electric blue Zverejnené 12. December, 2020 Zverejnené 12. December, 2020 Iskra kde ty na tie videjká ( vychytávky) chodíš ? 1
iskra Zverejnené 13. December, 2020 Zverejnené 13. December, 2020 @electric blue Som rada, že sa Ti páčia, tie videá, dostávajú sa ku mne cez internet od dobrých ľudí, ktorí vedia, že ma tiež potešia.. 1
member2793 Zverejnené 16. December, 2020 Zverejnené 16. December, 2020 ráta sa ako cover keď tú istú skladbu spieva jedna speváčka, ale kapely sú rôzne? pôvodná rocková verzia a ska verzia
iskra Zverejnené 9. Január, 2021 Zverejnené 9. Január, 2021 pred 16 hodinami, electric blue napísal: všetky sú talentované @electric blue , áno, sú talentované, úžasné, veľmi pekne preciťujú.. veľmi sa mi to páči.. ďakujem 1
member2793 Zverejnené 9. Január, 2021 Zverejnené 9. Január, 2021 toto som dnes zaregistroval v nejakej hudobnej TV originál je strašná sračka, ale češi tomu spravili kvalitný cover
iskra Zverejnené 31. Máj, 2021 Zverejnené 31. Máj, 2021 Dnes som prvýkrát počula mladú americkú rockovú kapelu First to Eleven mne sa páčia
iskra Zverejnené 14. Máj, 2022 Zverejnené 14. Máj, 2022 Páči sa mi od Sting skladba FIELDS OF GOLD aj Cover sa mi ľúbi. Benedetta Caretta & Riccardo Bertuzzi
iskra Zverejnené 9. Apríl, 2025 Zverejnené 9. Apríl, 2025 Bryan Ferry - "Like A Hurricane" Pieseň od kanadského hudobníka Neila Younga Album: American Stars 'n Bars Rok vydania: 1977
Tono Zverejnené 10. Apríl, 2025 Zverejnené 10. Apríl, 2025 O fenoméne Janis Joplin som prvý krát počul v roku 1972. Počúval som ju za totality, na elektrónkovom magnetofóne Sonet Duo. Odvtedy uplynulo 53 rokov. Vyrastal som na tejto hudbe a liečil som si pri nej "mindráky" adolescentov, prvé lásky a sklamania... Dnes mám 71 rokov, ale jej hudba nezostarla a je pre mňa stále neopakovateľná. Janis Joplin bola jedinečná, neopakovateľná a každá cover version je len nepochopením toho, čo dokázala odovzdať publiku len ona. Bola ako svieca, rozdávala veľa svetla a preto zhorela tak rýchlo.
iskra Zverejnené 14. September, 2025 Zverejnené 14. September, 2025 Mixed Up Everything https://en.wikipedia.org/wiki/Mixed_Up_Everything šikovní, talentovaní..
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz