Skočiť na obsah

Liga Majstrov (sezóna 2009/2010)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

S tym vyberom STV suhlasim. Dať nezaživny (v zmysle vysledku, kde už vlastne o nič nešlo)zapas vie fakt len STV. Sledoval som Fiorentinu, aj napriek travniku to bol dobry a napinavy zapas.

Zverejnené

tomassi, co si pamatam tak posledne asi 3 roky dozadu hral celtic finale(UEFY) s petrohradom, a asi 10 rokov podobne finale rangers s Valenciou? takze urcitu kvalitu maju, resp. pravidelne hravaju pohare, tak niekedy sa im nieco podari. Ale na druhej strane si pamatam aj zapasy petrzalky s tymi klubmi(nedopadlo to zle), a tohto sezonne ucinkovanie poharovych zastupcov(jeden vypadol lichtensteinskym klubom, a druhy nakupil od olomouca 8 kuskov, s klubom co sa trapil s 10.klubom islandskej ligy).

Proste keby nasa liga mala pr. PSG a Schalke vyzerala by podobne. Na nejakom kanali dost casto davaju skotsku ligu, ja to nesledujem(nesledujem ani nemecku), ale vacsinou je tam jeden z tych spominanych klubov a dost casto tie kluby drtia(ci doma , ci vonku). Hlavne kvalitou ich dost vyrazne prevysuju.

A vcera sme mali moznost vidiet rozdiel medzi klubmi ako je celtic a arsenal. Ked som nezainteresovany divak(nemam ani natipovane), tak sa rad pozeram na zapasy ked o nieco ide(bojuju), ale hlavne ,ze tam vidis hracov co vedia hrat futbal(maju rozum - rozmyslaju, ze neoklamu len obrancu ale aj mna ako divaka). Pr. 3 gol arsavina, krasne zaseknutie, kde by 99% hracov volilo prienik do sestnastky, kde by sa pokusali(nie vsetci) o nafilmovanie padu. Ale pekny gol dala aj fiorentina.

Zverejnené

Žreb hlavnej (skupinovej) fázy Ligy majstrov 2009/2010:

A-skupina: Bayern Munchen, Juventus Torino, Girondins Bordeaux, Maccabi Haifa

B-skupina:Manchester United, CSKA Moskva (Rus.), Besiktas Istanbul (Filip Hološko), VfL Wolfsburg (Peter Pekarík)

C-skupina: AC Milano, Real Madrid, Olympique Marseille, FC Zürich

D-skupina: FC Chelsea, FC Porto, Atlético Madrid , APOEL Nikózia (Mário Breška)

E-skupina: FC Liverpool (Martin Škrtel), Olympique Lyon, AC Fiorentina, DVSC Debrecén

F-skupina: FC Barcelona, Inter Milano, Dinamo Kyjev, Rubin Kazaň

G-skupina: FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart , Unirea Urziceni

H-skupina: Arsenal, AZ Alkmaar, Olympiakos Pireus, Standard Liége

niektoré skupiny sú skutočné chuťovečky,

ale Bčko asi jednoznačne vyhráva

Zverejnené

To uz je rozlosovane? Tie skupiny? ManU, to nema lahke(resp.tazka skupina a kludne nemusi postupit) su tam dve lahsie skupiny, minimalne G,H.

Zverejnené

Najťažšie su F a B. Tie posledne 2 skupiny su na smiech. Hm, Arsenal nakupil. Vyťešovať sa môžu tak do soboty. :lol:

Zverejnené

No inter milan má teda dobre ťažkú skupinu :lol: .... ale aj tak pevne dúfam že budu postupovať :)

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

"Po posúdení všetkých dôkazov, najmä vyhlásení oboch rozhodcov a delegáta, rovnako ako aj rôznych videozáznamov, sa nedokázalo, že prišlo k oklamaniu arbitra a nariadeniu neoprávneného pokutového kopu," uvádza sa v stanovisku UEFA k úspešnému odvolaniu Eduarda.

trochu sila nie? :lol:
Zverejnené

totálny shyt

nebol som za suspendáciu Edua

- Ch. Ronaldo, Inzaghi, . . . by potom mali asi dostať aspoň 2sezónny zákaz

no keď sa už rozhodli mu zastaviť činnosť,

tak v tom mali vytrvať a nie si takto naložiť do úst

UEFA a FIFA sú veľmi slabučké organizácie

miesto toho, aby povolili ďalšieho rozhodcu za bránou

alebo kamerový systém alá jastrabie oko

oni sa radšej budú takto zosmiešňovať

posledná dobrá zmena bola zavedenie pravidla o malej domov

inak slabota

k včerajšku

takmer všetko podla papierov

dokonca aj muž, kt. sa narodil v offside nesklamal

Zverejnené

vynikajúci vstup do zápasu + výkon jak na hodovom zápase + vyrovnávajúci gól z offsidu a ruky = 3 body

aspoňže tak

inak aj dnes máme výsledky, čo sa dali čakať

trošku ma prekvapila Fiorentina

Zverejnené

Heh, Liverpool Debrecínčanom pekne zatápal, ale len jeden gól... :lol:

Zverejnené

idioti - to slovo mám od pána premiéra - mi odpálili tiket

tipoval som, že padnú aspoň 3 góly

Zverejnené

Inter Milan - Barcelona 0:0

Prvý polčas bol strašná nuda od dvoch mužstiev ktoré chcú získať titul by som čakal viacej. Druhý polčas neviem ako vypadal lebo som ho už nepozeral, musel som ísť makať :lol:. No v každom prípade Inter mal doma vyhrať body mu budú v ťažkej skupine chýbať :)

Zverejnené

... + vyrovnávajúci gól z offsidu a ruky = 3 body

aspoňže tak

Maš sa teda čim chvaliť. :lol:

"posledná dobrá zmena bola zavedenie pravidla o malej domov

inak slabota"

Aj uprava pravidla o ofsajde je dobra. Až na niektorych megaslepych rozhodcov.

Zverejnené

tak tak

zvýhodnenie útočiacieho hráča alá baseball

je vynikajúce pokiaľ sa toho riadia aj sudí

Maš sa teda čim chvaliť

keď sa nesťažujem na Fletcherov faul, Barryho ruku v 16tke, . . .

tak sa musím potešiť aspoň z tohto :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Na webe STV sledujem Glasgow Rangers vs FC Sevilla, ale len čo Sevilla strelila tretí gól tak prenos kompletne vypadol. To snáď už s tou STV nie je možné, oni si asi srandu robia zo mňa :lol:

Zverejnené

Dnes som sledoval barcelonu s kyjevom. Hraci barcelony su neskutocni, tesim sa na dalsie ich zapasy, aj ked ich predchadzajuci v milane za vela nestal. Dnes to bolo o niecom inom. Obrancovia kyjevu sa po case vcelku vyrovnali hre, najlepsi barceloncan Ibrahimovic, ale absolutna hviezda na ihrisku a pre mna zazitok to sledovat bol ukrajinsky brankar

Šovkovskij. Dve goly co chytil by nechytil nik, dalsie dve - styri zakroky boli na hranici velmi dobreho brankara. A este asi 2-3 tazke situacie a plno jednoduchsich. Bud je dobry(dostal dve goly, ale to sa nedali chytit, alebo dnes mal den, ale na nic podobne si nepamatam.

Barcelona hrala velmi dobre, tiez si na nieco podobne nepamatam. Ked minuly rok rozmlatili v prvom polcase bayern 4:0, nemali ani z polovice tolko sanci a nadhernych akcii.

Este vychodniarom som chcel dat typ. Ukrajinsku ligu hra aj uzhorod. Su asi posledni, ale mate sancu vidiet kvalitne zapasy, resp. kvalitne timy. Dynamo ci sachtar,metalist a pod. Kamaratovi som o tom povedal, nemal zaujem, ale ja by som tam siel. Dalsie lepsie muzstvo hra vo lvove.

Zverejnené

STVčka mala opäť šťastnú ruku a vybrala bezgólový zápas

jeho kvalitu posúdiť neviem, ale isto som pozeral lepší

MUFC 2-1 Wolfsburg

- vlci si bod isto zaslúžili, ale čo túto sezónu predvádza Giggs

klobúk dole

som čakal, že bude nastupovať už len ako striedajúci žolík,

no on ťahá mužstvo

Filip Hološko striedal kvôli zraneniu,

tak dúfam, že do 10.10.

bude OK

a aby som nezabudol

Zurrich pripravil zatiaľ najväčšie prekvapko

Zverejnené

Po zhruba ôsmich zapasoch, v ktorych som videl hrať Real (videl som zatiaľ všetky zapasy v lige), musim povedať, že je to slabota. Po tych nakupoch som čakal galapredstavenie ala Barcelona, no nič take sa nekona. Oni v každom zapase zatiaľ hrali cca 20-30 minut, nasukali 2-3 goly a bolo po zapase. Ale zvyšna hodina je o ničom. To iste včera.

Zverejnené

STVčka mala opäť šťastnú ruku a vybrala bezgólový zápas

jeho kvalitu posúdiť neviem, ale isto som pozeral lepší

Na ten bezgólový zápas (Bayern-Juventus) som aj ja nadával, najmä potom ako som prepol na ČT2 a tam už bolo 3:0. Bayern ma svojou útočnou hrou celkom príjemne prekvapil, ale od Juventusu som čakal rozhodne viac.
Zverejnené

Realu sa nákupy začali vracať. Neviem, koľko dostávajú mužstvá za každý bod, získaný v skupinovej fáze, ale včera Ronaldo a Kaka zariadili víťazstvo a tri body.

Chelsea - z dvoch zápasov 6 bodov, skóre 2:0 - oba góly Anelka.

Zverejnené

Na ten bezgólový zápas (Bayern-Juventus) som aj ja nadával, najmä potom ako som prepol na ČT2 a tam už bolo 3:0. Bayern ma svojou útočnou hrou celkom príjemne prekvapil, ale od Juventusu som čakal rozhodne viac.

ja som to nepozeral

vlastne vždy keď som mal na výber,

tak som, či už Bayern alebo Juve nepozeral

Chelski 2:0

nič nebvyklé

Zverejnené

Jedna poznámočka. Ak bude Debrecín takto pokračovať, tak sa Košičanom, konkrétne 1.FC Košice podarí odlepiť sa z posledných miest dlhodobej tabuľky úspešnosti v skupinách LM.

Mali by figurovať teraz na predposlednom mieste. :lol:

Zverejnené

No a už som tu :lol: Ale nemôžem tu vyjadriť nejakú veľkú spokojnosť... Môj Liverpool síce prvý zápas s maďarským Debrecenom vyhral, ale fakt z víťazstva 1:0 nad nováčikom v LM sa nedá moc tešiť, každopádne 3 body v tabuľke sú. 2.zápas v skupinovej fáze sa Liverpool poriadne vytrápil s Fiore a Stevan Jovetic 2 gólmi rozhodol, že Fiorentina zvíťazila 2:0. Teraz treba zabojovať proti Lyonu, lebo postup ďalej by sa začal pomaly komplikovať!

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Debrecen 3 - 4 Fiorentina

- P. Czvitkovics sa môže tešiť aspoň na 1 milión forintov (v prepočte asi 3780 eur)

Liverpool 1 - 2 Lyon

- 4. prehatý zápas

ak nepríde výhra nad MUFC, tak to bude mať Raffa veľmi ťažké

Barcelona 1 - 2 Rubin Kazan

Inter Milan 2 - 2 Dynamo Kyiv

- skupina sa vyvíjať oveľa zaujímavejšie, ako sa čakalo

Rangers 1 - 4 Unirea Urziceni

- jazdci sú hostiteľmi ako sa patrí

Stuttgart 1 - 3 Sevilla

AZ Alkmaar 1 - 1 Arsenal

-tlci dostal v 90+ gól

už mohli mať takmer istý postup

Olympiakos Piraeus 2 - 1 Standard Liege

Zverejnené

Liverpool, Barcelona, Rangers, to hrali "B" tímy? Štve ma, že žiadna televízia nedáva futbal v utorok :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov