chrust Zverejnené 1. September, 2008 Autor Zverejnené 1. September, 2008 Firma sa pôvodne nevolala Adidas, ale Gebrüder Dassler Schuhfabrik (v rokoch 1924-1948), na Adidas sa premenovala až po rozchode bratov v roku 1948. Vtedy vznikla aj Puma.Ďakujem za upresnenie :lol:
chrust Zverejnené 2. September, 2008 Autor Zverejnené 2. September, 2008 znacky mam uplne na haku..ak sa mi nieco paci tak si to kupim a znacka je to posledne co v tom momente riesim :lol:Ja ak niečo kupujem dlhodobého charakteru,tak značka mi je prvoradá.Dobrá a overená značka je zárukou kvality. Kvalitu môžem získať aj pri neznačkovom tovare,ale to už je lotéria a ako sa hovorí - nie som tak bohatý,aby som kupoval lacné veci. A neide len o to,aby mi tovar vydržal čo najdlhšie,ale aby som sa dobre cítil v kvalitnom oblečení,obutí,...aby sa mi dobre pracovalo s kvalitným náradím,...aby som počúval a pozeral kvalitu....atď,atď
Ryan Giggs Zverejnené 2. September, 2008 Zverejnené 2. September, 2008 Ďakujem za upresnenie :lol: Na to som tu. :)
chrust Zverejnené 2. September, 2008 Autor Zverejnené 2. September, 2008 Aj ja som tu na to,ale bacha......môže sa stať,že podám aj zcestné informácie :lol:
aljak63 Zverejnené 6. September, 2008 Zverejnené 6. September, 2008 Mne je to uplne jedno aku mam znacku hh ... aj tak znackove veci nenosim a najradsej mam tzv "suvenyrove" tricka ktore si kupim pocas cestovania a su na nich napr pamiatky, vlajky, alebo nejake ine narodne motivy :lol: Proste lubim narodne kultury a vzdy si radsej obleciem tricko s napisom ITALIA ako napriklad nejake Nike, Puma, Adidas a pod
chrust Zverejnené 6. September, 2008 Autor Zverejnené 6. September, 2008 Mne dnes vyšiel dobrý kšeft.Išiel som si kúpiť niejaké poltopánky a naďabil som na výpredaj RIEKER.Vychádzkové poltopánky tejto značky za 1.500,-Sk :lol: .
chrust Zverejnené 4. Október, 2008 Autor Zverejnené 4. Október, 2008 SOLINGEN :lol: Dlhý čas som si chcel kúpiť jeden univerzálny nôž tejto značky do kuchyne.Rátal som cenu tak do 1.000 Sk.Zo začiatku mi bolo ľúto dať toľké peniaze za jeden nôž a keď som sa už ku kúpe odhodlal,tak jednotlivé kusy nepredávali.Len celé sady.Mne ale stačí v kuchyni jeden univerzálny nôž /cca 20 cm čepeľ/ a jeden malý.Nakoniec som kúpil za cca 300 korún fajný nôž .Nie je to SOLINGEN ,ale kúpa to bola dobrá.Po nabrúsení drží neskutočne dlho ostrie,je pružný,pevný a sedí v ruke perfektne.Rukoväť má nerezovú a s čepeľou tvorí akoby jeden kus,takže tu nie sú žiadne čpáry,drážky,či nity,v ktorých sa uchováva kdejaký humus.Ale z vyššieuvedenej značky mám aspoň sadu nerezových hrncov.Predávali to podomoví obchodníci potmavšiej pleti za štvrtinovú cenu.Dodávateľsky zdroj týchto obchodníkov ma radšej ani nezaujíma :) .Možno ide o napodobeninu renomovanej značky,čo ma už ani tak netankuje,nakoľko mi slúžia už cca 10 rokov bez akéjkoľvek újmy na kvalite :) A vy ste na tom ako ? Potrpíte si na niektoré kuchynské,či iné náradie a nástroje na značke ? Alebo sa necháte viesť svojou intuíciou a vsadíte na značky neznáme ?
Aikaterine Zverejnené 4. Október, 2008 Zverejnené 4. Október, 2008 značky... čo sa týka oblečenia, absolútne..mám pár značkových vecí, ale nie preto že by som šla po značke, ale sa mi páčia, cítim sa v nich pohodlne... kozmetika - mám rada niveu,l´oreal, maybellinena kúpu auta sa necítim a elektronika ma tiež nejako obchádza :lol: iba ak čo sa týka mobilov - sony ericsson :)
chrust Zverejnené 9. Október, 2008 Autor Zverejnené 9. Október, 2008 Tak čo sa týka kozmetiky u mňa funguje INDULONA,MARYNA a keď vyleziem zo sprchy tak sa namastím niejakým krémom s glycerínom :) .Mydlo a šampón fasujeme v robote.Mydlo je klasické a šampóny teraz máme SCHAUMA od Scwarkopf :lol:Akurát,že som ostrihaný do hola,tak si šampónujem aspoň bradu.
lopata555 Zverejnené 9. Október, 2008 Zverejnené 9. Október, 2008 Z kozmetiky Old Spice alebo Hugo Boss, oblecenie to je jedno ak je to bavlna.
chrust Zverejnené 1. November, 2011 Autor Zverejnené 1. November, 2011 Ja som tiež bazíroval na bavlne, ale na šport sa mi príliš nehodí. Tam sa orientujem na funkčné prádlo a vodeodolný, ale priedušný textil.Je to úplne nová generácia odevných materiálov ... a to som si ešte nedávno myslel, že posledná umelina, čo som mal na sebe bola dederónka. Nikdy nehovor nikdy, všakáno.Na spodné prádlo je momentálne pre mňa najosvedčenejší ...http://www.progress-sk.sk/sk/hlavna-strankaNo a na vrchné :http://www.rogelli.sk/Nie sú to najšpicovejšie značky, ale pomer cena/kvalita je uspokujjúca - doporučujem.
micmi Zverejnené 20. Júl, 2012 Zverejnené 20. Júl, 2012 Nie sme taki bohati, aby sme kupovali smejdy, vsakze :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz