Skočiť na obsah

Hotfix KB951748

Odporúčané príspevky

Zverejnené

V prípade ak si váš Windows XP stiahne túto aktualizáciu: KB951748 (aktualizácia bola ponúknutá dnes, takže s najväčšou pravdepodobnosťou si ju už stiahol) a používate firewall Zone Alarm Pro tak je možné, že po reštarte PC sa nebudete môcť pripojiť na internet. Stránky budú vyhadzovať chybu 404, nebudete sa môcť pripojiť ani na FTP, nebudú fungovať ani klienti Skype alebo ICQ.

Zaujímavosťou je, že si môžete bez problémov pingnúť hocijakú webovú stránku, odozva bude v poriadku (niekoľko málo milisekúnd) a nebude zaznamenaná žiadna strata paketov.

Netvrdím, že po nainštalovaní tohto hotfixu vám nepôjde internet, problém bude pravdepodobne v súvislosti s firewallom Zone Alarm, na chvíľu som ho vypol a odrazu som sa bez problémov pripojil na internet.

Takže ak máte problémy s pripojením na net a nejakým spôsobom nájdete túto tému tak si tento hotfix odinštalujte (Windows - $NtUninstallKB951748$ - spuninst - spuninst.exe, riaďte sa pokynmi) a po reštarte PC by už malo byť internetové pripojenie v poriadku.

• Odpovedí 7
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

3

• Nokia

2

• Ryan Giggs

2

• weirdo

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Mam Kerio, aktualizaciu som nainštaloval a nezaznamenal som žiadne problemy, takže to bude zrejme problem len u Zone Alarmu.

Zverejnené

problem zone alarmu, ktory je mozne pouzival nejaku dieru v systeme :lol:

inac tak ako windows moc nemusim tak ich interny firewall je na tolko spolahlivy, ze je skoda pouzivat zone alarm :)

Zverejnené

Chyba je v Zone Alarme, stačí vygúgliť KB951748 a hneď dostanete kopu výsledkov kde je ZA spomínaný. Horšie je, že niekto kto ZA používa a moc sa týmto veciam nerozumie tak pravdepodobne na dosť dlhú dobu bude mať odkráglovaný internet, pretože nemá chybu ako zistiť.

Ja som tiež na to prišiel len spôsobom, že ak nejde net tak treba vypnúť firewall! :lol: Náhodou to vyšlo.

Zverejnené

Niekedy je najjednoduchšie riešenie tym najlepšim. :lol:

Zverejnené

Zonelabs už včera vydali novú verziu Zone Alarmu, takže už by všetko malo byť v poriadku aj so záplatou od Microsoftu.

Zverejnené

Ty vole ja som bol z netu nervozny ako ***** v kostole, lebo nesiel a nesiel ... a zrazu (po tyzdni) mi ZoneAlarm vyhodil moznost update. Konecne to funguje.

Hlavne ze som si tuto temu neprecital a pyskoval som na XPcka, router, Chello .. a ani ma to nenapadlo ..

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov