Skočiť na obsah

Ping

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Čo je to PING? Viem približne o čo ide, ale v tomto mám medzery, lebo nikdy som sa o to nezaujímal a ani som to nepotreboval.

Čo všetko "ukazuje"?

• Odpovedí 11
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

4

• weirdo

2

• doll

1

• RoSo

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

nikdy som sa o to nezaujímal a ani som to nepotreboval.

Čo všetko "ukazuje"?

tak potom na co ti to je dobre vediet :)

ja som dokonca az tak leniva,ze sa mi to nechce natukat do vyhladavaca,nech aspon zcasti viem,o co sa jedna :lol:

Zverejnené

Ok teda.

Pingol som si IP freespace.sk

Total Duration: 1,216.55 ms

Average Ping: 173.79 ms

Čo to znamená? Toto ma zaujíma.

Zverejnené

je to casovy usek, za ktory odide paket od teba a pride ti odozva - paket z pingovaneho serveru (inak nazyvana pong :lol:)

Zverejnené

Takže čím je ten čas kratší tým je to lepšie?:lol:

Zverejnené

presne tak .. napriklad na gamblenie je dobre mat ping do 50ms, nad 100 je uz gameska nehratelna

Zverejnené

A 174 ms pre webstránku je málo, alebo veľa, alebo mohlo to byť aj lepšie?

Zverejnené

ping sa pouziva na testovanie dostupnosti danej ip adresy, a takisto potom aj na urcenie kvality linky..

ked nieco zacnes pingat, odosielas jeden packet, a cakas kym sa ti vrati od protistrany.. cim nizsi cas, tym lepsie.. je to cas odozvy, ako rychlo dokaze odpovedat dana ip adresa ak jej zadas nejaku poziadavku

ak chces nejake relevantne vysledky dostupnosti nejakej ip adresy pusti si ping aspon na par minut a potom uvidis priemernu rychlost, kolko krat ti ping nepresiel (packet loss) a z toho sa daju usudzovat zavery

Zverejnené

Takisto sa zvykne pingovat 127.0.0.1 (localhost) na zistenie, ci je dobre nainstalovany TCP/IP protokol.

• Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

PING = Packet Internet Grouper (Groper)"

ostatne si uz vysvetlene mal :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Ping je ta vec, ktora ma pri hrani WoW stve najviac. Take kilo je este fajn, ale ked mi tam vyskoci vyse 4000 tak nadavam ako nikdy :-) Inak som nezvykla, len tak pre informaciu. Presnejsie som to nevedela ani ja, stacilo mi cim vacsie cislo tym vacsie nervy :-) Ale dik za objasnenie

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov