Sniper Zverejnené 31. Marec, 2010 Zverejnené 31. Marec, 2010 Almunia čaruje :) Arsenal je ako na strelnici, Španieli sa Angličanom mstia za Trafalgar? :lol:
weirdo Zverejnené 31. Marec, 2010 Zverejnené 31. Marec, 2010 Almunia by mal dostat rytiersky titul za to co predviedol .. ale dufam ze dostane este na prdel :lol:
lopata555 Zverejnené 31. Marec, 2010 Zverejnené 31. Marec, 2010 ten rozhodca je nafetovaný ? Barcelonka nevadí baletky u vás aj tak nevyhrajú !
weirdo Zverejnené 31. Marec, 2010 Zverejnené 31. Marec, 2010 no bez urazky, Barca dost zaspala, ale ten pokutovy kop tam nemal co hladat ..
tomassi Zverejnené 31. Marec, 2010 Autor Zverejnené 31. Marec, 2010 - výsledok beriem všetkými desiatimi (čistými šancami, z kt. mohol Arsenal dostať gól)na Camp Nou nám stačí vyhrať :lol: ale teraz vážneprvých 20 minút som myslel, že Barca nastúpila o 2 hráčov naviaczápas mi pripadal ako zápasy Arsenal v PL, kde zo 100 šancí dajú 1-2 góly a aj tak zremizujecením si psychickú silu, duplom u tak mladých hráčovdokázali zdvihnúť hlavu a využiť už i mizivú šancu PrimeruDivision moc nesledujem, ale to pasážové hranie je výhodou a súčasne aj slabosťou španielskych klubovoni akoby striedali časti v ktorých idú nadoraz s výklusmibuď rozhodnú alebo to skončí taktov PremierLeague sa hrá hore dole 90 minút, špeciálnych je posledných 10-20minút kedy to vrie k penaltenemusel to písknuť, ale keď pískol, tak ČK bola namieste reálne by mali postúpiťBAY, LYO, INT, BARale lobda je guľatá, veď ste to dnes sami videli inak lopatanazývať Arsenal baletkami po zákrokoch na Eduarda, Ramseyho, . . .to skutočne vyžaduje odvahu
tomassi Zverejnené 31. Marec, 2010 Autor Zverejnené 31. Marec, 2010 aká bitka?na mojom piesočku sa nikto biť nebude
game Zverejnené 31. Marec, 2010 Zverejnené 31. Marec, 2010 heh, len arsenalu nech sa nikto nedotkne, ani bitka nebude :lol: škooooda :)
Sniper Zverejnené 31. Marec, 2010 Zverejnené 31. Marec, 2010 Barca prvých 65 minút zápasu vyučovala, ale potom viditeľne nestíhala. Podľa mňa tá penalta bola dosť prísna. ale lobda je guľatá jak tvoja hlafa.
tomassi Zverejnené 31. Marec, 2010 Autor Zverejnené 31. Marec, 2010 Podľa mňa tá penalta bola dosť prísna. ďalší fakt hovoriaci za videorozhodcu čakalo by sa 5minút a po preskúmaní záberov by sa rozhodlo
Ryan Giggs Zverejnené 1. Apríl, 2010 Zverejnené 1. Apríl, 2010 PrimeruDivision moc nesledujem, ale to pasážové hranie je výhodou a súčasne aj slabosťou španielskych klubovKeby si sledoval vedel by si, že žiadne pasažove hranie neexistuje. Neielen Barca ale aj Real, Valencia... hraju cely. Nie je však v ľudskych silach takto odmakať cely zapas. Zvlašť po tom uvode kedy horela trava.
lopata555 Zverejnené 1. Apríl, 2010 Zverejnené 1. Apríl, 2010 inak lopata nazývať Arsenal baletkami po zákrokoch na Eduarda, Ramseyho, . . . to skutočne vyžaduje odvahu tak skutočnosť je taká že Arsenal fakt nemusím ! a nemám ich rád :lol: a odvaha ? nie odvaha ale môj názor :)
tomassi Zverejnené 1. Apríl, 2010 Autor Zverejnené 1. Apríl, 2010 Keby si sledoval vedel by si, že žiadne pasažove hranie neexistuje. Nielen Barca ale aj Real, Valencia... hraju cely. Nie je však v ľudskych silach takto odmakať cely zapas. Zvlašť po tom uvode kedy horela trava. toto som si chcel ujasniť lebo z hry španielskych mužstiev v európskych pohároch som mal taký dojem
Sniper Zverejnené 1. Apríl, 2010 Zverejnené 1. Apríl, 2010 tomassi ty myslíš že Barca by dokázala celý zápas hrať v takom vysokom tempe ako na začiaktu? Arsenal môže len brankárovi vďačiť za to, že do polčasu neprehrával 0:4.
tomassi Zverejnené 1. Apríl, 2010 Autor Zverejnené 1. Apríl, 2010 jasné, že by nedokázala- ja som sa len domnieval, či to nemôže byť vsádzaním španielskych klubovna jednu kartu - 20 minútové úseky hry to, že zápas mohol skončiť 1:6 je jasnéo tom netreba diskutovaťkaždý kto má oči to videl- ale to v športe akým je futbal, nie je ničím neobvyklým
aljak63 Zverejnené 1. Apríl, 2010 Zverejnené 1. Apríl, 2010 No tak s prvými zápasmi v podstate spokojnosť, ale Cesc sa zranil - tak to je škoda obrovská :lol: Tak toto je veľká rana pre Arsenal. Podľa mňa bola penalta odpísaná správne, a nemyslím si žeby Arsenal boli nejaké baletky! Som zvedavý ako sa bude Fabregasovi dariť sa zotaviť, snáď na MS chýbať nebude!
tomassi Zverejnené 6. Apríl, 2010 Autor Zverejnené 6. Apríl, 2010 NOMINÁCIE: BARCELONA:Valdes, Pinto, Marquez, Milito, Sergio Busquets, Touré, Xavi, Keita, Alves, Abidal, Maxwell, Pedro, Bojan, Messi, Jonathan dos Santos, Henry, Jeffren, Fontàs, Iniesta zranení: Piqué, Ibrahimovic, Iniestastop pre karty: Puyol ARSENAL:Almunia, Fabianski, Bendtner, Eduardo, Diaby, Nasri, Denilson, Merida, Walcott, Eastmond, Rosicky, Traore, Eboue, Clichy, Sagna, Vermaelen, Campbell, Silvestre zranení: Djourou, Gibbs, Ramsey, Van Persie, Gallas, Fabregas, Arshavin, Song podľa papierov a prvých 20ich minút na ES, by mala postúpiť Barcano lobda je guľatá
Ryan Giggs Zverejnené 6. Apríl, 2010 Zverejnené 6. Apríl, 2010 Inak CSKA-Inter sa hra už o 18:30. Vysiela Nova Sport. 1
lopata555 Zverejnené 6. Apríl, 2010 Zverejnené 6. Apríl, 2010 tak to som rád že si pozriem celý zápas :) a dúfam že Inter vyhrá :lol: veľmi by ma to potešilo :)
Ryan Giggs Zverejnené 6. Apríl, 2010 Zverejnené 6. Apríl, 2010 Nie si sam. Aj keď nemusi nutne vyhrať. Stači ak postupia.
Ryan Giggs Zverejnené 6. Apríl, 2010 Zverejnené 6. Apríl, 2010 Tak a Inter je v suchu. Už len počkať na Barcelonu.
Sniper Zverejnené 6. Apríl, 2010 Zverejnené 6. Apríl, 2010 Píšte aj výsledky vy lemry. Ako napr. Barcelona vyhráva nad Arsenalom 3:1 po Messiho hetriku. A neviete prečo tie lemry na webe stv3 stopli priamy prenos minútu pred skončením polčasu?
tomassi Zverejnené 6. Apríl, 2010 Autor Zverejnené 6. Apríl, 2010 Barce gratulujem a prajem trofejten pohyb s lobdou aj bez lobdy je úžasný klobúk dolu pred Zemanomvynikajúce postrehy a hlavne objektívne
weirdo Zverejnené 6. Apríl, 2010 Zverejnené 6. Apríl, 2010 Messi je Pan hrac :lol: a nadherny zapas ..
Ryan Giggs Zverejnené 7. Apríl, 2010 Zverejnené 7. Apríl, 2010 Čo je možno šokujuce, že to nebol ani zďaleka Messiho najlepši zapas. Teda z goloveho hľadiska ano, ale z herneho nie. V lige (sledujem každe kolo, takže mam prehľad) hra v každom druhom zapase podstatne lepšie.
Odporúčané príspevky