Skočiť na obsah

FSP a Facebook

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ked ti to pride, mas tam moznost vypnutia prijimania roznych pozvanok od daneho clena...vybavis jedneho, vybavis x pozvanok...ostatne veci, ako komenty, spravy budes v pohode dostavat..bloknes len hluposti

mne stacilo takto bloknut troch, a mam svaty pokoj

• Odpovedí 72
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

39

• game

5

• doll

4

• bobsapp

4

Zverejnené

Tak to musím tam pohľadať, horšie je že mi to chodí od viacerých (10-12 ľudí) :lol:

Zverejnené

priamo na ploche, ked uvidis hlasku ze dotycny sa ti snazi nieco nanutit, tak by medzi moznostami dole pod navrhom malo byt aj to co spominam vyssie

Zverejnené

Pozriem na to :lol:

Teraz trochu vážnejšie veci:

V novej verzii Fóra bude vylepšená funkcia Facebook Connect, ktorá umožni prepojiť niektoré funkcie FSP a FB. Možnosť je registrácie (to bude skôr zaujímať asi len ešte nezaregistrovaných členov) na Fórum cez Facebook, počas registrácie bude mať každý nový člen si vybrať či na Fóre bude prispievať pod svojim menom na FB alebo si vyberie nejaký nick:

Obrázok

• Pred 3 mesiacmi...
  • Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Tí čo používate IE (veľa vás asi nebude) vidíte na spodku každej témy Facebook Like Button, tak ako ho vidia všetci ostatní čo surfujú pod Operou, Chrome a Firefoxom?

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

Z hlavnej stránky Fóra som zo sidebaru vyhodil facebookove pluginy, lebo mal som dojem, že to akosi spomaľovalo index. To len keby náhodou niekto hľadal a nemohol nájsť.

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Ľudia bo by som vám vďačný, keby ste podporili fasbuk stránku o Urban Exploration, stačí kliknúť na to, že sa vám to páči (podobne ako pri fasbukovej stránke FSPF). Treba tam 25 fanúšikov, je tam 15, ešte 10 chýba. Ďakovala.

Zverejnené

Treba tam 25 fanúšikov, je tam 15, ešte 10 chýba. Ďakovala.

a preco treba 25 ?
Zverejnené

Lebo defaultne stránky majú takýto tvar

http://www.facebook.com/pages/stranka/12345678998765

Keď má stránka 25 fanúšikov tak sa link dá zmeniť na niečo normálne

http://www.facebook.com/stranka/
Zverejnené

Super, ešte štyroch potrebujem :dalbysomsi:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Fanúšikovia začali pribúdať aj zo zahraničia a o chviľu ich bude viac ako fanúšikov tohto Fóra :birthday:

• Pred 5 mesiacmi...
Zverejnené

post-1955-0-09787200-1316896755.jpg

ja to tam vidim;

a este login with facebook ma hodi na stranku s chybou:

{

"error": {

"message": "Invalid redirect_uri: Given URL is not allowed by the Application configuration.",

"type": "OAuthException"

}

}

https://graph.facebo...ss&display=page

Toto vyžaduje zapnuté pripojenie na Facebook, ktoré je vypnuté (a aj vypnuté bude). Chyba sa zobrazovala preto, lebo nastavenie Facebook Connect obsahovalo neaktuálne nastavenia aplikácie. Nastavenia som vyresetoval a vyčistil od neplatných údajov a po kliknutí na tlačítko "Login with Facebook" zobrazí chybu s vysvetlením. Tlačítko "Páči sa mi to" funguje a vypnuté Facebook pripojenie nemá na toto vplyv.
  • Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

Keďže ešte vlani sa nám zmenila doména, pre poriadok sa mení aj Facebook stránka.

Stránka

http://www.facebook.com/freespace.sk

sa prestáva používať, nová Facebook stránka je na

http://www.facebook.com/FreeSpace.sk

Prekliknite sa na novú stránku a staňte sa fanúšikom :)

Zverejnené

Facebook má relatívne novú funkciu, ktorá umožňuje spájať stránky. Tak som starú pripojil k novej a presunulo to všetkých fanúšikov. To znamená, že nemusíte lajkovať novú stránku, keď ste mali nalajkovanú starú.

• Pred 5 rokmi...
Zverejnené

A podobných služieb vyhľadávania kamarátov či čoho je aj na Slovensku, napr. spoluziaci.sk 

Tak díky za odkaz lebo ani ja som nevedel že to existuje ale keď som zadal jedno gymnázium kam chodili kamoši tak to nič neukázalo... Je tam toho málo + slabá grafika atď. Ale je aj taká odboba FB ako MyVIP najprv to bolo len čisto maďarské, už to malo aj SK verziu neskôr atď. Ale vlastne ako propagácia je dobrá vec lebo na FB už má skoro každá webstránka svoj profil lebo FB má veľa užívateľov a tam skorej naverbujete ľudí na kadečo. Ja by som bol za aby sa to spojilo.

viem si ale predstavit prezentovanie fora inak..skor ze si napr axel zalozi vlatny profil, a v ramci neho vytvori skupinu FSP, kde sa mozu pridavat clenovia, fanusikovia..

Ako na toto je to tiež dobré lebo napríklad sú tam miestne skupiny že my sme mali že susedská burza nášho mesta, alebo aj stránky darujem a tak ak niekto má niečo čo chce vyhodiť ale je to ešte použiteľné pre niekoho tak to šupol na FB ja som si cez aplikáciu dal sledovať ak niekto niečo pridá, ono to zapípalo a hneď sme sa dohodli. Alebo že susedské rady že kto odporúča dobrého vodára v meste, kto spraví žalúzie pritom sa mohli písať recenzie a tak. Z tohto hľadiska nemá FB konkurenciu.

Zverejnené
Ako na toto je to tiež dobré lebo napríklad sú tam miestne skupiny že my sme mali že susedská burza nášho mesta, alebo aj stránky darujem a tak ak niekto má niečo čo chce vyhodiť ale je to ešte použiteľné pre niekoho tak to šupol na FB ja som si cez aplikáciu dal sledovať ak niekto niečo pridá, ono to zapípalo a hneď sme sa dohodli. Alebo že susedské rady že kto odporúča dobrého vodára v meste, kto spraví žalúzie pritom sa mohli písať recenzie a tak. Z tohto hľadiska nemá FB konkurenciu.

Moj nazor z roku 2009 odvolavam :)

Ak by stranka na FB bola, a mala by skupinu, nevidela by som dovod sa k nej pridat.

Staci mi tato "verzia" FSP.

Zverejnené

To zas Tomáš vytiahol tému, ktorá je už niekoľko rokov neaktuálna, minimálne asi tých 5, čo tu bol naposledy môj príspevok. Z praktického hľadiska nemá význam, aby diskusné fórum malo na FB svoju stránku alebo skupinu, preto som tú FB stránku pred pár rokmi vypol. Využívať sociálne siete sa oplatí z komerčných dôvodov, ale aby diskusné fórum malo možnosť diskusie na iných platformách, to má asi taký význam, ako keby kebabizňa dovolila, nech si konkurenčná prevádzka u nich predáva langoše. Chápeš Tomáš. To až teraz som si všimol, že ten odkaz na novú stránku vlastne smeruje na starú :D

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov