Sniper Zverejnené 16. Júl, 2009 Zverejnené 16. Júl, 2009 Fórum bolo aktualizované na verziu 3.0.1 (+ Blog a Fotogaléria) Podstatná zmena nastala v zobrazení výsledkov a nových tém, nastaviť si to môžete vo vašich nastaveniach, hneď na hlavnej strane dole pozrite sekciu Nastavenie hľadania a zobrazenia tém. Nastavenia odporúčam ponechať resp. zmeniť tak ako to je na obrázku (alebo si to nastavte ako chcete): Akýkoľvek feedback v ohľade najnovšej verzie očakávam tu.
Darkman Zverejnené 17. Júl, 2009 Zverejnené 17. Júl, 2009 No, co ja uplne nechapem, je to, ako funguje to "view new Content"... teraz som ho pouzil a vysledok bol : takyto Pricom podla "Todays active content" par novych prispevkov pribudlo Na fore som nebol od 15:00, tak by som cakal, ze v new content sa objavia prispevky od toho casu...
Sniper Zverejnené 17. Júl, 2009 Autor Zverejnené 17. Júl, 2009 Todays active ukazuje aktívne témy za posledných 24 hodín.View new content ukazuje všetko od posledného prihlásenia.
Nokia Zverejnené 17. Júl, 2009 Zverejnené 17. Júl, 2009 Todays active ukazuje aktívne témy za posledných 24 hodín. bolo by mozne to opat presunut vpravo hore ako bolo? vdaka
Sniper Zverejnené 17. Júl, 2009 Autor Zverejnené 17. Júl, 2009 Keď budem doma upravím čo bude treba. Včera po upgrade som zabudol nastaviť jednu dôležitú vec, tak som matke telefonicky musel vysvetliť čo treba spraviť :lol:
Darkman Zverejnené 19. Júl, 2009 Zverejnené 19. Júl, 2009 Aha, ok.Este mi vadi to, ze ked niekomu dam +1 k prispevku, tak to nemozem zmenit. Takto som sa uklikol a dal som + namiesto - a uz to nemozem zmenit.
Sniper Zverejnené 19. Júl, 2009 Autor Zverejnené 19. Júl, 2009 No na to neexistuje žiadna možnosť zmeniť reputáciu. Maximálne tak možno cez databázu, ale priamo sa hrabať v databáze moc nechcem. Ešte jedna vec, v profiloch si nastavte pohlavie, kto ste čo, zdá sa mi že sa tam niečo vyresetovalo.
Darkman Zverejnené 19. Júl, 2009 Zverejnené 19. Júl, 2009 To samozrejme nechcem, aby sa kvoli takej blbosti hrabal v db. Ja len tak, ci to nahodou nieje v pripravovanych vylepseniach nasledujucich verzii. Predsa len mas daleko vacsi prehlad o tom, co sa chysta, ako ja :lol:
Sniper Zverejnené 19. Júl, 2009 Autor Zverejnené 19. Júl, 2009 Neviem o žiadnej chystanej zmene alebo pridanej možnosti :lol: keď sa ti trasie ruka a hrozí že sa uklikneš aj v budúcnosti, zmenši si citlivosť myši, to je jediná vec čo ti môžem poradiť :)
elfant Zverejnené 19. Júl, 2009 Zverejnené 19. Júl, 2009 Aha, ok. Este mi vadi to, ze ked niekomu dam +1 k prispevku, tak to nemozem zmenit. Takto som sa uklikol a dal som + namiesto - a uz to nemozem zmenit. tak mu daj dva krat -1 a si tam kde si sa chcel dostat aj ked nie v tom konkretnom prispevku ... teda ak ti na tom tak zalezi :lol: 1 1
elfant Zverejnené 20. Júl, 2009 Zverejnené 20. Júl, 2009 tak to este doplnim, ked uz som dostal za technicky navod minusku slimak ti da este dost prilezitosti dat mu na prispevok minusove ohodnotenie pozeram ze minus zmizlo, tak moze zmiznut aj tento prispevok :lol: 1
wysky Zverejnené 20. Júl, 2009 Zverejnené 20. Júl, 2009 Mám otázku. Bude na novom Chate niečo také ako ignor list??? :lol:
elfant Zverejnené 20. Júl, 2009 Zverejnené 20. Júl, 2009 nedalo by sa zapnut zobrazovanie nickov plusovych a minusovych hlasov danych prispevkom ? tusim sa rozmohlo to, o com sa hovorilo v teme Rating, vybavovanie si uctov :lol: nech je aspon sranda :)
wysky Zverejnené 20. Júl, 2009 Zverejnené 20. Júl, 2009 Lopatka si predstav, ked budes mat niekoho v ignor liste,tak by ti v jeho pripade naskakoval, len prazdny riadok s nejakym backgroundom. :lol: 1
lopata555 Zverejnené 20. Júl, 2009 Zverejnené 20. Júl, 2009 wysky ... jedného človeka tam už mám :lol: 1
wysky Zverejnené 20. Júl, 2009 Zverejnené 20. Júl, 2009 Ja ti blahoželám... :lol: Po x-rokoch na webe si aj ja užívam výhody tohto inštitútu. :) 1
game Zverejnené 20. Júl, 2009 Zverejnené 20. Júl, 2009 v poriadku páni, už sa vrátime k otázkam o chode Fóra a problémom zisteným po novom upgrade, ok ? :lol: "Nové Fórum II"
dead Zverejnené 20. Júl, 2009 Zverejnené 20. Júl, 2009 Asi som internetovy antitalent, ale ignore list podla mna nefunguje tak, ako by mal. V policku mam zaskrtnute aj sukromne spravy, aj prispevky na fore a prispevky clena ktoreho mam v ignore liste sa mi stale zobrazuju...
wysky Zverejnené 20. Júl, 2009 Zverejnené 20. Júl, 2009 Ignor list funguje spravne. Minimalne v pripadoch ked si do neho davate osobu v jej zaujme.... :lol: a nie vlastnom.
elfant Zverejnené 20. Júl, 2009 Zverejnené 20. Júl, 2009 porekadla su pravdive, ale k teme pri mobilnom zobrazeni, konkretne v Safari, bola pri predoslej verzii aj moznost prepnut z mobilneho do normalneho zobrazenia stranky, po aktualizacii uz nie jeje len vypnuta, alebo je to zrusene "na tvrdo" ? bolo to celkom sikovne a obcas som to vyuzival
Sniper Zverejnené 20. Júl, 2009 Autor Zverejnené 20. Júl, 2009 nedalo by sa zapnut zobrazovanie nickov plusovych a minusovych hlasov danych prispevkom ? To sa dá aj teraz. Čiastočne. pri mobilnom zobrazeni, konkretne v Safari, bola pri predoslej verzii aj moznost prepnut z mobilneho do normalneho zobrazenia stranky, Malo by to fungovať, ale nepoužívam to a ani nemám to ako overiť.
elfant Zverejnené 20. Júl, 2009 Zverejnené 20. Júl, 2009 to zobrazovanie nefunguje, predtym tam bol link na "zmenu skinu", cez ktory sa to prepinalo, teraz tam ziadna taka volba nie je screenshot zial nemozem poslatinak, bolo to skoro to iste, ako zjednodusene zobrazenie fspf predtym, a to tiez niekde zmizlo
Sniper Zverejnené 20. Júl, 2009 Autor Zverejnené 20. Júl, 2009 To som včera vypol, lebo jedinú možnosť som tam videl IP.Board. Ty si tam videl toho viac?
Odporúčané príspevky