Ryan Giggs Zverejnené 1. September, 2008 Zverejnené 1. September, 2008 To je mi samozrejme jasne, ale imho keď už hľadam kvalitu, tak investujem trochu viac. Nie všetky produkty "premiovych značiek" stoja statisice. Hlavne v zahraniči sa daju kupiť relativne lacno. Mne sa napriklad podarilo zohnať čisto novy zosil Mark Levinson za 35 000 Sk. U nas/ČR stoji 4-5x toľko. Ak človek veľmi chce, tak sa da.
chrust Zverejnené 1. September, 2008 Autor Zverejnené 1. September, 2008 Trošku si to dovolim upresniť. Adidas založili spolu, Puma vznikla až potom, čo sa pohadali.Nechdem tu byť za niejakého šťourala,ale že by založli spolu jednu firmu a výrobky pomenovali len po Adim :lol: ?!? spevnil problémové miesto koženým pásikom. topánky vydržali potom dlhšie, predsa sa však namáhané miesto poškodilo znova a tak ho spevnil ďalšími dvomi pásikmi kože, ktoré umiestnil vedľa toho prvého. tak dosiahol pevnosť tenisiek, ktorá mu vyhovovala. neskôr sa stali práve tieto pásiky logom firmy Adidas, ktoré poznáme aj dnes, aj keď tri pásiky už neplnia ten účel, ako kedysi. :-)Čím viac pásikov,tým viac ADIDAS :)
Nokia Zverejnené 1. September, 2008 Zverejnené 1. September, 2008 To je mi samozrejme jasne, ale imho keď už hľadam kvalitu, tak investujem trochu viac. Nie všetky produkty "premiovych značiek" stoja statisice. Hlavne v zahraniči sa daju kupiť relativne lacno. Mne sa napriklad podarilo zohnať čisto novy zosil Mark Levinson za 35 000 Sk. U nas/ČR stoji 4-5x toľko. Ak človek veľmi chce, tak sa da. cena to je dobra, ale treba si uvedomit ze pre priemernu slovač je za cely set domaceho kina aj 15 tisic vela :lol: preto sa tu potom znacky ako sony ci philips beru ako nieco megasuper :)
chrust Zverejnené 1. September, 2008 Autor Zverejnené 1. September, 2008 Alebo keď kupujem prerastanú slaninu,tak hovorím - aspoň 3 pásiky jak ADIDAS :lol:A keď som už spomenul tú slaninu,tak pre mňa je najlepšia značka TAURIS z Rimavskej Soboty - "Gazdovská slanina" - trojpásková :)
Ryan Giggs Zverejnené 1. September, 2008 Zverejnené 1. September, 2008 Nechdem tu byť za niejakého šťourala,ale že by založli spolu jednu firmu a výrobky pomenovali len po Adim :lol: ?!? Firma sa pôvodne nevolala Adidas, ale Gebrüder Dassler Schuhfabrik (v rokoch 1924-1948), na Adidas sa premenovala až po rozchode bratov v roku 1948. Vtedy vznikla aj Puma.
valcik Zverejnené 1. September, 2008 Zverejnené 1. September, 2008 ..firmy ako Panasonic, Samsung, Philips, Pioneer, Sony... za značkovu elektroniku nepovažujem, jedine ak pri televizoroch a monitoroch, kde nie je nič lepšie (možno tak Loewe).čo sa týka monitorov, nedopustím na výrobcov Eizo, či iiyama, ktorých považujem za svetovú špičku v tejto oblasti. sú to spoločnosti, ktoré objavujú a prinášajú nové technológie. edit: a ak plášť na bicykel, tak nemecký výrobok firmy Schwalbe. :-)
Ryan Giggs Zverejnené 1. September, 2008 Zverejnené 1. September, 2008 treba si uvedomit ze pre priemernu slovač je za cely set domaceho kina aj 15 tisic vela :) Iste, nepopieram, ale pri cene 15 000 za domace kino sa o kvalite ani pri Sony, či Panasonic hovoriť neda. A o kvalite zvuku už vôbec nie. :lol: a ak plášť na bicykel, tak nemecký výrobok firmy Schwalbe. :-)Ja mam radšej galusky. :) (tu stoji za zmienku Vittoria, či česke Tufo)
valcik Zverejnené 1. September, 2008 Zverejnené 1. September, 2008 máš pravdu, Ryan. Schwalbe má v ponuke len minimum galusiek, zamerali sa skôr na horské a trekingové bicykle. :-)
Darkman Zverejnené 1. September, 2008 Zverejnené 1. September, 2008 Darkman chyba v tvojom uvazovani je to, ze predpokladas bud specialnu miestnost, alebo panelakovu izbu...ale ono existuje aj kopec inych moznosti...Mno, praveze nie :lol: Prostredie ti do velkej miery ovplivnuje zvuk... Tak ked uz vyhodis strasne peniaze na aparaturu, tak potrebujes mat prostredie, ktore ti zvuk z aparatury nebude rusit a skreslovat. Ak je to niekomu jedno a neopocuje to, tak podla mna vyhodil peniaze za nieco co proste nie je schopny prijmut. A pocit z lepsieho zvuku moze byt do znacnej miery vsugerovany :) Seriozne info pri akustickych zariadeniach ti nie je k ničomu. Žiadne čisla, hodnoty, či grafy ti nepovedia absolutne nič o tom, ako tie-ktore repra či aparatura hraju. Všetko zaleži na subjektivnom vnimani a pocite zo zvuku.Jasne ze ti nepovedia vsetko :) Ale daju ti aspon zaklad. Vies co mozes od aparatury ocakavat po technickej stranke. Vies v ktorych pasmach budes musiet pomoct reprakom. Ako hlasno ti aparatura bude hrat pri jednotlivych zosikoch.... +vsetky tie technicke hovadiny, ktore so zvukom priamo nesuvisia, ked skladas aparaturu. Tieto informacie by na stranke mali byt. Ja by som to prirovnal ku kupe auta. Tam mi tiez nedaju technicke informacie predstavu o tom ako sa v tom aute budem citit a ako mi sadne. Ale je to zaklad, ktory mi da predstavu o tom, co mozem od toho auta ocakavat. inak, šikovny elektrotechnik si vyroby vlastny zosilovač, ktory ho bude stať "par korun" a ktory bude hrať podobne kvalitne ako značkovy produkt za stovky tisic.S tymto 100% suhlasim.
Nokia Zverejnené 1. September, 2008 Zverejnené 1. September, 2008 Dark evidentne si nepochopil co som mal na myslity si opisoval ze naprd bude spickova aparatura v panelovom byte...a ja ti na to chcem poukazat, ze nie kazdy ma spickovu aparaturu v panelovom byte, ale napr ma obyvacku vo svojom dome postavenu tak, aby aparatura v nej dokazala co najvernejsie reprodukovat zvuk...
Darkman Zverejnené 1. September, 2008 Zverejnené 1. September, 2008 Mno, to je o tej miestnosti :) Takze si vlastne povedal to co ja. Ze potrebujes na to miestnost. Otazka teraz je...kolko % ludi tu miestnost skutocne ma? :lol:
Nokia Zverejnené 1. September, 2008 Zverejnené 1. September, 2008 cudoval by si sa, ale ti co si na slovensku kupuju veci ako bang&oluffsen ci bowers&willkins na to tie miestnosti upravene maju :lol:a ti co si do panelakov kupuju megahyper vykonne sony domace kina, tym staci ze cim vacsi randal tym lepsi zvuk...
Tom182 Zverejnené 1. September, 2008 Zverejnené 1. September, 2008 znacky mam uplne na haku..ak sa mi nieco paci tak si to kupim a znacka je to posledne co v tom momente riesim :lol:
Ryan Giggs Zverejnené 1. September, 2008 Zverejnené 1. September, 2008 Jasne ze ti nepovedia vsetko :lol: Ale daju ti aspon zaklad. Vies co mozes od aparatury ocakavat po technickej stranke. Vies v ktorych pasmach budes musiet pomoct reprakom. Ako hlasno ti aparatura bude hrat pri jednotlivych zosikoch.... +vsetky tie technicke hovadiny, ktore so zvukom priamo nesuvisia, ked skladas aparaturu. Tieto informacie by na stranke mali byt.Nemusiš mi to vysvetľovať, trošku sa o to zaujimam, takže ako-tak sa vyznam, smutne skôr je, že drvivej väčšine zakaznikov tieto parametre nehovoria absolutne nič. Hlavne, že maju doma hi-fi aparaturu. Prave preto su zbytočne. Kto sa v tom vyzna, ten si to samozrejme zisti. To je to najmenej. cudoval by si sa, ale ti co si na slovensku kupuju veci ako bang&oluffsen ci bowers&willkins na to tie miestnosti upravene majuJa upravenu miestnosť nemam, čo mi samozrejme vadi, ale nič s tym nenarobim. Snažim sa tomu akurat v ramci možnosti pomôcť.
Nokia Zverejnené 1. September, 2008 Zverejnené 1. September, 2008 znacky mam uplne na haku..ak sa mi nieco paci tak si to kupim a znacka je to posledne co v tom momente riesim :lol: a taky aston martin ci ferrari sa ti nepaci? :) Ja upravenu miestnosť nemam, čo mi samozrejme vadi, ale nič s tym nenarobim. Snažim sa tomu akurat v ramci možnosti pomôcť. sorry, zabudol som slovicko vacsina :)
Tom182 Zverejnené 1. September, 2008 Zverejnené 1. September, 2008 a vies ze ani nie :lol: myslim ze som ani nikdy nerozmyslal nad znackou auta co by som chcel :)
Ryan Giggs Zverejnené 1. September, 2008 Zverejnené 1. September, 2008 Ešte som zabudol dodať, že som magor do hodiniek. Čim drahšie a čim viac, tym lepšie. :lol: Nejake dokonca aj mam: Omega, Tag Heuer, Tissot, Festina.
Darkman Zverejnené 1. September, 2008 Zverejnené 1. September, 2008 Nemusiš mi to vysvetľovať, trošku sa o to zaujimam, takže ako-tak sa vyznam, smutne skôr je, že drvivej väčšine zakaznikov tieto parametre nehovoria absolutne nič. Hlavne, že maju doma hi-fi aparaturu. Prave preto su zbytočne. Kto sa v tom vyzna, ten si to samozrejme zisti. To je to najmenej.No jasne. Len ja by som cakal ze take parametre budu automaticky verejne. Proste zvyk z hudobnin :) Ja upravenu miestnosť nemam, čo mi samozrejme vadi, ale nič s tym nenarobim. Snažim sa tomu akurat v ramci možnosti pomôcť.Ja mam doma geniusy za par stovak...tolko k mojej domacej reprodukcii :) :lol: To najkvalitnejsie v mojej izbe bude asi male Behringer bassove kombo.
Nokia Zverejnené 1. September, 2008 Zverejnené 1. September, 2008 Ešte som zabudol dodať, že som magor do hodiniek. Čim drahšie a čim viac, tym lepšie. :lol: Nejake dokonca aj mam: Omega, Tag Heuer, Tissot, Festina. nechcem rypat, ale tu by sa dala pouzit tvoja analogia s technikou panasonic, philips a podobne :) omega hodinky su super hodinky, ale oproti takym philip patek sa mozu ist klzat :) ja mam aj tak festiny ;)
Ryan Giggs Zverejnené 1. September, 2008 Zverejnené 1. September, 2008 Ja mam doma geniusy za par stovak...tolko k mojej domacej reprodukciiNo ja mam CD player Harman Kardon, zosil Mark Levinson, nejake tie značkove kable, sluchatkovy zosil Vincent KHV-1, sluchadla Sennheiser HD595 a repro stare Jamo. Chcelo by to predzosil a nove repro, ktore by bolo adekvatne zosilu a využilo jeho potencial. Na to však potrebujem minimalne 100 - 150 tis., akurat, že neviem odkiaľ ich zoberiem. :lol: ale oproti takym philip patek sa mozu ist klzatTo je jasne, akurat, že Patek robi elegantne hodinky, a ja take nerad. Mam radšej športove. Raz si kupim toto. Nemôžem z tych hodiniek. Len mi treba cca 15 tis. dolarov. :) Ake Festiny maš? Ja mam Tour de France 2007.
Nokia Zverejnené 1. September, 2008 Zverejnené 1. September, 2008 no zenith su tiez krasne :) ale asi pred dvoma rokmi som videl vo viedni jedny krasne rolexy...kombinacia zlata, bieleho zlata a diamantov...nemam rad sperky ale tieto hodinky boli krasne :lol: :) ked budem velky tak si ich kupim ;) festiny mam tieto, model 8967 netusim aka to bola rada, ale viem ze nie tour de france, tie boli vzdy rozne farby, ja som chcel tmavy podklad
Ryan Giggs Zverejnené 1. September, 2008 Zverejnené 1. September, 2008 Celkom pekne. Inak TDF sa robili a robia aj v čiernej, takže no problem a su asi najkrajšie zo všetkych farieb.
chlapeczjuhu Zverejnené 1. September, 2008 Zverejnené 1. September, 2008 No ja mam CD player Harman Kardon, zosil Mark Levinson, nejake tie značkove kable, sluchatkovy zosil Vincent KHV-1, sluchadla Sennheiser HD595 a repro stare Jamo. Chcelo by to predzosil a nove repro, ktore by bolo adekvatne zosilu a využilo jeho potencial. Na to však potrebujem minimalne 100 - 150 tis., akurat, že neviem odkiaľ ich zoberiem. :lol: na ebay som videl sonus faber concertino este v zaruke a zatial bola cena 300 libier. moja srdcovka. kamarat ich ma. hodinky: ja mam svajciarske atlantic worldmaster po mojom dedovi a po mne ich zdedi moj syn.......nosim ich tak dva krat za rok. opravujem , repro su bez zaruky teraz citam.. pomylil som si ich so sonusmi guarner memento ale tam je cena 5000 libier
Ryan Giggs Zverejnené 1. September, 2008 Zverejnené 1. September, 2008 na ebay som videl sonus faber concertino este v zaruke a zatial bola cena 300 libier. moja srdcovka. kamarat ich ma. Concertino hraju vyborne, ale pre moj zosil je to slabota. To chce niečo lepšie. hodinky: ja mam svajciarske atlantic worldmaster po mojom dedovi a po mne ich zdedi moj syn.......nosim ich tak dva krat za rok. Ty kokos! Tie stare hodinky vydržia veľmi veľa. Nove su už väčšinou jednorazovky. Asi nemaju hodnotu 5 korun, čo?
chlapeczjuhu Zverejnené 1. September, 2008 Zverejnené 1. September, 2008 neviem aku maju hodnotu. chcem ich nechat precistit, dat novy kozeny remienok ale neviem ako. jedine u firmy a na slovensku nie je. takze to predpoklada vylet do svajciarska ale teraz si to v ziadnom pripade nemozem dovolit financne. pockam. neponahlam sa.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz