tiborco Zverejnené 15. Apríl, 2009 Zverejnené 15. Apríl, 2009 Netuším ani ja... Inak padlo rozhodnutie ohľadne difúzorov - sú legálne...viac menej sa to aj dalo čakať si myslím, zas podľa niektorých popredných technikov F1 tieto double-decker difúzory neprinášali tak zázračné desatiny ako si mnohí myslia...možno prinášajú okolo 0.2 sec... http://www.autosport.com/news/report.php/id/74475
tiborco Zverejnené 16. Apríl, 2009 Zverejnené 16. Apríl, 2009 Dnes Ron Dennis oznámil, že v F1 definitívne končí a bude sa venovať Mclaren Automotive a tak CEO Mclaren Racing sa samozrejme stáva Martin Whitmarsh. http://www.autosport.com/news/report.php/id/74495 Nebolo to zas nič neočakávané, ale teraz si budeme musieť definitívne zvyknúť, že Ron Dennis sa nebude zúčastňovať GP...samozrjem cítim trochu aj smútok - Ron urobil pre Mclaren a F1 neskutočne veľa, svojim odhodlaním(a niekedy až chorobným puntičkárstvom :lol: ) by mal byť príkladom pre mnohých :) Je rozhodne veľkou postavou dejín F1. Tak, Good luck Ron, nech sa ti v novej pozícii darí podobne ako predtým :)
aljak63 Zverejnené 16. Apríl, 2009 Zverejnené 16. Apríl, 2009 GP CHINA 2009 Program GP China 2009: Piatok - 17.4.2008 1st Free Practice: 4:00 - 5:30 2nd Free Practice: 8:00 - 9:30 Sobota - 18.4.2008 3rd Free Practice: 5:00 - 6:00 Qualifying: 8:00 Nedeľa - 19.4.2008 RACE: 9:00 Základné info o okruhu: Počet kôl - 56 Dĺžka kola - 5,451 km Dĺžka závodu - 305,066 km Najrýchlejšie kolo - M.Schumacher (2004) - 1:32,238 GP China 2008: Winner: Lewis Hamilon (McLaren) Pole Position: Lewis Hamilon (McLaren) Fastest Lap: Lewis Hamilon (McLaren) Podium: 1. Hamilton, 2. Massa, 3. Raikkonen
tiborco Zverejnené 17. Apríl, 2009 Zverejnené 17. Apríl, 2009 Máme za sebou prvé dva tréningy, pričom v prvom sa prekvapujúco/vzhľadom na túto sezónu/ darilo Mclarenu - Lewis totiž bol 1. a Heikki 4. medzi nimi sa vkliesnili Brawn GP...v druhom bola ale situácia/i časy/ diametrálne odlišné, Heikki bol 9.(dlho bol ale na chvoste) a Lewis 13...tréning vyhral Jenson, Ferrari sa v oboch tréningoch pralo s autom a pod... Btw. Mclaren prišiel do Číny už s modifikovaným difúzorom - riešenie je zatiaľ prechodné, keďže úplná zmena difúzoru si vyžaduje rozsiahlejšie zmeny http://www.autosport.com/news/report.php/id/74511 Je ďalej evidentné, že dvojstupňový rozdiel v zmesiach pneu nie je práve šťastným riešením - rozdiely sú priveľké, v Číne navyše Bridgestone priniesol supesoft, ktoré po pár kolách sú nepoužiteľné podobne ako v Austrálii...Alonso/ale i Rubens, Felipe a pod.../ za toto ostro kritizoval vedenie...a musím s ním len súhlasiť - k bezpečnosti to nepridáva a po pár kolách sa vynárajú až abnormálne rozdiely... http://www.autosport.com/news/report.php/id/74491
pink Zverejnené 17. Apríl, 2009 Zverejnené 17. Apríl, 2009 mozeme si vyskusat jednotlive trate :lol: tu - http://sport.sme.sk/c/4382557/nedelnajsia-...-trat-sami.html
moltom Zverejnené 17. Apríl, 2009 Zverejnené 17. Apríl, 2009 Tak FIA rozhodla. To je asi sprava tyzdna. Difuzory su legalne, 7 tymov uz zacalo sypat prachy do prerabok a v Spanielsku by to uz mala mat vecsina tymov. Tato situacia podla mna hraje do karat najme Toyote - Brawn ani Williams nebudu mat zrejme dost prostriedkov na to, aby si udrzali naskok pred zvyskom pola do konca sezony, Toyota vsak na to ma. Aj ked je vraj naskok Brawnu tak velky, ze ho ostatny nedozenu - v tom pripade FIA uzavrela sezonu po druhom preteku... Mclaren uz cosi testoval dnes rano a hned bol Lewis najrychlejsi - Norbi vsak neskor priznal, ze to bolo na vypary, takze je otazne aky pokrok to znamenalo. Prerabka nebude lahka - najme RedBull bude mat problem a to kvoli jedinecnej konstrukcii zadneho zavesenia - tu su aj obrazky: http://www.formula1.com/teams_and_drivers/...l/2009/626.html Adrian je ale "koumak" a nebyt difuzorov, tak zvysok pola cumi na zadne kridlo RedBullu v tejto sezone a Vetel je Schum2. Zial na keby sa nehraje:( Zajtra kvalda u sikmacov. Vyhra Brawn, karty moze zamiesat jedine v kvalde vzdy rychly Trulli. Top 10 - BGP, Toy, Will, RB, Ferrari/McLaren??? Som rozcarovany z vykonu Renaultu a BMW...chudaci BMW jak sa v zime zastrajali aj s KERSom a teraz maju akurat tak prd v gatiach. Ferrari nenasadi KERS. Je to dalsie zle rozhodnutie - zrovna v Cine s jednou z najdlhsich roviniek by sa hodil...skoda, takto budem rad ak budu nejake body. Mozno vsak inziniery nieco vymysleli. Podla tychto obrazkov: http://www.formula1.com/teams_and_drivers/...l/2009/638.html ...su baterie KERSU ferrari pod nadrzou - ktora je kvoli tomu mensia a vyssie polozena = vyssie tazisko...mozno z toho daco bude. Vecsia nadrz sa urcite hodi pre dlhsi vyjazd na tych tvrdsich pneu...pretoze tie mekke, skoda reci - ma to byt este horsie ako v Aus. Ak Ferrari nasadi opet supermeku zmes v prvom stinte, tak si podam ziadost o miesto pretekoveho stratega (Aljak moze robit Kimiho hovorcu...) Ferrari. Tato sezona bude pre Mclarenakov a Ferraristov (plus Alonzistov) sklamanim. Budeme hrat len druhe husle, snad sa podaria nejake podia, ale viac si od toho neslubujem. Jedine ze by pani inzinieri vymysleli cosi lepsie ako ma Brawn. Zakaz testov a obmedzenia prac v aero tuneloch vsak vsetky tieto snahy znacne stazuje. Na mieste Ferrari aj McLarenu sa im vybodnem na zakazy - FIA nas pekne ojekabatila s tymi pravidlami, tak podme do Fioriana a roztocme turbiny tunelov!!!!!
moltom Zverejnené 18. Apríl, 2009 Zverejnené 18. Apríl, 2009 Uff, tak toto som necakal...ze sa posunu RedBully pred Brawn GP sa mozno dalo cakat - ale Ferdo na druhom mieste :lol:. Renault tiez nasadil difuzor...zatial prechodnu verziu a ako hned poskocili dopredu, som zvedavy jak na tom budu s "ostrou" verziou. Gratulacia Vettelovi - podla Hornera zvolili agresivnu strategiu. Cakam na zverejnenie mnozstva paliva na pretek a potom sa uvidi. Felipe Felipe, ide to dolu vodou, tak ako minuly rok nesadlo auto Kimimu, tak tento rok ma problemy Felipe...som sklamany. Ani Kimiho 8 miesto nie je nic moc. Aspon ze sme pred Lewisom (o 0,5sek!). Zajtra to bude solidny pretek...vsetko je otvorene a zavisi to len od strategie a opotrebenia supermekych zmesi.
tiborco Zverejnené 18. Apríl, 2009 Zverejnené 18. Apríl, 2009 Kvalifikácia bola relatívne okay, Red Bull bol excelentný a najmä Vettel - v Q2 aj v Q3 mal jedno rýchle kolo a obidva mal skvelé - takže gratulácia :lol: ...a takisto bol parádny aj Nando, i keď predpokladám, že má podstatne ľahšie auto...nič to nemení ale na jeho fantastickom výkone a na tom, že Nelsinho sa opäť nedostal ďalej z Q1...som rád, že u Mclaren je vidieť progres, už v tréningoch to bolo ako tak znateľné, a tak Lewis skončil 9., škoda, že Heikki sa nedostal do Q3, jeho prebrzdenie v ostrom kole stálo čas...Ferrari je na tom tak nejak podobne ako Mclaren, BMW-Sauber boli katastrofálne, Brawny tentoraz skončili na 4. a 5. mieste, Buemi bol taktiež vynikajúci...takže uvidíme, čo bude zajtra...
aljak63 Zverejnené 18. Apríl, 2009 Zverejnené 18. Apríl, 2009 Vcelku zaujímavá a napínavá kvalifikácia. Red Bully sú absolútne skvelé a vyzerá to, že tento okruh im neskutočne sedí. Sebastian Vettel je talent od prírody, už to veľa krát dokázal a myslím, že zajtra bude útočiť aj na víťazstvo v GP! China mu sedí, veď už pred 2 rokmi tu dokázal prísť na slabom Toro Rosse na 4.mieste - a to štartoval zo 17.pozície! Z prvého radu aj Renault, tak to som nečakal - vraj nasadili prechodný difúzor a Nando Alonso naplno využil potenciál svoj a aj potenciál monopostu a je pekne vpredu! Skvelý výkon aj od Marka Webbera, tak verím že mu jeho výkony vydržia aj zajtra a nepokašle ako to on často dokáže. Brawny tentokrát trochu vzadšie, ale aj tak oba monoposty v TOP5 - to je dobrá východisková pozícia. Jarno 6.miesto, možno čakal aj lepšie, ale tiež to není zlé. Ďalší z dif-gangu Nico Rosberg (kráľ tréningov) na 7.mieste. No a na 8.mieste je Kimi, hneď za ním Lewis (najlepší z trojice jazdcov, ktorí nasadili v Chine KERS, okrem neho ešte Heikki a "Quick"-Nick) a TOP10 uzavrel parádnym výkonom nováčik Sebastien Buemi. Za hranicou TOP10 obe BMW - Nick 11., Kubica až 17.!!! Heikki tiež mimo TOP10 - na 12.mieste, sklamanie iste aj vo Ferrari u Felipeho Massu - 13.miesto, poriadne si túto GP skomplikoval aj Timo Glock - okrem toho, že skončil v kvalifikácii až 14., dostal 5 miest penalizáciu za výmenu prevodovky a odštartuje až z 19.miesta. No a vzadu klasicky aj Nakajima, Bourdais, Piquet, a oba monoposty Force India. btw. Len škoda, že zajtra uvidím z toho všetkého len 1.hodinu, potom musím ísť preč!
moltom Zverejnené 18. Apríl, 2009 Zverejnené 18. Apríl, 2009 Tiborco - Lewis startuje s KERSom aj s prechodnym difuzorom? Ferdo len s difuzorom. Kimi bez oboch. Kazdopadne ak vsetky tieto tri tymi nasadia obe tieto technicke vymozenosti, tak sa posunu pekne dopredu. Co ma samozrejme tesi. Len aby neboli stale za RedBullom. Navyse Lewis s KERSom na starte - furt nechapem rozhodnutie Ferrari nepouzit ho... Pretek sa zacina zamotavat. Ma na 90% prsat, co je nic moc. Oba RedBully aj Ferdo startuju s najnizsim mnozstvom paliva - predpokladma ze to bude na tych supermekych - snad tych 10 kol vydrzia. Pochybujem vsak o tom a podla mna na to pekne doplatia. Ak samozrejme nezacne prsat, v tom pripade su tieto kalkulacie na dve veci... Zda sa mi, ze v pripade dazda nemusia jazdci nasadit obe zmesi - tj, ak by zaprsalo a vysli trebars na intermedialkach a potom trat oschla, nemusia uz nasadit supermeke? Alebo sa mylim? To by v pripade dazda hralo do karat Lewisovi, Kimimu, Felipemu aj Nickovi. Zahadou su pre mna Brawny, nasadia na prvych 20 kol supermeke? Podla mna nie. Ale kdesi som cital, ze si na nich veria. No v kuse tu tocim len o pneu - podla mna budu rozhodujucim faktorom ci uz zaprsi alebo nie...
aljak63 Zverejnené 19. Apríl, 2009 Zverejnené 19. Apríl, 2009 Jediná škoda je, že tie ázijské veľké ceny začínajú tak neskoro! Mohli kľudne začínať o 14:00 miestneho času, čiže dneska by sa išlo o 8:00. Nevidím v tom žiadny problém, nechápem čo to takto naťahujú - akože samozrejme kvôli spiacim Európanom. Tak ale podľa mňa, kto by to chcel naozaj vidieť tak vstane aj o 5tej!
lopata555 Zverejnené 19. Apríl, 2009 Zverejnené 19. Apríl, 2009 Ja normálne nemôžem uveriť vlastným očiam .... Ferrari čo sa to deje?
moltom Zverejnené 19. Apríl, 2009 Zverejnené 19. Apríl, 2009 Vettel a RedBull - paradne vitazstvo!!! Brawny v dazdi neboli az take rychle. Vo Ferrari mozu pokracovat v restrukturalizacii, lebo tento vikend to bola dalsia pohroma - a to tam ani nemusel byt Schum. Podla toho Kimiho rozhovoru zo zaciatku preteku a tych predbiehani na rovinke predpokladam ze mal nieco s motorom - dve poruchy za jeden vikend, to tu uz dlho nebolo. Kovailainen pred Hamikom - tiez zaujimave. Lewis pekne predbiehal, skoda ze to takmer po kazdom predbiehani roztocil a poziciu opet stratil. Zasuzil by si bod navyse za umelecky prejav. Inac jak to paradne naboril Robo do Jarna- to bolo pekne...alebo ked Piquet odbil predok o tu poystirenovu kocku. Nechapem Briatoreho, preco ho este drzi v tyme, mal uz davno letiet! Nastvalo ma to kruzenie za SC na zaciatku - ze vraj nebezpecne podmienky, ved su za to kua plateni aby jazdili!!! Dnes potecie Vodka+RedBull prudom;)
tiborco Zverejnené 19. Apríl, 2009 Zverejnené 19. Apríl, 2009 S výsledkami pretekov som relatívne spokojný, gratulujem skvelému Red Bullu! :lol: Vettel bol excelentný, prakticky bez nejakých viditeľných chýb v takýchto podmienkach...a taktiež som rád, že Mark po zime sa tak rýchlo zotavil a dnes podal taktiež vynikajúci výkon...Brawn GP tentoraz mierne zaostal, Ross sa sťražoval na pneu...som ale samozrejme rád, že u Mclarenu sa prejavuje progres - 5. a 6. miesto považujem za solídný výsledok...Heikki skončil pred Lewisom, Lewis bol veľmi dravý a demonštroval spočiatku svoje excelentné schopnosti v daždi, žial išiel za limit MP4-24 a pneumatík a výsledkom bol pár výjazdov mimo a roztočení...ale i tak som spokojný...je mi veľmi ľúto Sutila, držal sa na bodoch, v daždi mu to id viac než solídne, bohužial dostal aquaplaning...a booom...To, že Ferrari nebude mať bod ani po troch pretekoch by som nečakal...robia katastrofálne strategický chyby...Neslinho má skutočne nakročené von z F1, v súčasnosti ale nahradzovanie jazdca nie je tak jednoduché, keď zvážime, že je zákaz testovania...A o týžden nás čaká Bahrain...
pink Zverejnené 19. Apríl, 2009 Zverejnené 19. Apríl, 2009 pekna velka cena, az na ten zaciatok.. chvilami som sa nevedela zorientovat, kto je kde... kazdu velku cenu sa obavam, co sa zas poserka vo ferrari.. ferrari je v uplnom haji, neviem, ci spia na vavrinoch, ale je to katastrofa.. :lol: red bull vyborny vysledok, tazko mi to ide z prstov, ale hamilton dnes ukazal, ako by som to chcela vidiet vo ferrari.. jedno mi nie je jasne, preco je velka cena v cine v obdobi dazdov... a este poznamka - kubica a jeho pokus o preskocenie truhlika - skoda, lutovala som oboch...... to uz skor namiesto truhla mohol byt hamilton... :) sorry tibike... :)
bobsapp Zverejnené 19. Apríl, 2009 Zverejnené 19. Apríl, 2009 Ferrari naďalej 0 bodovgratulujem :lol: edit:čo sa týka vysielacieho času.Formula 1 nie je šport pre pár tisíc ludí, ktorý by vstali aj o jednej v noci.Formula 1 je komerčná záležitosť, ktorej cieľ je aby ju sledovalo čo najviac ludí...(príjmy z vysielacích práv, reklama a tak...)
chlapeczjuhu Zverejnené 19. Apríl, 2009 Zverejnené 19. Apríl, 2009 Aljak, odpoved na poslednu otazku je Mike Hawthorn, britsky jazdec F1, zomrel 6 tyzdnov po ukonceni sportovej kariery pri automobilovom nestasti. 1
Ryan Giggs Zverejnené 21. Apríl, 2009 Zverejnené 21. Apríl, 2009 Hm, je to ešte väčšia fraška ako po minule roky. Cela FIA je len banda diletantov a mafianov. Najprv je 3. Trulli, potom Hamilton a zase Trulli. WTF? To su mi užasne preteky, keď sa o nich nerozhoduje na trati ale niekde inde... Kde to sme? A to ani nehovorim o tych "pravidlach", ktore si každy vyklada po svojom (difuzory...). A vrchol všetkeho je, že planuju zrušiť WRC.
aljak63 Zverejnené 23. Apríl, 2009 Zverejnené 23. Apríl, 2009 Tak ešte sa aj ja vrátim ku GP China. Videl som len prvú hodinku, ale boli to fakt dobré a zaujímavé preteky. Hrdinovia závodu sú jasný - a je to jednoznačne team RED BULL! Prvá pole-position, prvé víťazstvo, prvé double - to všetko v jednom závode, ktoré sa do kroniky Red Bullu zapíše určite zlatými písmenami! Sebastian Vettel vyhral 2.krát v kariére a znovu ukázal svoju obrovskú silu na vode, kde určite patrí k jedným z najlepších. Takisto skvelý výkon od Marka Webbera, ktorý zajazdil svoje životné maximum v F1 - tiež skvelý výkon na vode a ja som z Marka veľmi rád - keďže je to jeden z mojich naj jazdcov vôbec. Hneď za Red Bullmi oba Brawny - Jenson Button aj po 3.krát v rade na pódiu a stále vedie celkové poradie. Rubinho 4.miesto. Avšak časom to bude asi všetko inak, keďže sa ukázalo, že niekto predsa len na Brawny má, a keď ostatné teamy vyvinú difúzor - tak strata sa postupne zmaže. McLareny sa prezentovali počas GP ako najlepší team, Lewis sa poriadne snažil - ale tak ako veľmi sa snažil, tak veľmi aj chyboval a napokon skončil až za Heikkim, ktorý konečne jazdil dlhšie ako len v 1.kole. Skvelú prácu odviedol aj Timo Glock, keď zo štartu z 19.miesta bodoval v cieli na skvelom 7.mieste a znovu zažiaril aj nováčik Sebastien Buemi, ktorý ukázal skvelý výkon už aj v kvalifikácii. Nando po výbornej kvalifkiácii a štartu z 1.radu nakoniec bez bodu na 9.mieste - poriadna škoda, no a znovu pohorelo aj Ferrari - Kimi mal problémy s motorom a uzatváral akurát tak TOP10, no a Felipe mal problémy s elektronikou. Ferrari tak zaznamenalo najhorší vstup do sezóny od roku 1981! Katastrofálne výkony aj BMW - 12. a 13. miesto, navyše Kubica totálne odpálil Trulliho, a už ma Kubica začína vytáčať - mal by sa fakt kludniť! Bez bodu aj Williamsy - ktorému dážď očividne vôbec nesadol. No a poriadne to oprel do steny aj Sutil - to som videl už len zo záznamu, ale vraj predtým jazdil veľmi schopne! A inak tiež nechápem, čo ešte stále robí Nelsinho v Renaulte - na bodoch prichádza fakt sporadicky - a aj vtedy je to viacmenej náhodne. Každopádne, máme za sebou ďalšiu zaujímavú veľkú cenu s triumfom Red Bullu! Máme sa na čo tešiť aj do ďalších GP - už zajtra sa začína v Bahraine. btw. chlapeczjuhu - díky, potom som to už zistil aj sám - dokonca to tam píšu keď sa človek na ten obrázok poriadne zameria, ale aj tak díky za pomoc (aj keď trochu neskôr). No takže Mike Hawthorn - a tá tragická automobilová nehoda mimo formulovej scény! ______________________________________________________ Championship standings - DRIVERSJenson BUTTON (Brawn) - 21Rubens BARRICHELLO (Brawn) - 15Sebastian VETTEL (Red Bull) - 10Timo GLOCK (Toyota) - 10Mark WEBBER (Red Bull) - 9,5Jarno TRULLI (Toyota) - 8,5Nick HEIDFELD (BMW Sauber) - 4Fernando ALONSO (Renault) - 4Heikki KOVALAINEN (McLaren) - 4Lewis HAMILTON (McLaren) - 4Nico ROSBERG (Williams) - 3,5Sebastien BUEMI (Toro Rosso) - 3Sebastien BOURDAIS (Toro Rosso) - 1Adrian SUTIL (Force India) - 0Felipe MASSA (Ferrari) - 0Kimi RAIKKONEN (Ferrari) - 0Giancarlo FISICHELLA (Force India) - 0Kazuki NAKAJIMA (Williams) - 0Robert KUBICA (BMW Sauber) - 0Nelsinho PIQUET (Renault) - 0Championship standings - TEAMSBrawn GP F1 Team - 36Red Bull Racing - 19,5Panasonic Toyota Racing - 18,5Vodafone McLaren Mercedes - 8BMW Sauber F1 Team - 4ING Renault F1 Team - 4Scuderia Toro Rosso - 4AT&T Williams - 3,5Scuderia Ferrari Marlboro - 0Force India F1 Team - 0
aljak63 Zverejnené 23. Apríl, 2009 Zverejnené 23. Apríl, 2009 GP BAHRAIN 2009 Program GP Bahrain 2009: Piatok - 24.4.2009 1st Free Practice: 9:00 - 10:30 2nd Free Practice: 13:00 - 14:30 Sobota - 25.4.2009 3rd Free Practice: 10:00 - 11:00 Qualifying: 13:00 Nedeľa - 26.4.2009 RACE: 14:00 Základné info o okruhu: Počet kôl - 57 Dĺžka kola - 5,412 km Dĺžka závodu - 308,238 km Najrýchlejšie kolo - M.Schumacher (2004) - 1:30,252 GP Bahrain 2008: Winner: Felipe Massa (Ferrari) Pole Position: Robert Kubica (BMW Sauber) Fastest Lap: Heikki Kovalainen (McLaren) Podium: 1.Massa, 2.Raikkonen, 3. Kubica
aljak63 Zverejnené 25. Apríl, 2009 Zverejnené 25. Apríl, 2009 V Bahraine sú za nami už 2 voľné piatkové tréningy, počas ktorých hľadali teamy ideálne nastavenie na tie dôležitejšie časti weekendu. Tak uvidíme ako sa komu podarí vysporiadať s púštnymi a náročnými podmienkami na okruhu Sakhir neďaleko hlavného mesta Manama. Dneska sa rozhodne o štartovom rošte! FP1: najlepšie do weekend v Bahraine vkročil Hamilton a vyhral FP1 na svojom McLarene s opäť vylepšeným difúzorom, skvelý výkon podali obe BMW - 2. Heidfeld, 3. Kubica. V TOP5 aj Rosberg a Button. Na 6.mieste druhý McLaren - Heikki, za ním Buttonov kolega Barrichello, v TOP10 aj obe Ferrari - 8. Massa a 10. Kimi, medzi nich sa dostal Mark Webber. Až v druhej desiatke obe Toyoty, Renaulty, Force India a Toro Rosso. FP2: v čase a v podmienkach v akých sa približne pôjde aj kvalifikácia vyhral Nico Rosberg na Williamse, za ním potom Nando, ktorý oproti FP1 zaznamenal riadny progres, Toyoty tentokrát už v TOP10 - Trulli na 3.mieste a Glock až 8., oba Red Bully dokonca v TOP5 - 4. Vettel, 5. Webber (s nimi treba určite počítať v boji o PP), v TOP10 zas a znovu aj oba Brawny (avšak mimo TOP5) - 6. Button, 9. Barrichello, výborný výkon Sutila - 7.miesto, kolega víťazného Rosberga Nakajima uzatváral TOP10! V druhej desiatke oba McLareny (Hamilton 11.), obe Ferrari (dokonca až v poslednej pätici), takisto obe BMW (tiež až v poslednej pätici), a znovu obe Toro Rosso. Vyzerá to zaujímavo, rozdieli nie sú až tak obrovské, ambície sú obrovské a tak nás opäť čaká napínavá kvalifikácia a snáď ešte napínavejšie preteky. Nechajme sa teda prekvapiť, snáď už ale Ferrari pripíšu aj body - minulý rok bolo double, takže aspoň nejaké body by sa mohli pritrafiť. Lets go KIMI!
pink Zverejnené 25. Apríl, 2009 Zverejnené 25. Apríl, 2009 uzasne....druhy trening - 16. massa, 18. raikkonen........... :lol: :)
moltom Zverejnené 25. Apríl, 2009 Zverejnené 25. Apríl, 2009 Slusny vykon Ferrari na urovni McLarenu s difuzorom... :lol: zial len na mekych zmesiach, na tvrdych to bola pohroma. Este maju hodinu casu, aby prsli na to, ako ich zahriat a udrzat v optimalnej teplote. Co teda neviem ako moze byt problem, ved dnes mal asfalt cez 50C... Dufam, ze sa uz podari v tomto preteku pozbierat nejake body...:)
Odporúčané príspevky