Jump to content

Slovnaft Extraliga (2009/2010)

tomassi

Recommended Posts

Slovnaft Extraliga (2009/2010)

Počet mužstiev v extralige sa od ročníka 2010/2011 zúži na desať tímov,

do druhej najvyššej súťaže zostúpia po skončení sezóny 2009/2010 posledné dva tímy (11. a 12.)

10. bude hrať baráž s víťazom 1. ligy

Program 1. kolo Slovnaft extraligy - piatok 11. septembra:

HK ŠKP Poprad - voľno

MHk 32 L. Mikuláš - HK Orange "20"

Slovan Bratislava - HK Spišská Nová Ves

HKm Zvolen - HC 05 Banská Bystrica

HK 36 Skalica - Dukla Trenčín

MHC Martin - HC Nitra

HC Košice - MsHK Garmin Žilina

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Mna nasa liga uz nejako nezaujima, este nastevy v Sp.n.vsi. Ale co som zacul chcu znizit pocet ucastnikov v nasledujucom roku. Posledni dvaja vypadavaju hned a treti od konca hra baraz, teda aj tak bude na rok neparny pocet ucastnikov?

Tak Košice to včera "zazdili". Pýtal som sa známeho, tak to zhodnotil len, že si oni hrajú kedy sa im zachce. 5min hrajú ako "z partesu", a ďalších 10 oničom.

Njn tiez nechapem co to moje rodne mesto robi v hokeji. Hraju ako im pride a ako sa im chce. Asi sa este stale zabehavaju alebo mozno nemali letnu pripravu tak si ju nahradzaju teraz...

Dukla zbrojí

asi na mesiac, by mali vypomôcť: Lintner, Rób. Petrovický

pravdepodobné celosezónne posily: Tomík

a totálna bomba, miláčik trenčianskych tribún Milan Hruška

takže žeby pre Duklu nastali lepšie časy ako sú teraz ? Dúfam že hej, samozrejme že neverím že by sme vyhrali titul ale do prvej 5 by sme sa mohli dostať ...

• 2 weeks later...

ta Košice najprv zmenili trénera

a teraz posilnili aj na brankárskom poste

Lašák by vraj mal chytať už proti Skalici

• 2 weeks later...

Tak Košice toho trénera síce zmenili, ale na výsledkoch sa to zatiaľ veľmi neodzrkadľuje... :lol:

Potešili ma mladňaci zo Slovenska 20. Vyhrali nad LM a dopriali mi konečne po 100 rokoch radovať sa z víťazného tiketu. :)

mal som zapnuté HUSTE.sk a komentátor to tie rýchle góly nejak takto okomentoval.... Bez ďalšieho skúmania či je to pravda, či nie. Každopádne minimálne dva spišiacke góly padli v rýchlom slede.

• 3 weeks later...

tak za prvé, to sa tak skoro nedozvieš :)

a za druhé to bola reakcia jak hov.. :)

prečo vyťahuješ zrovna Slovan keď sa tu o jeho fanúšikoch nič nehovorilo

strach, krivda, komplexy? :lol:

šak len preto že si ho napísal ako prvý :) a len to vyťahujem preto že fanúšikovia sú jednoducho taký a je jedno odkjal sú :) tak a ešte aj preto že ten Slovan tak milujem :lol:

tomassi

ale to neboli argumenty, chceš mi povedať že do hocijakého mesta by chodili diváci na hokej keby prehrával skoro každý zápas ? Pochybujem ! Ja napríklad Trenčínu fandím, budem mu fandiť do konca mojho života ale na hokej nechodím ani keď vyhrával, ale z kamšom plánujem teraz dakedy tam zájsť :lol: aby sme tam vynikli keď tam nikoho nebude :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Additional information you can see at Privacy Policy