Skočiť na obsah

Renomované značky

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Firma sa pôvodne nevolala Adidas, ale Gebrüder Dassler Schuhfabrik (v rokoch 1924-1948), na Adidas sa premenovala až po rozchode bratov v roku 1948. Vtedy vznikla aj Puma.

Ďakujem za upresnenie :lol:
  • Odpovedí 61
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Nokia

12

• chrust

12

• Ryan Giggs

10

• chlapeczjuhu

7

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

znacky mam uplne na haku..ak sa mi nieco paci tak si to kupim a znacka je to posledne co v tom momente riesim :lol:

Ja ak niečo kupujem dlhodobého charakteru,tak značka mi je prvoradá.Dobrá a overená značka je zárukou kvality.

Kvalitu môžem získať aj pri neznačkovom tovare,ale to už je lotéria a ako sa hovorí - nie som tak bohatý,aby som kupoval lacné veci.

A neide len o to,aby mi tovar vydržal čo najdlhšie,ale aby som sa dobre cítil v kvalitnom oblečení,obutí,...aby sa mi dobre pracovalo s kvalitným náradím,...aby som počúval a pozeral kvalitu....atď,atď

Zverejnené

Aj ja som tu na to,ale bacha......môže sa stať,že podám aj zcestné informácie :lol:

Zverejnené

Mne je to uplne jedno aku mam znacku hh ... aj tak znackove veci nenosim a najradsej mam tzv "suvenyrove" tricka ktore si kupim pocas cestovania a su na nich napr pamiatky, vlajky, alebo nejake ine narodne motivy :lol: Proste lubim narodne kultury a vzdy si radsej obleciem tricko s napisom ITALIA ako napriklad nejake Nike, Puma, Adidas a pod

Zverejnené

Mne dnes vyšiel dobrý kšeft.

Išiel som si kúpiť niejaké poltopánky a naďabil som na výpredaj RIEKER.Vychádzkové poltopánky tejto značky za 1.500,-Sk :lol: .

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

SOLINGEN :lol:

Dlhý čas som si chcel kúpiť jeden univerzálny nôž tejto značky do kuchyne.Rátal som cenu tak do 1.000 Sk.Zo začiatku mi bolo ľúto dať toľké peniaze za jeden nôž a keď som sa už ku kúpe odhodlal,tak jednotlivé kusy nepredávali.Len celé sady.Mne ale stačí v kuchyni jeden univerzálny nôž /cca 20 cm čepeľ/ a jeden malý.

Nakoniec som kúpil za cca 300 korún fajný nôž .Nie je to SOLINGEN ,ale kúpa to bola dobrá.Po nabrúsení drží neskutočne dlho ostrie,je pružný,pevný a sedí v ruke perfektne.Rukoväť má nerezovú a s čepeľou tvorí akoby jeden kus,takže tu nie sú žiadne čpáry,drážky,či nity,v ktorých sa uchováva kdejaký humus.

Ale z vyššieuvedenej značky mám aspoň sadu nerezových hrncov.Predávali to podomoví obchodníci potmavšiej pleti za štvrtinovú cenu.Dodávateľsky zdroj týchto obchodníkov ma radšej ani nezaujíma :) .Možno ide o napodobeninu renomovanej značky,čo ma už ani tak netankuje,nakoľko mi slúžia už cca 10 rokov bez akéjkoľvek újmy na kvalite :)

A vy ste na tom ako ? Potrpíte si na niektoré kuchynské,či iné náradie a nástroje na značke ? Alebo sa necháte viesť svojou intuíciou a vsadíte na značky neznáme ?

Zverejnené

značky... čo sa týka oblečenia, absolútne..mám pár značkových vecí, ale nie preto že by som šla po značke, ale sa mi páčia, cítim sa v nich pohodlne...

kozmetika - mám rada niveu,l´oreal, maybelline

na kúpu auta sa necítim a elektronika ma tiež nejako obchádza :lol: iba ak čo sa týka mobilov - sony ericsson :)

Zverejnené

Tak čo sa týka kozmetiky u mňa funguje INDULONA,MARYNA a keď vyleziem zo sprchy tak sa namastím niejakým krémom s glycerínom :) .

Mydlo a šampón fasujeme v robote.Mydlo je klasické a šampóny teraz máme SCHAUMA od Scwarkopf :lol:

Akurát,že som ostrihaný do hola,tak si šampónujem aspoň bradu.

Zverejnené

Z kozmetiky Old Spice alebo Hugo Boss, oblecenie to je jedno ak je to bavlna.

• Pred 3 rokmi...
Zverejnené

Ja som tiež bazíroval na bavlne, ale na šport sa mi príliš nehodí. Tam sa orientujem na funkčné prádlo a vodeodolný, ale priedušný textil.

Je to úplne nová generácia odevných materiálov ... a to som si ešte nedávno myslel, že posledná umelina, čo som mal na sebe bola dederónka. Nikdy nehovor nikdy, všakáno.

Na spodné prádlo je momentálne pre mňa najosvedčenejší ...

http://www.progress-sk.sk/sk/hlavna-stranka

No a na vrchné :

http://www.rogelli.sk/

Nie sú to najšpicovejšie značky, ale pomer cena/kvalita je uspokujjúca - doporučujem.

• Pred 8 mesiacmi...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov