aljak63 Zverejnené 18. Marec, 2010 Zverejnené 18. Marec, 2010 No tak z tých čo postúpili ďalej - tak najviac to prajem Gunners alebo Barce.Najviac mi je ľúto, že nepostúpili Fiore - škoda škoda, bolo to tesné :lol:ale spokojný som že vypadli Chelsea a aj Real :)
Sniper Zverejnené 18. Marec, 2010 Zverejnené 18. Marec, 2010 Čo keby ste vy múmie aj písali o akom zápase píšete s akým výsledkom, aby aj tí, čo sa namiesto futbalu celý večer museli venovať povinnostiam a domov sa dostali až po 23. hodine?
tomassi Zverejnené 18. Marec, 2010 Autor Zverejnené 18. Marec, 2010 livescore.com, profutbal.sk, . . . 8ička, ktorá sa rozlosuje v piatok na poludnielos je otvorený - nie sú nasadené mužstvá FC BarcelonaFC Girondins de BordeauxArsenal London FCFC Bayern MünchenFC Internazionale MilanoManchester United FCOlympique LyonnaisPFC CSKA Moskva moje tipyBarca - BordeauxArsenal - BayernInter - MUFCLyon - CSKA
Ryan Giggs Zverejnené 18. Marec, 2010 Zverejnené 18. Marec, 2010 moje tipy Inter - MUFCChoď mi niekam...
tomassi Zverejnené 19. Marec, 2010 Autor Zverejnené 19. Marec, 2010 Bayern - MUFCLyon - Bordeaux Inter - CSKAArsenal - Barca tak myslím, že sa máme na čo tešiťArsenal si prial tím, kt. nebude betónovaťkto mohol tušiť, že sa to želanie vyplní až do detailov najviac mi je ľúto Titiho
Ryan Giggs Zverejnené 19. Marec, 2010 Zverejnené 19. Marec, 2010 Superžreb! Vyzera to tak, že v semifinale bude iba 1 anglicky tim. To tu dlho nebolo.
aljak63 Zverejnené 19. Marec, 2010 Zverejnené 19. Marec, 2010 hm, takže jeden francúzsky team je už naisto v semifinále a tak Arsenal vs. Barcelona - to bude parádny zápas
tomassi Zverejnené 19. Marec, 2010 Autor Zverejnené 19. Marec, 2010 Ryan: aj ja si myslímfinále: Lyon - Arsenalsľubuje pekný futbal :lol:
Sniper Zverejnené 19. Marec, 2010 Zverejnené 19. Marec, 2010 Liga ako keby sa vyrovnala. Dva francúzske tímy je niečo nevídané, dokonca tam vidím aj nemecký, hegemónia španielskych a talianských klubov sa už asi skončila, uvidíme čo uhrajú anglické.Arsenal jednoznačne poletí, ale ManU chcem minimálne vo finále.
lopata555 Zverejnené 19. Marec, 2010 Zverejnené 19. Marec, 2010 Inter dostal fakt super súpera :lol: a už by bolo na čase aby konečne získal aj titul )
tomassi Zverejnené 22. Marec, 2010 Autor Zverejnené 22. Marec, 2010 rozhovor, pri ktorom sa tisne slza v oko Henry upset after CL draw :lol:
tomassi Zverejnené 30. Marec, 2010 Autor Zverejnené 30. Marec, 2010 oznam pre príležitostných pozeračovdnešné a zajtrajšie zápasy, by ste si isto nemali nechať ujsť Manchester zavíta do Bavorska, kde ho v generálke na sobotňajši duel s Chelsea privíta Bayernmôj tip 1:1 alebo 1:2 druhým zápasom bude boj o Francúzsko no upozorniť treba na zajtrajší zápasArsenal London FC - Barcelona CF- zápas pri ktorom by boli málo snáď aj 2 lobdy Inter - CSKAisto ostane v tieni diváckeho záujmu Ak sa niekto spýta o koľkej sa hrá má hneď warn :lol:
Sniper Zverejnené 30. Marec, 2010 Zverejnené 30. Marec, 2010 A o koľkej sa to hrá? (no a teraz buď frajer :lol: )Som zvedavý čo budú dávať v TV, ale naskôr to vyzerá na ten ManU.
tomassi Zverejnené 30. Marec, 2010 Autor Zverejnené 30. Marec, 2010 Axel tá posledná veta tam bola určená pre Tebakeďže stále vyplakávaš, že si premeškal :lol: STV dáva trháky - BAY:MAN / ARS:BARa novasport ako vždy to, čo nedáva nikto - zvyšné zápasymožnosť sledovať na ich webe
Ryan Giggs Zverejnené 30. Marec, 2010 Zverejnené 30. Marec, 2010 Inter - CSKA isto ostane v tieni diváckeho záujmuZas len stroho: Ako u koho!
tomassi Zverejnené 30. Marec, 2010 Autor Zverejnené 30. Marec, 2010 Taliani, Rusi a fanúšikovia zápas budú isto sledovať lenže média a celý biznis okolo sa bude primárne venovať dvojici Arsenal - Barcaa to nielen kvôli duelom Henry - Arsenal / Cesc - Barca / . . .teda ak chlapci vlastne nastúpiatento duel jasne dominuje, z hľadiska záujmu médií divákov a pod,celému 4 fináleuvidíme, či tomu tak bude aj v stredu po 22:35
lopata555 Zverejnené 30. Marec, 2010 Zverejnené 30. Marec, 2010 tak ja si Inter veľmi rád pozriem :) lebo je u mňa jednotka :) a dúfam že Barca to "baletkám" z Anglicka ukáže :lol:
Sniper Zverejnené 30. Marec, 2010 Zverejnené 30. Marec, 2010 Červení diabli hrajú v bielom proti Bayernu, ktorý je v červenom. Takmer som sa vydesil že ManU už v prvej minúte prehráva 1:0
tomassi Zverejnené 30. Marec, 2010 Autor Zverejnené 30. Marec, 2010 2:1 nie je zlý výsledok, ale MUFC si môžu búchať hlavu o múrvzhľadom na výkon Bavorovmohli totižto postúpiť už po prvom zápase nechcem byť zlým prorokom,no pri posledných obrázkoch Waynea Rooneyhomi mysľou preskočilanočná mora anglického futbalu - metatarzálna kostička Lyon [3 - 1] Bordeaux
Sniper Zverejnené 30. Marec, 2010 Zverejnené 30. Marec, 2010 Ešteže mi vypadol net na dve hodiny inak by som si búchal hlavu tiež :lol:
lopata555 Zverejnené 31. Marec, 2010 Zverejnené 31. Marec, 2010 ja som velice spokojný že Manchester nevyhral :) a dneska dúfam že vyhrá Inter a Barcelona a asi si dám potom Coca colu :lol:
tomassi Zverejnené 31. Marec, 2010 Autor Zverejnené 31. Marec, 2010 takže Rooney mimo 2-4týždne a v odvete by mali nastúpiť Robben, Schweinsteiger Superžreb! Vyzera to tak, že v semifinale bude iba 1 anglicky tim. To tu dlho nebolo.asi budeš mať pravdu :lol:
Ryan Giggs Zverejnené 31. Marec, 2010 Zverejnené 31. Marec, 2010 Veď ja viem, Barca vypraši Arsenal to je jasne. :lol:
Sniper Zverejnené 31. Marec, 2010 Zverejnené 31. Marec, 2010 Manchester by mal postúpiť, prehra 1:2 nie je nič hrozné, ale za ten zbabraný zápas by si mali fanúšikov udobriť. Arsenal zažije výprask aký ani Púchov nezažil.
Odporúčané príspevky