Skočiť na obsah

Twitter

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Používa niekto Twitter? Resp. vie ako to funguje? Viem, že je to akýsi mikroblog, minule som videl na Twitteri stránku Sme.sk sekcie Veda a inšpirovalo ma to k vytvoreniu niečoho podobného. SME pomocou RSS exportujú na Twitter odkazy na články, čím vlastne vytvorili akýsi zoznam najnovších článkov.

FreeSpace Portal na Twitteri je tu, použil som štandardné RSS z Fóra, ale nerozumiem prečo mi tam exportuje len témy založené v sekcii Šport (aljakova téma o stránkach je jedinou výnimkou, doteraz boli založené aj iné témy mimo Športu a Internetu a neobjavujú sa tam). Okrem toho v setupe mám možnosť zverejniť iba krátke linky (napr. cez TinyURL), ale SME majú svoje vlastné linky, to tiež neviem ako docielili. Síce takúto stránku si asi nikto nevytvoril, takže sa asi nič nové nedozviem, ale možno sa niečo podarí zistiť.

• Odpovedí 2
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

2

• Eiensama

1

Najaktívnejšie dni

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Bohuzial nielenze neviem, ako to funguje, ale ani to nechcem vediet. Toto je uz dalsia mania - najprv zo vsetkych stran bolo pocut myspace, potom facebook a last.fm a teraz twitter... Ach. Myslim, ze mam kamosku, ktora vie, ako to funguje...

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Už sa to generuje normálne, chcelo to len čas. No čo si zistila od svojej kamošky?

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov