Skočiť na obsah

Minilamentácie, neviem sa dostať ...

pink

Odporúčané príspevky

Zverejnené

nemate tu bonzacika? chcem bonznut, ze ked vojdem do temy ba kraj nie je iba ba, tak vyskoci velky vykricnik, ze tam je nejaky cervik a vrati ma spat na fsp... :lol:

• Odpovedí 34
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

11

• elfant

7

• game

5

• pink

5

Zverejnené

Sprav screen a ukáž mi ho. Možno tam niekto niečo nalinkoval z nejakého pochybného servera, ale ťažko zistím čo keď avast mi tu nevreští. V každom prípade u mňa je všetko v poriadku.

Zverejnené

axel to nepojde, bo sa to ukaze na sekundu a hodi ma to spat... cervena plocha s vykricnikom a upozornenim na nejaky virus, ci co... to nestihnem urobit, ale pokusit sa mozem... ak mi skape komp pri tej cinnosti, tak si synom smrti.. :lol: ani u mna nic nevresti, len sa tam neviem dostat...

Zverejnené

to bude skor asi nieco u teba, mne to ide bez problemov Obrázok

pokial nenapises co to na teba vyblafne, tak asi nebude ani riesenie

Zverejnené

pink, zrejme u teba, ani včera ani dnes sa nikto iný neozval, že by mal podobný alebo akýkoľvek problém

Zverejnené

sak uz mam screen, len neviem, ako ho axelkovi posuniem... :lol:

jo, ale to iste to robi na dvoch roznych nezavislych kompjutroch, tak neviem...

Zverejnené

staci len zmenit filter, je to len varovanie ze sa daco tvari ako virus a comp sa alibisticky pyta ci tam ozaj chces

zaskrtni "Som si vedomy ..." a klikni na pokracovat, a si na stranke

Zverejnené

Pink, mas zapnutu jednu sluzbu Google. Staci pozriet na stavovu listu Windowsu, ten malebny kruh s modrym kruhom uprostred, ktory sa nachadza vlavo dole. Malo by stacit kliknut pravym tlacidlom na to, vybrat z ponuky a vypnut to.

• Pridať bod 1
Zverejnené

staci len zmenit filter, je to len varovanie ze sa daco tvari ako virus a comp sa alibisticky pyta ci tam ozaj chces

zaskrtni "Som si vedomy ..." a klikni na pokracovat, a si na stranke

nemozem, bo toto sa zjavi na sekundu... a vysmari ma spat na fsp do zoznamu tem... ako zmenim filter?

ach jo, zasa technicke veci, wyskos, netusim jaky kruzok..

Zverejnené

Už je to fixnuté, v jednom príspevku bol link, ktorý bol podozrivý, že obsahoval malware. Link som zmenil na obyčajný text. Ja osobne som tam nič podozrivé nevidel, ale dnes sa nedá veriť ničomu.

Zverejnené

V jednom príspevku som ešte našiel obrázok, ktorý bol linkovaný práve zo stránky uvedenej na screene od pink. Bolo to upravené, uvedený problém by tým mal byť vyriešený

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

slimak,

Nechapem, preco ma to stale vyhadzuje. Game daj to do poriadku. ty sa vyznas.

sú tu na to iní odborníci

neviem, čo ťa stále vyhadzuje, keď fórum, prečisti cookies a cache a myslím, že už ti tu ľudia, ktorí tomu skutočne rozumenjú, radili, aby si opustil IE6 a prešiel na IE7 alebo IE8.

edit:

dedukujem z tohto hlasovania https://www.freespace.sk/tema/37-internetove-prehliadace/ a niekde to už slimak spomínal aj pri inej sťažnosti : )

Zverejnené

Čože??? Tu ešte niekto používa IE6? A ja som si myslel že Marťania sú len mýtus!

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Edit

Už druhý príspevok je v ****. :lol: pol hodinu som to písal.Nedali sa mi pripojiť príspevky preto som to skúsil takto.Ešte skúsim dat Ďaľší ak sa podarí ale nie dnes.

Zverejnené

Pri prihlasovaní zafajkni "Zapamätať si ma", či ako to tam je napísané.

Zverejnené

Písal som asi pol hodinu príspevok, dával odkazy na linky a keď som to chcel pridať vypisalo niečo akože to nemôžem pridať. (Bezpečnostný kľúč, ktorý overuje Vašu identitu pri písaní príspevkov, je neplatný. Znovu načítajte stránku a skúste znovu). Potentoval som to, že som si nedal zapamätať príspevok. Neodradilo ma to úplne a tak som sa dal do písania znovu a situácia sa zopakovala tak ma to vytočilo skoro hodinu písania bolo v ťahu.

Tento posledný príspevok som dal ako odpoveď tak sa niečo zobrazilo a uložilo sa to chcel som to aj zmazať ale nešlo to. Ale už sa mi nechcelo znovu písať keď som sa tam dostal ako že to budem editovať. Tak zostalo len to čo bolo preložené sem.

Zverejnené

Podobne sa stalo par krat aj mne tento tyzden, ale neviem povedal ake boli casove limity.

Zvycajne to bolo po urcitej dobe necinnosti, ked som chcel napisat prispevok a po jeho odoslani to na mna vyplulo tabulku o bezpecnostnom kluci. Pomohlo krok spat, copy napisany text, log off/log on a nasledne paste.

Refresh stranky nepomohol, aj ked to error doporucuje.

"Zapamätať si ma" som vypol, odkedy som byval pravidelnym hostom vo wyskyho blogu, aj ked som nebol nalogovany.

Zverejnené

toto je riešenie, a pokiaľ viem, aj na inom fóre to bývalo riešenie, dokonca sa bežne radilo nespokojencom ... pri dlhšom texte dvoma klávesami zaistiť copy paste a nemusím nadávať

stalo sa mi to už aj inde, a je to najjednoduchšie riešenie. možno nie je najideálnejšie, ale je najjednoduchšie.

Zverejnené

Refresh stranky nepomohol, aj ked to error doporucuje.

Treba sa prekliknúť na hlavnú stránku a potom naspäť do témy, to by malo na 100% pomôcť, alebo 2x refresh F5. Osobne mi nič nenapadá v čom by mohol byť problém, limity nie sú nastavené prísne, možno je to v session expiration ale to je nastavené na 1 hodinu. Dám to na 2 hodiny a keby sa to niekedy opakovalo tak hláste.
Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov