Skočiť na obsah

Národný futbalový štadión


slimak

Odporúčané príspevky

Kosicky bordel nech si sponzoruje aj bordel v parku je to vas  bordel. Tak isto ako Martinsky, trenciansky ci ocovsky.

 

Statna firma ako Tipos a posta su rovnaka - ci relativne mala byt rovnako moja ako tvoja. Ak plati len Slovan je to problem. Ak Fico vyhadzuje peniaze na svoje ######y - je to aj moj problem(ja to platim),ale ja vidim rozdiel a aspon ho mu nehadzem hlas.

 

Chlape nechapes - ten stadion kludne moze byt aj v ocovej - ked jej ten najom zaplati Tipos. Idiot.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ryan, ak stat hodnoverne preukaze, ze tento stat potrebuje narodny futbalovy stadion, nemam najmensi problem s tym, aby ho stat postavil za statne (=nase) peniaze

v tom pripade ale som rozhodne proti tomu, aby na tom parazitoval akykolvek Kmotor Siroky (dlhy, bystrozraky)

 

ak taky stadion nepotrebujeme (resp. je to pre stat nerentabilne), nech sa vyuziva hociktory vyhovujuci, nech sukromnik (klub, mesto) postavi novy a repre nech si ho za statne (reprezentacne) peniaze na tych par zapasov do roka prenajme

 

v oboch pripadoch je uplne irelevantne, kde ten stadion bude postaveny

mozno je tento moj pohlad laicky, ale myslim, ze sedliacky rozumny

 

btw - do Slovanu sa tu nikto nenavaza a ja s mojou modrou krvou a belasym srdcom uz vobec nie :D

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Kosicky bordel nech si sponzoruje aj bordel v parku je to vas bordel. Tak isto ako Martinsky, trenciansky ci ocovsky.

 

Statna firma ako Tipos a posta su rovnaka - ci relativne mala byt rovnako moja ako tvoja. Ak plati len Slovan je to problem. Ak Fico vyhadzuje peniaze na svoje ######y - je to aj moj problem(ja to platim),ale ja vidim rozdiel a aspon ho mu nehadzem hlas.

 

Chlape nechapes - ten stadion kludne moze byt aj v ocovej - ked jej ten najom zaplati Tipos. Idiot.

Tvoja typicka krcmova kultura. Ked nemas ziadne argumenty, zacnes nadavat. Necudujem sa...

 

Vies o tom ty najmudrejsi, ze peniaze do miest nalieva aj stat? Tak do tej Ocovej aj do Kosic, a mesta potom platia kluby, teda do tych klubov idu aj tvoje peniaze? A vies o tom ze stat dal na stadion peniaze aj Dolnemu Kubinu, Presovu, aj Kosiciam, aj dalsim? Ty inteligent?!

Ze vraj nas bordel. V tych KE a vo VSS su aj tvoje peniaze. :-) Ale ty tu stale nezmyselne omielas len Slovan. Uz to zacina byt trapne.

 

A vies o tom ze Tipos je zo zakona povinny dotovat sport a aj kulturu? Ze dava peniaze aj inym sportovym oddielom, sportovcom a ze z tych tvojich penazi dava spevakom, divadlam atd. Ze z tvojich penazi plati skupiny a kulturne podujatia o ktorych si nikdy nepocul? Ze dava Cibulkovej ktora si za to lieta po svete? Alebo inym prizivnikom ktori v zivote nedosiahli ziaden uspech a koncia pravidelne za 50. miestom? To ti nevadi, len nejaky Slovan? A vies o tom ze existuju aj ine statne institucie, ktore nedotuju Slovan, ale pre zmenu ine kluby ci sporty? Ze taky Slovnaft zas dotuje nasu hokejovu ligu? Si obycajny pokrytec.

A neviem co tu tahas Fica. Ten zakon o Tipose vymyslela Dzurindova vlada.

 

Miesto tych tvojich klamstiev ze dava len Slovanu, si pozri kde vsade tie peniaze idu, zmluvy su verejne.

 

 

D'Ady:

 

Ved nas UEFA chcela vyhodit do Madarska ci Rakuska lebo nemame vyhovujuci stadion. To nie je dostatocny argument ze je taky stadion treba? A stale nechapem preco sa tu omiela dokola Slovan. Ved vobec nie je iste ze na tom stadione budu hrat. Kludne tam moze hrat ktokolvek len chce. Aj Inter ci Petrzalka.

D'Ady, ja ako spravny Kosican Slovan neznasam. Lenze nebudem sirit bludy a demagogiu ako niektora skupina diskutujucich rozne po nete. Takisto nemam rad Fica a nikdy som ho nevolil a nebudem. Ale nebudem klamat a pripisovat mu veci za ktore on nemoze.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 5 týždňami...

 

Obstarávateľom v tomto prípade nie je štát, hoci on napokon všetko zaplatí.

Štát totiž ešte formálne nekúpil projekt štadióna, a tak tender vyhlásila akciovka majiteľa futbalového Slovana Ivana Kmotríka.

https://dennikn.sk/347291/firmu-stavbu-futbaloveho-stadiona-vybera-kmotrik-stat-ju-platit/

 

clanok je, zial ci chvalabohu, pod klavirom

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 rokmi...
  • Pred 1 mesiacom...

železní fanúšikovia tam boli, bárs by mali aspoň takúto návštevnosť...

vždy musím žasnúť pri správach z mimonašských štadiónov - tie narvané tribúny u nás pomaly nepoznaný pohľad.

kedysi aj na dedinské mančafty vhodilo viac ľudí než dnes na národný štadión.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

mnozstvo divakov na stadione boli limitovane z prevadzkovych dovodov, bolo potrebne odskusat nejake mechanizmy, zrejme, vchody, turnikety a ci vsetko funguje

aspon tak to zaznelo vo vcerajsej TV reportazi

teda, nie ze by som ocakaval "plny dom", ale myslim, ze je to logicke a opravnene
 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ved si pozri fotky co som zachytil. kazden chalan co hra za Slovan dostal tri pernamentky(tristopadesiat deti krat tri). Ved na fotke aj vidis ze su rovnaki, v rovnakom ubore.

 

Ze dostali pernamentky aj tri je OK.  

 

Otazka je ci budu mat aj inych fanusikov ako nastevu z Trnavi,co mozno tiez nepride.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Napriklad stadion DAC-u je vzdy plne vypredany takze u nas je chodenie na futbal tradicia. Tiez sme ho mali dlho rozostavany a tak postupne sa dokoncoval ale 8000 navstevnost, bezna vec... Na slovane som bol este ked bol tie klasicke dva stadiony vedla seba inter ci jak sa to volalo vtedy. Raz si pozriem aj ten novy ked tam bude hrat DAC.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 8 mesiacmi...

„Záujem je obrovský, registrujeme už šestnásťtisíc žiadostí zo všetkých kútov Slovenska, aj z východu. Všetko nasvedčuje tomu, že hľadisko bude vypredané,“ informoval Straka.

https://futbal.pravda.sk/europska-liga-uefa/clanok/529449-slovan-prisiel-kvoli-fanusikom-o-miliony-stadion-prejde-upravami/

 

 

To je super, spravne kym si tam nezavedu poriadok a nebudu robit neprijemnu atmosferu- nech je to zatvorene a je super, ze kmotrik kym to nepochopi pride o dva miliony. Ale ,ze tam pusta deti zadarmo je rozumne,nejaky sa z nich stanu ich fanusikmi aj taky co by neboli. Chalan nehovoril,alebo asi nasi futbalisti tam nepojdu aj ked este maju tyzden. Podla mna to je jedinecna prilezitost. Na dobry futbal, slusnych fanusikov. Taketo nieco si tie deti do smrti zapamataju(naucia sa ako to ma byt na zapase). Slovan mozno vyhra. 

 

Ja sa tesim na ten zapas. Ak ozaj budu mat "vypredany" zapas. Co verim aj mozu. Ja to to Slovanu aj prajem, aj hracom na ihrisku isto ich pozenu a ti dufam budu hrat na maxime svojich moznosti - teda mozu aj vyhrat.

 

„Už po prvom zápase s Besiktasom som povedal, že účasť šesť tisíc detí bolo pre mňa niečo špeciálne a nezabudnem na to celý život. Ak ich príde teraz dvadsaťtisíc, bude to jeden z najväčších zápasov, aký som hral,“ vyhlásil najlepší strelec belasých Andraž Šporar.

 

Ja tomu verim,ze sa bude trhat.  to na nich aj predtym bolo vidno. Prehravali 1:2 ale sa nezlomili. Detom je jedno aky vysledok povzbudia vzdy. Na konci keby uz normalne len uhrali remizu 2:2, dali treti,hned stvrty, a hned islo do utoku.V nejakej 95 minute. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Na jednej strane je smiešne, že sa niečo také ešte stále deje, ale na druhej strane nemôžeme dať niekomu zákaz a potom pustiť na štadión tisíce ľudí,” zamyslel sa Andy Thompson.

 

https://sport.aktuality.sk/c/417461/legenda-wolverhampton-wanderers-andy-thompson-kritizuje-uefa-kvoli-trestu-pre-sk-slovan-malo-to-byt-vsetko-alebo-nic/

 

Aj anglicania su vystrati s deti.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

 Týždeň pred zápasom hlásime radostnú správu – deti zo základných škôl a futbalových klubov z celého Slovenska zaplnili celé Tehelné pole! Z tohto dôvodu klub pozastavuje možnosť rezervácie vstupeniek na zápas s Wolverhamptonom. V praxi to znamená, že žiadosti odoslané na deti@skslovan.com už po dnešku nebudú z kapacitných dôvodov vybavované.

Doteraz bolo pre deti vystavených cez 17 000 bezplatných vstupeniek na duel s Wolverhamptonom. V súčasnosti ešte máme 130 mailov s objednávkami vstupeniek.

Preto pozastavujeme prijímanie mailov, keďže Tehelné pole už bude plne zaplnené deťmi do 14 rokov. Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na vás budúci štvrtok!

https://www.facebook.com/SKSlovanBratislava1919/posts/10157613201209462

 

Takto dopadlo dobre a  verim,ze hra bude tiez zaujimava. Slovanu prajem vitazstvo. Aj vysledkove,herne, uz dnes ktomu nakrocili.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...

https://dennikn.sk/1741463/pravnici-vysvetluju-ako-plavcan-pomohol-kmotrikovi-pochybnym-podpisom-podcast?ref=mpm

 

Nechapem, ked to stat od kmotrika odkupi. Co ma byt bezodplatne ci co ma na stat platit nejaky zapas. To je uplne na konci.

 

Nechapem naco tam chlapec rozprava o ferrari. 

 

-------------

 

Kmotrikov stadion by som nechal kmotrikovi,nech si tam hra Slovan- jeho klub. Plavcan by mal nasledovat, svojich dvoch predchodcov zo SNS za prvej Ficovej vlady. Kmotrikovi nevyplatit nic. Ak terajsi Petrik sa do toho zenie a ta ministerka skolstva, ist za Plavcanom. Kmotrik tiez, snad nastane spravodlivost.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dnes je aj otvoreny clanok a je dlhy.

https://dennikn.sk/1743797/stat-zrejme-nema-zmluvnu-povinnost-kupit-kmotrikov-stadion/?ref=mpm

Záver alebo o lojalite zvolených k ľuďom vlastnej krajiny

Finalizuje sa najväčšia verejná investícia do slovenského športu od vzniku SR v roku 1993. Ide o zhruba 100 miliónov eur. Čo je priorita tohto štátu? Kúpa štadióna alebo samotným ministerstvom školstva verejne deklarovaná potreba výstavby a rekonštrukcií telocviční pri školách na účely povinnej telesnej výchovy, prípadne športové poukazy pre všetky deti na voľnočasové športové aktivity.

Je čas jasne komunikovať svoje postoje v tejto veci vrátane zdôvodnenia. Necelý týždeň od prijatia uznesenia vlády o zámere kúpy štadióna za navýšenú cenu je možné vidieť, že pri informovaní o dianí v športe u nás vládne (auto)cenzúra i pre vlastnícku štruktúru niektorých médií. Mlčanie ľudí zo športu je opäť spojené s ich strachom, ktorý slúžil celé dejiny štruktúram moci na ovládanie ľudí. Udomácnila sa kultúra mlčania, v atmosfére strachu sa vytratila konštruktívna kritická diskusia. Oponenti sa buď ignorujú, alebo ostrakizujú. Hoci tým nepomôžeme sebe ani svojim deťom, nechceme sa báť, nemôžeme mlčať a ozývame sa slušne a vecne. Chceme sa teraz aspoň takto (spolu)podieľať na tvorbe rozhodnutí, ktoré budú život okolo nás i v športe robiť znesiteľnejším. Je dôležité snažiť sa takto získať pre slovenský šport dôveru ľudí tejto krajiny. A to aj tých, ktorí do športového hnutia nepatria, no i z ich daní je a má byť zásadne spolufinancovaný.

Bez výhodného dlhodobého nájmu pozemkov pod štadiónom mestom investorovi by totiž dnes nestál žiadny štadión. Bez štadióna by nebol suterén s parkovacími miestami. Tie budú celoročne dlhodobo slúžiť bytom a administratívnej budove. Tie by tiež neexistovali bez štadióna. Je však možné, že ani štadión bez nich. Štadión je dnes skolaudovaný, ale aj zaťažený bremenom existujúcich dlhodobých nájmov. Záväzok štátu kúpiť štadión je sporný. Existencia zmluvy o budúcej zmluve vrátane dodatku 1 je otázna. Opodstatnenosť a dôvodnosť navýšených nákladov je neoverená auditom. Výška kúpnej ceny v dodatku č. 2 nie je určitá. Neexistujú dostatočné záruky pre vylúčenie akýchkoľvek pochybností o celej tejto transakcii. Za roky v športe sme sa naučili, že človeka skutočne spoznáš až v naozaj stresových situáciách. Keď fakt o niečo ide a nič nie je isté.

Odporúčame preto ministerke Lubyovej, aby sa zdržala podpisu Vládou SR schváleného dodatku č.2. Príslušným orgánom štátu i športového hnutia naopak odporúčame, aby konali bezodkladne. Záleží na každom z nás.

 

Len zaver je dlhy. Autor clanku ,je byvaly hrac Slovana.

 

--------

Nato je sport - aby vychovali ferovych ludi.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...
Štát nekúpil štadión a odkaz doby znie: Pán Kmotrík, urobte dobrý skutok. Nechajte si ho, komentujú právnici Ladislav Križan a Zuzana Zajíčková. Avizujú tlak, ktorý bude na nové vedenie ministerstva školstva. „Netreba sa báť. Sme s vami,“ píšu.

 

Vraj to stat nekupil, ci nic zavazne nepodpisal. Nech si ten stadion necha Kmotrik. Ministerstvo skolstva ma SaS,teda ostane to Kmotrikovi.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 7 mesiacmi...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov