Tom182 Zverejnené 27. Marec, 2009 Zverejnené 27. Marec, 2009 no veru niektore vytvori by vypadli a ziadne temy sa potom uz nemusia ani precistovat :lol:
Sniper Zverejnené 27. Marec, 2009 Autor Zverejnené 27. Marec, 2009 Čistenie sa bude týkať najmä duplicít. Napr. moderátori majú svoju tému, do ktorej logovali mod. zásahy kvôli mape stránok (nie je to tá verejná téma o mod. zásahoch). Keďže s príchodom IPB3 sa aktivuje FURL tak logovanie zásahov pre sitemap by bolo podstatne náročnejšie, takže sa od toho upustilo. Téma je momentálne zamknutá a asi sa zmaže, alebo spojí s verejnou tému. Čistenie sa bude týkať najmä tém, ktoré sa týkajú Fóra a komunity. Verejných diskusných tém sa to netýka. Ak niektorým zmiznú príspevky tak najviac asi len mne.
Sniper Zverejnené 20. Apríl, 2009 Autor Zverejnené 20. Apríl, 2009 Idem trochu čistiť, tak ako som avizoval. Zopár spamových tém zmizne, ale len pár a o veľa príspevkov neprídete. Iné, podobné sa spoja.
Sniper Zverejnené 4. Jún, 2009 Autor Zverejnené 4. Jún, 2009 Keď mi skončia povinnosti a začnú prázdniny tak sa pustím do Fóra. prečistenie Fóra od zbytočných tém (flame, spam, off-topic)spojenie obsahovo veľmi podobných tém, najmä tých čo sa týkajú administrácie a chodu Fóraupgrade Fóra, Blogu a Fotogalérie na verziu 3 (ak bude dostupná finálna verzia)a tak ďalej.
Sniper Zverejnené 10. Február, 2010 Autor Zverejnené 10. Február, 2010 Zo sekcie Komunita som zmazal niekoľko starých tém s neaktuálnym obsahom, ktorý sa týkal vecí, ktoré sa Fóra už netýkajú a obsah si nezaslúžil archivovanie. Išlo zhruba o 40-50 príspevkov.
Odporúčané príspevky