lopata555 Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Som napnutý ako guma na trenkách .... Košice dokážte to :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted April 23, 2010 Author Share Posted April 23, 2010 Peter Bartoš4:2 môžme očakávať "panenku" pre Mira Laža Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 5:2 ... Košice ste super ... ďakujem ... ani som si nikdy nemyslel že toto poviem :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 ja som vcelku spokojný, extraligu som moc nesledoval, zčasu-načas som si pozrel výsledky a tabuľky, občas aj nejaký ten zápas... Košice som mal vždy celkom rád, a Košice porážajúce Slovan - tie mám najradšej :lol: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Ja Košice nemám rád iba ked porazia Trenčín :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 No, keď Košice vyhrali tak radšej to dávali len na STV3 (dokonca ani na nete to online nešlo!!!), ale keby mal vyhrať Slovan tak to vysielajú ešte aj na Nautiku. Ale aj tak dobre :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovzin Posted April 24, 2010 Share Posted April 24, 2010 JJJ KOSICE HEJA HEJA KOSICE :lol: Tak znova majstri. Super. BTW torsku som neico zapocul to ze vraj dalsia sezona bude o jeden-dva teamy mensia? Niekto konci ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted April 24, 2010 Author Share Posted April 24, 2010 No, keď Košice vyhrali tak radšej to dávali len na STV3 (dokonca ani na nete to online nešlo!!!), ale keby mal vyhrať Slovan tak to vysielajú ešte aj na Nautiku. Ale aj tak dobre :lol: pozerám, že rétorika pána premiéra sa vkráda aj do našich radov celé play-off išlo len na 3jke a na vysielanie online našej extraligy nemajú licenciu online vysielanie bolo možné pozerať na huste.sk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted April 24, 2010 Share Posted April 24, 2010 Ty harant, ty ma akože porovnávaš s Ficiakom? Play-off som nesledoval, chcel som si len pozrieť tie padnuté belasé hlavy :lol:, zapnem TV nikde nič, Trojku nemáme, huste.sk padalo, stv.sk nevysielala a tak som to celé vypol. Znie to divne, ale Trojka stále nie je v základnej ponuke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted April 24, 2010 Share Posted April 24, 2010 V DVB-T multiplexe je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts