tomassi Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Slovnaft Extraliga (2009/2010) Počet mužstiev v extralige sa od ročníka 2010/2011 zúži na desať tímov, do druhej najvyššej súťaže zostúpia po skončení sezóny 2009/2010 posledné dva tímy (11. a 12.) 10. bude hrať baráž s víťazom 1. ligy Program 1. kolo Slovnaft extraligy - piatok 11. septembra: HK ŠKP Poprad - voľno MHk 32 L. Mikuláš - HK Orange "20" Slovan Bratislava - HK Spišská Nová Ves HKm Zvolen - HC 05 Banská Bystrica HK 36 Skalica - Dukla Trenčín MHC Martin - HC Nitra HC Košice - MsHK Garmin Žilina Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted July 2, 2009 Author Share Posted July 2, 2009 Pálffy zostáva v Skalici Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted September 9, 2009 Author Share Posted September 9, 2009 dneska štartujeme inak počas OH sa súťaž prerušovať nebude - Skalica si musí pochvaľovať kam sa na nás hrabe NHL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Čo dneska štartujeme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted September 9, 2009 Author Share Posted September 9, 2009 ničmyslel som si, že už je piatoksorračv piatok štartujeme Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 štart ligy a Nemôžem odolať: Košice 1-2 Žilina, Nitra 4-2 Košice. :lol: :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimak Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Mna nasa liga uz nejako nezaujima, este nastevy v Sp.n.vsi. Ale co som zacul chcu znizit pocet ucastnikov v nasledujucom roku. Posledni dvaja vypadavaju hned a treti od konca hra baraz, teda aj tak bude na rok neparny pocet ucastnikov? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted September 21, 2009 Author Share Posted September 21, 2009 Dukla konečne na akej-takej víťaznej vlnke no mimoriadne ma prekvapila gólová potencia Spišiakov Link to comment Share on other sites More sharing options...
wysky Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Tak Košice to včera "zazdili". Pýtal som sa známeho, tak to zhodnotil len, že si oni hrajú kedy sa im zachce. 5min hrajú ako "z partesu", a ďalších 10 oničom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovzin Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Njn tiez nechapem co to moje rodne mesto robi v hokeji. Hraju ako im pride a ako sa im chce. Asi sa este stale zabehavaju alebo mozno nemali letnu pripravu tak si ju nahradzaju teraz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted September 24, 2009 Author Share Posted September 24, 2009 Dukla zbrojíasi na mesiac, by mali vypomôcť: Lintner, Rób. Petrovickýpravdepodobné celosezónne posily: Tomík a totálna bomba, miláčik trenčianskych tribún Milan Hruška Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 takže žeby pre Duklu nastali lepšie časy ako sú teraz ? Dúfam že hej, samozrejme že neverím že by sme vyhrali titul ale do prvej 5 by sme sa mohli dostať ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted September 25, 2009 Author Share Posted September 25, 2009 vyzerá to tak, že Zvolen Tomáša Tatára na farmu do AHL nepustí chudák chalanisko Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Tipol by som si že nakoniec pustia, ale ak je zmluva zaká ako ju prezentoval ZVolen tak by to chcelo viac záujmu zo strany krídiel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted October 8, 2009 Author Share Posted October 8, 2009 ta Košice najprv zmenili tréneraa teraz posilnili aj na brankárskom posteLašák by vraj mal chytať už proti Skalici Link to comment Share on other sites More sharing options...
wysky Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Tak Košice toho trénera síce zmenili, ale na výsledkoch sa to zatiaľ veľmi neodzrkadľuje... :lol: Potešili ma mladňaci zo Slovenska 20. Vyhrali nad LM a dopriali mi konečne po 100 rokoch radovať sa z víťazného tiketu. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wysky Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Tak v prvej tretine zápasu Zvolen - Sp.Nová Ves padli 3 góly v priebehu 35.sek. Všetky do siete Zvolena... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 to si kde zobral :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wysky Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 mal som zapnuté HUSTE.sk a komentátor to tie rýchle góly nejak takto okomentoval.... Bez ďalšieho skúmania či je to pravda, či nie. Každopádne minimálne dva spišiacke góly padli v rýchlom slede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 1. Slovan...suverénne....12. Dukla...pred nimi zápas s BB :lol: (nebudú výsledky, nebude fandenie) závidenia hodní fans :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 nooo som zvedavý koľko fanúšikov by chodilo fandiť Slovanu keby na tom boli ako je momentálne Dukla :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 tak za prvé, to sa tak skoro nedozvieš :) a za druhé to bola reakcia jak hov.. :)prečo vyťahuješ zrovna Slovan keď sa tu o jeho fanúšikoch nič nehovorilostrach, krivda, komplexy? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 šak len preto že si ho napísal ako prvý :) a len to vyťahujem preto že fanúšikovia sú jednoducho taký a je jedno odkjal sú :) tak a ešte aj preto že ten Slovan tak milujem :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted November 9, 2009 Author Share Posted November 9, 2009 tak to som teda zvedavý ako bob zareaguje na tieto argumentyteda, pokiaľ sa na ne reagovať vlastne dá :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 tomassi ale to neboli argumenty, chceš mi povedať že do hocijakého mesta by chodili diváci na hokej keby prehrával skoro každý zápas ? Pochybujem ! Ja napríklad Trenčínu fandím, budem mu fandiť do konca mojho života ale na hokej nechodím ani keď vyhrával, ale z kamšom plánujem teraz dakedy tam zájsť :lol: aby sme tam vynikli keď tam nikoho nebude :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts