Cat Eye Zverejnené 24. November, 2008 Zverejnené 24. November, 2008 Pociatek? Miklos? ... Miklos? Pociatek? Ja tvrdím... SHOOTY... !!! :lol: http://www.sme.sk/c/4189198/shooty.html To Wysky: Máš pravdu v kauze Tipos sa Ivo (a ním dosadený riaditeľ) tiež vyznamenal - sekara 2 mld., ktorú musíme zacvakať. 100 mil. neriešený problém za 8 rokov narástol na 2 mld. Tie úroky a penále sú sviňa. A hlúposť je zasa najväčší luxus.
wysky Zverejnené 24. November, 2008 Zverejnené 24. November, 2008 Tak neviem cat, problem bude asi sirsi... Aj tito sa na to vydlabli...
Cat Eye Zverejnené 24. November, 2008 Autor Zverejnené 24. November, 2008 Problém je prostý, nesplatená pohľadávka, plus príslušenstvo (úroky a penále za 8 rokov), prehratý súd i všetky zákonné odvolacie konania. Žiadny pokus o mimosúdne konanie... nulové výhliadky mimoriadneho dovolania, len ďalšie výšenie úrokov a penále. Čo je na tom nejasné?
wysky Zverejnené 24. November, 2008 Zverejnené 24. November, 2008 CatProblem vznikol niekedy v roku 1993, tahalo sa to dodnes. Neviem, co v tomto smere podnikol ci nepodnikol Miklos, kazdopadne nevyriesilo sa to a svoj podiel nesu asi aj tito borci, kedze nic nepodnikli. Je to kazdopadne pekny pruser a cez vikend sa zacali ti dvaja medzi sebou okydavat spinou. A o tom je ten SHOOTY...
Cat Eye Zverejnené 24. November, 2008 Autor Zverejnené 24. November, 2008 Wysky, aký podiel nesieš na vine predchodcu, keď súd rozhodol v jeho neprospech a stratil si všetky odvolacie konania, lebo ich nebolo na čom postaviť? Mikloš nespravil nič, len ubezpečoval svojho "riaditeľa", že sa to nedá stratiť. Vývoj ukázal, že veľmi mýlil (a nie prvý krát).
wysky Zverejnené 24. November, 2008 Zverejnené 24. November, 2008 Prosim ta Cat http://www.sme.sk/c/4187367/pociatek-chce-...dovolal-sa.html Za dva roky, co su pri korytach neboli schopni oslovit veritela... :lol: co priznava aj sef TIPOPSU... :) Co zdedili? Pociatek sadol do kresla osem mesiacov pred prvym rozsudkom. Nechce sa mi s tebou teraz natahovat, kto za to moze viac.... Nemam na to cas. A toto ani nie je tema o tom.
Cat Eye Zverejnené 24. November, 2008 Autor Zverejnené 24. November, 2008 Wysky trepeš hlúposti. Stratili 3 konania v riadnom konaní a verdikt Najvyššieho súdu je bez možnosti odvolania. Mimoriadne dovolanie je mimoriadne a nie štandardné a má zmysel len vtedy ak došlo aspoň v niečom k pochybeniu vo výrokovej časti, ale nie, keď si na celj čiare vo všetkých konaniach prehral. Genéza prípadu Vývoj sporu medzi Tiposom a Športkou 7. 1. 2000 Športka podala žalobu na Tipos za porušovanie jej práv ako majiteľa ochranných známok Športka, Mates a Šanca, neplnenie zmlúv, vedome porušovanie práv Športky, získavanie know-how 8. 8. 2002 Pokus o zmier zo strany Športky. Požaduje vyplatenie licenčných poplatkov 264 mil. Sk a ponúka Tiposu možnosť uzatvorenia licenčnej zmluvy k ochranným známkam za poplatok vo výške 5 % z obratu – Tipos nereagoval. 12. 9. 2002 Športka žiada zvýšenie požadovanej sumy na 790 mil. Sk 2003 Rokovania o mimosúdnej dohode o uznaní práv zo strany Športky k know-how pre Tipos, ktorý mal zaplatiť 90 mil. Sk + 60 mil. Sk vo forme reklamy. Nezrealizovalo sa. Ďalšia zmena žaloby so zvýšením požadovanej sumy na 1,537 mld. Sk 6. 7. 2004 Súd priznal Športke 109 mil. Sk (hodnota know-how s úrokmi z omeškania) 23. 3. 2005 Športka dala návrh na zmier – vo forme úhrady 135 mil. Sk a kúpy akcií spoločnosti Športka plus za 39 mil. Sk. Zrealizovala sa len kúpa akcií spoločnosti Športka plus za 23 mil. Sk 2006 Nástup Petra Kapustu do funkcie generálneho riaditeľa Tiposu 1. 3. 2007 Rozhodnutie krajského súdu s negatívnym výsledkom pre Tipos. Športka žiada zvýšenie požadovanej sumy o ďalších 400 mil. Sk 7. 8. 2008 Rozhodnutie Najvyššieho súdu o úhrade takmer dvoch miliárd bez možnosti odvolania .... Že tá kauza vznikl za vlády Mikiho, keď financmajstrom bolaŠchmegnerka a on podpredseda vlády pre hospodárstvo, to príznáva aj Mikloš Po prvé, áno, mimosúdnu dohodu vo výške 200 mil. Sk som v roku 2006 odmietol, pretože pohľadávku Športky považujem od počiatku za neopodstatnenú, rovnako ako ju za takú považovala moja predchodkyňa Schmögnerová, za ktorej ministrovania sa súdny spor začal A mohol to v tom čase s ľavou zadnou vybaviť za 200 mil. A predtým za 109 mil
wysky Zverejnené 25. November, 2008 Zverejnené 25. November, 2008 Cat, vobec si nevyvratil to co som tvrdil.... Netusim o akom "trepani hluposti" pises. Poriadne sa zamysli.... Pisal som v tom zmysle, ze Pociatek a spol. nic za dva roky nepodnikli. Vyssie napises, ze nemozu nic, lebo vraj uz nemaju moznost sa odvolat a aj do svojho vypoctu napises, ze "7. 8. 2008 Rozhodnutie Najvyššieho súdu o úhrade takmer dvoch miliárd bez možnosti odvolania ...." Takze nemoznost odvolat sa mali az od 7.8. 2008!!! A Pociatek a spol su odkedy vo funkciach??? A Kapusta detto!!! A robili? Nic!!! A ako teraz pocuvam aj citam, ani ich to velmi netrapi a su pripraveni cvakat, co zrejme niekomu pekne vyhovuje. Ved Pociatek sa rekreuje na jachtach J&T a pan Vitek, ktory by mal zhrabnut tie dve mld. je kamaratom J&T. Dokonca stat aj standardny postup v podnikani - vyhlasenie konkurzu - odmietol. A Miklos je momentalne asi jediny, kto sa v tejto veci este nieco snazi robit.
Cat Eye Zverejnené 25. November, 2008 Autor Zverejnené 25. November, 2008 Wysky stále táraš nezmysly, Tipos stále pokračoval v nezmyselnom spore, ktorý zahájila Schmognerova a neúspešne viedol Mikloš, a prehrali súd vrátane dvoch odvolaní. Čo mal robiť Počiatok, keď už bol súdny proces prehratý? Spor sa mal zastaviť na hodnote 109 mil. teda po 1. rozhodnutí súdu, Mikloš povedal, že nie a súdil sa ďalej a teraz je podľa teba na vine Počiatek. Súdy sú sviňa, keď nemáš toľko inteligencie, aby si zistil, že si prehral, tak presúdiš aj gate, resp. 2 mld. (a aj viac, ak by sme počúvali Mikloša). Wysky prepáč, ale toto je perla do análov Takze nemoznost odvolat sa mali az od 7.8. 2008!!! Ten verdikt vyniesol Najvyšší súd pri druhom odvolaní sa. Zrejme nemáš páru, ako funguje súdnictvo. Žaloba bola podaná na 1. stupňový miestne príslušný súd (okresný), tam Tipos prehral a odvolal sa na 2. stupňový (krajský súd), tam opať prehral. Opäť sa odvolal na 3. stupňový súd (Najvyšší súd SR) a Tipos opäť dostal na frak. Takže odvolania boli, ale neúspešné. Na dohodu potrebuješ dvoch, Mikloš ju opakovane odmietol. Tie drísty o bankrote, ktorý by zázračne spasil Tipos a zadarmo nemusím. Je právoplatný rozsudok, ktorý by si tak či tak musel rešpektovať. Myslieť si že bankrot vyrieši už právoplatne rozhodnutia súdu alebo že ich nemusí rešpektovať, je blbosť. - To môže písať len novinár (nežer im všetko). Mikloš robí hovno a teátro. Vôbec nie dotknutou stranou sporu a preto jeho "podania" majú hodnotu podaní starej Blaškovej (dotknutou stranou je Tipos a český podnikateľ). Len ty mu to úspešne žerieš.
Cat Eye Zverejnené 25. November, 2008 Autor Zverejnené 25. November, 2008 To Wysky: Dnešný Danglár je lepší ako včerajší Shooty http://spravy.pravda.sk/sk_kresba.asp
wysky Zverejnené 25. November, 2008 Zverejnené 25. November, 2008 Pocuvaj Cat. V prvom rade sa ukludni a este raz si poriadne precitaj co uvadzas... 2006 Nástup Petra Kapustu do funkcie generálneho riaditeľa Tiposu 1. 3. 2007 Rozhodnutie krajského súdu s negatívnym výsledkom pre Tipos. Športka žiada zvýšenie požadovanej sumy o ďalších 400 mil. Sk To uz prehrali za Pociatka.... Alebo aj za toto bol zodpovedny Miklos? Preco sa Pociatkovci sudili??? Preco neskusili rokovat? Ved samotny Kapusta priznal, ze vobec s veritelom nedebatili. Preco? Tie drísty o bankrote, ktorý by zázračne spasil Tipos a zadarmo nemusím. Je právoplatný rozsudok, ktorý by si tak či tak musel rešpektovať. Myslieť si že bankrot vyrieši už právoplatne rozhodnutia súdu alebo že ich nemusí rešpektovať, je blbosť. - To môže písať len novinár (nežer im všetko). CO ty komu zeries ci nie, ci co musis, alebo nie, mi je jedno. Vyhlasenie konkurzu je standardna forma ukoncenia podnikania, ked spolocnost nie je schopna splacat svoje zavazky. A tu vetu koriguje... Od 7.8. nebola mozna mimosudna dohoda.... Este jeden dovetok... Tito fesaci urobili v celej veci jednen velky prd. A este ma Pociatek tu drzost, ze ide na Miklosa podavat trestne oznamenie kvoli jeho navrhom na vyhlasenie konkurzu...
Cat Eye Zverejnené 25. November, 2008 Autor Zverejnené 25. November, 2008 Wysky ty sa ukludni. A prečítaj si lepšie, čo som písal. To, že krajský súd (odvolací) rozhodol ako rozhodol a vtedy ako rozhodol, ešte neznamená, že prvostupňový súd a odvolanie bolo nutne za Počiatka. Je úplne štandardné, že súd trvá roky a odvolania sú tiež ročné a viac. To, že sračku zdedím, ešte neznamená, že som tú sračku produkoval a že som za jej pôvod zodpovedný. Áno môžem znášať dôsledky. A to sa dnes deje (pozri si ten vtip, čo som ti zavesil). Wysky, ešte raz a naposledy. Ak prehráš súd a stratíš všetky odvolania a rozsudok sa stáva právoplatný, tak už je neskoro na mimosúdne vyrovnanie.Bankrot neznamená, že sa rušia predchádzajúce právoplatné súdne rozhodnutia. Prečo to nechceš pochopiť?
wysky Zverejnené 25. November, 2008 Zverejnené 25. November, 2008 Wysky, ešte raz a naposledy. Ak prehráš súd a stratíš všetky odvolania a rozsudok sa stáva právoplatný, tak už je neskoro na mimosúdne vyrovnanie. Cat... Tento stav, ktory uvadzas nastal az 7.8.2008 A dovtedy mali dva roky... DVA ROKY NA DOHODU A MIMOSUDNE VYROVNANIE... !!! A urobili velky PRD... !!! Rovnako ako teraz.... Áno môžem znášať dôsledky. V tomto pripade plati jedno... MUSIA znasat dosledky, lebo spravuju verejne financie a veci verejne. A ak maju na to prostriedky aby minimalizovali skody a nevyuziju ich, taktiez nesu spoluvinu. To je ako s trestnym cinom. Ak o nom vies a neoznamis ho, pripadne mu nezabranis, mas spoluvinu. Minimalne moralnu...
Cat Eye Zverejnené 25. November, 2008 Autor Zverejnené 25. November, 2008 Tento stav, ktory uvadzas nastal az 7.8.2008 Presne tak a preto sa čudujem, že Mikloš a novinári (ale aj ty) sa takýchto hlúpostí (mimosúdne vyrovnanie a potom mimoriadne dovolanie) domáhajú... Mikloš mimosúdne vyrovnanie odmietol za cenu 109 mil ... Tie 2 roky minimálne trvali odvolacie konania, ktoré bohviekedy začali. Na mimosúdne vyrovnaie potrebuješ 2 ( zrejme tiež asi si nechceš uvedomiť, že žalobu môže stiahnuť žalobca a nie obžalovaný). Sotva sa úspešný na súde, bude chcieť s tebou mimosúdne vyrovnať. Prečo by to robil? Vysvetli mi to? Ty stále nechápeš pojem mimosúdne. Mimosúdne nenastupuje po prehranom súdnom spore, ale je altrenatívou súdu, teda súd sa nekoná. Ak sa súd koná a prehráš, znášaš dôsledky.
wysky Zverejnené 25. November, 2008 Zverejnené 25. November, 2008 Cat Trochu ti to nesedi... Mas tam nezrovnalosti Tipos stále pokračoval v nezmyselnom spore, ktorý zahájila Schmognerova a neúspešne viedol Mikloš, a prehrali súd vrátane dvoch odvolaní. 1. 3. 2007 Rozhodnutie krajského súdu s negatívnym výsledkom pre Tipos. Športka žiada zvýšenie požadovanej sumy o ďalších 400 mil. Sk 7. 8. 2008 Rozhodnutie Najvyššieho súdu o úhrade takmer dvoch miliárd bez možnosti odvolania .... Ten verdikt vyniesol Najvyšší súd pri druhom odvolaní sa. odvolal sa na 2. stupňový (krajský súd), tam opať prehral. Opäť sa odvolal na 3. stupňový súd (Najvyšší súd SR) a Tipos opäť dostal na frak. Kto sa odvolal na Najvyssi sud v roku 2007? TIPOS.... Ale od roku 2006 uz ale sedel na jeho riaditelskej stolicke pan Kapusta. Takze v roku 2007 sa nemohol odvolavat na Najvyssi sud Miklos ani riaditel, ktory za Dzurindu riaditeloval TIPOSU. Kazdopadne neplati tvoje tvrdenie, ze Miklos prehral dve odvolania. Dalsia vec Sotva sa úspešný na súde, bude chcieť s tebou mimosúdne vyrovnať. Prečo by to robil? Vysvetli mi to? Ty stále nechápeš pojem mimosúdne. A ty mi vysvetlis preco SPORTKA odpredala svoju pohladavku, ked bola uspesna??? Ved predsa mohla vysudit viac. Na mimosúdne vyrovnaie potrebuješ 2 ( zrejme tiež asi si nechceš uvedomiť, že žalobu môže stiahnuť žalobca a nie obžalovaný). Zalobu stiahne zalobca ak sa dohodne so zalovanym. SPORTKA sa dohodla s Vitekom na nejakych 600mil. az tohto roku, teda v case, ked s najvacsou pravdepodobnostou bezalo odvolanie na Najvyssom sude. Na podanie odvolania su stanovene nejake casove limity dokedy je mozne sa odvolat. Inak nadobudne rozsudok pravoplatnost. Takze je velka pravdepodobnost, ze to odvolanie v case dohody SPORTKY a Viteka na Najvyssom sude uz bezalo. Mne z toho velmi logicky vyplyva, ze ta dohoda (stat, resp. TIPOS a SPORTKA) tam bola mozna a SPORTKA by zalobu stiahla. Ale TIPOS to neurobil... !!! Cat, zatial si na vode a absolutne si mi nevyvratil moje tvrdenie, ze za tento stav mozu aj Pociatkovci. btw. Tie tvoje vyrazy a poznamky, ktore hranicia s invektivami nechavam bez komentara.
sani Zverejnené 25. November, 2008 Zverejnené 25. November, 2008 Tak o toto som sa nezaujímal a ani nemám chuť teraz niekoľko rokov dozadu študovať vývoj tejto kauzy. Len jedna otázočka. Prečo sa so športkou nezačalo mimosúdne jednať za Miklošovej vlády a teraz sa to Počiatkovi vyčíta ? Pevne verím že pred vyhraným súdom by bola športka povoľnejšia a dala by sa viacej zbiť cena dole ako po vyhranom spore. A či môže za tento stav aj Počiatek je teraz už nepodstatné. Prečo by mal práve on vyberať horúce gaštany za niekoho, teda Mikloša, von z pahreby. Podľa toho čo ste tu napísali prvý súd bol ešte za minulej vlády a už vtedy bolo potrebné konať. Myslím si že v tomto prípade Mikloš postupuje presne podľa scenára aký vyčíta Ficovi, teda svoju chybu len zakrýva poukazovaním na chyby iného, takže sa dostal presne aj na jeho úroveň.Aj včera som bol celkom v rozpakoch keď som sa dozvedel že odporúčaný maximálny vek pre vstup do druhého piliera je už iba 45 rokov namiesto proklamovaných 50 rokov pri jeho zavedení a dokonca tam odznelo už aj 40 rokov. Takže idem vystúpiť, pretože ak to pôjde tak ďalej o pár rokov zverejnia že to je už iba 30 rokov a to čo tam vložím za ten čas čo pôjdem do dôchodku mi tak vystačí potom v dôchodku tak na rok života. :lol:Ešte chcem dodať.Akí sú dnes starostliví tí bývalí kormidelníci. Dnes sa starajú o každú korunu, ale keď oni napĺňali štátnu kasu predajom strategických podnikov to im nevadilo. Dokonca prvému človeku štátu vyčítajú že sa nasťahoval do služobného bytu. Keď v takom býval Miki, dokonca väčšom, to bolo v poriadku. :)
Cat Eye Zverejnené 25. November, 2008 Autor Zverejnené 25. November, 2008 Cat, zatial si na vode a absolutne si mi nevyvratil moje tvrdenie, ze za tento stav mozu aj Pociatkovci. Aké tvrdenie,Wysky ? Zatiaľ len tvoj nepodložený názor. Wysky už sa snažíš nebadane vycúvať . Najskôr bol vinný bol Počiatek (a Mikloš bol záchrancom bojujúcim do roztrhania tela), teraz sú už len spoluvinní Počiatkovci (len zabúdaš uviesť hlavného vynníka).... Mikloš otvorene vstupoval do procesu a sa tým ani v médiach netají, (naopak svoje právne lapsusy považuje za hrdinstvo). Počiatek je aspoň ticho. Kazdopadne neplati tvoje tvrdenie, ze Miklos prehral dve odvolania. Wysky, keby si trochu pozorne čítal a menej zavádzal tak, by si zistil, že som pisl o Tipose. A Wysky prvé neúspešné odvolanie (ak nemáš skutočné, ale skutočné argumenty o pochybení) prejudikuje aj výsledok druhého odvolania. Podstatnejšie, je že Miklošovym pričinením Tipos prehral súd. Odvolania, pokiaľ nie sú úspešné, sú nepodstatné. A ty mi vysvetlis preco SPORTKA odpredala svoju pohladavku, ked bola uspesna??? Ved predsa mohla vysudit viac. Vysvetlenie je veľmi jednoduché, je veľa ľudí (subjektov), ktorí sa živia skupovaním pohľadávok. Pohľadávky sú tovarom na trhu. A v určitých kruhoch veľmi lukratívnym. Som rád, že sa mi konečne podarilo vysvetliť, kto môže podať mimoriadne dovolanie a kto môže stiahnuť žalobu a kedy. Ukončím to tým, že celá kauza mohla stáť 109 mil. a teraz daňový poplatník zacvaká 2 mld. A máme sa na čo tešiť takýchto sporov na spadnutie je v hodnote 47 mld., ako oznámilo MF SR.
wysky Zverejnené 25. November, 2008 Zverejnené 25. November, 2008 Cat Wysky už sa snažíš nebadane vycúvať . Najskôr bol vinný bol Počiatek (a Mikloš bol záchrancom bojujúcim do roztrhania tela), teraz sú už len spoluvinní Počiatkovci (len zabúdaš uviesť hlavného vynníka).... Nikdy som netvrdil, ze vinnikom je len Pociatek. Si obvinil Miklosa, tak som ti uviedol, ze je to trochu sirsie. Pozri si dopredu. Vzdy som v tejto nasej rozprave tvrdil, ze aj tito nesu svoju zodpovednost za stav, preco to zaslo tak daleko. Zavadzas ty! Wysky, keby si trochu pozorne čítal a menej zavádzal tak, by si zistil, že som pisl o Tipose. A Wysky prvé neúspešné odvolanie je (ak nemáš skutočné, ale skutočné argumenty o pochybení) prejudikuje aj výsledok druhého odvolania. Podstatnejšie, je že Miklošovym pričinením Tipos prehral súd. Odvolania, pokiaľ nie sú úspešné, sú nepodstatné). Este raz a pomaly. Druhe odvolanie na najvyssi sud prislo po prehratom prvom. Vo svojom vypocte kauzy si uviedol, ze v roku 2007 tipos prehral prve odvolanie. Presnejsie: 1. 3. 2007 Rozhodnutie krajského súdu s negatívnym výsledkom pre Tipos. Športka žiada zvýšenie požadovanej sumy o ďalších 400 mil. Sk Na jednej strane uvadzas, ze Ten verdikt vyniesol Najvyšší súd pri druhom odvolaní sa. Zrejme nemáš páru, ako funguje súdnictvo. Žaloba bola podaná na 1. stupňový miestne príslušný súd (okresný), tam Tipos prehral a odvolal sa na 2. stupňový (krajský súd), tam opať prehral. Opäť sa odvolal na 3. stupňový súd (Najvyšší súd SR) a Tipos opäť dostal na frak. Takže odvolania boli, ale neúspešné. Na na druhej strane. Tie 2 roky minimálne trvali odvolacie konania, ktoré bohviekedy začali. - pekna konstrukcia :lol: Ak prehral 1.3.2007 na krajskom nemohlo druhe odvolacie konanie trvat minimalne dva roky. Lebo ako si spravne uviedol, po krajskom slo odvolanie na Najvyssi sud. A medzi 1.3. 2007 a 7.8. 2008 Je priblizny cas, kolko trvalo odvolanie na Najvyssom sude. Takze ziadne "bohviekedy". Vysvetlenie je veľmi jednoduché, je veľa ľudí (subjektov), ktoré sa živia skupovaním pohľadávok. Pohľadávky sú tovarom na trhu. A v určitých kruhoch veľmi lukratívnym. To stale neriesi preco SPORTKA predala pohladavku za 600mil. Vitekovi a nevyrovnala sa radsej so statom. No preto, lebo od statu nebola ziadna snaha spor urovnat ani tento rok. Co sa tyka lukrativnosti, ano, zda sa, ze stat nekonal teraz zamerne, aby sa nakoniec niekto, nabalil. A tu hypotezu s J&T, Vitekom a Pociatkom som ti uz uviedol. Som rád, že sa mi konečne podarilo vysvetliť, kto môže podať mimoriadne dovolanie a kto môže stiahnuť žalobu a kedy. No nevysvetlil si mi nic, co by som nevedel aj predtym.
pink Zverejnené 25. November, 2008 Zverejnené 25. November, 2008 "Akí sú dnes starostliví tí bývalí kormidelníci. Dnes sa starajú o každú korunu, ale keď oni napĺňali štátnu kasu predajom strategických podnikov to im nevadilo. Dokonca prvému človeku štátu vyčítajú že sa nasťahoval do služobného bytu. Keď v takom býval Miki, dokonca väčšom, to bolo v poriadku." specialne pre saniho http://spw.blog.sme.sk/c/172851/Ako-media-...obnom-byte.html :lol:
Cat Eye Zverejnené 25. November, 2008 Autor Zverejnené 25. November, 2008 Wysky nemienim sa handrkovať o slovíčka, ale som rád, že aspoň v niečom som ťa dostal do obrazu. Wysky ak druhé odvolanie trvá 1.5 roka, tak som asi tak vedľa nebol, keď som tvrdil, že 2 roky trvali odvolania. Boli dve. Ten odhad bol ešte z môjho pohľadu optimisitcký, kľudne som mohol napísať 3. Takže fakt ma udivuje tvoj údiv. :lol: To stale neriesi preco SPORTKA predala pohladavku za 600mil. Vitekovi a nevyrovnala sa radsej so statom.Lebo mala v tom čase pre ňu "hodnotu" 400 mil. A neviem, ako by si ako predstaviteľ štátnej firmy vysvetlil, že si niečo kúpil o 200 mil drahšie (naviac asi z rozpočtu štátu, čo by nebolo také jednoduché). Sportka konala trhovo a Vitek ponúkal o 50% viac ako Sportka požadovala (pôvodne by sa uspokojila so 109 mil.) Získala takmer 4 násobok, tak prečo by to nespravila? Ale vysvetlil, Wysky, vyvsetlil... začínal si a dlho pokračoval s nejakými mimoriadnými dovolaniami a mimosúdnymi dohodami. Neboj nepýtam školné :)
wysky Zverejnené 25. November, 2008 Zverejnené 25. November, 2008 Cat No ja som naopak velmi smutny, ze sa ti nepodarilo to pochopit, ze ak nie je definitivny rozsudok, stale sa da, najma ked je dobra vola... No holt, niektori tazsie chapu, s tym ja uz nic neurobim... Pomalsie im to zapina... Ale zato tvaria sa, ze vynasli "teplu vodu". A tak to teda Pociatek vybavil... Ved preco by sa namahal, tie takmer 2mld. je velmi dobry biznis... Ktovie kolko z toho pristane vo vrecku Pociatka ako taka "mensia" mila provizia... Navstevy "zralocich"lodi sa oplatia. Lebo mala v tom čase pre ňu "hodnotu" 400 mil. A neviem, ako by si ako predstaviteľ štátnej firmy vysvetlil, že si niečo kúpil o 200 mil drahšie (naviac asi z rozpočtu štátu, čo by nebolo také jednoduché). Sportka konala trhovo a Vitek ponúkal o 50% viac ako Sportka požadovala (pôvodne by sa uspokojila so 109 mil.) Získala takmer 4 násobok, tak prečo by to nespravila? No to sme zase nepochopili, ze.. Obchod medzi SPORTKOU a VITEKOM, nie je v tomto smere podstatny, sluzil len na dokreslenie, ze sa dalo.... A ze Pociatek a spol. sa na to zvysoka vykadili... :lol: Wysky ak druhé odvolanie trvá 1.5 roka, tak som asi tak vedľa nebol, keď som tvrdil, že 2 roky trvali odvolania. Boli dve. Ten odhad bol ešte z môjho pohľadu optimisitcký, kľudne som mohol napísať 3. Takže fakt ma udivuje tvoj údiv Takze kto radsej podal odvolanie na najvyssi sud namiesto aby zaplatil??? Miklos to uz nebol... Ten uz nebol, ako si spravne podotkol "dotknutou stranou". Takze aspon Miklos aspon nieco podnika, ked uz ti co mali nieco urobit to maju na haku.. (vid vyssie v tomto prispevku) :)
lopata555 Zverejnené 25. November, 2008 Zverejnené 25. November, 2008 Ktovie kolko z toho pristane vo vrecku Pociatka ako taka "mensia" mila provizia... Navstevy "zralocich"lodi sa oplatia. No neviem koľko ale určite sa to neoplatí ako privatizácia strategických podnikov .................... Takze aspon Miklos aspon nieco podnika, ked uz ti co mali nieco urobit to maju na haku.. No Mikloš mal podnikať hneď a nie byť až teraz múdri....................... A ešte Dzurinda hovorí ............. Vyzývam premiéra, aby zabránil vyplateniu dvoch miliárd za Tipos, Šak počkajme nech sa to trochu ešte zvýši.
Cat Eye Zverejnené 25. November, 2008 Autor Zverejnené 25. November, 2008 Wysky, s tým pomalším chápaním by som na tvojom mieste bol veľmi opatrný, keď si uvedomím s akým bludmi si tu tak vehementne nastupoval - mimoriadne dovolanie, a mimosúdne vyrovnanie po prehranom súde vrátane dvoch odvolaní a ešte som zabudol na akože bankrot. Pomaličky som ťa tu dostával do obrazu a zrazu s tváriš ako juris doktor, pre tie najväčšie kauzy... :lol: Takze aspon Miklos aspon nieco podnika, ked uz ti co mali nieco urobit to maju na haku.. Nepodniká nič, čo by zavážilo, a nie je čo obdivovať. To je tak infantilné, že snáď okrem teba to obdivovateľa nemá. To je asi tak účinné ako cikanie malého chlapca proti silnému vetru.
Pete Zverejnené 26. November, 2008 Zverejnené 26. November, 2008 Nie som fan žiadnej strany, po 20 ročných skúsenostiach z jednotlivými garnitúrami a ich osobnosťami "vznikol" zo mňa v tomto smere nihilista. Obdivujem všetkých, ktorí majú svojho favorita, koľko toho musia nevidieť, koľko úprimnej lásky a sladkej nevedomosti musia v sebe mať než povedia - to je ON.Všetky vlády priebežne robia,riešia hlavne aktuálne problémy, raz dobre raz zle v rôznych pomeroch. Pár vecí ich obdivuhodne spája:- sú zákony,, ktoré nikdy neprijmú - lebo by poškodili seba a svojich........- všetci bez rozdielu vyžmýkali z toho ich pôsobenia maximum, vrátane posledného starostu Takže by práve Mikloš bol tým pravým sudcom, skôr by mal ísť lyžovať na New Zeeland, aby sa nám nevracal videoarchív vecí ktoré spackal, začnime privatizáciou and so on................
Nokia Zverejnené 26. November, 2008 Zverejnené 26. November, 2008 ktorí majú svojho favorita, koľko toho musia nevidieť krasne si to vystihol a aj to co vsetky strany spaja :lol: aj ked to je skor smiech cez slzy :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz