wysky Zverejnené 21. Apríl, 2009 Zverejnené 21. Apríl, 2009 Jedneho takeho ale mame na sklade, a kym tam bude, ziaden iny hotovy nedojde.
lopata555 Zverejnené 10. Máj, 2009 Zverejnené 10. Máj, 2009 FC Nitra - Spartak Trnava - nedohrané zase sa naši "úžasný" Trnavský fanúšikovia predviedli.
bobsapp Zverejnené 10. Máj, 2009 Zverejnené 10. Máj, 2009 Konečne nejaké tvrdšie rozhodnutie a nie tie smiešne tisícové pokuty. Slovan rozhodol dnes v Žiline o titule.Takže titul je opäť doma :lol:
lopata555 Zverejnené 12. Máj, 2009 Zverejnené 12. Máj, 2009 Takže Nitra zaplatí 1000 eur pokutu. O Trnave sa rozhodne vo štvrtok. Som zvedavý ako to dopadne. Zápas sa ale odohrá ešte raz a bez divákov. Podľa všetkého tam bol "fanúšik" provokatér.
wysky Zverejnené 13. Máj, 2009 Zverejnené 13. Máj, 2009 Teda do Prešova chodím na futbal od roku 1982, ale takým spôsobom ako prehrali v sobotu... :lol: Toto som ešte nevidel... Raz otáčali z 0:2 na 3:2, ale takáto prehra po takom slabom výkone... :) Pivarník odmietol ponuku Baníka Ostrava, vraj majú rozrobenú prácu a mužstvo má svoj potenciál. Tak uvidíme.. menej takých nákupov ako doteraz a viac investícií do odchovancov, či šikovných chalanov z okolia, z nižších súťaží.
lopata555 Zverejnené 13. Máj, 2009 Zverejnené 13. Máj, 2009 Trnava prehrala doma 3.0 z Prešovom, bože môj. Žilina zase prehrala teraz z Košicami. Takže Slovan má zase titul. :lol:
Sniper Zverejnené 13. Máj, 2009 Zverejnené 13. Máj, 2009 1. Liga Trenčín vyhral v Šali 2:0, Podbrezová prehrala, tak sme zase prví :lol:
tomassi Zverejnené 15. Máj, 2009 Autor Zverejnené 15. Máj, 2009 no Slovan už pár rôčkov titul nezískalasi si chcel napísať:Petržalka má opäť titul :lol:
lopata555 Zverejnené 15. Máj, 2009 Zverejnené 15. Máj, 2009 To že ho pár rôčkov nezískal nič nemení na tom čo som chcel povedať / respektíve napísať /.
tomassi Zverejnené 20. Máj, 2009 Autor Zverejnené 20. Máj, 2009 Slovenský pohár ide na konto slovenského Wengera :lol:len v stručnostinávštevu, organizáciu zo strany usporiadateľov, výkon na ihrisku, či prácu televízie dokonale vystihuje fakt,že miesto konfiet, na kt. sme zvyknutí z odovzdávania trofejí vo svete,lietali za hráčmi, biele chumáčiky z neďalekých topoľov
wysky Zverejnené 20. Máj, 2009 Zverejnené 20. Máj, 2009 Neviem, co si mam mysliet o tych problemoch s fanusikmi. V PO boli prve dva zapasy jari oznacene za rizikove. Podla toho vyzerala aj organizacia. Belasi slachtici - fanusikovia si ale nedali povedat a napriek upozornneniam hadzali delobuchy na ihrisko. Ked padlo par delobuchov medzi policajtov, nabehlo do sektora komando a slachticov vytlacili von zo stadiona. Od 70.min. bol sektor hosti prazdny. Keby toto urobili v Nitre, nemuseli byt problemy, ani vypratane prazdne stadiony. A nebol by niekto z Trnavy dostal dalsi podnet pre pokracovanie vojny fanklub - funkcionari. Víťazstvo MFK ma ťeší, bude sa hrať na východe pohár- európska liga...
bobsapp Zverejnené 20. Máj, 2009 Zverejnené 20. Máj, 2009 Tak hádam nechceme aby na tie naše zápasy chodilo 1000 policajtov zakaždým.Neviem prečo sa to berie ako trest pre fanúšikov- Je to trest pre klub. Aby niečo robili zo svojou organizáciou (usporiadatelia, kamery... Ja som sa bavil na tom že STV dalo miesto derby zápas Inter-Prievidza z odvůvodnením že zápas bez divákov nie je taký atraktívny. To ale nechápem prečo to dávali na Inter, ktorý je známy svojou fantastickou kulisou :lol:
wysky Zverejnené 21. Máj, 2009 Zverejnené 21. Máj, 2009 Tak hádam nechceme aby na tie naše zápasy chodilo 1000 policajtov zakaždým. To by nebolo potrebne. Staci vytipovat problemove zapasy a na ne sa sustredit. Včera som ale nepochopil, čo to do tých Košičanov vošlo, že začali lomcovať tou ohradou a vôbec, že vznikol celý problém po góle Košičanov. Inak, napríklad aj v Košiciach sú fanúšikovia dobre šacovaní pri vstupe na štadión.
tomassi Zverejnené 21. Máj, 2009 Autor Zverejnené 21. Máj, 2009 hlavným problémom bolo, že pred aj za bariérov stál ten istý typ ľudí,teda s tupým výrazom v tváry
Ryan Giggs Zverejnené 21. Máj, 2009 Zverejnené 21. Máj, 2009 Ked padlo par delobuchov medzi policajtov, nabehlo do sektora komando a slachticov vytlacili von zo stadiona. Od 70.min. bol sektor hosti prazdny.Toto nie je riešenie. Presne tento typ zmyšľania maju aj papalaši v SFZ. Je to demencia a nekompetentnosť našho zväzu. Vypratať sektor fansu, ukončiť zapas, pokuty klubom... to sa nemôže stať ani v rozvojovej krajine. Takto su vždy potrestani nevinni. Navyše je to kolektivna vina, čo je proti zdravemu rozumu. Riešenie je jednoduche a funguje v každej normalnej krajine. Jednoducho vyvediem zo štadiona konkretne osoby a naparim im taku pokutu, že si nabuduce 2x rozmysli, či to ešte niekedy urobi. Ale aby za par dementov pykali všetci a boli vyhodeni zo štadiona je nonsens. Ale vysvetli to tym dementom tam hore... Všetko je to o ich neschopnosti, resp. im to takto vyhovuje.
tomassi Zverejnené 21. Máj, 2009 Autor Zverejnené 21. Máj, 2009 myslím, že najúčinejšia forma je prevencia čiže nielen jedna záchytná zóna dostatok usporiadaeteĺov, samozrejme to nesmú byť hooligans iného klubu ako to bolo pravdepodobne v Senci a tak ďalej a tak ďalej ukradnúť už fungujúci model z inej krajiny a privlastniť si ho inak som sa pekne bavil na štadióne bolo 5,5 ľudí a skoro sa nedohralo
wysky Zverejnené 21. Máj, 2009 Zverejnené 21. Máj, 2009 Toto nie je riešenie. Presne tento typ zmyšľania maju aj papalaši v SFZ. Je to demencia a nekompetentnosť našho zväzu. Vypratať sektor fansu, ukončiť zapas, pokuty klubom... to sa nemôže stať ani v rozvojovej krajine. Takto su vždy potrestani nevinni Akí nevinní na to doplatia? Ak robí bordel skupinka, tak tá skupinka musí niesť aj následky. Ak hádzali delobuchy slovanisti, tak musia niesť následky. A ak sú vinníci z radov tej skupinky, tak potom si to musí dať skupinka doporiadku v rámci svojej komunity. Tak, ako klub má pracovať so svojími fanúšikmi, tak aj v rámci samotného fanklubu by mali vplývať tí rozumnejší na tých tupejších. To, čo sa stalo v Prešove na zápase so Slovanom je oveľa lepšie riešenie ako riešenie v Nitre. Okrem toho, následné rozhodnutie hrať bez divákov zápas Trnava - Slovan bol iniciované ztrnavskej strany, čo zrejme znamená, že niekto si rieši svoj problém s fanklubom Trnavy. A tá "Nitra" mu prišla celkom vhod. A že je tam vzájomná vojna medzi fanklubom a niektorými funkcionármi sa dá pomerne úspešne dokázať. Na finále slovenského pohára Lešický a Merčiak spomenuli, že hádzanie delobuchov a dymovníc je problémom hlavne stredoeurópskeho regiónu.
tomassi Zverejnené 22. Máj, 2009 Autor Zverejnené 22. Máj, 2009 jj problém,lebo štadióny majú zväčša len jednu záchytnú zón, čiže sa dá prepašovať, takmer čo len chcete Mainzu stačí na postu do BundesLigy bod,takže Miro Karhan ešte sezónu zostane v Nemeckupo nej by sa mal s BundesLigou rozlúčiť a zavítať domovTrnave by taký hráč pri výchove mladých isto iste pomohol
Ryan Giggs Zverejnené 22. Máj, 2009 Zverejnené 22. Máj, 2009 Akí nevinní na to doplatia? Ak robí bordel skupinka, tak tá skupinka musí niesť aj následky. Ak hádzali delobuchy slovanisti, tak musia niesť následky.Ak to robia všetci, tak samozrejme preč so všetkymi. Ale určite nie každy jednotlivec v skupinke hadže petardy alebo lame ploty. To je je hluposť. A ak sú vinníci z radov tej skupinky, tak potom si to musí dať skupinka doporiadku v rámci svojej komunity.Toto zmyšľanie je absolutne scestne. Ako môžem byť zodpovedny za niekoho ineho, cudzieho? Kde si k tomu prišiel? Ako si to ma komunita vyriešiť, ak su tam devianti. Maju ho zbiť, alebo ako? Na to su tam predsa bezpečnostne zložky.
wysky Zverejnené 22. Máj, 2009 Zverejnené 22. Máj, 2009 Toto zmyšľanie je absolutne scestne. Ako môžem byť zodpovedny za niekoho ineho, cudzieho? Kde si k tomu prišiel? Ako si to ma komunita vyriešiť, ak su tam devianti. Maju ho zbiť, alebo ako? Na to su tam predsa bezpečnostne zložky. Trochu odbočím. Keď som pracoval na univerzite, tak mi jedna kolegyňa rozprávala o prípade, keď bola so študentami na viacdňovej exkurzii po podnikoch. Z tej skupinky študentov boli niektorí veľkí hrdinovia a jeden deň prehásili, že vraj druhý deň nikam nejdú. Samozrejme získali prevahu, lebo boli hluční, skončilo to tak, že nikam sa teda nejde. Večer došli za kolegyňou ďalší, že oni by aj radi šli na exkurziu. Čiže vznikli dva protichodné prúdy - jedni čo nechcú ísť nikam a druhí, ktorí ísť chceli. Už neviem, ako to vyriešila, ale ja som jej na to povedal, že mala tých večerných návštevníkov postať preč a nech si vyriešia medzi sebou a ráno jej oznámia výsledok, ako sa skupina rozhodla. Neviem, prečo by ona mala robiť medzi nimi sudcu. Ak dôjde 9 dementných fanúšikov, s tým sa nedá nič. Ale ak zástupca fanklubu Trnavy prehlási, že sú organizovaní, je ich okolo 5000, tak to je iná káva. Tak ak sú medzi nimi nejaké čierne ovce, na ktorých doplácajú ďalší, tak by malo byť v záujme aj vedenia fanklubu aby sa takých problémových zbavili, ak si nedajú povedať. Pokiaľ som zachytil správne, tak členom tých väčších fanklubov vydávajú vstupenky na zápasy vonku na meno. Takže často ich majú podchytených aj menovite.
wysky Zverejnené 23. Máj, 2009 Zverejnené 23. Máj, 2009 Futbal v Humennom končí. Mesto nemá záujem urdžať futbal v meste a dokonca nemá záujem ani o mládežnícky futbal, keď odmietlo zadotovať sumou 2.mil Sk prípadného záujemcu. Mestské zastupiteľstvo to potvrdilo na mimoriadnom zasadnutí, keď vypovedalo nájomnú zmluvu subjetku 1.HFC Humenné s.r.o. Končí klub za ktorý hrával napríklad "bombardér" Pavol Diňa. Bol to stabilný bod na futbalovej mape Slovenska, či Československa. Ikeď druholigový. Tohto roku skolaboval už druhý klub, ten prvý bol tuším v Žiari nad Hronom.
wysky Zverejnené 31. Máj, 2009 Zverejnené 31. Máj, 2009 Včera sa skončil ďalší ročník Corgoň ligy. Máme pred sebou ešte jedno kolo 1.ligy, kde sa rozhodne o postupujúcom do Corgoň ligy. Na strednom Slovensku sa vytvára akési F združenie, ktoré bude mať "pod palcom" Duklu Banská Bystrica, Dubnicu a Podbrezovú. BB ostáva v BB a nesťahuje sa do BR (Brezno).
lopata555 Zverejnené 1. Jún, 2009 Zverejnené 1. Jún, 2009 Trnava skončila aspoň tretia. Som sa bál že ani toľká neskončí lebo ten jej finiš bol katastrofálni.
wysky Zverejnené 2. Jún, 2009 Zverejnené 2. Jún, 2009 Tak a je dobojované. Inter vyhral v Michalovciach a donútil tak Trenčanov ešte viac si spytovať svedomie za nepremenené šanca v zápase asi tak z pred dvoch týždňov. Inter Bratislava postúpil do Corgoň ligy. HFC Humenné dnes o 20:00 ukončí činnosť. V Humennom sa bude hrať piata liga vďaka FK Humenné. A mesto to podporí... http://www.profutbal.sk/ligy/svk2/?clanok=73379 Finíííto... Je po sezóne, môžeme zavrieť tému na peknom 150tom príspevku.
Odporúčané príspevky