Skočiť na obsah

Ako píšu magori

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Veľmi známa citácia z lamer.cz:

<Ajiinka> Tosh sem byla s kamoshama w lihu jak sviň. Ty wole ani newísh o cos přyšel. :-)

<Tomano> Musím ti říct, že mě značně irituje tento moderní trend - psát W do slovíček kam nepatří. Stejně jako psaní hrubek a jiných disproporcionálních chyb, a při tom to považovat za znak sociální nadřazenosti. Ergo tě musím požádat, abys zanechala tohoto hanebného ničení českého jazyka, jinak budu nucen urazit tvůj původ a přidat hanlivý přívlastek.

<Ajiinka> Co to melesh ty woe????

<Tomano> PIŠ JAKO ČLOVĚK TY P### PLESNIVÁ!!!!

V poslednej dobe... ale vlastne už dosť dlho, si všímam že veľa indivíduí píše veľmi podobným spôsobom, úplne deformujú slová, namieto tak píšu thaq, namiesto neviem píšu nwm alebo pÍšU aSy TaKt0 a pod. Začínam pochybovať, či tieto indivíduá sú schopné vôbec písať normálne, resp. keď dostanú za úlohu vypracovať nejaký dokument, myslíte že to zvládnu? Nelezie vám na nervy takéto písanie keď musíte lúštiť čo vlastne sa tam píše?

Zverejnené

Nelezie vám na nervy takéto písanie keď musíte lúštiť čo vlastne sa tam píše?

už nie

ani sa nesnažím to lúštiť, proste to preskočím :lol:

Zverejnené

je to otrasne ked to vidim napisane..citat sa mi to nechce lebo to vyzera neskutocne debilne a sam neviem co tym sleduju..ale asi to budu nejaky q0q0ti :lol:

Zverejnené

Lezie mi to nervy - okay, nejaké tie preklepy ujdú, no je otravné keď sa musím po každej druhej vete pýtať, že čo to znamená - radšej sa už podobným indivíduám vyhýbam...a na chatoch to už začína byť bežné...

Zverejnené

ThAq oNo iE tO pYsHaŤ aKo dEbyLy dHnEsQuA uŽ tOtHaLnE mOdErN3, tHaQzHe ZwYqUaYtE s1 :lol:

Inak mi to neskutočne lezie na nervy, keď niekto nevie ani len písať... :)

Ale asi niektorí nevedia vyniknúť inak ... takže toto je asi ich "záchrana" ako upútať!

Zverejnené

PoCuWaY Ma tY StArA WoYnA. tO Ze sI Ty sTaReC NeScHoPnY PiSaT TyMtO MoDeRnYm tReNtOm, NeNzNaMeNa, Ze sA BuDeS TeRaZ NaWaZoWaT Do nAs, MlAdYcH... cHaPeS? tO Ze sI ZdReWeNeL A NeWiDiS AqO CoOl tEnTo sTyL Ye, Ye tWoY PrObLeM StArEc. * LoVE* kiss :***

:lol:

Zverejnené

Lezie mi to nervy - okay, nejaké tie preklepy ujdú

Preklep býva často neumyselný, problém je, že tie indivíduá tak píšu naschvál.
Zverejnené

par z tych skratiek pouzivam s kamosmi aj ja .. 'nwm' a tak, ked sa mi nechce carbat .. ale tamto hore, to je riadna obludnost. je to este horsie ako ked lopata pyse z pouzitim jeho specialnej gramatyki.

Zverejnené

stačí pochodiť pár fór, gramatika nie je silnou stránkou kopy ľudí, hentá ohavnosť nie je neznalosť ypsilonov, to je magorizmus ... vyniknutie jedinca stádovitosťou

Zverejnené

Skratky na chatoch alebo ICQ to ešte pochopím, keď treba písať rýchlo alebo sa píše s viacerými naraz. Pochopím keď niekto píše skratkovito keď píše SMS, pochopím keď v SMS píše W namiesto V (ide o jeden klik menej), ale na diskusných fórach takéto magoroviny neodpúšťam.

Zverejnené

je to este horsie ako ked lopata pyse z pouzitim jeho specialnej gramatyki.

ako tak pozerám tak vidím že si stále nedáš pokoj

Zverejnené

:lol: ja by som to bila hlava nehlava..najhorsie, ze to uz preniklo aj do medii a reklamy..xces s nim xodit? ci tak nejako :)

Zverejnené

Musím priznať, že aj mne ujde sem-tam nejaká tá nevinná skratka, ale na takú uroveň, čo tu spomínate, som sa veru ešte nedostala...No hrôza a des :lol:

Zverejnené

ako tak pozerám tak vidím že si stále nedáš pokoj

OFFTOPIC u mna je prirodzene davat pri kazdej prilezitosti najavo, ze ta nemusim :lol:

nepisala takto nejak aj gowinda?

Zverejnené

gowinda pisala trosku jemnejsie ale tu debilitu doplnala cervenou farbou pisma

Zverejnené

W namiesto V (ide o jeden klik menej)

ja mám o dva menej :lol:

osobne sa nestretávam s takýmto písaním

čo sa týka skratiek, tak nemám problém s tým, žeby som nevedel nejakú prečítať alebo pochopiť aj keď ich málokedy využívam.

Zverejnené

co je "nwm" ? :lol:

takto nejak pise moj 14 rocny bratranec :)

Zverejnené

nwm = neviem :lol: akože tieto "famózne" skratky pochopiť viem, ale nepoužívam.

a raz mi niekto napísal, že "NZ"

a ja som nechápal, že aké Nové Zámky,

až potom som zistil že to bolo Nieje začo.

Zverejnené

Mne pár krát niekto na FL napísal že CUS, a ja že čo mám čušať keď nič nepíšem, ale nakoniec to znamenalo že AHOJ.

Alebo že ROFL a podobné somariny /to neviem čo znamená/.

GN - dobrú noc

Jediný kto tam píše normálne je ten čo robí Mod.

Zverejnené

používam niektoré bežné skratky, ako nj, jj, hh, nz (nie je za čo), d (diki), dt (dik, tati), mmnt, etc a podobne

ale hentomu čudnému spôsobu sa vyhýbam a veľmi ma to irituje, a nechápem, prečo daný človek tak píše niekomu o kom si nie je istý, že chápe, čo tým chce povedať... ja tiež nepoužívam hore uvedené skratky, keď píšem niekomu o kom neviem, či tomu rozumie

Zverejnené

skratky používam

ale tieto vyššie spomínané špekulácie s písmenkami,

ba doslova onanie, skutočne nemusím

teda až na pár výnimiek, kedy sa to skutočne hodí

# +++ :lol:

inak by ma zaujímal LEGov názor :)

Zverejnené

ja to moc neriesim. viem, ze ten, kto pise "pYs4T", nie je kvoli tomu o nic horsim clovekom, ani menej inteligentnym, a ten co pise "písať", zase nie je preto o nic lepsim, ani inteligentnejsim, ani o slovenskom jazyku toho nevie o nic viac.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov