Skočiť na obsah

Prečistenie Fóra

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

no veru niektore vytvori by vypadli a ziadne temy sa potom uz nemusia ani precistovat :lol:

• Odpovedí 29
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

13

• arwiel

4

• Nokia

2

• Jozef50205

2

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Čistenie sa bude týkať najmä duplicít. Napr. moderátori majú svoju tému, do ktorej logovali mod. zásahy kvôli mape stránok (nie je to tá verejná téma o mod. zásahoch). Keďže s príchodom IPB3 sa aktivuje FURL tak logovanie zásahov pre sitemap by bolo podstatne náročnejšie, takže sa od toho upustilo. Téma je momentálne zamknutá a asi sa zmaže, alebo spojí s verejnou tému. Čistenie sa bude týkať najmä tém, ktoré sa týkajú Fóra a komunity. Verejných diskusných tém sa to netýka. Ak niektorým zmiznú príspevky tak najviac asi len mne.

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Idem trochu čistiť, tak ako som avizoval. Zopár spamových tém zmizne, ale len pár a o veľa príspevkov neprídete. Iné, podobné sa spoja.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Keď mi skončia povinnosti a začnú prázdniny tak sa pustím do Fóra.

• prečistenie Fóra od zbytočných tém (flame, spam, off-topic)
  • spojenie obsahovo veľmi podobných tém, najmä tých čo sa týkajú administrácie a chodu Fóra
  • upgrade Fóra, Blogu a Fotogalérie na verziu 3 (ak bude dostupná finálna verzia)
a tak ďalej.
  • Pred 8 mesiacmi...
Zverejnené

Zo sekcie Komunita som zmazal niekoľko starých tém s neaktuálnym obsahom, ktorý sa týkal vecí, ktoré sa Fóra už netýkajú a obsah si nezaslúžil archivovanie. Išlo zhruba o 40-50 príspevkov.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov