tiborco Zverejnené 26. Júl, 2008 Zverejnené 26. Júl, 2008 No, ja viem, že otec mi o tom vyprával, že tu boli Bayern Mníchov...ale kedy presne tu boli to neviem...tuším začiatkom 80-tych rokov tu boli, nie? No a ja som sa narodil až v 88´...ale viem, že DAC patril voľakedy medzi elitné kluby Československého futbalu, v tom mám jasno :lol:
wysky Zverejnené 26. Júl, 2008 Zverejnené 26. Júl, 2008 No, bolo to v sezóne 1988-89 a DAC prehral oba zápasy, prvý 1:3 v Mnichove a druhý 0:2 v Dunajskej Strede. Bol to pohár UEFA. Sezónu predtým skončila Dunajská Streda na 3.mieste v lige.
tiborco Zverejnené 26. Júl, 2008 Zverejnené 26. Júl, 2008 Takže predsa som už bol na svete :lol: Dík za info :) Každopádne som trochu zvedavý ako bude napredovať DAC....teda či sa opäť výraznejšie presadí v lige...
wysky Zverejnené 26. Júl, 2008 Zverejnené 26. Júl, 2008 Akurat som sa vratil zo zapasu Tatran-Ruzomberok 3:2. Vyborny zapas so stastnym koncom pre Tatran. Stretnutie poznacila prietrz mracien v 1.polcase, kde aj padla jedna CK pre Ruzombercana. Ruzomberok aj s desiatimi hral vyborne.... a hrozil. Obidve muzstva mali niekolko dobrych sanci-domaci ale viac... A asi aj vacsiu chut vyhrat...
wysky Zverejnené 27. Júl, 2008 Zverejnené 27. Júl, 2008 Pozrel som si teraz obrazove soty z nasej ligy. Je tam vela peknych kombinacii ci striel. Ten gol, co dali Kosicania v BB stal tiez zato, rovnako ako vcerajsia paradna bomba PIKLA na 2:1... Inak ktosi vcera v hladisku len poznamenal po tej bombe "Ta sme še pobaveli...". :lol: Pacil sa mi aj ten gol Dubnice na 1:1. Rychla kombinacia a unik cez stred ihriska... tiborcoNa tu DAC som aj ja zvedavy, co dosiahnu s tou cudzineckou legiou... :)
wysky Zverejnené 28. Júl, 2008 Zverejnené 28. Júl, 2008 na webovej stranke msk zilina v diskusnom fore prekrstili artmediu na ARTKOMEDIU... :lol:
wysky Zverejnené 28. Júl, 2008 Zverejnené 28. Júl, 2008 V sobotu v Prešove spadol nejaký hráč v pokutovom území a ktosi v hľadisku poznamenal, že "Artmedii by z toho odpískali dve penalty.." :lol:
tomassi Zverejnené 9. August, 2008 Autor Zverejnené 9. August, 2008 DAC Dun. Streda - MFK Košice 1 : 3pozerám, že z Jána Kozáka sa nám stáva slovenský Arséne Wenger :lol: Prešov - Ban. Bystrica 2 : 0 chlapci sa z minulokolového debaklu Dubnica - Ružomberok 2 : 0 výmena na trénerskej lavičke pomohla Zl. Moravce - Slovan 1 : 0 keď som dnes odchádzal do roboty fotrík vravel, že sme mohli ísť do zlatých na futbalzajtra si budem robiť srandu, že sme mohli (ja Spartakovec on Slovanista) Žilina - Nitra 5 : 0po Prešove Ďalšia 5gólová nádielka Petržalka - SpartakSpartakovci majú ešte tále zdravotné problémy,takže odkladajú ďalšie kolo
wysky Zverejnené 10. August, 2008 Zverejnené 10. August, 2008 Co sa chlapci z minulokoloveho debaklu??? :lol: Ano, v dazdi sa zrodilo vitazstvo Tatrana, ktory bol jasne lepsi v prvom polcase, mal niekolko prilezitosti. V druhom sa sice viac hralo na polovici Tatrana, ale podarilo sa udrzat vitazstvo. V zavere ho poistil Cep. Inak, Lubo Moravcik sa dockal vitazstva, odniesol si to SLovan. Inak, co sa tyka tej vymeny na lavicke Dubnice... Minuly tyzden som bol na zapase Kosice-Dubnica a den nato aj na zapase Zilina-Presov. A uz byvaly trener Dubnice v Ziline sedel hned o radu nizsie.
tomassi Zverejnené 17. August, 2008 Autor Zverejnené 17. August, 2008 Nitra - Prešov 1 : 0 Košice - Zl. Moravce 2 : 1som zvedavý, koľjko to chlapcom vydržídúfam, že čo najdlhšie, zatiaľ si to zaslúžia Ružomberok - Dun. Streda 2 : 2Duna Serda bez trénera, ale bodík majú aj keď so šťastím Ban. Bystrica - Dubnica 1 : 0 konečne body aj pod Urpín Slovan - Artmedia 4 : 18800 pekná navšteva, ktovie či ju zajtra v Trnave prekonajúŠošoni chystajú výjazdvyzerá to tak, že obrana nechce, aby Kamenár odišielodkedy prišla ponuka z OSC Lille 2*4 kúsky(Juve, Slovan)
tomassi Zverejnené 23. August, 2008 Autor Zverejnené 23. August, 2008 Petržalka 2:3 Košiceno ta to te Košice to valcujútentoraz Pertžlenu nepomohlo ani povestné šťastie, ako inak vo forme 11-tkyVraňare idú ako strojuvidíme ako dopadnú budúce kolo doma so Žilinoutrénerovi Weissovi absolútne nezávidím, pekne čiernu sériu ťahá
Ryan Giggs Zverejnené 23. August, 2008 Zverejnené 23. August, 2008 Zaujimavejši bol spôsob akym vyhrali. Zo zostrihu na TA3 to vyzeral byť veľmi dobry zapas. OT"Vraňare" Neviem, aky to ma pôvod, ale faktom je, že veľa vran som v Košiciach nevidel. :lol:
wysky Zverejnené 23. August, 2008 Zverejnené 23. August, 2008 Tretí zápas Tatrana doma, tretia búrka... :lol: :)
wysky Zverejnené 24. August, 2008 Zverejnené 24. August, 2008 Tak vcera dostal Tatran lekciu z efektivity. Dubnica odohrala kvalitny duel. :lol: No teraz som si to pozrel na TA3, tretí góll Dubnice bol kvalitný prúser... Kolmá lopta medzi obrancov.Prvý gól, veď toho Dubničana bránili len tieňovo...
tomassi Zverejnené 24. August, 2008 Autor Zverejnené 24. August, 2008 aj Spartakovci rozbili Nitričkua znova sa začína hovoriť o titule
Ryan Giggs Zverejnené 25. August, 2008 Zverejnené 25. August, 2008 Ak Košice vyhraju aj ďalši zapas, utvoria rekord ligy. Zatiaľ žiaden tim tak dobre neodštartoval sezonu.
tomassi Zverejnené 27. August, 2008 Autor Zverejnené 27. August, 2008 do Banskej Bystrice prichádza Anton Jánošzaujímalo by ma, kto bude trénovať budúcu sezónužeby Laco Molnár? :lol:
tomassi Zverejnené 24. September, 2008 Autor Zverejnené 24. September, 2008 Slovan - Prešov 4 : 1- Juraj Halenár sa aj v 3. BA klube ukázal ako sa patrídúfam, že Koňarom Košice - Trnava 2 : 1 Nemanja Matič si zahral proti svojmu vzoru Ivicovilen nech ešte zo 2rôčky zostane u nás, aby mohol reprezentovať Dun. Streda - Zl. Moravce 1 : 0 Ružomberok - Nitra 3 : 0 Dubnica - Artmedia 2 : 1- nechutné, čo sa u nás robí Ban. Bystrica - Žilina 1 : 0mmma už tu máme ďalšiu zmenu na lavičkeuvidíme, či bude acilpirínová metóda úspešnáVrbu strieda Radolský včerajšia dohrávkaSpartak Trnava - Slovan Bratislava 1:1 (0:0) Góly: 54. Devátý - 78. Masaryk (z pok. kopu)7380 divákovškoda, že bola južná tribúna uzavretá, určite by návšteva bola väčšia a aj atmosférazápas bol asi taký priemer ligyremíza je spravodlivá, no Slovan mohol kľudne vyhrať
Sniper Zverejnené 28. September, 2008 Zverejnené 28. September, 2008 Čo sa deje s Petržalkou keď je predposledná? A dvaja hráči odišli do Slovana.
wysky Zverejnené 29. September, 2008 Zverejnené 29. September, 2008 Takto pozývajú fanúšikovia 1.FCTatran Prešov na výjazd na zápas do Košíc :lol: Axel: Artmédia pomaly končí.... take malé zhrnutie problemu okolo Artmedie A nieco je aj na profutbal.sk. Weiss tam vysvetloval aj preco odisiel majitel a financmajster do Slovana
Ryan Giggs Zverejnené 29. September, 2008 Zverejnené 29. September, 2008 Takto pozývajú fanúšikovia 1.FCTatran Prešov na výjazd na zápas do Košíc :) Nech sa koňare laskavo pozru, kde v tabuľke su Ličartovce a kde Prešov... Potom sa môžeme porozpravať. :lol:
wysky Zverejnené 29. September, 2008 Zverejnené 29. September, 2008 RyanNikto vam to prvu priecku neberie, okrem Ziliny a Slovana. Licartovce vcera na Slovane vela nepredviedli... :lol:
Ryan Giggs Zverejnené 29. September, 2008 Zverejnené 29. September, 2008 Mimochodom, už to nie su Ličartovce. Slovanisti nas prekrstili na Ukrajinu. :lol:
wysky Zverejnené 29. September, 2008 Zverejnené 29. September, 2008 Belasa slachta su taki cyklisti??? :lol: Len aby nedosli na Ukrajinu po vyprasky... :) Maly dovetok - ukrajina je aj bicykel...
Odporúčané príspevky