wysky Zverejnené 26. November, 2008 Zverejnené 26. November, 2008 Cat No neviem... Prave som si precital, ze TIPOS pravne zastupovala pravnicka kancelaria Kalinakovych kamaratov. Tak to sa ani nedivym, ze prehrali... :lol: :) A velmi sa nenadreli... Takze Miklos asi sotva prehral dve odvolania. A navyse, TIPOS s Vitekom si to pozichrovali zmluvou, ktora ma zabezpecit, ze sa peniazky vyplatia do konca novembra. To vsetko stazuje Pociatek sa velmi nenamahal, aby oznamil, ze TIPOS prehral sudny spor na Najvyssom sude uz zaciatkom augusta a ze hrozi strata takmer 2mld. Asi vedel preco to robi. Cat Mal by si dat naivitu bokom. Tu ide o to, ze sa niekto ide pekne "nabalit". A asj v tejto teme niekto spomenul, ze Pociatek je obchodnik... :) btw. Sam si v tom urob poriadok. Robis tu zo seba mudrca na slovenske sudnictvo a sam napises, ze odvolania sa zacali bohviekedy. vyplodil si taku vetu Tipos stále pokračoval v nezmyselnom spore, ktorý zahájila Schmognerova a neúspešne viedol Mikloš, a prehrali súd vrátane dvoch odvolaní. Lenze ako mohol Miklos prehrat druhe sudne odvolanie, ked to sa podalo v minulom roku a on uz bol vtedy len radovym poslancom? Wysky ak druhé odvolanie trvá 1.5 roka, tak som asi tak vedľa nebol, keď som tvrdil, že 2 roky trvali odvolania.A druhe odvolanie predsa prehrali az 7.8.2008...(o com nas zabudol Pociatek informovat) A ked sa od tohto datumu vratim do minulosti dostanem marec 2007. Ale to sa uz budem opakovat. Ja som cital velmi pozorne co si pisal. A na zaklade istych zisteni ti odporucim menej mudrovania a poznamok o trepani, ci "zrani hluposti" a viac pozornosti v pisani. a mimosúdne vyrovnanie po prehranom súde vrátane dvoch odvolaní a ešte som zabudol na akože bankrot. No... Nikto nepisal o mimosudnom vyrovnani po prehratom sude vrátane dvoch odvolaní ... To si si nieco zle vylozil... No a ked vyhlasenie konkurzu povazujes za blud, tak to uz hovori samo za seba. To, do coho si ma ty dostal, to uz necham na teba. ;) Kludne si porozpravaj. Len ten tvoj obraz, do ktoreho si ma vraj dostal, je nejaky pokriveny... Pete Ja s tvojim vyrokom o favoritoch suhlasim, vid. ten moj prispevok o SHOOTYm.
Cat Eye Zverejnené 26. November, 2008 Autor Zverejnené 26. November, 2008 To Pete: Súhlas... Ale jedno upresnenie. Pokiaľ viem, Mikloš lyžoval na Aljaške. Nevylučujem aj možnosť lyžovania na NZ, ale neviem o tom. Hodnota dovolenky na úrovni tretiny alebo polovice priznaného ročného príjmu. Toto si nedovolia ani predstavitelia finančých skupín. Každý má priaznivejší pomer požitkov voči príjmom. Alebo že by predsa len tie príjmy neboli až tak priznané? To je hamletovská otázka: Priznať alebo nepriznať? To je otázka. To Wysky: Už začínaš byť trápny tým prekrúcaním toho čo som povedal a úspešnou polemikou s vlastnými nezmyslami: Posledné, čo k tejto téme a vo vzťahu k tvojim vtipným komentárom dávam je to, čo už som tu opakovane dal: Wysky, prvé neúspešné odvolanie (ak nemáš skutočné, ale skutočné argumenty o pochybení) prejudikuje aj výsledok druhého odvolania. Podstatnejšie je, že Miklošovym pričinením Tipos prehral súd. Odvolania, pokiaľ nie sú úspešné, sú nepodstatné. Tipos stále pokračoval v nezmyselnom spore, ktorý zahájila Schmognerova a neúspešne viedol Mikloš, a prehrali súd vrátane dvoch odvolaní.Čo je na tom nezmyselné.? V jednej vete máš genézu sporu, ktorý sa mohol urovnať za 29 mil. (na tom som včera zabudol, resp. nevedel som o tom, vyplynulo to z večerných správ), potom 109 mil. a dnes je to 2 mld. Mne to stále vychádza tak, že keby bolo lepšie právne vedomie na začiatku, tak nás to mohlo výjsť takmer o 2 rády lacnejšie. Ty platíš odvody a dane z minima, môžeš to mať na háku, ale ja platím kurevské dane a z nich a ostatných daňových poplatníkov to v konečnom dôsledku bude platené. Ak už neviem na koľkýkrát nepochopíš tieto dve jednoduché myšlienky, ďalšia diskusia nemá zmysel. To nie je o Harwardoch alebo Oxfordoch, na to stačí zdravý sedliacky rozum. :lol:
wysky Zverejnené 26. November, 2008 Zverejnené 26. November, 2008 Cat Ved ja si tiez myslim, ze dalsia debata je onicom... Ja som nikde neuvadzal, ze Miklos za to nemoze. Ja som uviedol, ze je to trochu sirsie. Posledne udalosti tomu nasvedcuju. Staci si pozriet dnesne SME, kde aj Jurena priznava, ze kedysi daval dve mimoriadne dovolania a to slo len o 70mil. A teraz to Pociatek neurobil kvoli 2mld. Naopak, v tichosti sa dohodol s Vitekom a nam to neracil oznamit. Ukazuje sa, ze TIPOS pravne zastupovala firma velmi blizka Kalinakovi. Celu tuto debatu tvrdim, ze aj Pociatek a spol maju na tom svoju "zasluhu" co si mi nevyvratil. TIPOS isiel do druheho odvolania napriek prehratemu prvemu a to uz mal ine vedenie. No a kedze... Wysky, prvé neúspešné odvolanie (ak nemáš skutočné, ale skutočné argumenty o pochybení) prejudikuje aj výsledok druhého odvolania. Podstatnejšie je, že Miklošovym pričinením Tipos prehral súd. Odvolania, pokiaľ nie sú úspešné, sú nepodstatné. ...tak tym padom to pada aj na hlavy tychto... To je ten sedliacky rozum.. :lol: Ty si nieco napisal, a druhe uz ostalo nedopovedane... Jednoznacne si obvinil Miklosa, ze za to cele moze aj ked si napriklad nevidel sudny spis a nevies, co Miklosa viedlo ku tomu, ze sa sudil. A na zaver... Tak isto ako Miklos, tak isto mali moznost dohodnut sa aj Pociatek a spol. este pred vynesenim zaverecneho verdiktu. Ale neurobili to... Ukazuje sa, ze preco.
Cat Eye Zverejnené 26. November, 2008 Autor Zverejnené 26. November, 2008 Wysky nie je kauza ako kauza. Keď Ferovi dokázali zapierané otcovstvo, to neznamená, že Aranin Déžo je Janov syn. Na tie analógie bacha. Každá kauza je niečim špecifická. Ale iste že to padá aj na hlavy týchto, veď dedíme nielen pozitíva, ale aj prúsery. Ale miera zavinenia je priepastná a priepastná je aj výška kompenzácie, ktorá mohla byť a ktorá bude. Ono všetko má svoju príčinu a všetko má svoj počiatok. Wysky naposledy, Mikloš sa sám priznáva, že od samého počiatku považuje nároky Sportky za neoprávnené a viedol Tipos do sporu, ktorý stratili. Tu máš Miklošove priznanie: pohľadávku Športky považujem od počiatku za neopodstatnenú, rovnako ako ju za takú považovala moja predchodkyňa Schmögnerováhttp://hnonline.sk/stlpceky/c1-30684450-bomba-kseft Takže neviem, prečo spochybňuješ Miklošove priznanie. To až takú nadprácu a riťolezectvo nikto od teba nežiada. :lol: Kua, trochu hrdosti občan Wysky!
wysky Zverejnené 26. November, 2008 Zverejnené 26. November, 2008 Cat 1.Nespochybnujem ziadne priznanie, ale nemam informacie preco to povazovali za neopodstatnene. 2. http://www.sme.sk/c/4193164/pociatek-pouzil-trnku.html - hlavne videokomentare. 3. Ale iste že to padá aj na hlavy týchto. Ale miera zavinenia je priepastná a priepastná je aj výška kompenzácie, ktorá mohla byť a ktorá bude. Ono všetko má svoju príčinu a všetko má svoj počiatok. No, ja nie som sudca aby som sa rozhodoval o miere zavinenia... A budem sa opakovat, ked poviem, ze mohli Pociatek a spol. zajst za SPORTKOU a povedat im.."Pocuvaj SPORTKA, ponukame vam 500mil... a stiahni obvinenie". To až takú nadprácu a riťolezectvo nikto od teba nežiada. Kua, trochu hrdosti občan Wysky! Netaraj! To ti mozem pisat o tvojom ritolezectve, takze tieto poznamky su zbytocne... Navrhoval som game, nech to prehodia do inej osobitnej temy s nazvom napriklad KAUZA TIPOS
Cat Eye Zverejnené 26. November, 2008 Autor Zverejnené 26. November, 2008 Kľudne, nemám s tým problém, kde to bude. A ten link má nulovú hodnotu, ráno ma pomýlil a dokonca som ho aj čítal. Ten chlapec neprináša nič nové, len dohady a už vyvrátené odkazy na bulvár, ktoré budú mať asi aj súdnu dohru (Kaliňák). Je veľmi zaujímavé, že ani jednu otázku nedal Miklošovi. Stačila jediná - Prečo neurovnal spor na úrovni 29 mil., keď mohol?
pink Zverejnené 26. November, 2008 Zverejnené 26. November, 2008 "Kaliňák sa bráni, že v spomínanej advokátskej kancelárii nikdy nepôsobil." robo kalinak pocas vs zacal robit ako student u majerikovej, vtedy este komercnej pravnicky, robil u nej celu vs a po jej skonceni bol advokatskym koncipientom prave v tejto kancelarii.. s kostial a turcan su jeho spoluziaci z rocnika... robo nikde inde nerobil, iba tu - od skoly, urobil si advokatske skusky a potom bol spolocnikom prave tu.. okrem toho, ze sa pozname, sme sedeli aj v jednej budove :lol: to iba na margo jeho poznamky...
Cat Eye Zverejnené 26. November, 2008 Autor Zverejnené 26. November, 2008 Kaliňák pracoval v kancelárii Majeríková and Partnersa toto je kancelária:Majeríková - Koštial - Turčan & Partners(Netají, že ich pozná, ale tých pozná aj Pink :lol: ) Sú to dva rozdielne subjekty. Iba na margo Pink-poznámky
pink Zverejnené 26. November, 2008 Zverejnené 26. November, 2008 Kaliňák pracoval v kancelárii Majeríková and Partners a toto je kancelária: Majeríková - Koštial - Turčan & Partners (Netají, že ich pozná, ale tých pozná aj Pink :lol: ) Sú to dva rozdielne subjekty. Iba na margo Pink-poznámky hrame sa so slovickami? :) vidim, ze hej, ale podstata unika.. zostava je ta ista uz roky rokuce... ci to je ten isty subjekt, alebo nie, je irelevantne, pretoze ide o tie iste fyzicke osoby...
sani Zverejnené 26. November, 2008 Zverejnené 26. November, 2008 Moja milá Pink Aby som to trocha dal do rovnakého merítka.V prvom rade forma článkov je rozdielna. Pokiaľ v Dzurindovom prípade šlo o konštatovanie, tak vo Ficovom ide o kritiku. Ďalej sú tam články opisujúce postup prerábania bytu. To vo Ficovom prípade odpadá. O nezhodách vo veľkosti bytu ani nehovorím. Najprv je spomenutý päťizbový potom sa hovorí o štvorizbovom, ale podstata je tá, že sú spojené dva trojizbové byty. Teda tri plus tri je šesť. V podstate obýval celé podlažie takže tu nieje čo riešiť. Nejaké reči o sociálnej politike Fica spájať s jeho súkromným životom je tiež čudné. To akože by sme mali Dzurindovi vyčítať že nezabral celý barák, ako správny kapitalista. :lol: Pete :)
Cat Eye Zverejnené 26. November, 2008 Autor Zverejnené 26. November, 2008 To Pink: hrame sa so slovickami?Aké hranie so slovíčkami? Predstav si, že by si súdnu obsielku na meno Cat Eye poslala na Cateye http://www.cateye.com/en/pages/cateye.en A prosím pekne to nie je ani hra so slovíčkami, ale len s písmenkami :lol: Každopádne bulvár uverejniaci túto nepravdivú informáciu bude mať asi právny problém. BTW Ešte aby si aj ty nemala problém, že si sedela s Robertkom na jednej chodbe a v jednej kantíne ste spolu popíjali kávu. :) Na tvojom mieste by som bol opatrnejší :)
wysky Zverejnené 26. November, 2008 Zverejnené 26. November, 2008 Cat Su to dost plane reci z tvojej strany. http://www.spravy.pozri.sk/clanok/Kalinak-...-o-Tipose/54738 V oficiálnom Kaliňákovom životopise na stránke MV SR http://www.minv.sk/?minister) sa uvádza, že minister bol v rokoch 1995 až 1999 koncipientom v advokátskej kancelárii Majeríkova and Partners a v rokoch 1999 až 2002 advokátom v kancelárii Majeríková, Kaliňák, Koštial, Turčan (M######). http://www.minv.sk/?minister Takze aj keby malo byt podla tvojho, tak podla zivotopisu na stranke ministerstva vnutra mal s oboma nieco. :lol: Takze je dost pravdepodobne, ye problem bude mat skor Kalinak. Inak, tak pravnicka firma prebrala pripad TIPOS na jar minuleho roka. Je teda dost mozne, ze oni mali nastarosti obidve odvolania....
Cat Eye Zverejnené 26. November, 2008 Autor Zverejnené 26. November, 2008 Wysky, si nedôsledný a nepozorný: Na stránke MV SR je: Priebeh zamestnania: 1991 - ACE Press /vydavateľstvo právnickej literatúry/, manažér 1992 - 1995 - Komerčno-právna kancelária, asistent 1995 - 1999 - advokátska kancelária Majeríkova and Partners, koncipient 1999 - 2002 - advokátska kancelária M######, advokát Novinár napísal ( z tvojho linku) : že vo finále celej kauzy zastupovala Tipos advokátska kancelária Majeríková, Koštial, Turčan Partners, s.r.o., v ktorej Kaliňák ako začínajúci právnik rozbiehal kariéru advokáta. Teda akronym a nie plné mená a žiadna sročka, ako si doplňujúco uviedol, súc ovplyvnený novinárom. Takúto spoločnosť s ručením obmedzeným v Obchodnom registri SR nenájdeš. Je možmé, že pracuje v ilegalite. Novinár zrejme nerozlišuje právne formy a presné názvy firiem (asi ani ty). O ničom inom sme sa s Pink ani nebavili... K tvojim fabuláciam a konšpiráciam sa nevyjadrujem. Počkám si na Finančný výbor NRSR, ktorý si na podnet Mikloša vyžiadal zmluvu Tiposu s Vítekom a na podnet Buriána aj celú genézu kauzy. To budú špeky, už sa teším! S tým prvým je problém, lebo zmluvy sú neverejné, takže musí s tým súhlasiť Vitek a MF SR vyzvalo Tipos, aby kontaktoval Víteka a žiadal povolenie. Inak toto je zaujímavé, že všetky zmluvy sú vždy tajne (privatizačné, plus ich tajné dodatky, investičné stimuly pre investorov). Len Jahnátek zverejnil zmluvu so Samsungom. To je sranda FSFP neumožní dať akronym KáKáTé!!! Že by Axel a Kaliňák??? :lol:
sani Zverejnené 27. November, 2008 Zverejnené 27. November, 2008 Cat Eye Toto je správny postreh. Inak toto je zaujímavé, že všetky zmluvy sú vždy tajne (privatizačné, plus ich tajné dodatky, investičné stimuly pre investorov).Ja tam vidím dva dôvody, buď sa tam niečo deje nekalé, nejaké to finančné ohodnotenie mimo zdaniteľné položky :lol: , alebo tieto firmy čo na povrchu produkujú rôzny bežný tovar majú v podzemí tajné výrobne zbraní. :) Ja si vyberám tu prvú možnosť. Ale ináč k téme by som uverejnil môj osobný názor. Som sklamaný s tejto vlády ohľadom prešľapov čo vystrája, myslím tie všelijaké pochybné výberové konania schôdzky na jachtách a podobne. Hlavne ma sklamal Fico že si nestojí za vyhlásením ohľadom postihu pri takýchto kauzach. :)
wysky Zverejnené 27. November, 2008 Zverejnené 27. November, 2008 Cat Ved ty ani sam nevies co pises. Toto si vyplodil.. Kaliňák pracoval v kancelárii Majeríková and Partners a toto je kancelária: Majeríková - Koštial - Turčan & Partners (Netají, že ich pozná, ale tých pozná aj Pink ) Sú to dva rozdielne subjekty. Uviedol si, ze ide o dva rozdielne subjekty... Ale podla webu ministerstva mal s oboma nieco... :) ;) Ja operujem s tym so si napisal... ;) Teda akronym a nie plné mená a žiadna sročka, ako si doplňujúco uviedol, súc ovplyvnený novinárom. Ja som nieco v tejto veci pisal o s.r.o.??? :) :lol: A kde??? ;) Tebe sa nieco snivalo.. alebo zamerne klames!!! Pociatek sa vysmial vyboru.... Robia si z ludi blaznov. Okrem toho, je otazne, ci je zmluva tajna, lebo plati zakon o pristupe k informaciam... Ale pre tychto ludi je to spanielska dedina. Ukaz mi miesto, kde som pisal o s.r.o. a nevymyslaj si ???
Cat Eye Zverejnené 27. November, 2008 Autor Zverejnené 27. November, 2008 To wysky: Ja som nieco pisal o s.r.o.??? A kde??? novinár, ktorého si s hrdosťou citoval... Dal si link. Doteraz som si myslel, že aspoň prečítaš (keď už sa nezámýšľaš), čo sem zavesíš :) Včera si páni poslanci (pre seba, členov vlády a prezidenta) odhlasovali zmrazenie platov. Len poslanec Pataky (SDKÚ) bol proti. Zdá sa, že sa budú uťahovať opasky :lol: Ale po pravde, je to len symbolické gesto...
wysky Zverejnené 27. November, 2008 Zverejnené 27. November, 2008 Cat, Teda akronym a nie plné mená a žiadna sročka, ako si doplňujúco uviedol, súc ovplyvnený novinárom. novinár, ktorého si s hrdosťou citoval... Dal si link. Doteraz som si myslel, že aspoň prečítaš (keď už sa nezámýšľaš), čo sem zavesíš Nemam pocit, zeby som citoval citoval tu cast o s.r.o. Prekrucas sam a klames!!! Mal si mi ukazat miesto, kde som pisal o s.r.o.
Cat Eye Zverejnené 27. November, 2008 Autor Zverejnené 27. November, 2008 ...Redaktor Matej Štrbák v článku napísal, že vo finále celej kauzy zastupovala Tipos advokátska kancelária Majeríková, Koštial, Turčan Partners, s.r.o., v ktorej Kaliňák ako začínajúci právnik rozbiehal kariéru advokáta... http://www.spravy.pozri.sk/clanok/Kalinak-...-o-Tipose/54738 Nechajme, to lebo za chvílu popreš aj vlastnú registráciu... :lol:
wysky Zverejnené 27. November, 2008 Zverejnené 27. November, 2008 Vidim, ze mas problem s chapanim Napisal si a žiadna sročka, ako si doplňujúco uviedol, súc ovplyvnený novinárom. Kde som ja doplnujuco uviedol nejaku sročku? .... Lebo toto co si vytiahol, uviedol nejaky Strbak... :lol: Aby si vedel, ze co, tak si vytiahol... ...Redaktor Matej Štrbák v článku napísal, že vo finále celej kauzy zastupovala Tipos advokátska kancelária Majeríková, Koštial, Turčan Partners, s.r.o., v ktorej Kaliňák ako začínajúci právnik rozbiehal kariéru advokáta...
wysky Zverejnené 27. November, 2008 Zverejnené 27. November, 2008 Cat30 min je dost dlha doba aby si mi napisal, kde som uviedol nejaku s.r.o. Alebo este stale hladas?
Cat Eye Zverejnené 27. November, 2008 Autor Zverejnené 27. November, 2008 Vidim, ze mas problem s chapanimJa nie, práve naopak. Práve preto, že som si to tvoje linkovanie dôkladne prečítal (na rozdiel od teba), tak som na tú nezrovnalosť poukázal (To je ten Štrbák, ktorého si ty dal do hry, nie ja). A to ťa akosi rozturbovalo. Keď som pracoval vo firme A, neznamená to, že som pracoval aj vo firme AA (s.r.o.)*, i keď pracovníci firmy AA (s.r.o)* sú tvorení pracovníkmi firmy A. Môžem však povedať, že poznám pracovníkov firmy AA (s.r.o.)* (boli moji kolegovia). A to aj povedal Kaliňák. *s.r.o. - môže i nemusí byť. Wysky, tie názvy a presná terminológia sú dôležite. Aj VF NRSR žiadal (na návrh Mikloša), aby im MF SR sprístupnilo dohodu o mimosúdnom vyrovnaní Tipos-Vitek. Odpoveď bola, takú dohodu sme neuzavreli. ( Napokon ani Vitek ako fyzická osoba tam nevystupuje (ako sa pôvodne uvádzalo, ale je tam cyperská firma Lemikon). Až keď správne nazvali, čo chcú, začali jednať. Cat 30 min je dost dlha doba aby si mi napisal, kde som uviedol nejaku s.r.o. Alebo este stale hladas? Sorry Wysky, ale ty ma neplatíš a ani za príspevky vo FSPF neberiem honorár :lol:
wysky Zverejnené 27. November, 2008 Zverejnené 27. November, 2008 Nezahovaraj!!! Kde som ja spominal nejaku srocku?
Cat Eye Zverejnené 27. November, 2008 Autor Zverejnené 27. November, 2008 O príspevok vyššie (Príspevok #87 ). A Príspevkom #78 si to pustil do hry :lol:
wysky Zverejnené 27. November, 2008 Zverejnené 27. November, 2008 A Príspevkom #78 si to pustil do hry Inymi slovami, kedze dosli argumenty, zacal si sa od prispevku #78 hrat...
pink Zverejnené 27. November, 2008 Zverejnené 27. November, 2008 tiez to povazujem za hru, pretoze pre mna nie je podstatne, ci to je A alebo AA, s.r.o., ci a.s.... furtom su to ti isti ludia a tym to pre mna hasne.. :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz