Skočiť na obsah

Kauza Tipos

Odporúčané príspevky

Zverejnené

wysky

Tá stupidná zmluva má presne takú istú hodnotu ako tá prvotná požiadavka už dva krát potvrdená súdom. :lol:

Tak prečo by súdy nemohli zase konať ešte kvôli ďalšej zmluve, veď nemajú čo na práci.

:)

• Odpovedí 91
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Cat Eye

35

• wysky

32

• sani

14

• pink

6

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Omyl

Zalezi na to, co si das do zmluvy... Ak si tam das prislusne klauzuly, nemusi sa nic stat. A ani sud s tym nic nezmoze.

Ak dal NS rozhodnutie a existuje mimoriadne dovolanie a niekto ho vyuzije, nemusi sa este nic stat. Ale ak do toho vmontujes nejaku zmluvu, uz mozes menit situaciu. Akykolvek dalsi zmluvny zavazok moze celu situaciu iba skomplikovat.

Zverejnené

wysky

Asi sme sa nepochopili. Mal som na mysli že je úplne jedno či jednu dlžobu nezaplatíme na základe dohody, rozsudku či dodatočnej zmluvy. Poukazoval som na princíp, teda načo platiť (povedané žartovne), nie na konkrétnu sumu, ktorá mimochodom rastie ako dobre živený nádor.

Zverejnené

Omyl Wysky, táto zmluva bola odrazom napĺňania rozsudku Krajského súdu, ktorý potvrdil rozsudok 1. stupňového a 3 . stupňového súdu.

Zalezi na to, co si das do zmluvy... Ak si tam das prislusne klauzuly, nemusi sa nic stat.

Wysky, takéto hlúposti netáral už ani Mikloš. Máš suverénneho víťaza súdneho sporu a riadnych odvolacích konaní a ty stále myslíš, že zvíťazil nejaký debil, ktorého opinkáš rohlíkom. Žitňanská to pochopila na prvý kuk.

A stále silou mocou zabúdaš na primárneho vinníka, ktorý to všetko spískal a ktorý pre teba je niečo ako svetec. Ten svetec to mohl a mal príležitosť a bolo psou povinnosťou spasiť problém za 21 mil. Sk, teraz máme pálku o rovné 2 rády vyššiu...a všetky múdrosti sa rozplynuli ako hmla.

Zverejnené

A stále silou mocou zabúdaš na primárneho vinníka, ktorý to všetko spískal a ktorý pre teba je niečo ako svetec. Ten svetec to mohl a mal príležitosť a bolo psou povinnosťou spasiť problém za 21 mil. Sk, teraz máme pálku o rovné 2 rády vyššiu...

Netaraj!

Zverejnené

Tak to dnes pomenovali v sme.

Premier Fico bude vedome pripravil stat o 400 mil. Sk, alebo nevedel co robi...

Zverejnené

Mne ako obyčajnému človeku dala táto kauza len jedno ponaučenie.

Dlhy netreba platiť. Je síce pravda že takýmto jednaním môžem prísť aj o strechu nad hlavou, ale to je prijateľné riziko.

:lol: :)

Zverejnené

pink ono to je skor na plac, tie miliardy by som vedel aj lepsie investovat ako do paprc niektoreho z ludi v tom biznise zainteresovanych

Zverejnené

Moja milá Pink

Časti záhad sa odkrývali aj za Mečiarovej vlády, aj za Dzurindovej vlády aj teraz za Ficovej, pritom niektoré sa odkrývali až potom ako im skončila moc zakrývať ich. Že ťa to potešilo teší aj mňa, ale na podstate to nemení zhola nič.

Naši vodcovia od „praveku“ sa držia jedného. Psy štekajú a karavána tiahne ďalej.

:lol:

Zverejnené

Ak príjmeme takéto konšpiračné teórie za pravdivé, tak potom kandidátovi na vyššiu štátnu funkciu by sme mali vystrieľať celú rodinu do 4. kolena a každého, kto s ním čo i len dákedy v električke cestoval, izolovať v gulagu. Inej pomoci asi niet. :lol:

Zverejnené

Cat Eye

Najhoršie na tom je, že to niesu konšpiračné teórie, ale holá skutočnosť.

Veľmi dobre sa pamätám na príhovor Busha keď bol zvolený za prezidenta.

"Vážene dámy a páni v prvom rade zabudnite na to čo som hovoril pred voľbami ohľadom zníženia daní, to bola len predvolebná kampaň" a následne nato zvýšil dane. Ono toho bolo oveľa viac, to len ako príklad.

A tak to bolo a je zo všetkými aj u nás. Jediný čo dodržal slovo bol Mečiar keď sľuboval vytvorenie silnej hornej vrstvy. Narozdával a napredával po korune dosť fabrík ...... svojej rodine a známym ..... he he.

A provízie.....niekto vyhral v lotérii, niekto zdedil, niekto kúpil od blbej babky a podobne.

Ale čo sa čudujeme, už za komunistov si napríklad taký mäsiari (samozrejme aj iný, čo točili nelegálne peniaze) kupovali výherné tikety aby tak zakryli podvody. Nič sa nezmenilo, slovač kde môže utrhne. Taký kamionista zarába dve priemerné mzdy a je mu to málo, tak aby nekradol ešte aj naftu, tak mu musí majiteľ firmy dať zamontovať merač spotreby paliva a GPS aby nemohol chodiť po fuškách. Poznám podnikateľov čo za pár rokov sa z nich stali milionári. Na tom by nebolo nič čudné, ale ak sa človek pozrie v čom podnikajú, aký robia obrat a aké dane za ten čas odviedli, už je ten pohľad celkom iný a z realitou to nemá nič spoločné. A čo politici sú z iného cesta ? Aj oni musia ukojiť svoje pudy zdedené po pra pra pra predkoch. A keďže niektoré možnosti sú väčšie tak aj "fuška" viacej vynesie.

Zverejnené

Jooooj Sani!

Toto nie je o konšpiráciach

"Vážene dámy a páni v prvom rade zabudnite na to čo som hovoril pred voľbami ohľadom zníženia daní, to bola len predvolebná kampaň"

ale o hluchote voličov.

Mľaskanie pri miske volebeného gulášu, spôsobí, že mnohí už nepočujú dovetky. Napr. Fico všeličo sľuboval na volebných mítingoch. Ale len málokto počul jeho dovetok "Do výšky, ktorú nám dovolia maístrichtské kritéria"

Podobne ani Dzurinda mítingoch neklamal, že platy stúpnu dvojnásobne... neoznačil časový horizont... Len hlupák to mohol očakávať hneď na druhý deň.

Porovnávanie vládnych garnitúr a ich odraz na mojej peňaženke je veľmi jednoduché. Mať prehľad o svojich príjmoch, o inflácií, rastu HDP, investíciach a pod.

Taký kamionista zarába dve priemerné mzdy a je mu to málo, tak aby nekradol ešte aj naftu, tak mu musí majiteľ firmy dať zamontovať merač spotreby paliva a GPS aby nemohol chodiť po fuškách

Keď kamionistovi nestačia 2 priemerné platy, tak nech sa rekvalifikuje alebo nájde si firmu, kde ocenia jeho nadštandardné výkony a budú viac tolerovať jeho pokusy o zlodejinu. Okrem tejto rady nemám pre neho viac pochopenia.
Zverejnené

Cat Eye

Svojim príspevkom som neospravedlňoval počínanie ľudí, ani som nehľadal východisko ( to už vôbec), len som chcel naznačiť skutočnosť, že niektorí sa tvária ako keby sa to stalo prvý krát.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov