cizy Zverejnené 6. Marec, 2006 Zverejnené 6. Marec, 2006 Inšpirovala ma tá téma s čislami, tu nebudete svoje hobby písať, ale nahradíte ho obrázkamitakze:
game Zverejnené 6. Marec, 2006 Zverejnené 6. Marec, 2006 no cizy, toto je úloha ... podaktoré záujmy sú dosť sofistikované ... no dobre, ešte sa pokúsim :-)
Polaris Zverejnené 6. Marec, 2006 Zverejnené 6. Marec, 2006 Moje Hobby? Tak to je napisane v mojom profile :lol: Lenze viem o niecom, co by ste aj vy mohli skusit!!! Kedze tu padlo slovo Babylon 5, tak vas mozno prijemne prekvapim, ze existuje on-lineovka Konkretne na tejto stranke :) Trosku sa pokochajte a na pripadne otazky velmi rad odpoviem :) ;)
Andulqa Zverejnené 6. Marec, 2006 Zverejnené 6. Marec, 2006 dobra tema :lol: tak zacnem :) fotenie len tak prilezitostne, ale bavi ma to ;) to ma byt ze rada varim, nie ze rada jem ;) ale neznasam umyvanie riadov :) tak to je tak vsetko zatial, este porozmyslam ;)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 12. Marec, 2006 Zverejnené 12. Marec, 2006 moje zaujmy vyjadrene v obrazkoch : 1) 2) 3)
starsi Zverejnené 13. Marec, 2006 Zverejnené 13. Marec, 2006 No naťahovalo sa mi to dosť dlho kde sa dá vypnúť ťahanie obrázkov? Pýtam sa preto, lebo som dosť pomalý na to aby som sa k tomu dosť rýchlo preklikal?
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 13. Marec, 2006 Zverejnené 13. Marec, 2006 starsi, tusim je to : my controls/board settings/board display settings
doll Zverejnené 14. Marec, 2006 Zverejnené 14. Marec, 2006 JAZDENIE NA KONI FOTOGRAFOVANIE CLUB "SESTKA"v UHERSKOM HRADISTI EGYPT
Nox Zverejnené 14. Marec, 2006 Zverejnené 14. Marec, 2006 3d grafika Fotbal RPG Detektivky Ne že by to mělo nějakej efekt, ale...
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 14. Marec, 2006 Zverejnené 14. Marec, 2006 sranda kolko ludi ma ako hobby fotografovanie .. :lol:
Sniper Zverejnené 14. Marec, 2006 Zverejnené 14. Marec, 2006 No naťahovalo sa mi to dosť dlho kde sa dá vypnúť ťahanie obrázkov? Pýtam sa preto, lebo som dosť pomalý na to aby som sa k tomu dosť rýchlo preklikal? Avatary, obrázky, smajlíky My Controls -> Options -> Board Settings -> Board Display Settings Do you wish to view members signatures when reading topics? - Chceš vidieš signatúry ostatných členov? YES/NO Do you wish to view images in posts, such as smilies and posted images? - Chceš vidieť smajlíky a fotky? YES/NO Do you wish to view members avatars when reading topics - Chceš vidieť avatary? YES/NO Ak chceš všetko urýchliť daj si všade NO.
gh0strider Zverejnené 19. Marec, 2006 Zverejnené 19. Marec, 2006 LEG - za vsetko mozu digitalne fotoaparaty :lol: Nox - ROFL, Cpu temperature overheated :) ty mu ale davas zabrat s 3d max7 :)
Einstein Zverejnené 27. Marec, 2006 Zverejnené 27. Marec, 2006 tak tu radšej ani neprispejem lebo by som zahltil forum obrazkami
Nox Zverejnené 29. Máj, 2006 Zverejnené 29. Máj, 2006 Nox - ROFL, Cpu temperature overheated :) ty mu ale davas zabrat s 3d max7 :lol: Mno to není můj screen (sem línej i na to, abych zmáčkl printscr :) ) ale občas to taky tak vypadá
tomassi Zverejnené 31. Máj, 2006 Zverejnené 31. Máj, 2006 takže pre začiatok moja maličká a špeciálne toto reprezentuje všetok šport a samozrejme nesmiem zabudnúť na
chorche Zverejnené 5. Jún, 2006 Zverejnené 5. Jún, 2006 Jeeee, toto je mila tema, v ktorej sa uzivatelia naozaj pekne prezentovali. Bohuzial nedisponujem takymi technickymi ani casovymi moznostami, takze budem sa prezentovat len slovne, pripadne obrazky mozete vidiet aj u uzivatelov vyssie.HOKEJ: Zvlast NHL.HUDBA: Tanecna - Trance. Od toho sa odvija aj dalsi konicek, ci zaluba. Mam rad diskoteky, mam rad tanec.HVIEZDY: Astronomia a vesmir vratane techniky, to je moje, som nadsenec uz dlhe roky, velmi lubim nocnu oblohu. :lol: Vsetky moje konicky zacinaju na pismeno "H" a ku nim sa volne priclenuje aj dalsi. hadam mi to nikto nezedituje. www.hockeyarena.net - online hockey manazer. Zrut casu, ale lubim to.No a aby som presiel aj na ine pismeno, tak je to "L". Co za tym hladat? Les. A vobec, dreviny. Nakolko mam to stastie a studujem to, co ma bavi.
Ajk Zverejnené 10. August, 2006 Zverejnené 10. August, 2006 Lyzovanie od troch rokov Fotak z roku 2003 Pozorovanie burok a celkovo pocasia prirodu geografiu music šoférovanie
choze Zverejnené 5. Apríl, 2007 Zverejnené 5. Apríl, 2007 toto je moje hobby. bavi to aj niekoho z vas ???
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz