Skočiť na obsah

SaS - Richard Sulík


Sniper

Odporúčané príspevky

Tak mozme bilancovat. Moja strana SaS a osoby co ma sklamali. Sulik, ze sa vzdal ministra financii a isiel saskovat(vazna chyba). Liberalny dom. Chren - a jeho hayek s.r.o.., Sulikove odmenovanie verejnych cinitelov. Postoj k eurovalu mi nevadil. Chyby a nedotiahnutie odvodovej reformy(Mihal).Galko - je amater,ako vsetci zatial v politike. Viac menej neviem comu mam verit, ale isto nepresvedcil. Mna dorazili tie dotacie - Samsumg -to nieje dnesny den(nieco cerstve). Ale tie dalsie firmy a to ze zrusili tie stranky. Miskov?


Volit tu stranu isto nebudem. A uz mi nieje luto ani to ze ta strana nebude v parlamente. Je mi volna. Nevidim rozdiel medzi nimi a ostatnymi parlamentnymi stranami.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tak dnes uz niektore stranky,resp stranky spristupnili, len niektore informacie su nedostupne(presne aj ta co som tu pridal). Takze nebola u mna chyba.

 

Firma sa však podľa Khablieva nachádza v absurdnej situácii. "Všetci naši konkurenti dostávajú štátnu pomoc a nám úradníci často nie sú schopní ani včas odpovedať na list. Pritom kŕmiť treba kone, ktoré ťahajú voz slovenskej ekonomiky a nie tie, ktoré sa boria s neustálymi problémami. My máme pretlak zákaziek, chceme zamestnať viac ľudí, no zo strany štátu necítime podporu," kritizoval.

Jediní, kto o problémy firmy javí záujem, sú podľa neho primátori Nového Mesta nad Váhom a Trenčína. "Nechceme priame dotácie, iba čiastočné daňové úľavy a keď ich nedostaneme, zariadime sa podľa toho," dodal Khabliev.

 

http://trencin.sme.s...bo-odideme.html

 

Zaujimave vraj je to slovenska firma. Tiez pri zaciatku dostala dotaciu. Mna napadlo ked som to cital, preco to pise, dal na verejnost? Je to Ficov clovek? Bol prilis nenazraty, ze sa s ministerstvom nevedel dohodnut? Ci je nechce dostatocne korumpovat. Ci zakonne mantinely mu neumoznuju dostat tolko kolko by chcel?

 

Ja sa pytam o com to je? To podnikanie. Je to vlastne podnikanie? Ved tym firmam da stat skoro vsetok kapital(trosku som prehnal,ale tazko z nejakych cisiel spoznam realitu,teda dava isto viac ako je na papieri).

 

Ak ste si pozreli tie projekty ci vyrocne spravy, oni ziadne stimuly ci pomoci nepotrebuju. Oni si len dojednaju s uradnikom,ze ich danova sadzba bude nula, v tych lepsich pripadoch. V tych horsich ide cisto o podvod. A ten uradnik to zrejme,urcite nerobi z lasky bliznemu,teda tomu zamestnancovi. Kolko berie? 1%,2% z 19%? to je danova sadzba._

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

http://www.topky.sk/cl/100535/1294602/Sulik-o-pade-vlady--Modri-a-cerveni-sa-na-nom-dohodli-

 

Sulík o páde vlády: Modrí a červení sa na ňom dohodli!

 

Teraz mam trosku problem, ako to spravne chapat....SDKU a SMER sa dohodli, ako bude SaS hlasovat (tak aby padla vlada) a SaS prejavila svoju nezavislost tym, ze hlasovala presne tak, ako sa SDKU a SMER dohodli, ze bude hlasovat??? Wtf?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Sulík má v poslednej dobe viacero takých perličiek. aj tá o živote Slovákov nad pomery je dobrá, toto povedať o národe ktorý si od 89 neustále uťahuje opasky, ktorá má v Európe jedny z najvyšších daní a najmenšie platy je fakt dobré. to povedal človek ktorý si zaletí na obed do susedného štátu lebo mal chuť na dobré jedlo. je to obyčajný pokrytec ktorému tečie do bot a je to predseda strany ktorá po vstupe do vlády nedokázala splniť nič zo svojho volebného programu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vlasto - nemusim Sulika milovat, ale ty mas zase taky klasicky zavistlivy pohlad utapnuteho sedliacika (ci ako to nazvat), ked automaticky beries u cloveka za nieco negativne, pokial mal uspech v podnikani. Ak je ludi s takymto zmyslanim dostatok, tak vysledkom je ostrakizacia uspesnych podnikatelov, pretoze ti maju okamzite (aj za svoje snahy,namahu a usilie) nejaky bilag. A ked ti, ako roduverny slovak, ktoremu zalezi na krajine bojujes proti uspesnym - necuduj sa, ze ti uspesni sa vyprdnu na teba. A rovnako sa necuduj, ked malokto bude uspesny - pretoze sa predsa nebude snazit, len preto, aby ho niekto spravodlivy a cisty ako ty, potom oznacoval za nedoveryhodneho.

 

O kvalite politika, resp. pravdivosti jeho vyhlaseni, nerozhoduju majetkove pomery daneho cloveka.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

A ked ti, ako roduverny slovak, ktoremu zalezi na krajine bojujes proti uspesnym

 

nebol som, nie som a ani nikdy nebudem roduverný slovak to si už mohol dávno pochopiť. pochopiť by si mohol aj to že vo svojom príspevku som nebojoval ani proti úspechu ani proti bohatstvu nejakého podnikateľa a dokonca ani závisť v tomto prípade nehrá nijakú úlohu jediné voči čomu bojujem v tomto prípade je pokrytectvo, faloš a akási samoľúbosť tohto neúspešného politika.ja osobne by som sa neoznačil ako spravodlivý a čistý ale poteší keď ma tak označí niekto druhý :)
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Hm, samolubost? Falos?...Pokial si greci ziju nad pomery a minaju viac, nez realne by mali - je to pravda, alebo to nie je pravda, bez ohladu na to, ake su majetkove pomery toho, kto to vyslovil. To iste plati aj pre slovakov. Tebe vadi, ze uspesny podnikatel, ktory si zasiel na jedlo do susednej krajiny vyslovil ekonomicky nazor, ze slovaci si ziju nad pomery?....co je presne ten priklad emocionalneho hodnotenia, ktore vsak s realitou nema nic spolocne.

 

Pokial si vela slovakov poziciava - a ze si poziciavaju - tak ziju nad svoje pomery. Pokial si Slovensko ako stat stale poziciava, aby malo na zakladne potreby a funkcie - a ze si poziciava - tak sa to tyka celeho statu. Na samotnom vyjadreni nie je nic nepravdive, pokrytecke ani falosne.

Pokial ma Sulik dostatok prostriedkov, aby si zaletel do Rakuska na veceru, je to OK - nie je to nad pomery. Ak si XY vezme spotrebny uver, aby vyzeral cool a nakupil si kraviny, pretoze ich chce - uz to nie je OK a uz si zije na dlh a nad pomery.

 

Pleties dve nesuvisiace veci dohromady a odmietas nazory nejakeho cloveka len preto, lebo tento dosiahol uspech. A nevyjadril si sa vari aj ty sam niekedy v zmysle, ze si PROTI tomu, aby sa ludia zadlzovali a zili nad svoje pomery? Ved ty so Sulikom v podstate v tomto suhlasis, len sa ti zjavne nepaci, ze nejaky uspesnejsi podnikatel ma rovnaky nazor ako ty :)

 

A ze navrhuje prepustanie zbytocnych byrokratickych darmozracov? No tak - ved aj ty predsa suhlasis so zostihlenim a racionalizaciou statnej sfery, vsak? Alebo chces dalsie Grecko, kde budu desattisice ludi robit nic, len aby mali flek?

 

Predpokladam, ze ak by rovnaky nazor vyslovil trebars Miklos - ktory je zjavne uspesnejsi politik a nie je to ani nijaky podnikatel, no studovany ekonom, vysokoskolsky pedagog a v podstate odbornik, tak by si vari suhlasil? Keby rovnaky nazor vyslovil niekto, kto nikdy nebol v rakusku na veceri, tak by si suhlasil? :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Pokial si vela slovakov poziciava - a ze si poziciavaju - tak ziju nad svoje pomery. Pokial si Slovensko ako stat stale poziciava, aby malo na zakladne potreby a funkcie - a ze si poziciava - tak sa to tyka celeho statu. Na samotnom vyjadreni nie je nic nepravdive, pokrytecke ani falosne.

 

presne to tak v tom blogu myslel sulik, akurat, ze to malokto tak pochopil.. lebo tolko kritikov sa vyrojilo zrazu a pisu same hovadiny a pluju na sulika siru.. myslim, ze zbytok clanku ich uz az tak nezaujal, zaklad bol, ze sulik, ktory si lieta do rakuska povedal, ze pracujuci lud treba este priskrtit..
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ved presne na to som narazal.... ze spusta samozvanych expertov na ekonomiu a socialnu spravodlivost hovori presne to iste - ale ked to nahodou vyslovi ten odpudivy predstavitel podnikatelskej sfery, tak maju cerven pred ocami. Nonsens.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...
  • Pred 3 týždňami...

"osobný list" pre Sulíka

http://jangalan.blog.sme.sk/c/290966/Moje-podakovanie-pravici-a-najma-Sulikovi.html

 

1. voliť chcem a budem

2. voliť budem radšej šaša, ako zlo akejkoľvek veľkosti (nezaujíma ma, či je väčšie alebo menšie)

3. žiadna strana vám neprejavuje sympatie - dobrá správa, asi vás gorily nezobrali do partie (zatiaľ)

Potom si počkám či a do akej miery prejde pravica očistou. Pokiaľ prejde, tak v ďalších volbách (ak ešte nejaké budú a neuzákoní sa tu navždy "vedúca úloha strany SMER", za čo si pravica môže sama...), sa budú môcť štandardné pravicové strany znova uchádzať o môj hlas. Len nech mi už nedávajú ani najmenšiu zámienku na ten "pocit menšieho zla", lebo sa znova nedohodneme. A kašlem na tú ich večne omieľanú "občiansku zodpovednosť", kým mi nepredvedú oni sami, ako má zodpovednosť v praxi vyzerať (vrátane zodpovednosti v esemeskovaní a vykecávaní sa u zlých kamarátov). U mňa platí pre pravicu odteraz a navždy - nulová tolerancia na opičí smrad.

Takže pekne ďakujem celej pravici a najmä Sulíkovi za stratenú dôveru a prajem úspešnú liečbu Matovičom.

 

Matovič ako "vakcína" :whistling:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Slovensko by malo prehodnotiť rozsah štátnej administratívy a rozsah sociálneho štátu. Tvrdí to predseda SaS Richard Sulík, podľa ktorého riešenie deficitu neprináša navrhované zdanenie bohatých ani zvažované zvýšenie DPH.

http://spravy.pravda.sk/sulik-treba-prehodnotit-rozsah-socialneho-statu-fb2-/sk_ekonomika.asp?c=A120304_134606_sk_ekonomika_p58

 

ty kokso.. prečo ťa to nenapadlo, kým bola vláda funkčná?

aj keď by to v nej neprešlo..

redukcia úloh štátu, je "marker" pravicovosti

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

kým boli vo vláde tak okrem zvyšovania cien, daní a energií sa dokázali len hádať a obviňovať sami medzi sebou a kydať špinu na iných. teraz vykrikujú že vedia ako na to len aby im voliči dali ešte šancu. dá im niekto ešte tú šancu ? nájde sa ešte taký hlboký optimista ?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

http://www.tyzden.sk/casopis/2012/10/preco-idem-volit-a-koho.html

Stefan Hrib ide volit SaS.

Do kretanskych tem sa nechcem miesat ale co su to ti ludia za ######liny v diskusii? Nie som krestan, som chlap a nepacia sa mi interupcie(dovody a to niesom ani Matovic). Pr. moja zena krestanka, keby uz som mnou nechcela dalsie dieta, ktore by bolo na ceste a by to spravila.A mala by strasne velmi vela argumentov, ze dieta nechce(zdravotne, ci znasilnenie ok). Zrejme by sme skoncili(skor ci neskor). Ved to s vierou nema nic spolocne.

Mam kamarata, "ktory na " to isiel. Myslite ze ho za to obdivujem?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

do pol štvrtej som tu čučala a čakal na vývoj drámy, ... a teraz sa neviem zorientovať, ešte mi to nemyslí:

 

podarilo sa Sulika vykrúžkovať ? chystali sa aj jeho kolegovci straníci na to, že ho odstránia nekrúžkovaním, aspoň som kdesi čítala.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

alamo, SAS je Sulik, to zase nie ja take prekvapujuce. Bez neho by strana zanikla, jeho ludia volia, pripadne koli nemu nevolia. Ak teda vynechame Hriba :), ten ma jediny ciel, nevolit Dzurindu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tyso je to skutočne tak.. bez Sula by jeho strana zanikla

tak dostal šancu na reparát, on aj jeho strana

 

a Radičová mu dala červený balónik

http://volby.sme.sk/...a-len-doma.html

ten minulý bol modrý, a červený sa mu nepáčil

ale je v tom symbolika z filmu matrix

post-3-0-52938500-1331572949.jpg

tak čo "červená alebo modrá pilulka?"

budeš skutočný pravičiar, zastupujúci svojich voličov, alebo sa naňho budeš iba hrať?

zobudíš sa, alebo zaspíš, tentokrát už na dobro..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

niektorí politici idú "do teplákov", iný končiak s politickou kariérou "vyautovaný" ako dinosauri

a iný zase dostávajú ocenenia, za postoje, ktoré boli ešte včera "nenormálne"

http://www.webnoviny.sk/slovensko/richard-sulik-dostane-hayekovu-medailu/499816-clanok.html

Predseda strany Sloboda a Solidarita (SaS) Richard Sulík dostane za svoj zápas proti riešeniu krízy eura prostredníctvom eurovalov ocenenie.

Nemecká Spoločnosť Friedricha Augusta von Hayeka mu udelí Hayekovu medailu, Sulík si ju prevezme 22. júna v nemeckom Bayreuthe. S cenou je spojená aj finančná odmena. Líder slovenských liberálov dostane od spoločnosti desaťtisíc eur.

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov