Skočiť na obsah

Minilamentácie, neviem sa dostať ...

pink

Odporúčané príspevky

Zverejnené

S najväčšou pravdepodobnosťou to robilo to počítadlo návštev z jednotlivých krajín. Dal som to tam len na nejaký čas (do 100 000 zobrazení stránok Fóra), takže preč by to išlo tak či tak.

• Odpovedí 34
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

11

• elfant

7

• game

5

• pink

5

Zverejnené

staci len zistit co to robi a problem sa da vyriesit :lol:

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Neviem ci tento prispevok pisem do spravnej temy a kategorie, inu vhodnu som nenasiel.

Nechcem byt prehnane utlocitny, ale ak niekto kopiruje fotografie z mojej galerie na inu stranku, mohol by sa ma aspon opytat.

http://www.dialnice.info/album_cat.php?cat_id=121

Nemienim to nijako riesit, len pre buducnost, ozaj dam rad suhlas. Som na linkovanom fore tiez prihlaseny a vyzeralo by to divne, keby som si tu nevsimol a uploadoval to tam este raz... :lol:

Zverejnené

"autor" dostal súkromnú správu, očakávam, že aspoň dodatočne sa spýta na súhlas a ospravedlní sa.

Zverejnené

Dá sa to riešiť aj takým spôsobom, že všetky fotografie v galérie sa označia pomocou "watermark" takže budú označené napr. menom serveru alebo logom Fóra. Takže bude jasné odkiaľ "autor" fotografiu stiahol. Už som nad tým uvažoval dlhšie.

Kopírovanie textov a fotografií je bohužiaľ bežný jav. Pokým sa uvedie zdroj tak je to OK, ale bez uvedenia zdroju je to chrapúnstvo.

Zverejnené

Nejdem si uplatnovat autorske prava na nic, na fotografa sa zasa necitim a vodoznak by nic nevyriesil, keby som tie fotografie nenasiel :lol: Prisiel som tu s tym len z dovodu, ktory som opisal v predchadzajucom prispevku.

Zverejnené

Tak v tom prípade tvoju sťažnosť považujem za neopodstatnenú a keď ti prekáže že niekto tvoje fotografie zverejňuje inde bez tvojho vedomia tak si to vyrieš s ním v súkromí.

Zverejnené

Nemusi sa to tykat len mojich fotografii a preto je podla mna opodstatnene zverejnit to. Vodoznak je samozrejme uzitocny (tusim je aj vo volitelnom nastaveni) a vyriesi identifikaciu fotografii, nezabrani vsak ich stahnovaniu a kopirovaniu.

Zverejnené

Samozrejme že nezabráni, ale pre nejaký dôvod sa všade používa. Kebyže tam zverejní fotografie s copyrightom tak každý vidí odkiaľ ich zobral. Ak copyright odstráni tak ho daj žalovať. Nech sa naučí.

Zverejnené

ak by si napisal adminovi daneho fora, tak predpokladam ze by ich stiahol a kompilator by mal aj problem

staci mu dat odkaz na fotky v tunajsej galerii

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov