Skočiť na obsah

Prečistenie Fóra

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Milí členovia Fóra :lol:

Keďže každé fórum a aj toto raz za čas potrebuje nejakú údržbu, rozhodli sme sa ho onedlho trochu prečistiť od zbytočných príspevkov. Týka sa to najmä spamových tém Páli nám to?, Čísla, Zviera, vec a podobne a pod.

Dôvodom je to, že databáza Fóra sa neustále zväčšuje a preto by bolo vhodné ju trochu prečistiť takým spôsobom že sa zbavíme tém, ktoré obsahujú stovky príspevkov s prakticky nulovou hodnotou.

Takže predtým než začnete kameňovať vedenie že vám zmizlo niekoľko sto príspevkov si prečítajte túto tému. Neskôr sa začnú mazať témy, ktoré boli založené, ale nikoho neoslovili, ale to už nie je taká nutnosť.

• Odpovedí 29
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

13

• arwiel

4

• Nokia

2

• Jozef50205

2

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Myslela som,že sa forum maže priebežne počas celej jeho existencie od tzv. spamov a "zbytočných " postov..ale tak toto je veru potrebná vec,načo zbytočne zaťažovať forum ..možno sa ani nenazdám a budem mať ,že prispevkov "0" :lol:

Zverejnené

žiadny strach :lol:

v prvotnom nadšení tu boli kedysi založené nejaké super spamovacie témy, ktoré tam Axel vymenoval, ktoré majú milión príspevkov bez akejkoľvek hodnoty, do ktorých sa už dávno nepíše a nič sa nestane, keď zmiznú, rovnako ako témy klasických spamovačov, ktorí behajú po fórach so svojimi svetospasiteľskými témami - niektoré už boli zrušené, niektoré na zrušenie čakajú na dne kategórií ... : )

hlavne odporúčam prečítať si prvý Axelov príspevok - hlavne viacerým starším členom klesne počet príspevkov : )

Zverejnené

no myslim ze temy ako cisla a podobne, tych skoda vobec nebude :lol:

Zverejnené

Zmazané témy:

Páli nám to? - 1830 príspevkov

Dôvod zmazania:

• A: *****
  • B: dve písmenka
  • A: H***o
  • C: ešte jedno písmenko
  • A: H*v*o
  • B: ešte jedno
  • A: H*vno
Čísla - 939 príspevkov

Dôvod zmazania: obrázky s číslami, mnohé z nich zmizli (neplatné linky)

Zviera, vec a podobne - 810 príspevkov

Dôvod zmazania: takmer ten istý zmysel ako téma Čísla

Ďalšie zmazané témy s malým počtom príspevkov:

Ruská opozičná politika - 4 príspevky

Mor ho! - 10 príspevkov

Postreh z nedávnych volieb do obecných a mestských samospráv. - 1 príspevok

K osobnostiam národa - 7 príspevkov

Niektorým z vás sa upravil stav počítadla príspevkov. Niekomu viac, niekomu menej. Ale aspoň vás môže hriať pocit že terajšie počítadlo ukazuje stav tých lepších príspevkov :lol:

Zverejnené

Do riti aj s vašimi témami, také množstvo to nezvládlo zmazať naraz, beh skriptu sa ukončil predčasne takže v databáze zostalo zhruba 150 príspevkov, teraz to musím manuálne zmazať. Bohovské šťastie že vďaka zálohe som našiel ID témy z ktorej tam zostali tie pozostatky.

Asi 2 MB to ušetrilo. Musím to ešte opraviť.

Zverejnené

OK opravené a všetky inkriminované témy a príspevky zmazané.

V databáze sa ušetrilo asi 2 MB, nie je to veľa, ale ak uvážime že išlo o spam tak aj to je dosť.

Zverejnené

nehodláte zmazať aj napr. Fórumácky grupák?

nepredpokladám, že sa tá téma ešte niekedy bude rozvíjať...

Zverejnené

Kde vidím ako taký náznak nejakej diskusie tak to nechávam ako light off-topic. Tak isto aj témy z kategórie Diskusie o Fóre nechám prakticky všetky aj keď z nich mnohé už nemajú prakticky žiadny význam, ale hovoria o technickej histórii Fóra. Mažú sa len také témy, ktoré sú čisto len o spame (viď príklad Páli nám to?).

Zverejnené

ok...

ja mám v povahe čistiť vždy až skoro úplne, najmä keď čistím komp... potom zistím, že mi niečo nefunguje... :lol:

Zverejnené

nemám až tak veľa tem, ale tie jalove a s minimom zaujmu prosim ta Axel nech sa zmazu , su povacsinu v politike, v blogu najskor tiez urobim hlbsi rez alebo budem blogovat inde, asi tak jak vyhodňare hutoria: Aj tak še da, aj tak še da...... :lol:

Zverejnené

Všetko sa systematicky prehľadá a čo bude vadiť sa premaže. Teba Jozef poprosím aby si si premazal tie odseky v príspevkoch, nerozumiem načo dvakrát treskneš po enteri a až potom píšeš príspevok.

Zverejnené

neviem, ale mam strasne dlhu odozvu, a potom trieskam na enter, inde mi to nerobi, ale dam si na to pozor..... :lol: ale v pamati pomoze aj blogovanie, takze ako som naznacil presuniem blogovanie inde, samozrejme ze sém tam nieco zablogujem.... nech si kazdy uzije FSPF...

Zverejnené

tiež môžem niečo z blogov zmazať, aj z fotogalérie, len tam sa už dlhšie nemôžem dostať...

Zverejnené

v pohode blogujte, po jozefovi celé qoutovanie predchádzajúceho komentára v komentároch opravujeme, často aj trieskanie do enteru / nielen po jozefovi / : ), galéria je do presunu fóra zatvorená, išlo hlavne o prastaré spamovacie témy, ktoré skutočne nemali žiadnu hodnotu.

len pri čakaní na presun na nový hosting sa trochu fórum očistí od spamu a niektorých prorockých vízií anjelov svetla či koho.

nič živé sa mazať nebude. kľud prosím.

píšte a blogujte, neskôr bude fungovať aj galéria.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

nehodláte zmazať aj napr. Fórumácky grupák?

nepredpokladám, že sa tá téma ešte niekedy bude rozvíjať...

k tomuto sa pripájam, mám totiž blbý pocit, že nie každý tú tému pochopí ako vtip. sám som po prečítaní uvažoval približne tri dni nad tým, čo z toho je pravda a čo nie. :lol:

všimol som si, že napríklad Cat the Philosophist sa odmlčala krátko po tom, ako nazrela práve do tejto témy. som doteraz presvedčený, že to vôbec nepochopila ako žart. ľudia, najmä tí slušnejší a citlivejší, majú tendenciu uveriť v prvom okamihu vždy tomu najhoršiemu.

uvedomujem si, že toto nie je dôvodom na mazanie témy, mne osobne táto téma neprekáža, no napriek tomu som za to, aby sa zmazala. ..ak by vás to zaujímalo, kamaráti ma niekedy prezývajú "Reverend". :)

Zverejnené

na sekundu ešte odbočím od témy, pardon, keď už som spomenul toho reverenda..

Jim Jones? :)

Jones bol trocha silnejší kaliber. :-)

nie, rozhodne nie Jim Jones, ten sa tuším trocha inšpiroval i Hitlerom.

ale dobrý postreh, pre istotu si odteraz odpustím všetky vtípky o samovraždách. :lol:

Téma o grupáku bola presunutá do hrobu.

vďaka, axel.
  • Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Onedlho nastane ďalšie prečistenie. Máme tu pár duplicitných tém, ktoré sú v podstate o tom istom. Máme tu zopár tém, ktoré sú v podstate o ničom a len zaberajú miesto. Čistenie prebehne pomaly a systematicky, nebude sa mazať hafo príspevkov, len sa všetko prečistí tak, aby sa tu človek lepšie orientoval.

Zverejnené

Myslím, že by sa mohli prečistiť aj Fotoalbumy, predsa len tie fotky zaberajú kopu miesta a nechcem byť zlý, ale poriadne veľa "výtvorov" sú poriadne o ničom.

Zverejnené

Na mieste teoreticky nezáleží, lebo máme unlimited hosting, ale aj na tie fotoalbumy sa pozriem.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov