Sniper Zverejnené 13. Apríl, 2006 Zverejnené 13. Apríl, 2006 Čo je to PING? Viem približne o čo ide, ale v tomto mám medzery, lebo nikdy som sa o to nezaujímal a ani som to nepotreboval. Čo všetko "ukazuje"?
doll Zverejnené 13. Apríl, 2006 Zverejnené 13. Apríl, 2006 nikdy som sa o to nezaujímal a ani som to nepotreboval. Čo všetko "ukazuje"?tak potom na co ti to je dobre vediet :) ja som dokonca az tak leniva,ze sa mi to nechce natukat do vyhladavaca,nech aspon zcasti viem,o co sa jedna :lol:
RoSo Zverejnené 13. Apríl, 2006 Zverejnené 13. Apríl, 2006 Ja som sa nejako premohol a do vyhľadávača som to naťukal :lol: Čo je ping?
Sniper Zverejnené 13. Apríl, 2006 Autor Zverejnené 13. Apríl, 2006 Ok teda. Pingol som si IP freespace.sk Total Duration: 1,216.55 ms Average Ping: 173.79 ms Čo to znamená? Toto ma zaujíma.
weirdo Zverejnené 13. Apríl, 2006 Zverejnené 13. Apríl, 2006 je to casovy usek, za ktory odide paket od teba a pride ti odozva - paket z pingovaneho serveru (inak nazyvana pong :lol:)
Sniper Zverejnené 13. Apríl, 2006 Autor Zverejnené 13. Apríl, 2006 Takže čím je ten čas kratší tým je to lepšie?:lol:
weirdo Zverejnené 13. Apríl, 2006 Zverejnené 13. Apríl, 2006 presne tak .. napriklad na gamblenie je dobre mat ping do 50ms, nad 100 je uz gameska nehratelna
Sniper Zverejnené 13. Apríl, 2006 Autor Zverejnené 13. Apríl, 2006 A 174 ms pre webstránku je málo, alebo veľa, alebo mohlo to byť aj lepšie?
Nokia Zverejnené 13. Apríl, 2006 Zverejnené 13. Apríl, 2006 ping sa pouziva na testovanie dostupnosti danej ip adresy, a takisto potom aj na urcenie kvality linky..ked nieco zacnes pingat, odosielas jeden packet, a cakas kym sa ti vrati od protistrany.. cim nizsi cas, tym lepsie.. je to cas odozvy, ako rychlo dokaze odpovedat dana ip adresa ak jej zadas nejaku poziadavku ak chces nejake relevantne vysledky dostupnosti nejakej ip adresy pusti si ping aspon na par minut a potom uvidis priemernu rychlost, kolko krat ti ping nepresiel (packet loss) a z toho sa daju usudzovat zavery
Darkman Zverejnené 14. Apríl, 2006 Zverejnené 14. Apríl, 2006 Takisto sa zvykne pingovat 127.0.0.1 (localhost) na zistenie, ci je dobre nainstalovany TCP/IP protokol.
Daekin Zverejnené 16. August, 2006 Zverejnené 16. August, 2006 PING = Packet Internet Grouper (Groper)" ostatne si uz vysvetlene mal :lol:
Wink Zverejnené 27. August, 2006 Zverejnené 27. August, 2006 Ping je ta vec, ktora ma pri hrani WoW stve najviac. Take kilo je este fajn, ale ked mi tam vyskoci vyse 4000 tak nadavam ako nikdy :-) Inak som nezvykla, len tak pre informaciu. Presnejsie som to nevedela ani ja, stacilo mi cim vacsie cislo tym vacsie nervy :-) Ale dik za objasnenie
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz