tomassi Zverejnené 24. Jún, 2009 Zverejnené 24. Jún, 2009 LIGA MAJSTROVsezóna 2009/2010 model tohto ročníka sa nám trochu pozmenil MAJSTROVSKÁ VETVA 1. predkolo (zápasy sú na programe 30. 6. a 1. 7., resp. 7. a 8. júla) Nasadené tímy: UE Sant Julia (Andorra), Mogren (Č. Hora) Nenasadené tímy: Hibernians (Malta), Tre Fiori (San Maríno) 2. predkolo (zápasy sú na programe 14. a 15., resp. 21. a 22. júla) Nasadené tímy: SLOVAN BRATISLAVA (SR), FC Kodaň (Dán.), Levski Sofia (Bulh.), Partizan Belehrad (Srb.), Maccabi Haifa (Izr.), Dinamo Záhreb (Chorv.), Wisla Krakov (Poľ., Peter Šinglár), BATE Borisov (Biel.), Red Bull Salzburg (Rak., Dušan Švento), Kalmar FF (Švéd.), APOEL Nikózia (Cypr., Mário Breška), Stabaek IF (Nór.), Ventspils (Lot.), NK Maribor (Slovin.), FH Hafnafjördur (Isl.), Inter Turku (Fín.), Ekranas (Litva) Nenasadené tímy: Bohemians Dublin (Ír.), Zrinjski Mostar (Bosna a Herc.), DVSC Debrecín (Maď.), Šeriff Tiraspoľ (Mold.), WIT Georgia Tbilisi (Gruz.), FK Makedonija Gjorče Petrov (Maced.), FK Baku (Azerb.), Levadia Tallinn (Est.), FK Tirana (Alb.), FC Aktobe (Kazach.), Pjunik Jerevan (Arm.), FC Rhyl (Wales), FC Glentoran (Sev. Ír.), EB/Streymur (Faer. ostrovy), F91 Dudelange (Lux.) + dvaja postupujúci z 1. predkola 3. predkolo (zápasy sú na programe 28. a 29. júla, resp. 4. a 5. augusta) Nasadené tímy: Olympiakos Pireus (Gréc.), Slavia Praha (ČR), FC Zürich (Švajč.), postupujúci z dvojzápasu 2. predkola zahrňujúci tímy FC Kodaň (Dán.), Levski Sofia (Bulh.), Partizan Belehrad (Srb.), Maccabi Haifa (Izr.), Dinamo Záhreb (Chorv.), Wisla Krakov (Poľ.), BATE Borisov (Biel.) Nenasadené tímy: postupujúci z dvojzápasu 2. predkola zahrňujúci tímy Red Bull Salzburg (Rak.), Kalmar FF (Švéd.), APOEL Nikózia (Cypr.), Stabaek IF (Nór.), SLOVAN BRATISLAVA (SR), Ventspils (Lot.), NK Maribor (Slovin.), FH Hafnafjördur (Isl.), Inter Turku (Fín.), Ekranas (Litva). postupujúcich z 3. predkola čaká ešte dvojzápas play-off o postup do skupinovej fázy (18., 19. augusta, resp. 25., 26. augusta) NEMAJSTROVSKÁ VETVA 5+5 postupujúcich 3. predkolo Nasadené tímy: Šachťor Doneck (Ukr.), Sporting Lisabon (Portug.), Panathinaikos Atény (Gréc.), Celtic Glasgow (Škót.), Anderlecht Brusel (Belg.) Nenasadené tímy: Sparta Praha (ČR), Twente Enschede (Hol.), Dinamo Moskva (Rus.), FC Temešvár (Rum.), Sivasspor (Tur.) Play-off (bez nasadenia): Arsenal Londýn (Angl.), Olympique Lyon (Fr.), VfB Stuttgart (Nem.), AC Fiorentina (Tal.), Atlético Madrid (Šp.) + päť postupujúcich z 3. predkola Priamy postup do skupinovej fázy (22 mužstiev): Manchester United (Angl.), FC Liverpool (Angl.), FC Chelsea (Angl.), FC Barcelona (Šp.), Real Madrid (Šp.), FC Sevilla (Šp.), Inter Miláno (Tal.), Juventus Turín (Tal.), AC Miláno (Tal.), Girondins Birdeaux (Fr.), Olympique Marseille (Fr.), VfL Wolfsburg (Nem.), Bayern Mníchov (Nem.), Rubin Kazaň (Rus.), CSKA Moskva (Rus.), Unirea Urziceni (Rum.), FC Porto (Portug.), AZ Alkmaar (Hol.), Glasgow Rangers (Škót.), Besiktas Istanbul (Tur.), Dinamo Kyjev (Ukr.), Standard Liége (Belg.) profutbal.sk
tomassi Zverejnené 24. Jún, 2009 Autor Zverejnené 24. Jún, 2009 a už tu máme aj žreb Prehľad dvojíc 1. a 2. predkola Ligy majstrov 2009/2010 po žrebe, ktorý sa uskutočnil v pondelok vo švajčiarskom Nyone: 1. predkolo (hracie dni 30. júna / 1. júla, resp. 7. / 8. júla 2009): UE Sant Julia (Andorra) - Tre Fiori (San Maríno) Hibernians (Malta) - Mogren (Č. Hora) 2. predkolo (hracie dni 14. / 15. júla, resp. 21. / 22. júla 2009): FK Tirana (Alb.) - Stabaek IF (Nór.) WIT Georgia Tbilisi (Gruz.) - NK Maribor (Slovin.) EB/Streymur (Faer. ostrovy) - APOEL Nikózia (Cypr., Mário Breška) FC Kodaň (Dán.) - postupujúci z dvojzápasu 1. predkola LM 2009/2010 Hibernians (Malta) / Mogren (Č. Hora) DVSC Debrecín (Maď.) - Kalmar FF (Švéd.) FK Makedonija Gjorče Petrov (Maced.) - BATE Borisov (Biel.) FH Hafnafjördur (Isl.) - FC Aktobe (Kazach.) Pjunik Jerevan (Arm.) - Dinamo Záhreb (Chorv.) Ventspils (Lot.) - F91 Dudelange (Lux.) Ekranas (Litva) - FK Baku (Azerb.) Red Bull Salzburg (Rak., Dušan Švento) - Bohemians Dublin (Ír.) Zrinjski Mostar (Bosna a Herc.) - SLOVAN BRATISLAVA (SR) Inter Turku (Fín.) - Šeriff Tiraspoľ (Mold.) FC Rhyl (Wales) - Partizan Belehrad (Srb.) Wisla Krakov (Poľ., Peter Šinglár, Miroslav Božok) - Levadia Tallinn (Est.) Levski Sofia (Bulh.) - postupujúci z dvojzápasu 1. predkola LM 2009/2010 UE Sant Julia (Andorra) / Tre Fiori (San Maríno) Maccabi Haifa (Izr.) - FC Glentoran (Sev. Ír.).
aljak63 Zverejnené 24. Jún, 2009 Zverejnené 24. Jún, 2009 Tak snáď sa FC Inter Turku predvedie v dobrom svetle aj v Lige majstrov. Vo fínskej lige vyhrali svoj premiérový titul a k tomu pridali aj ligový pohár. Kto by to bol pred sezónou povedal. Vcelku mladý team (založený v roku 1990) sa teda prebil až na fínsky trón, uvidíme ako im to pôjde aj v európskej konkurencií. V 2.predkole majú proti sebe moldavský team FC Sheriff Tiraspol, ktorí spoľahlivo už dlhé roky ovládajú moldavskú ligu, tak snáď to dopadne priaznivo pre Turku a dostanú sa pekne ďalej. 1
tomassi Zverejnené 24. Jún, 2009 Autor Zverejnené 24. Jún, 2009 njn bude to zaujímavéja som hlavne zvedavý, čo vymyslia Uhrinovci,či sa dostanú aspoň do EurópskejLigy inak aljak, keď by si sa nudilmohol by si ku každej krajine spraviť vlajočku a ja by som to potom editol :lol:
tomassi Zverejnené 16. Júl, 2009 Autor Zverejnené 16. Júl, 2009 Tak Slovan prehral z Mostarom 1:0 uvidíme, či sa pozviechajú jak Petržalka pred pár rokmi a vyvrátia neprajníkom reči o kúpenom titule
aljak63 Zverejnené 18. Júl, 2009 Zverejnené 18. Júl, 2009 ...::: Second qualifying round ::: FC Inter Turku vs. FC Sheriff Tiraspol - 0:1 Goals: 42. Suvorov (pen.) No bohužiaľ, 1.zápas nevyšiel. Inter nevyužili výhodu domáceho prostredia a do Moldavska pôjdu s 1-gólovou stratou. Jediný goal padol z penalty, jeho autorom bol Alexandr Suvorov. No dúfam, že Inter to len tak nenechá a v Moldavsku zvrátia to čo doma stratili. V prípade postupu cez Tiraspol, v 3. kvalifikačnom kole by sa stretli so Sláviou Praha - to už by bol poriadne ťažký oriešok. Ale zatiaľ sa treba zamerať na Tiraspol! V odvete teda dúfam že Inter nesklame. !!! Lets Go INTER TURKU !!! 1
tomassi Zverejnené 21. Júl, 2009 Autor Zverejnené 21. Júl, 2009 konečne sa spravilo niečo pre fanúšika a lístky zo zápasu s Neapolom, resp. permanentky pomohli dostať na TehelnéPole cca 14 000 divákov a teda prispeli aj k výhre 4:0 vynikajúce je, že sa trafil aj Jakub Sylvestr
aljak63 Zverejnené 22. Júl, 2009 Zverejnené 22. Júl, 2009 ...::: Second qualifying round :::... FC Sheriff Tiraspol vs. FC Inter Turku - 1:0 / konečné skóre 2:0, postupuje Tiraspol Goals: 69. Suvorov (pen.) Tak ani 2.zápas nevyšiel. Suomi ostali v Lige majstrov už bez zastúpenia - Inter Turku prehrali v Moldavsku rovnakým výsledkom ako na domácej pôjde, Tiraspol vyhral teda znovu 1:0. Jediný goal padol opäť z penalty, a jeho autorom bol znovu Alexandr Suvorov, ktorý rozhodol aj 1.zápas - taktiež z penalty! Tiraspol sa v 3. kvalifikačnom kole stretnú so Sláviou Praha! 1
slimak Zverejnené 29. Júl, 2009 Zverejnené 29. Júl, 2009 Dneska nam prehral po kvalitnom vykone slovan 0:2. Fanusikovia boli spokojny. Moderatori asi tiez.A zacnem, pred dvoma tyzdnami som sa vybral na forum, lebo som bol nasraty so spravou na TA3. Vraj su rodicia a deti nespokojne ze nemozu trenovat hokej(v Trebisove). Asi im zrusili stadion. A naproti fico ohlasoval vystavbu- kradnutie penaziv Bratislave. pamatam si nejaku debatu o ekonomickej sile bratislavy, ci jej sebestacnosti a kur.v a,nrchapem naco potrebuju 3 mild. na zimny stadion, a 3 mi liardy na fudbalovy stadion. Ty polobo.hovia. Ked inde si stadiony stavaju za svoje. Pozri te sa na kader slovanu. Stary kozak(fajcim, pijem, nikdy som netrenoval a za 90 minut prebehnem viacej, 6 kilometrov mozno potom zomriem). Mate tam valachovica ci petrasa, slovaka(asi najlepsi hrac) vsetci su starsi ako ja. Kurnik kto vam na tych stadionoch bude hrat? O 2-3 roky budeme pravidelne prhravat s cyprom, islandom, z hocikym z britanie, pobaltskych krajin a podobne. Stat ma investovat do vsetkych ludi nie len do funkcionarov. ak mame ist dalej ako za komunizmu, cakal by som v Revucej zastresenie, a trenera, ale nemame ani zastresenie ihriska co postavili komunisti, inak strechu sme mali, len ju nam zobrali do Roznavi, komunisti. Viem o clovekovi od nas ktory venoval vel casu hokeju, sil a penazi, vozil decko asi 4 roky do popradu 70 km, kazdy trening. neskor desko byvalo v rodine v PP. Ale dnes mozno hokej v PP skonci aj pre domacich. Chalanisko odislo z Nitri do trencina, kur.va ale ani v tom trencine nie je v triede 15 hracov. Zaskakuju sa ako na nejakej dedine. U nas fudbal v doline hrala aspon jelsava(druhu ligu) bolo tu dost klubov a tradicia, uz pomaly dohraju starci este 4,5 a koniec nastup ziadny. Ak mam hodnotit, nepamatam si nejakeho spickoveho sportovca od nas doliny, z kolektivnych sportov. Momentalne Breznanik hra za Slovan. Revuca hrava a hra volejbal, ci dievcata hadzanu. germanus v pretlacani rukou. Ale nepochopim naco 6 mild. do silnej Bratislavi a do regionov hovno. Kto im na tych stadioch bude hrat. Inak mame v revucej ete dobrych karatistov, kickboxeristov a majstrov sveta v nohejbale(momentalnych). este doplnim z inej sfery, ale tiez sila, po 30 rokoch skoncil roengen v kremnici, zrejme predtym nejaky mali ale uz nebude. U nas skoncila porodnica. Jeden porod mam za sebou a ten dalsi tiez zvladnem. kurnik vychadza to na december, snad nebude sneh na ceste aby som to musel rodit sam, pri prvom porode som bol a pri druhom by som nerad asistoval., ale ked nasnezi nevyberies si. Okolo nas mas same kopce.
slimak Zverejnené 29. Júl, 2009 Zverejnené 29. Júl, 2009 Mam chalaniska 2 rocneho, chcel by som ho dat na nejaky sport a kde? kde je nejaky trener, kde je nejaky vrcholovy klub? V okruhu 100km nikde. Je to normalne? U nas nohejbal, lebo nikto(skoro nikto na SK) sa tomu sportu, resp detom nevenuje. U nas mame jedneho maniaka, co tomu sportu obetuje svoj volny cas a peniaze. Tema o futbale je pre buducnost zbytocna a vlastne aj sucastnost aj ten stadion.
tomassi Zverejnené 6. August, 2009 Autor Zverejnené 6. August, 2009 Slovan v LM definítvne dobojoval, ale tešiť nás môžu aspoň výsledky Sparty a Slávie :lol: najväčšie prekvapko však zariadili futbalisti Temešváru, kt. vyradili víťaza pohára UEFA - Šachťor Doneck
lopata555 Zverejnené 6. August, 2009 Zverejnené 6. August, 2009 ale tešiť nás môžu aspoň výsledky Sparty a Slávie :lol: fúha tak mňa mrzí že Sparta a Slavia sa nedostali ďalej, hlavne keď tam nemáme Slovenského zástupcu :)
Ryan Giggs Zverejnené 6. August, 2009 Zverejnené 6. August, 2009 Slovan v LM definítvne dobojoval,Slovan hral šokujuco dobre. V lige som ich tak hrať nevidel.
aljak63 Zverejnené 6. August, 2009 Zverejnené 6. August, 2009 ...::: Third qualifying round - 3.kolo kvalifikácie :::... ...::: Champions Path - Majstovská časť :::... Red Bull Salzburg vs. Dinamo Zagreb - celkové skóre 3:2 výsledky zápasov: 1:1 / 2:1 Slovan Bratislava vs. Olympiacos - celkové skóre 0:4 výsledky zápasov: 0:2 / 0:2 Zurich vs. Maribor - celkové skóre 5:3 výsledky zápasov: 2:3 / 3:0 APOEL vs. Partizan - celkové skóre 2:1 výsledky zápasov: 2:0 / 0:1 Sheriff Tiraspol vs. Slavia Prague - celkové skóre 1:1 výsledky zápasov: 0:0 / 1:1 Aktobe vs. Maccabi Haifa - celkové skóre 3:4 výsledky zápasov: 0:0 / 3:4 Baku vs. Levski Sofia - celkové skóre 0:2 výsledky zápasov: 0:0 / 0:2 Ventspils vs. BATE - celkové skóre 2:2 výsledky zápasov: 1:0 / 1:2 Lavadia vs. Debrecen - celkové skóre 0:2 výsledky zápasov: 0:0 / 0:2 Copenhagen vs. Stabaek - celkové skóre 3:1 výsledky zápasov: 3:1 / 0:0 ...::: Non-Champions Path - Nemajstovská časť :::... Sparta Prague vs. Panathinaikos - celkové skóre 3:4 výsledky zápasov: 3:1 / 0:3 Shakhtar Donetsk vs. Timisoara - celkové skóre 2:2 výsledky zápasov: 2:2 / 0:0 Sporting CP vs. Twente - celkové skóre 1:1 výsledky zápasov: 0:0 / 1:1 Celtic vs. Dynamo Moscow - celkové skóre 2:1 výsledky zápasov: 0:1 / 2:0 Anderlecht vs. Sivasspor - celkové skóre 6:3 výsledky zápasov: 5:0 / 1:3
tomassi Zverejnené 7. August, 2009 Autor Zverejnené 7. August, 2009 uefa.com Duško Švento si možnože predsalen zahrá LM som rád, že sme nechytili Atlético, aj keď na EC sme ho zdolali 2:1 a taktiež Fiorentinu, aj keď bez Felipe Meloa Celtic nebude ľahký oriešok, ale začína sa vonku, čo by malo byť výhodou
Ryan Giggs Zverejnené 8. August, 2009 Zverejnené 8. August, 2009 Ten novy system je ***. Dostanu sa tam slabe mužstva a silne vypadnu. A nie vlastnou vinou. Už to nebude uplne suťaž najlepšich.
tomassi Zverejnené 9. August, 2009 Autor Zverejnené 9. August, 2009 to jo ale tá súťaž sa nevolá Liga Najlepších, ale Liga Majstrov, čiže sa tam dostane viac majstrov krajín my s tým nič nenarobíme, čo pán Platini sľúbil aj plní uvidíme, či škoda
Ryan Giggs Zverejnené 9. August, 2009 Zverejnené 9. August, 2009 ale tá súťaž sa nevolá Liga Najlepších, ale Liga Majstrov,V tom pripade by tam mali byť iba čisto majstri. :lol:
tomassi Zverejnené 9. August, 2009 Autor Zverejnené 9. August, 2009 treba sa na Pána Platiniho obrátiť a hneď môžeš spomenúť aj videorozhodcu :lol:
slimak Zverejnené 9. August, 2009 Zverejnené 9. August, 2009 Ja nemam problem ze tam budu trochu slabsie kluby ako spanielske ci anglicke, nech si to vydobiju ak na to maju. Ja nechapem ze niekomu vadi majster z bulharska ale nevadimu treti z anglickej ligy. Co to je za zraloka? Zraloka som urazil prepac admin.
tomassi Zverejnené 10. August, 2009 Autor Zverejnené 10. August, 2009 slimak sám píšeš Ja nemam problem ze tam budu trochu slabsie kluby ako spanielske ci anglicke, nech si to vydobiju ak na to maju. s tým nemá problém ani ryan, teda aspoň myslím, ale tu ide o to, že sa súťaž v play-off delí medzi majstrov zo slabších futbalových krajín a nemajstrov zo silných futbalových krajín čiže slabý sa nemôže v súboji stretnúť so silným, ale hrajú slabý so slabými a silný so silnými to znamená, že v hlavnej časti neuvidím Glasgowský CELTIC :lol:
tomassi Zverejnené 26. August, 2009 Autor Zverejnené 26. August, 2009 no Christiana Ronalda už máme - Eduardo (penalta) teraz nám len už ostáva vyhrať LM :lol: postupujúci do hl. časti Atlético Madrid, FC Zürich, Maccabi Haifa, DVSC Debrecín:blink: všetky kluby postúpili po 2 víťazstvách, takže si účasť v hlavnej časti LM viacmenej plne zaslúžili aj keď žreb a model je už vec druhá dnes s istotou postupuje zatiaľ Arsenal inak ten "trávniček" vo Fiorentine je skutočne fantázia +edit lopatovi by som odporučil prehodnotiť svoj tip v tipovačke
lopata555 Zverejnené 26. August, 2009 Zverejnené 26. August, 2009 +edit lopatovi by som odporučil prehodnotiť svoj tip v tipovačke :lol: tak ja sa musím stále trochu odlišovať :)
slimak Zverejnené 26. August, 2009 Zverejnené 26. August, 2009 to znamená, že v hlavnej časti neuvidím Glasgowský CELTIC Odkedy je glasgovsky celtic silny tim(resp. preco si to myslis)? Skotska liga je slabsia ako nasa a dve glasgowske muzstva su o trosku lepsie ako tie prazske. Prehrat 2:0 a 3:0 by dokazala urcite aj Zilina. Prebojovali sa do ligy uefa mozme sledovat ich pocinanie, budu podpriemerni. Inak celtic ti chyba na obrazovke?, ja som dnesny vyber STV preklinal.
tomassi Zverejnené 27. August, 2009 Autor Zverejnené 27. August, 2009 slimak k tej prvej polovicipohárové zápasy sú niečo iné ako dlhodobá súťaža povedať, že dlhodobá súťaž v Škótsku je slabšia,čiže menej náročná ako naša liga - hhhh mne CELTIC na obrazovke nechýba, aj keď by som si ho rád pozrel,ale ako fanúšik GUNNERS(to je inak prezývka pre Arsenal) som sa pokúšal naznačiť,že postúpime do ďalšej fázy
Odporúčané príspevky