cizy Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 takze toto je podla mna 9 najlepsich hercov: Jean RenoSean ConneryTommy Lee JonesGary OldmanChristian BaleNicolas CageClive OwenSean PennBenicio Del Toro
Mgr. L.E.G. von Trips Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 nieeEE! prosiiim!! nedavajte sem imagee!!! viete ako sa to tu zahlti, ked kazdy da 5 obrazkov?? (a este takych velkych, ako vacsina ludi tu na fore ma vo zvyku davat.) A toto je len jedna tema. Ved nestaci radsej napisat mena?
nutrinka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 :lol: špeciál pre LEGa: Jean RenoRobert DeNiroAl PacinoEdward NortonJohnny Depp Nicole Kidman
Mgr. L.E.G. von Trips Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 nutrinka; dakujem za pochopenie :lol: zaroven si dovolujem vyjadrit nadej a pevnu vieru, ze nastavajuci prispievatelia budu v tomto trende taktiez pokracovat.
RoSo Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Samozrejme, že v tom budeme pokračovať :) Takmer všetci, ktorých som chcel napísať, sú už spomenutí, tak iba pridám: Gabriel Byrne Cuba Gooding Jr. Kiefer Sutherland Martin Lawrence a z herečiek Meg Ryan - tú babu som žral :lol:
Hedgehog Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Ja dávam podľa seba, takže sa budú aj opakovať: Tom Hanks Nicolas Cage Mel Gibson Sylvester Stallone Meg Ryan Kate Beckinsale
Sniper Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 nieeEE! prosiiim!! nedavajte sem imagee!!! viete ako sa to tu zahlti, ked kazdy da 5 obrazkov?? Túto možnosť si každý môže v profile sám vypnúť. Namiesto obrázkov uvidíš iba linky. Michael Douglas - Hra Jean Reno - Návštevníci Mel Gibson - Šialený Max Bruce Boxleitner - Babylon 5 Z heeeerečiek mi nenapadá momentálne žiadna. Porozmýšľam a keď si spomeniem napíšem :lol:
nutrinka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Z heeeerečiek mi nenapadá momentálne žiadna. Porozmýšľam a keď si spomeniem napíšem :) Brtiney Spears v Crossroads si nevidel??? :lol:
weirdo Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 moj osobny top - Kevin Spacey, Morgan Freeman a Natalie Portman (ta je zaroven aj absolutne najkrajsia herecka :lol:) dalsi:Johnny Depp (The Ninth Gate)Rachel Evan Wood (Thirteen) Samuel L. Jackson (The Negotiator)Virginie Ledoyen (The Beach)Tim Robbins (The Shawshank Redemption)Jake Gyllenhaal (Donnie Darko)Dakota Fanning (War of the Worlds)Tom Hanks (Forrest Gump)Leo DiCaprio (The Beach, Catch me if you can) v zatvorke je film, za ktory sa do chartu dostali ... juj, jak som sa rozpisal
Ignatius Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Nechce sa mi písať stále tie isté mená a keďže súhlasím s povedaným len doplním meno, čo ma tak napadlo a u nikoho som nevidel...Robin Williams
nutrinka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 mne ešte napadol Adrien Brody v Pianistovi mi vyrazil dych a v Osade sa tiež celkom ukázal
Sniper Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Nechce sa mi písať stále tie isté mená a keďže súhlasím s povedaným len doplním meno, čo ma tak napadlo a u nikoho som nevidel...Robin Williamsáno, ten je tiež veľmi dobrý, najmä v Awakenings s Robertom de Nirom. :lol:
bad_guy Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 sympaticky herci :Terence HillBud SpenserArnold Schwarzenegger -az dovtedy kym nevstupil do politiky :lol: jean Cloude Van VammeChristian BaleMarilyn MonroeJulia Roberts
Einstein Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 toť moj názor: Will Smith, Martin Lawrence, Wesley Snipes, Michael Dudikoff. Za Policajta z Beverly Hills hádam aj Eddie Murphy
nutrinka Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 spomenula som si na ďalších, ktorých ale nejak špeciálne nesledujemMorgan Freeman /v Sedem bol výborný, o Výkúpení z väznice Shawshank radšej ani nehovorím/Kevin Spacey ma úplne odrovnal v Buddy Factor /v originály Swimming with sharks/, už predtým som naňho bola dobre naladená z Americkej krásy /ale aj ďalšie filmy/Denzel Washington, vcelku príjemný herec
Ignatius Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Hmmm, hlavne, že sme Walthera Mathaua ospevovali pri flmoch a tu chýba... takže týmto tu už je. :lol:
secretka Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Moja najoblubenejsia herecka je Marlene Jobert :lol: A z ostatnych, ktorych mam tiez v oblube.... Anne Girardot Julia Roberts Meg Ryan Harrison Ford Dustin Hoffman Louis de Funes
Andulqa Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 ja mam rada malu Dakotu Fanning, uz teraz je velmi dobra a ked bude velka, myslim ze to daleko dotiahne :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 jj aj ja si ju celkom rad pozriem, lez herecke osudy tychto zazracnych deti neskor celkom zovsedneju. terajsi uspech este nie je zarukou buducich uspechov, kludne moze skoncit ako nevyznamna herecka druhej kategorie. alebo ako napr Maculay Culkin
Andulqa Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 moze, ale aj nemusi :lol: netvrdim ze to ze je teraz dobra je zarukou do buducnosti....mne sa paci a ak prerazi aj ako dospela, tak ma to len a len potesi :) a jodie foster nie je zas taka zla :)
nutrinka Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 veď to, Jodie Foster vôbec nie je zlá, napísala som ju ako opak k legovmu príkladu...že z výborných detských hercov sa môžu stať výborní dospelí herci ja mám Jodie Foster rada :lol:
Recommended Posts