xenocide Zverejnené 31. Máj, 2011 Zverejnené 31. Máj, 2011 Nemyslim, ze by to bolo len v technologiach. Trebars mas studentov z kadejakeho japonska ci ciny, ktori exceluju v skolach od ameriky az po europu (aj napriek urcitym vyhradam voci niekedy mensej vlastnej iniciative). Maju tie iste technologie, ale ich asi dokazu vyuzivat - kym pre inych je to nahrada za vlastny rozum. Chyba je aj v tom zvysku spolocnosti. Kua, ved ked pises, ze na gymple idu trojkari, stvorkari...wtf?? A potom to iste aj s univerzitami. Ked sa na skolu dostane nevzdelany lajdak, co ine sa caka?A pokial niekto seminarku tupo skopiruje z netu, na co je ucitel, ked nie na to, aby ho znosil pod ciernu zem? A pripadny aby dotycny letel zo skoly ucit sa drzat akurat hoblik? Glorifikujeme vzdelanie ale sposobom, kde sa kvalita nahradza kvantitou a ohaname sa cislami, kolko absolventov bolo vyprodukovanych. Nonsens. Vyssie vzdelanie je vysada. Jednak pre nadanych, potom pre mozno menej nadanych, ale takych co boli k tomu viac-menej nasilim dokopani. A dobry ucitel nieco stoji. Peniaze. A ono to dieta stoji peniaze aj v tom, ze s nim trebars clovek je, namiesto toho, aby zarabal. Spusta penazi (okrem ineho, prirodzene). Tak neviem co cakame, ked zo strany statu tych penazi vela nie je (co je logicke), ale ani ludia casto nechcu peniaze davat sami (co je uz horsie). Ale co sa tyka tohoto uchvatneho sposobu pisanej komunikacie...to je proste modna zalezitost. Nie prejav degeneracie, ale skor modnej vlny.
Sniper Zverejnené 1. Jún, 2011 Autor Zverejnené 1. Jún, 2011 Kua, ved ked pises, ze na gymple idu trojkari, stvorkari...wtf?? Školy kvôli rozpočtom musia naplniť stavy. Čím viac žiakov, tým viac financií od štátu. Ale keďže detí je málo, tak nie je z čoho vyberať. Preto idú trojkári, štvorkári na gymple.
xenocide Zverejnené 1. Jún, 2011 Zverejnené 1. Jún, 2011 Školy kvôli rozpočtom musia naplniť stavy. Čím viac žiakov, tým viac financií od štátu. Ale keďže detí je málo, tak nie je z čoho vyberať. Preto idú trojkári, štvorkári na gymple. Jo, tolko chapem. Pretoze ak budu prisny, bude menej ziakov, menej bubakov od statu a tazko budu platit ucitelov a prevadzku. Takze teraz mame zle platenych a nemotivovanych ucitelov a miestami sa rozpadajuce skoly...spolu s pologramotnymi gymnazistami. Co mi ako uspesne riesenie nepripada...
pink Zverejnené 1. Jún, 2011 Zverejnené 1. Jún, 2011 axel vie o com pise, tot v trencine su maturanti, ktori by nimi ani nemali byt, bo nechodili do skoly a mali katastroficke vysledky, ale skolne by chybalo, tak ich pustili k maturitam... to je dobra maturita, ked ma skusa jediny ucitel a to ten moj, co ma ucil.. a potom to tak vyzera, ze vybavit sa da vsetko a nemusim pre to pohnut prstom.. ja by som takych rodicov prehla cez koleno..
Sniper Zverejnené 1. Jún, 2011 Autor Zverejnené 1. Jún, 2011 O tej škole viem, ale môj príspevok som nepísal v súvislosti s tou problematickou maturitou (ani som na to nemyslel). Ale podstata je v podstate rovnaká.
Vilma Flinstonova Zverejnené 2. November, 2011 Zverejnené 2. November, 2011 tak to som sa pobavila. prepánička, to čo bolo za konverzáciou? ja staromódna spiatočnícka osoba, až sa tak hanbím, že tomu nerozumiem a ani sa mi nechce to lúštiť. Kam sa hrabú hlavolamy z Lišiaka? :reading: :crazy:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz