Skočiť na obsah

Rok 2012 - koniec civilizácie?


Sniper

Odporúčané príspevky

Ale si predstav tu hrozu - ze nepride nijaky koniec sveta, ani sa nijak podstatne neznicime. Zostane nam strasny fakt existencie a zivota a nebudeme mat na vyber, len zit dalej a byt zodpovedni za to co robime...ha!

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 mesiacmi...
  • Pred 2 mesiacmi...

Keď však zabudneme na "blízku budúcnosť", ktorú ešte môžeme zažiť aj my a pozrieme sa do tej ďalekej, tak ... vraj niekedy okolo roku 2070 bude potvrdená pravosť Biblie, a kresťanstvo a judaizmus sa zjednotia v jedno náboženstvo. V roku 2140 sa majú vykonať pokusy o zrušenie peňazí. Vyspelé ľudstvo podľa Nostradama dokáže dokonca preniknúť ďaleko za hranice našej slnečnej sústavy a prvá takáto výprava bude podľa neho plánovaná v roku 2350. V 4. storočí tretieho milénia vraj človek ovládne genetiku a s jej pomocou výrazne zmení prírodu. Dôjsť má aj na kolonizáciu vesmíru.

Nostradamovo posledné proroctvo sa viaže k roku 3797, po tomto roku už žiadne ďalšie proroctvá nie sú, rozhodne teda neočakáva koniec sveta v roku 2012!

Len čas ukáže koľko pravdy bolo ukryté v Nostradamových slovách.

On sám predpovedal, že až v roku 2055 nájdeme kľúč k jeho veršom. Nechajme sa teda prekvapiť.

 

Zdroj: Enigma 2/2012

 

No ja teda neviem, ale podla tejto "prognozy" uz vela casu nam neostava :(

 

http://clanky.regeneracnecentrum.sk/2012/02/zatajovane-vedecke-dokazy-o-fyzikalnych-zmenach-planety-zem-kvantovy-prerod-2012/

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

neveriaci tomášovia neveria nostradamovi, pre zmenu neveria mayom, ktorí dementujú im pripisované proroctvá ako len môžu, nasleduje slnko a kvanty, ...

nezostáva iné, len si počkať do konca roku 2012, v ktorom už celkom iste pomaly šestinu roku máme odžitú ... počkáme, keď sa to začne babrať, začneme hýriť, nech už ten koniec sveta stojí za to ... len nestihnem prečítať všetky knihy, na ktoré sa chystám :(

 

kvantové prebudenie tuším v konšpiráciách k roku 2012 tu ešte nebolo, je to novum :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Veľa podobných článkov bolo aj pred rokom 2000. Už v lete 1997 nás mali mimozemšťania zobrať na svoje vesmírne lode a odviesť niekam preč. Všetky takéto články slúžia len na vymývanie mozgov a zvýšenie čítanosti novín a časopisov. Sú to čisté fikcie a s realitou nemajú nič spoločného. To však nevylučuje existenciu inteligentného mimozemského života, podľa mňa je celkom možné, že nás už pozorujú, ale nezasahujú do vývoja.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...

toto je iná predpoveď ... rok 2012, 2013 budú konečné.

nejaký mayský kalendár je len malý bratríček ... tu dostávajú slovo pyramídy, vyžarovania a vesmír, vnútro Zeme ... a dokonca záhadné zvuky z podzemia, o ktorých píšeme v inej téme / len sme nevedeli, čo to a prečo ! - to ma presvedčilo, že toto je už tentokrát ozaj vážne ...

jednoducho sa pripravme na koniec. toto mi prišlo ako varovanie, a musím sa podeliť, pás pyramíd a lúče vystreľované do vesmíru a hlavne fotónové mračno, a tie zvuky :( :

post-3-0-00129500-1339106525.jpg

post-3-0-21490500-1339106539.jpg

post-3-0-16627500-1339106553.jpg

post-3-0-17502000-1339106566.jpg

post-3-0-32441200-1339106581.jpg

post-3-0-54227000-1339106599.jpg

post-3-0-12810800-1339106612.jpg

post-3-0-48174200-1339106627.jpg

post-3-0-47657200-1339106651.jpg

post-3-0-04142000-1339106675.jpg

post-3-0-12732600-1339106689.jpg

 

a je koniec. -_- deti ... záverečná ... :(

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Hm, takže koniec sveta už nie je pevne daný na 21.12.2012, ale už zase na niekoľko rokov dopredu. To ako pred vyše 2 rokmi, keď sa velice vyprávalo o tom, že vraj pred rokmi nejaká slepá bulharská veštkyňa predpovedala III. svetovú vojnu na november 2010.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

v spojených štátoch už nijaká vznešená numerologická pseudoveda neletí..

presunulo sa to tam do úplne prízemnej, dokonca "podzemnej" roviny, a rastie presvedčenie o "zombie apocalypse" (stačí ten pojem, fakt zadať do google, a vychrstne to po vás, celú kopu sr...)

úplne jednoduché "mŕtvy vylezú z hrobov, a budú žrať živých, a s koho si odhryznú, ten bude šíriť nákazu ďalej.."

ako z "céčkového" hororu

http://www.topky.sk/...bie-apokalypsy-

Najskôr bolo Miami: prípad nahého muža, ktorý obhrýzol inému väčšinu tváre. Potom Maryland, kde sa študent priznal polícii, že zabil človeka a zjedol jeho srdce a časť mozgu. V New Jersey to bolo trochu iné: muž sám seba päťdesiatkrát bodol a po policajtoch hádzal kúsky vlastných čriev. Skúšali ho ochromiť sprejom, ale nechcel sa vzdať. Ľudia hovorili, že sa správal ako zombie. A tie reči začali narastať a stali sa témou, ktorá zachvátila celý internet

Všetky posledné prípady sú desivé, a pokiaľ je to, ako o nich ľudia hovoria, nejaký indikátor, potom tiež fascinujúce. V Amerike, kde zobrazovanie zombie je používané na propagáciu čohokoľvek od nástrojov a zbraní až po záhradných trpaslíkov, priam žiadajú o spojitosť.

V posledných dňoch sa v novinových titulkoch objavilo toľko divných vecí, že server The Daily Beast zostavil mapu na Google sledujúcu "príklady, ktoré by mohli zvestovať apokalypsu zombie". A zapojila sa aj federálna agentúra sledujúca choroby, ktorá sa ponáhľala s uistením, že neexistujú dôkazy akejkoľvek rozvíjajúcej sa krízy spojenej s "oživenými mŕtvymi".

stačilo pár fakt hnusných prípadov šialenstva, a vypukla panika, následkom ktorej musia prípady vraždiacich mŕtvol, demontovať celkom seriózne úrady..
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...

pasovalo by to kdekade, aj keď hlavný satanáš je podľa autora Obama, je to celosvetové spiknutie a 2012 je súčasť PLÁNU ...

síce autorovi už nevyšli predpovede na rok 2010, ale nič to, čo mešká, ešte môže prísť ... -_-

 

 

rozhodne najkrajší výrok z tohto guláša je tento ... :

Biblia varuje že vzatím mikročipu sa duša človeka stane zatratenou, pôjde do pekla.

Kniha zjavení Jána

 

už nech je 31. decembra ... možno na chvíľu bude kľud, ale asi nie, už sa objavujú správy, že to bude rok 2013 ... :)
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

a zasa blog o tom, že koniec sveta 21. - 24. 12. 2012 ...

 

už chudáci Mayovia aj po svete chodia robiť osvetu, aj tak to Karolinke-blogerke nestačí ... podarilo sa mi prísť po ruský pralament, a že tri dni prejednával koniec sveta, a že dobrá kamarátka preložila z ruštiny oficiálne správy o konci sveta ... :(

 

aha, a prejednávala to NASA, a už nestačí mayský koniec sveta, lebo ten je už obohraný, tak sa pridala novinka - je tu galaktické nulové pásmo ... ale koniec sveta proste bude v určený dátum, ten sa nemení !

ach múj ty smutku -_-

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

a potom už dôjde koniec sveta ! kto sa dá ešte stále nachytať za darkonosiča, tak mu treba ! a basta :)

 

ale o čom budú písať po 24.12.2012 ? duma sa zmýlila, a mayovia sú neschopáci ... :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

nie, nepríde. :niee:

 

na všeobecné bláznenie, ale zdá sa mi, že buď trochu neskoro, alebo už len nám je nejaký koniec sveta šumafuk ? a svet blázni stále rovnako ?

no nič : koniec sveta roku 2012 dementujú už nielen zúfalí potomkovia Mayov, ale vyjadril sa aj Benedikt XVI. :

 

Pápež Benedikt XVI. v nedeľu vyzval kresťanov, aby nebrali vážne hrozby o konci sveta, ktorý by mal údajne prísť 21. decembra 2012.

Pápež zhromaždeným na rímskom Námestí svätého Petra citoval úryvok z Biblie o "zániku Slnka a Mesiaca a páde hviezd z nebies".

Pontif však podotkol, že Ježiš nepopisuje koniec sveta a keď používa apokalyptické obrazy, neštylizuje sa do úlohy proroka.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/...l#ixzz2CcKYH66C

zostáva dúfať, že to pochopí každý, a nebude sa tešiť žiadny na apokalypsu za každú cenu - ako som nedávno čítala kdesi v nejakej diskusii od jedného anonymného autora, že sa teší na koniec sveta a apokalypsu, lebo kresťanom bude vtedy dobre, vstanú z mŕtvych a oddelí sa zrno od pliev ...

z takýchto ma mrazí. nie z konca sveta.

 

no. ale koniec sveta nebude, už vieme ! ;) :flowers:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

Sav nás uisťuje, že koniec sveta ešte nebude !

čo my by sme bez SAV robili, netuším, vážne nie :mellow: ... tých popadaných kameňov z duší tušiacich koniec sveta po uistení vedcov zo SAV, to sú hory kameňov, veľhory kameňov ... ! :o večná vďaka úradníkom zo SAV !

SAV : koniec sveta v roku 2012 nebude http://tech.sme.sk/c...012-nebude.html

 

Rusov evidentne ich Akadémia vied nechala na holičkách :(

zato sa činili bulvárni novinári, a vyprodukovali krásnu paniku medzi Rusmi, dokonalejšiu ako nesprávne výklady mayských kalendárov : panika spôsobuje, že sa vykupujú obchody, v niektorých mestách vzali obyvatelia útokom potraviny, miestami v takej sile, že musela zakročiť vláda svojím vyhlásením ...

napriek tomu sú medzi ľuďmi žiadané podzemné kryty, a podnikavci ich na druhej strane ponúkajú za nemalé peniaze, slabšie povahy účtujú so svetom tak, že vraždia spoluobčanov :

 

Panika a obavy postupne nadobudli také rozmery, že vláda musela vydať vyhlásenie, aby upokojila obyvateľstvo, že mu nič nehrozí.

Minister pre mimoriadne situácie Vladimir Pučkov na tlačovej konferencii venovanej snehovej kalamite a obrovskej zápche na rýchlostnej ceste z Moskvy do Petrohradu, začiatkom týždňa národ ubezpečil, že "má hodnoverné informácie, že apokalypsa 21. decembra nebude".

Minister s odvolaním sa na vedecké kapacity dodal, že je dokázané, že katastrofy takého rozsahu, ako vraj avizuje mayský kalendár, sa udejú raz za 10 až 15 miliónov rokov.

Ubezpečil, že ľudstvo je teraz len na začiatku cyklu. Vážnosť jeho vyhlásenia pre časť ruskej spoločnosti dokumentuje aj to, že denník Rossijskaja gazeta ho uverejnil na prvej strane.

...

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/...l#ixzz2EMx4fqhM

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

snažia sa aj iný game

austrálska premiérka natočila klip, v ktorom oznamuje koniec sveta

http://zpravy.idnes...._zahranicni_tss

Ve zhruba minutovém spotu mluví o tom, že dojde k apokalypse i navzdory tomu, co říkají věhlasní australští vědci. Budou to mít na svědomí masožraví zombie, démonické ďábelské bytosti nebo absolutní triumf korejského popu, přemítá v klipu premiérka.

 

a činí sa aj ruský premiér Medvedev

ten sa zase priznal že dostáva správy o mimozemšťanoch

http://www.aktuality.sk/clanok/219162/premier-medvedev-dostava-tajne-dokumenty-o-mimozemstanoch/

Medvedev obratom dodal, že nemôže uviesť, "koľkí z nich sú medzi nami, keďže by to mohlo spôsobiť paniku". "Viac o tejto tematike sa dozviete z notoricky známej filmovej série Barryho Sonnenfelda Muži v čiernom," citovala premiéra agentúra Reuters.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov