Skočiť na obsah

Drag and Drop


Sniper

Odporúčané príspevky

V Maxthone sa preklikávam na linky spôsobom, že kliknem na link a potiahnem ho, takto sa mi link otvorí v novom okne. Viem že u Firefoxu to fungovalo tak, že link som musel presunúť na to miesto kde sú záložky (takže som sa kurzorom musel trepať cez polovicu monitora), u Google Chrome a ani u Opery mi to nejde vôbec. Väčšinou to funguje tak, že kliknem kolečkom myši na link a ten sa otvorí v novom okne, ale na toto si neviem zvyknúť, pretože kliknutie na koliečko myši má u mňa v Maxthone funkciu uzamknutia záložky,takže spraví to niečo diametrálne iné. Dá sa to v týchto prehliadačoch nastaviť tak aby som odkazy otváral tak ako v Maxthone? Je na to nastavenie alebo plugin? Toto je jediná vec, od ktorej si nedokážem odvyknúť, nikde inde nie je pohodlnejšie otváranie nových odkazov ako v Maxthone.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 6
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • Sniper

    3

  • Ryan Giggs

    2

  • Daekin

    1

  • Eiensama

    1

Najaktívnejšie dni

Top prispievatelia v tejto téme

Vo Firefoxe sa da nastaviť, či ti ma linky po kliknuti (klasicky ľavym tlačidlom)otvoriť na tej istej karte, na novej karte alebo v novom okne. Da sa to ovladať aj klavesovymi skratkami a okrem toho existuju (neskušal som) aj pluginy (ak si dobre spominam Mouse Gestures a easyGestures-trochu iny spôsob), kde sa rôzne taketo ukony daju urobiť pohybom myšou.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No a to je to čo nechcem. Niektoré linky vyžadujú aby sa otvorili priamo, najčastejšie rôzne pop-upy, v tom prípade nie je dobre aby sa to otváralo na novej karte, nie vždy sa to korektne zobrazí. Sám si chcem určovať čo sa má otvoriť priamo a čo na novej karte.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

Hmmm, no ja som odjakziva pouzival na otvorenie linky do novej zalozky stredne tlacidlo mysky - pokial nemas nejake specialne drivery, ktore ti jeho funkciu menia, tak by to malo fungovat v kazdom prehliadaci. Taktiez napriklad Internet Explorer CTRL+lavy klik = otvorenie do novej zalozky.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Skúste si to v Maxthone aké je to pohodlné kliknúť (a nepustiť) na odkaz a potiahnuť ho myšou ak chcete ovoriť link v novej záložke. Toto je vec, ktorá mi najviac chýba v ostatných prehliadačoch.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov