tomassi Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Okrem Prešova bude v lige hrať aj ďalší tím s tradíciou DAC Dunajská Streda sa totižto zlúčila s FC Senec uvidíme, či to okrem vášni na tribúnach, resp. v uliciach, prinesie aj kvalitu na trávnikoch prvé reakcie sú už na svete CLiCK hlavne sympatizovanie(družba) s fradi, bude prilievať olej do ohňa
Sniper Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 No AS Trenčín, ktorý podľa jeho nejakého holandsko-kórejského majiteľa mal po sezóne hrať Ligu Majstrov už medzitým vypadol z najvyššej súťaže, takže v tejto téme moc často zrejme nebudem.
wysky Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Som celkom zvedavy na ten Tatran. Črtajú sa zaujímavé posily. Chysta sa novy stadion.. Presov o zachranu hrat nebude. Vidim to na stred tabulky. Prave pozeram, ze Presov zacina ligu s Artmediou... v Bratislave.. :lol:
tomassi Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 no Porázik, ale možno pritiahnu aj hviezdu starých časov,Kennedy Čihuriho, sťa rodáka spod Tatier :lol: s Artmediou na Pasienkoch, žeby návšteva kola?
wysky Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 hviezdu starých časov, Kennedy Čihuriho, sťa rodáka spod Tatier :) Kenne... :lol: Zlatý chlapčisko... Staré časy pod Nadzamovým vedením, keď bol Vytykač druhým najlepším strelcom federálnej ligy po Kukletovi. Vaniaka chcú..
tomassi Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Nóóó Vaniak síce starý, ale iste by bol oporouinak kde je teraz Anton Jánoš?
tomassi Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Koňare už posilujúpomôcť by malo aj niekadajšie "zlaté dieťa" slovenského futbalu Marek Penksa
wysky Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Anton Jánoš trénuje Podbrezovú. A Podbrezová by vraj mala ísť na postup... :lol: Tak z toho Mareka Penksu som padol na zadok... :) Som na neho zvedavy... Ked sa delila federacia, bol jedinym Slovakom vo vtedajsej federalnej 21tke... Kedysi velky talent
tomassi Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 viac než tochlapec chovaný čisto pre bundesligu, kt. otec nechcel dať okopávať u násale bol skutočne ten, kt. sa aj národnom drese na ihrisku nestratilktovie, kde sa stala chyba a talent sa pominulmladým chlapcom však určite len a len pomôže
wysky Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Mal asi trosku divne vedenie svojim otcom. Pamatam si na jeden clanok, svojho casu som si zacal kupovat casopis Fotbal, kde robili reportaze o jednotlivych vtedajsich hracoch Ceskoslovenska, pripadne dalsich zaujimavych hracov, co hrali u nas. Dokonca urobili reportaz o Mirkovi Votavovi, co bol "zabudnuty" Cech vo Werdere Bremen. No a jedno cislo venovali prave Penksovi, ktory v tom case uz hraval tusim za Eintracht Frankfurt. Mat rozne stacie, dokonca hral za Frerencvaros proti Sparte. Myslim, ze jeden cas sa aj vyjadril, ze nebude uz hrat za Slovensko. Ale to uz presne nepamatam.
wysky Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Zaujimave vysledky v priprave (streda):Zilina - Banik Ostrava 2:1Artmedia - Fehervar 4:0Opava - Dubnica 0:0 (piatok)Zl. Moravce - Trencin 0:1 (sobota)Senec - Dun. Streda 1:0B.Bystrica - Inter 0:0
wysky Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Zaujimave vysledky pripravnych zapasov... zapas o 3.miesto na turnaji v Kokave nad Rimavicou.Tatran Prešov "B" - REAC Budapešť (Maď.-I. liga) 5:1 (3:1) (pre mna celkom potesitelne a prekvapujuce :lol: ) 1. FC Slovácko (ČR-II. liga) - 1. FC Tatran Prešov 1:2 (1:2) AS Trenčín (I. liga) - FC Spartak Trnava 1:1 (1:0) - hralo sa v Trenčíne FC Nitra - Sigma Olomouc (ČR-I. liga) 1:1 (0:0) - hralo sa v Nitre MŠK Žilina - FC Otelul Galati (Rum.-I. liga) 0:0 - v rámci sústredenia Žiliny v Rakúsku ETO Györ (Maď.-I. liga) - MFK Košice 1:0 (1:0) - hralo sa v Györi Na turnaji v Michalovciach doslo ku vytrznostiam madarskych fanusikov. Napadli aj nejakych starsich ludi na tribune. Islo o fanusikov Diosgyoru. Artmedia velmi nepochodila na turnaji v Novej Vcelnici a skoncila posledna, ked prehrala v zapase o 3.miesto s Ceskymi Budejovicami 1:2
wysky Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 realizacny tim dunajskej meni hracov castejsie ako ponozky...Dokonca sa tam objavil aj Gerich, znama postavicka z Tatrana, ktory hraval v Michalovciach a teraz v 1.lige zoparkrat aj mal nekaje extempore s divakmi v Presove. Dalsie meno... neviem , ci si niekto spomenie na Rolfa Landerla... :lol: Inak, starsi hraci sa vracaju do ligy. Zilina je na sustredeni a urobila dobre meno Slovensku. Porazili 1.FC Koln po vybornom vykone, takze miestni divaci sa pytali, co je to za muzstvo... Este jedna poznamocka k aktualnemu dianiu asi tyzden pred startom ligy. tusim DAC mal hrat pripravny zapas s Hamsikovym SSC Neapol, avsak museli odrieknut, lebo Taliani mohli iba 15teho... :)
tomassi Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 jj presneNeapolčania mohli hrať len 15. júla a to by bolo už tesne pred štartom Corgoň ligy preto z toho zišlomožno keby sedel na lavičke pán Adamec alebo bol vo vedení niekto z vedenia SFZ, tak by to vzaliveď takéto ponuky sa neodmietajú, ako prípravný zápas v Nemecku pred kvaldou vo Švédsku inak Spartokvci s Vermezovičom skutočne idú na titul, no uvidímepodľa toho čo čítam, tak liga by mala byť pekne vyrovnaná,no saká na mieru, laserové show a ohňostrje sa robili aj v Trenčíne ... :lol:
Ryan Giggs Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Tak tuto sezonu to môže byť važne zaujimave. Slovan sa posilnil (hlavne stoperska dvojica Valachovič, Hanek vyzera zaujimavo), Trnava, Ruža, tradične Petržalka, Žilina, Dubnica. Rozvíriť vodu môže DAC, a novačik Prešov. Zaujimave, že každy nakupuje, iba Košice predavaju. Akosi nerozumiem tej ich politike. :lol:
wysky Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Ja som to uz spominal na inom fore, do Kosic by mal dojst nejaky investor. Nejaka financna skupina by to mala zobrat do ruk v MFK, inak to asi pojde dole vodou.
tomassi Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Spartak Trnava získal Ivicu Kralja tak toto je asi najväčší prestup do našej ligy mala by to byť skutočne silná posila no mám aj isté obavy, aby to nebola senzácia alá Arturs Irbe
Ryan Giggs Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Tak toto je veľka ryba, ty kokos. Je sice pravda, že v Rostove toho veľa neodchytal, ale ma dôveru trenera (Vermezovič ho trenoval v Partizane), čo je veľmi dôležite. Neverim, že dopadne ako Irbe.
bobsapp Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Včera som sa nasmial na športe na TA3 najprv správa o štadióne Interu, ktorý mali ešte len nedávno búrať a teraz na ňom budú hrať repre a tri BA klubypotom šot o Dukle, ako zbroja na titul a nič iné ako miestenku do európy si nepripúšťajú (pochopiteľné kedže odišlo vela hráčov a oni kúpili tri-štyri posily :lol: , minuloročné postaqvenie v tabuľke tomu len nasvedčuje :))a ešte rozhovor s Laurincom a o našom slávnom štadióne ktorý bude mať neuveriteľnú kapacitu 20 000 a budeme naň všetci pyšný :)
Ryan Giggs Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 To hej, Laurinec ma ten dar zabavať narod. Hlavne, že sa nezabudol pochvaliť, že bol delegatom vo finale na Eure. :lol:
wysky Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Tak zajtra vykopnu novy rocnik ligy. Chystam sa na zapas Kosice - Ruzomberok. Vcera co predviedla Trnava, tak to sa este budu musiet velmi zlepsit, ked chcu titul.
tomassi Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Artmedia - Prešov 1 : 0 nevidel som ten zákrok, ale to, že vyhrali gólom z 11-tky ma neprekvapilo sa mi páči Weissovo vyjdrenie, ale mohol byť ešte tvrdší “Ihrisko bolo katastrofálne, nehodné ligovej úrovne. Rovnako som veľmi sklamaný z toho, že hoci som tu hral naposledy pred nejakými 15 rokmi, nič sa tu nezmenilo. Hráčske kabíny aj celé zázemie je v katastrofálnom stave. Reprezentácia bude musieť prehodnotiť svoje stanovisko o tom, kde hrávať medzištátne zápasy. Keď som sem prišiel, zostal som v šoku. Myslím si, že za tri týždne sa tu už nič nezmení.” Košice - Ružomberok 1 : 0 Slovan - Ban. Bystrica 0 : 0 Nitra - Dun. Streda 2 : 1
tiborco Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Heh, DAC vyhral nad TT 3:0 ....teda dnes v meste tu bol "futbalový" hluk (samozrejme nič výnimočné, no tu v DS som si nejak predtým veľmi nevšímal, keď sa hrával futbal) :lol:
wysky Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 tiborcoKolko si mal rokov, ked hrala DAC pohárový zápas s Bayernom Mnichov? :lol:
Recommended Posts