Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 3. Október, 2009 Zverejnené 3. Október, 2009 a preco to vyzera, resp. preco to ani nevyzera, ze by to malo byt platene?
game Zverejnené 3. Október, 2009 Zverejnené 3. Október, 2009 myslím že má niekto podivné predstavy o tom, čo znamená platené a neplatené. resp. o tom veľa nevie. ako o kdečom inom.
Sniper Zverejnené 3. Október, 2009 Autor Zverejnené 3. Október, 2009 vriedok niektoré pripomienky by som bral aj na vedomie, ale ide o názory bežného phpBB užívateľa, ktorý sem príde raz za čas a myslí si že IPB má byť kópiou phpBB. Na Fóre sa pohybuješ málo, takže veľa vecí ti uniká. Takže len v krátkosti: Také starosti aké máš so smajlíkmi keby som mal ja tak už len prezidentov plat by mi chýbal ku šťastiu. Čo sa týka vzhľadu z 90-tych rokov, decentný dizajn stránok prichádza do módy, fóra, ktoré obsahujú pomaly celé spektrum 16 miliónov farieb ako je to bežné u phpBB fór (načo je niekoľko miliónov templatov keď každý tretí je na jedno kopyto a človek si nevie vybrať?) sú možno populárne už len u malých deťoch, ktoré sa chcú hrať na administrátorov (potom to aj tak na tých fórach vyzerá). Čo sa týka "preklikávania k fóru" tak to rieš tak že medzi obľúbené weby si uložíš adresu www.freespace.sk alebo namiesto www napíš forums. Uvažoval som dať fórum priamo na hlavnú stránku, ale už to meniť nebudem. Či je na fóre ťažká orientácia to je vec názoru, ja s tým problém nemám (skoč na porada.sk a uvidíš čo je ťažká orientácia na fóre). Je tu len viac kategórií, pretože fórum je všeobecné a nie zamerané na jednu oblasť. To že sa nemôžeš dostať k odpovediam na svoje príspevky, viem že phpBB má možnosť vypísať zoznam tém do ktorých si napísal, to uznávam, to je dobrá vec. Tu je to riešené tak, že témy do ktorých si napísal príspevky sú odlíšené inou ikonou. Čo sa týka plateného systému fóra, to máš pravdu, nevidieť to, teda aspoň z pohľadu bežného užívateľa. Spočítaj si koľko utilít si musíš do svojho phpBB fóra RUČNE doinštalovať (už len smiešna rýchla odpoveď nie je v základnej inštalácii), u IPB je veľa vecí priamo v inštalácii. O otrasnej administrácii phpbb a problémových upgradoch nebudem písať. BTW koľkokrát sa stalo, že si nejaký tiežadministrátor zmenil templat a nemohol sa dostať do administrácie? U IPB môžeš so skinom robiť čo chceš, ale do administrácie sa dostaneš vždy, pretože ACP skin je oddelený od skinu na Fóre, u phpBB to tak nie je, čo je neodpustiteľná chyba. Je veľa iných vecí, ale nechcem ipb a phpbb porovnávať v tejto téme. Adminujem 2 phpBB fóra a sú to galeje. Ak máš záujem, založ tému phpBB vs. IPB a môžeme prebrať jednotlivé sekcie ACP. Čo sa týka sekcie Dukla Trenčín, tá je ešte zo starého fóra, zrejme ju zruším, keďže Dukla už nie je to čo bývalo, je tu len zo zotrvačnosti.
Jovzin Zverejnené 17. November, 2009 Zverejnené 17. November, 2009 Mozem otazku ? Nahodou nemame problem v polozke View New Content? Pretoze som sa prihlasil asi po 2 dnoch na forum a stlacim tuto moznost ze ktore temy maju nove REPLY a ono to zahlasi, ze Sorry no new content found. A vidim ze su nove prispevky na fore ale ono ako ich neregistruje ci co? dik
Cactales Zverejnené 17. November, 2009 Zverejnené 17. November, 2009 Nemal si náhodou problém pri prihlásení, neprihlásilo ťa až na druhý pokus? Aj v tom prípade sa ti posledné neprečítané príspevky zobrazia po zmene Nastavenia hľadania a zobrazenia tém - voľba metódy zobrazenia na Zobraziť všetky neprečítané témy. Viac info v tejto pomocnej téme.
lopata555 Zverejnené 13. Február, 2010 Zverejnené 13. Február, 2010 dám to sem dokým sa téma čo je uzavretá zase neodomkne načo sa stále zapína hodnotenie príspevkov, potom zas vypne a zas zapne a zas vypne a stále dokolečka ?
Sniper Zverejnené 13. Február, 2010 Autor Zverejnené 13. Február, 2010 To sú len také náhodné udalosti, ktoré sa raz za čas z ničoho nič vyskytnú na Fóre a potom z ničoho nič sa prestanú vyskytovať :lol: 2
tomassi Zverejnené 13. Február, 2010 Zverejnené 13. Február, 2010 potom poprosím presunúť tému do paranormálych javov :lol: 1
Tom Zverejnené 13. Február, 2010 Zverejnené 13. Február, 2010 Takže karma zostane či náhodne zase zmizne? :lol:
game Zverejnené 13. Február, 2010 Zverejnené 13. Február, 2010 jejo ... jeho puky ... človek tu nie je deň a už je tu zasa karma :lol: zmizne či nezmizne ... uvidíme, či budeme dobrí :)
elfant Zverejnené 13. Február, 2010 Zverejnené 13. Február, 2010 odvolavam co som odvolal a potvrdzujem co som potvrdil :lol:ked zmizne, tak zase nebude :)
lopata555 Zverejnené 25. August, 2010 Zverejnené 25. August, 2010 neviem kam tak to dám tak sem ... ak dakto sem šupne video z YouTube tak mi to nejde prehrať .../ ale ked si dám youtube normálne tak to ide / ? má stým ešte dakto problém ?
game Zverejnené 25. August, 2010 Zverejnené 25. August, 2010 máš youtube videá povolené mimo youtube ? v inom prehliadači ti tie videá idú na fóre prehrávať ? / teda mimo youtube, na fsp /
lopata555 Zverejnené 25. August, 2010 Zverejnené 25. August, 2010 v inom prehliadači ti tie videá idú na fóre prehrávať ? v mozile mi idú a na chrome nie :) ... ale asi pred mesiacom mi to ešte išlo takže neviem kde nastala chyba ... máš youtube videá povolené mimo youtube ? ani neviem že sa to dakde dá zakázať
Cactales Zverejnené 26. August, 2010 Zverejnené 26. August, 2010 v mozile mi idú a na chrome nie :) ... ale asi pred mesiacom mi to ešte išlo takže neviem kde nastala chyba ... Problém bude u teba v prehliadači. Vyskytuje sa to iba pri prehrávaní videa z youtube na FSP fóre alebo aj na nejakej inej stránke? A týka sa to iba videa youtube? ani neviem že sa to dakde dá zakázaťVo svojich nastaveniach fóra sa to zakázať nedá.
lopata555 Zverejnené 27. August, 2010 Zverejnené 27. August, 2010 Vyskytuje sa to iba pri prehrávaní videa z youtube na FSP fóre alebo aj na nejakej inej stránke? práveže iba tu na fóre ... napríklad na fb mi tie videa idú prehrať ...
tomassi Zverejnené 27. August, 2010 Zverejnené 27. August, 2010 mne aj na FB pri niektorých videách vyhadzuje,že ak chcem video prehrať musím ísť priamo na youtubemyslím teda, že to bude "ochranné" nastavenie youtube
Odporúčané príspevky