel, co by mi to chcel prisit ;)
majuska Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 niekto nech mi vysvetli, preco elfant nemoze byt otcom???? teda otcom putnikom? ja mam velku predstavivost :-))))
game Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 to je pravda, elfant byť otcom nemôže. dosvedčím to.menej xatovať, prosím. kedysi tu v inej téme viacerí nazvali otcom axela, tak dostane pamätný deň povedzme 6.3. a teraz: 3.3. narodeniny fóra kedy bude mať meniny ? dátum prosím - návrhy ban alfiho, bronta, chorcheho - koho ešte ? - spomienkové dni pamätné dni budú príchody všetkých živých píšucich členov fóra, podľa mňa im ich určíme podľa príchodu alebo podľa narodenín, a pekne na každý poriadny deň pripadne jeden malý sviatoček. iné návrhy na sviatočné a pamätné dni ?
Sniper Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Tie spomienkové dni by som nedával. Otcom Fóra by mohol byž kludne aj Gorre, pôvodný admin na starom Fóre. Dal mi inšpiráciu.
doll Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 zbytocne to mozme oslavovat prichod kazdeho jedneho clena,...a kto bude udavat, ze prave prichod tohto clena na forum budeme slavit, a prave tamtoho clena nie... oslavujte kludne den vzniku fora, ale nic viac..moj nazor..
game Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 pre elimináciu takýchto želaných či neželaných práve preto navrhujem oslavovať každého bez výnimky ban alfiho, bronta, chorcheho - koho ešte ? - spomienkové dni pamätné dni budú príchody všetkých živých píšucich členov fóra, podľa mňa im ich určíme podľa príchodu alebo podľa narodenín, a pekne na každý poriadny deň pripadne jeden malý sviatoček. pamätné dni sa nejako výnimočne neslávia, len sú v kalendári, a spomienkové dni kto chce, môže uctiť doma pri pc dvomi sekundami ticha, prípadne si pustiť primeranú pesničku či nejakého mendelsohna alebo tak, alebo prečítať niektorý z podnetných príspevkov banovaných pre chvíle väčšej piety ... aj zápáliť šviečočku može. :lol: sviatok sú stále narodeniny fóra, a duch vznášajúci sa nad vodami kľudne môže byť aj gorre, tomu to vadiť asi nebude :)
tomassi Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 dosť bolo srandy na začiatok môžme začať s narodeninami a dňom kedy banujeme/nebanujeme za zabanovanými členminarodeniny sú jasnéa ten druhý sviatok by mohol byť 4.12., teda na Barboru (patrónku baníkov)
game Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 konečne prehovoril baník. pardon, teda rozumná reč o sviatkoch :lol:
Sniper Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 a ten druhý sviatok by mohol byť 4.12., teda na Barboru (patrónku baníkov) Čo významné sa udialo na Fóre 4.12.?
game Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 táto sugestívna otázka ma prinútila pozrieť na nniekoľko miest na fsp, a samozrejme do kalendára. :lol: a objavila som, že je to tam prázdny deň, nie je nikým obsadený, nikto nemá narodeniny, dátum rozvodu, sobáša a tak, v predvečer mikuláša ... ako pamätný deň zabanovaných ideálny. práve preto, že sa nič iné významné nestalo, bude sa stať v tento deň - 4.12. spomienkový deň banánov či baníkov fóra. pekný, podľa párových čísel a feng šuej vyhovujúci dátum ... len pridelený. ako narodenie ježiška alebo chodenie mikuláša alebo tak ... hm ? pre tých : :) na. pre týchto :)
Mgr. L.E.G. von Trips Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 :lol: dobre prirovnania. no ja osobne vyznavam nie oslavne, ale skor truchlive a flagelantske vyrocia na fore - vztycene prsty pre buducnost.
Sniper Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 Nevidím dôvod prečo by sa mal "oslavovať" deň zabanovaných. Príde mi to morbídne.
elfant Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Banovani mozu mat svoj sviatok kludne a nemusi to byt nic negativne, alebo truchlive. Navrhujem to ako pohyblivy sviatok. Kazdy parny rok by to bolo slavene ako Den vitazstva, povedzme 8. maja, a kazdy neparny, zase Den mucednikov, Den nespravodlivo stihanych, Pamiatka zosnulych - Dusicky, Vsech svatych 1.11. V prestupny rok, by to mohla byt zase Valpurgina noc Popripade by mohol byt stanoveny aj sviatok pre tych co sa navratili, a to vyrocie navratu do svatej zeme 15.8..
Sniper Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 elfant tuším ja teba pošlem do svätej zeme keď si budeš z toho prdel furt robiť :lol:
Recommended Posts