tiborco Zverejnené 29. Október, 2011 Zverejnené 29. Október, 2011 Zas je pravda, že moje rodičia nepatria v tomto k tým najhorším (ovocie mám každý deň, zeleninu ako tak, občas si dokupujem) a nejedia dookola rezne a pod.,môj otec napr. rád ochotnáva nové jedlá. No ale aj tak, nechápu, že je niektoré tie chutné jedlá nechcem už ani občas a čudujú sa, keď večer/ráno nechcem chlieb alebo mäso (hlavne nechápem, ako sa dá jesť slanina na večeru) . A to nie som vegetarián. 1
lopata555 Zverejnené 29. Október, 2011 Zverejnené 29. Október, 2011 (hlavne nechápem, ako sa dá jesť slanina na večeru) . A to nie som vegetarián. Prečo by sa to nedalo ? nehovorím že je to zdravé ale šak dať sa dá, ale tiež si ju radšej dávam na raňajky...
tiborco Zverejnené 29. Október, 2011 Zverejnené 29. Október, 2011 To len na margo toho, že som na stole dnes večer videl slaninu (osobný názor)...ako nech pokojne ľudia jedia tieto jedlá, problém je skôr ten, že ma niektorí ľudia kritizujú zato, že niektoré jedlá odmietam.
chrust Zverejnené 27. November, 2011 Autor Zverejnené 27. November, 2011 Slanina je vynikajúce jedlo (je zdravšia/menej škodlivá, ako saláma, klobása), ale musí byť jedená s cibuľou. Tá cibuľa je zázrak (samozrejme v surovom stave)-http://www.fitcomplex.sk/clanky/cibula-zazracny-liek-prirodnej-mediciny
Vilma Flinstonova Zverejnené 11. Máj, 2012 Zverejnené 11. Máj, 2012 hmmm...myslím, že nemám najhoršiu životosprávu, papkám skoro pravidelne, tučným jedlám, vyprážanému, a pod. sa vyhýbam (väčšinou; občas zhreším), nejem do prasknutia, ale len kým neprestanem pociťovať hlad, takmer vždy mávam varený obed, chodím cvičiť a v lete sa chystám chodiť každý pekný deň aj plávať (dúfam, že mi to nikto a nič neznemožní). Ale aj napriek tomu som nabrala asi 7 kg. Nech robím, čo chcem, nie a nie to zhodiť. šak nemôžem pol dňa precvičiť. A to ešte tak pred 2 rokmi som mohla pojesť temer čokoľvek, ak bol pohyb, bola aj primeraná váha a rozmery...a ke´d ma zlostil šéf, to teprv som si mohla dopriať dobrôt a na váhe sa to nijako neodrazilo. A teraz sa môžem aj roztrhnúť, len mi sadlo pribúda a pribúda. hrozné čosi. Pinkuš, že si sa ty so mnou s tými kilami podelila?!!! To si nemohla dať dakomu inému? Neni tu dostatok chudších ľudí ako som bola ja? :))
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz