elfant Zverejnené 20. Júl, 2009 Zverejnené 20. Júl, 2009 v tejto verzii nie, ale v predoslej tam bolo nieco ako "zakladne zobrazenie", alebo nieco podobne alebo to malo daco spolocne s prepinanim skinov
Sniper Zverejnené 20. Júl, 2009 Autor Zverejnené 20. Júl, 2009 Už je tam aj Lo-Fi vo výbere. Mám otázku. Bude na novom Chate niečo také ako ignor list??? :lol: Neviem ešte.
elfant Zverejnené 20. Júl, 2009 Zverejnené 20. Júl, 2009 uz to tam je inak LO-FI je presne to zobrazenie ktore je v mobile
slimak Zverejnené 21. Júl, 2009 Zverejnené 21. Júl, 2009 Mam problem, ako si viem dat niekoho do ignore listu, nechcem vidiet jeho prispevky?
lopata555 Zverejnené 21. Júl, 2009 Zverejnené 21. Júl, 2009 Slimák daj si svoj profil co máš hore a tam máš Spravovať ignorovaných :lol:
slimak Zverejnené 21. Júl, 2009 Zverejnené 21. Júl, 2009 Vdaka, zrejme som konfliktny clovek, snad mi to pomoze.
lopata555 Zverejnené 21. Júl, 2009 Zverejnené 21. Júl, 2009 Neni začo dakedy to padne vhod tam mať dakoho :lol:
slimak Zverejnené 21. Júl, 2009 Zverejnené 21. Júl, 2009 Game, teba neslo dat do ignore listu, prosim nereaguj na mna ako clen(minimalne 2krat sa ti ma podarilo vytocit a nerobi mi to dobre). Resp. ak to je mozne si nastavit. Dakujem. Samozrejme ti nechcem upierat moderatorske a ine prava.
Sniper Zverejnené 21. Júl, 2009 Autor Zverejnené 21. Júl, 2009 Moderátorov si nemôžeš dať do ignore listu. Z prozaických dôvodov.
slimak Zverejnené 21. Júl, 2009 Zverejnené 21. Júl, 2009 Ok, pochopil som, ale ziadam ju aby ignorovala moje prispevky ako clen(nie ako moderator) , aby som ja ju mohol ignorovat ako clen. Snad to zvladneme, ked to technicky nieje mozne dosiahnut.
aljak63 Zverejnené 22. Júl, 2009 Zverejnené 22. Júl, 2009 Nedal by sa zvýšiť počet možných odpovedí v ankete z 25 na 30 (alebo aspoň na 28)? Chcel by som spraviť anketu o Nových 7 divov sveta prírody, a nominovaných je 28!
elfant Zverejnené 29. Júl, 2009 Zverejnené 29. Júl, 2009 dalsi bug pokial ma niektora sukromna konverzacia viac ako 3 strany, tak ikonka s linkom na poslednu nie je na poslednu stranu, ale na stranu s formularom na napisanie novej rychlej odpovedetreba si manualne zvolit cislo poslednej strany a tak sa tam dostat
Eiensama Zverejnené 29. Júl, 2009 Zverejnené 29. Júl, 2009 To som si aj ja vsimla. Ked stlacim, ze chcem ist na poslednu stranu, vyhodi ma to na ten formular, ci na prazdny priestor, potom musim kliknut na niektoru stranu a ked zase kliknem na poslednu, tak uz to ide. Nechapem.
Cactales Zverejnené 29. Júl, 2009 Zverejnené 29. Júl, 2009 Testovali sme to s game na štvorstranovej konverzácii a nám ten link na poslednú stranu fungoval správne. 1
Sniper Zverejnené 30. Júl, 2009 Autor Zverejnené 30. Júl, 2009 Bug tam možno je. Ak niečo funguje na testovacom fóre nemusí zákonite platiť že to bude fungovať na tomto. V priebehu augusta vyjde verzia 3.0.2, ktorá by mala opraviť okolo 100 ďalších bugov. Možno toto už bolo aj reportované. Ďalšia vec, kto má pocit že našiel bug tak sa môže zaregistrovať na IPS Fórum, tam je Tracker a v kategórii IP.Board 3.0 reportovať bugy. Všetko po anglicky. Určite to bude užitočnejšie ako sem to písať, lebo ja s tým nič nespravím. 1
elfant Zverejnené 30. Júl, 2009 Zverejnené 30. Júl, 2009 Pokial s tym nespravis nic, tak je to ok.Predpokladal som ze mozno ano, preto som to aj napisal.
Sniper Zverejnené 30. Júl, 2009 Autor Zverejnené 30. Júl, 2009 Teoreticky ja niečo môžem opraviť, ale rozhodne je lepšie keď to opravia vývojári softwaru. Okrem toho ich fix bude zahrnutý v novšom vydaní, nie môj.
tomassi Zverejnené 14. August, 2009 Zverejnené 14. August, 2009 opäť nám zmizlo Čo je dnes novérolovanie je unavujúce
Sniper Zverejnené 14. August, 2009 Autor Zverejnené 14. August, 2009 Lebo sa mi nechce po každom upgrade zase to tam manuálne pridávať. Utilita bola upravená tak ako fungovala pod verziou 2.x.x tak nie je dôvod tam niečo pridávať navyše.
vred Zverejnené 3. Október, 2009 Zverejnené 3. Október, 2009 Uz len :lol: tento topic tu chyba. V kratkosti: topic o vsetkych uvahach, napadoch, postrehoch, atd., a pod., o roznych veciach nie len technickeho charakteru.. Dufam ze podobna vseobecna tema tu neni.. :) Chcel by som sa len vyjadrit k foru, najprv nez nezabudnem, ku smajlom. Mozno to vyzera ako blbost ale co keby tam napravo boli prve 3-5 smajle najprv zakladne, ne behajuci usmievovaci s jazykom ale len usmev, lebo vyzera dobre ked su smajle co jednu vec vyjadruju rozne, ale urcite nie len mne robi niekedy problem vybrat lebo sa nehodia, ale chybaju jednoduche bez animacie, snad chapete o co mi ide ;) Edit: Teda bez zmeny, len ako prve by boli zakladne bez animacie, a pod nimy ostatne.. Ale to som chcel ze by bolo dobre to tu troska pozmenit, u vzhlade mi vadi ze vyzera akoby zo zaciatku 2000 alebo 90, take zastarane az to uz pekne neni, iste sa da spravit par uprav aby to nebolo take zaprasene,dalej mozno je chyba u mna ale vadi mi ako pri prvej navsteve sa musim preklikavat k foru,nemyslim portal ktory je inak neprehladny pre mna,na fore je tazka orientacia - teda medzi sekciami,a asi je to zvykom ale rozne veci su nepohodlne a tiez sa dostat k napr. odpovediam na moje prispevky neviem z roznych pricin.Na poslednu vec mi poviete asi ze som debil lebo som sa nenaucil pouzivat alebo take nieco,ale na to ze system fora je plateny to tu neni moc vydiet, aspon ja berem nieco co neni zadarmo ako nieco co by malo byt lepsie. A najdolezitejsia otazka: preco tu ma sekciu Dukla Trencin, to vobec nechapem.. Keby to bol klub co je znami po EU aspon a je fakt dobry tak nepoviem, ale je to klub tak ako kazdy iny na Slovensku,tak preco robit sekciu s topicu :) ..a prepacte za chyby a necitatelnost, dufam ze podobna tema to neni,pisem to s pokazenou nohou mam narazenu kost a nemozem lezat ;)edit: potom to z editujem aj ked uz som... nepise sa lachko rozbiti s udretou nohou
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 3. Október, 2009 Zverejnené 3. Október, 2009 lol, ze "vyzera akoby zo zaciatku 2000 alebo 90". to si zabil :lol: co konkretne je zaprasene?
game Zverejnené 3. Október, 2009 Zverejnené 3. Október, 2009 posledný dizajn, nedávne upgrade, predpokladám, že stránky z 90. rokov si pamätáš tak dobre :lol: fakt, čo je zaprasené ? naposledy sa tu medzi sekciami nevedel pohybovať jeden jediný pán ... hm, trochu mi ho to pripomenulo. toto nie je phpBB s desiatimi kategóriami, vieš ? :) pardon, nemohla som odolať ... požičala som si ten koniec " ,vieš ? " z jednej slaboduchej reklamy :)
Odporúčané príspevky