Sniper Zverejnené 14. Marec, 2009 Autor Zverejnené 14. Marec, 2009 Asi je to irónia, ale bod 4 úplne prevalcoval zyšné prvé 3 body. Nenašiel som nikoho koho som hľadal, maximálne nejakých menovcov.A zistil som že štyria sa tam volajú Ivan Gašparovič a na fotkách sa na seba hovadsky podobajú!
Sniper Zverejnené 18. Marec, 2009 Autor Zverejnené 18. Marec, 2009 To je čisto dobrovoľné, nikto sa nebude do ničoho nútiť, táto téma len oznamuje, že niečo také existuje. O stránku sa bude starať L.E.G.
pink Zverejnené 18. Marec, 2009 Zverejnené 18. Marec, 2009 facebook je skvelý pre tých, ktorí skutočne niekoho hodlajú nájsť po svete, alebo nájdu náhodne a chytí ich to, ľudí ktorí sa stratili a na facebooku sa objavili, to je skvelé, to je prínos napriek tomu je x ľudí na FB pod iným menom či prezývkou a je to akurát zábavka a tá kopa aplikácií a fanklubov je tak na zaháňanie nudy je to dobrovoľná vec, či sa človek pridá do fanklubu krupicovej kaše či fsp ... pričom fsp je svojím spôsobom intímnejšienooo, vcera som si to vsimla u jednej kisaszonky v profile.. :lol: :)
game Zverejnené 18. Marec, 2009 Zverejnené 18. Marec, 2009 nazdar, iný profil :lol:jak je to s tým brvnom a trieskou ? :)
pink Zverejnené 18. Marec, 2009 Zverejnené 18. Marec, 2009 nazdar, iný profil :lol: jak je to s tým brvnom a trieskou ? :)to neviem, ale vcul nemam cas, idem kukat na ivetku, tak ospravedln moju neucast... :)
Sniper Zverejnené 21. Marec, 2009 Autor Zverejnené 21. Marec, 2009 Prečo si všetcia četujete v mojom profile? Prídem tam po týždni a vidím tam príspevky na dve strany. Nemalo to ísť na profil FSPF?
Sniper Zverejnené 10. Jún, 2009 Autor Zverejnené 10. Jún, 2009 Môže mi niekto vysvetliť čo je to Facebook connect? Vraj na rôznych weboch to je, má to aj IPB3, takže potrebujem vedieť či to bude užitočné alebo s čistým svedomím to môžem zdisableovať.
weirdo Zverejnené 10. Jún, 2009 Zverejnené 10. Jún, 2009 skusil som google :lol: http://developers.facebook.com/connect.php
Sniper Zverejnené 10. Jún, 2009 Autor Zverejnené 10. Jún, 2009 To je síce pekné, ale uvítal by som referencie od bežných ľudí čo majú možnosť to využívať. Podľa toho čo čítam asi to nebude ono čo by sa mohlo hodiť ako užitočné. Fórum je viac anonymné a prepájať ho s niečím kde sú reálne mená by asi nebolo pre niektorých príjemné.
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 10. Jún, 2009 Zverejnené 10. Jún, 2009 to nie je problem. ti, ktorym by to bolo neprijemne, nemaju realne mena ani tam.
Sniper Zverejnené 13. Jún, 2009 Autor Zverejnené 13. Jún, 2009 Nový link na stránku FSPF, kto chcete tak sa pridajte, starý som zrušil.
Sniper Zverejnené 10. Február, 2010 Autor Zverejnené 10. Február, 2010 Kto sa tu cíti taký najzodpovednejší, kto sa vyzná vo FB a chcel by adminovať FSP stránku čo je tam? Okrem iného ten Co-Admin sa postará o to aby tam bolo aspoň 100 fanúšikov (iba tak sa dá zmeniť link webu tak aby to vyzeralo normálne teda bez tých čísiel)).
Sniper Zverejnené 4. Jún, 2010 Autor Zverejnené 4. Jún, 2010 Tie preklady na FB nemajú chybu Používateľovi xxx sa páči vaše fotku.
Sniper Zverejnené 10. Jún, 2010 Autor Zverejnené 10. Jún, 2010 Dá sa niekde na FB zablokovať aby mi nechodili pozvánky do skupín, aplikácií a pod.? Zn.: Súrne! Akože 56 tých istých pozvánok od jedného užívateľa je už fakt vrchol!
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 10. Jún, 2010 Zverejnené 10. Jún, 2010 Daju sa zablokovat uzivatelia aj rozmanite spravy. Ak sa nemylim, tak uzivatelia by sa mali dat zablokovat v: upravit profil / nastavenia sukromia / zoznam zablokovanych uzivatelov. Tak nejako, neviem ako sa to presne vsetko menuje v slovenskej onej (mozno je ta cesta este o nieco dlhsia).
majuska Zverejnené 11. Jún, 2010 Zverejnené 11. Jún, 2010 Axel, da sa zrusit uzivatel ktory ti to posiela
Sniper Zverejnené 11. Jún, 2010 Autor Zverejnené 11. Jún, 2010 To potom by som musel zablokovať asi celý Facebook :lol: Ja nechcem blokovať užívateľov, ale aby mi tie notifikácie do profilu nechodili.
lopata555 Zverejnené 11. Jún, 2010 Zverejnené 11. Jún, 2010 Šak stačí dať blokovať aplikáciu a je to vybavené ...
Sniper Zverejnené 11. Jún, 2010 Autor Zverejnené 11. Jún, 2010 A to sa kde nastavuje? Chápe vôbec niekto čo chcem spraviť???
lopata555 Zverejnené 11. Jún, 2010 Zverejnené 11. Jún, 2010 neviem či sá dá úplne automaticky všetko zablokovať ... ale také hlúposti ktorými ma stále otravovali ako stavanie farmičky akvárka a iné hlúposti som im pozablokoval :lol:
tomassi Zverejnené 11. Jún, 2010 Zverejnené 11. Jún, 2010 jjked Ti to pride, tak sa to da tusim bloknut
Sniper Zverejnené 11. Jún, 2010 Autor Zverejnené 11. Jún, 2010 Ale ja nechcem aby mi to vôbec chodilo! Maximálne tolerujem žiadosť o priateľstvo. Notifikácie emailom som vypol ale furt mi to chodí do profilu, myslím tam kde bývajú žiadosti o priateľstvo.
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 11. Jún, 2010 Zverejnené 11. Jún, 2010 Tak o tom neviem, ze by sa to dalo pausalne vypnut. To by bolo prilis jednoduche a vsetci by si to zablokovali, a nic by z toho nebolo. Da sa to iba po jednom.
Sniper Zverejnené 12. Jún, 2010 Autor Zverejnené 12. Jún, 2010 No pozerám že už zase tam mám nejaké pozvánky. Asi to fakt budem mazať iba po jednom :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz