Skočiť na obsah

Rok 2012 - koniec civilizácie?


Sniper

Odporúčané príspevky

Vážení a ctení,... drahé Božie Deti - bratia a sestry - v Rodine všetkých národov. Pokoj Vám, nech pokoj Kristovej lásky ostáva vo vašich srdciach, aj napriek utrpeniu, ktoré prežívate a tomu, čo má prísť.

 

FALOŠNÉ PREDSTAVY NA ZÁKLADE PRAVDY ?!

 

Vidíte v médiach (filmy a literatúra) o konci sveta, ba dokonca sa dozvedáme aj termín (rok 2012) tejto veľkej udalosti. Pre tých, ktorí málo čo veria v proroctvá alebo znamenia čias, môže byť toto všetko len ľudským výmyslom. Pre tých, ktorí majú skúsenosť so zlými duchmi (padlí anjeli) alebo poznajú ich taktiku, môžu v tomto všetkom spozorovať SLOBODOMURÁRSKU ČINNOSŤ ako falošne vysvetľujú Božie proroctvá, či znamenia čias.

 

Ale tak ako často-krát sa tieto falošné predstavy odvýjajú na pravdivých základoch (Sväté Písmo a iné pravé proroctvá) - a ako aj pokorný a skúsený človek dokáže prijať radu od chlapca, či dievčaťa, ktorí ešte nemajú veľa skúsenosti - tak aj múdry človek si vie zobrať ponaučenie z toho, čo vidí alebo počuje.

 

PREČO PRÁVE ROK 2012 ?

 

Rok 2012 je rok, v ktorom vychádza 31. MÁJ na ŠTVRTOK ! Predtým to bolo v roku 2007, najbližšie to vychádza na r.2012 a potom až 2018.

 

31.MÁJ (vo ŠTVRTOK / 2O:30 hod.)

 

je Deň, kedy podľa proroctva Matky Ježiša Krista (Panny Márie) sa udeje VEĽKÁ UDALOSŤ (KONCIL-VYHLÁSENIE 5. MARIÁNSKEJ DOGMY) A VEĽKÝ ZÁZRAK.

 

ŠTVRTOK (20:30 hod.)

 

"V Cirkvi sa v ten deň udeje nejaká UDALOSŤ , (koncil) a ZÁZRAK bude po nej nasledovať v TEN ISTÝ DEŇ".

 

"ZÁZRAK sa stane vo ŠTVRTOK , 20:30 hod. a potrvá 15 minút." (Matka Ježiša Krista vizionárke Conchita z Garabandalu-Španielsko / r.1963)

 

MESIAC MÁJ

 

Na otázku: "... v ktorom mesiaci môžeme očakávať zázrak ?" Odpovedala Conchita: "Od marca do MÁJA."

 

31. MÁJ / "Stojím pred tebou : Spoluvykupiteľka, Prostrednica a Orodovnica.

 

VYBRALA SOM SI TENTO DEŇ: 31. MÁJ.

 

Dnes obdrží (Pani) Matka korunu. Teológovia a apoštoli Ježiša Krista, poslúchajte dobre ! Vysvetlenie DOGMY som už vám dala. Pracujte a proste naliehavo svätého otca (pápeža), aby DOGMU VYHLÁSIL."

 

(Matka Ježiša Krista - Matka všetkých národov - viz. Ida Peerdeman / 31.5.1954)

 

VÍZIA VYHLÁSENIA DOGMY (KONCIL)

 

"Som v obrovskom chráme, vo svätopeterskom Dóme (Vatikán-chrám sv.Petra). Vidím samých kardinálov a biskupov. Potom vchádza pápež. Je to pápež, ktorého nepoznám. Je nosený na akomsi sedle, neskôr ide pešo. Ľudia jasajú, spustí sa chór. Svätý otec (pápež) zdvíha dva prsty a hovorí niečo jazykom, ktorému nerozumiem. Zrazu stojí (Pani) Matka na zemeguli. Hovorí s úsmevom: "Nechala som ťa - dieťa moje - vidieť, čo je vôľa Pána Ježiša Krista. V TENTO DEŇ prebehne korunovácia jeho Matky, (Pani) Matky všetkých národov, ktorá skôr bola Máriou." (31.5.1954 / Matka všetkých národov - Ida Peerdeman)

 

Drahí bratia a sestry v Rodine Matky všetkých národov, aj keď tieto proroctvá boli zjavené na dvoch rôznych miestach (Garabandal a Amsterdam) a rozdielnym vizionárom, predsa boli zjavené jednou a tou istou Matkou Ježiša Krista (Panna Mária). Zjavenia v Garabandale sú schválené pápežom: Pavol VI. (r.1966), na základe čoho môžeme očakávať naplnenie proroctiev týkajúcich sa VAROVANIA - ZÁZRAKU - TRESTU.

 

VAROVANIE:

 

„Varovanie príde od Boha. Uvidia ho všetci ľudia, kdekoľvek sa budú nachádzať. BUDE TO AKOBY VNÚTORNÉ ZJAVENIE NAŠICH HRIECHOV. Uvidia a pocítia to veriaci i neveriaci, ľudia všetkých vyznaní. Varovanie bude akoby očistenie pred zázrakom....“ (14.9.1965/Panna Mária-Conchita zjavenie v Garabandale-Španielsko)

 

„Pred zázrakom Boh zošle varovanie, aby nás tak očistil a pripravil na zázrak a aby sme získali dostatok milostí k obráteniu života k Bohu.“ (jún 1977).

 

PANNA MÁRIA: „ŽIJETE V DOBE POSLEDNÝCH VAROVANÍ. Veľmi vás milujem a neprajem si vaše zatratenie. Proste nás úprimne a my vás vypočujeme. Mali by ste sa viac posväcovať. Rozjímajte Ježišovo umučenie.“

 

"Viem, že medzi VAROVANÍM a ZÁZRAKOM UPLYNIE NECELÝ ROK." (viz. Mária Loli / Garabandal)

 

TREST : (Oheň ?!)

 

"Spomínam si na nejaké miesto,kde som videla ľudí ako plačú a matky, ktoré pozdvihovali svoje deti, akoby hovorili Bohu, aby si ich vzal k sebe."

 

- Na otázku, či videla oheň, viz. Mária Dolores odpovedala: "Oheň, áno. Ľudia bežali smerom k vode, ale ten oheň nič nedokázalo uhasiť. Nikdy som nevidela ľudí uprostred ohňa, len ako pred ním utekali."

 

Trest je podmienený (t.j. s podmienkou, že sa ľudia nezmenia), ale keďže sa väčšina nezmení, príde vo väčšom rozsahu. Nie, ako to bolo za Noema (potopou vody), ale ohňom ako je v Biblii: "... bude satan uvoľnený zo svojho väzenia a vyjde, aby zvádzal národy, ktoré sú na štyroch uhloch zeme, Goga a Magoga, aby ich zhromaždil do boja; a bude ich ako piesku v mori. Vyšli na šíru zem a obkľúčili tábor svätých a Bohom milované mesto. Ale ZOSTÚPIL OHEŇ Z NEBA a strávil ich. A diabol, ktorý ich zvádzal, bol zvrhnutý do ohnivého jazera, kde je aj šelma i falošný prorok; ..." (Zjavenie Jána 20,7-10)

 

Potom nasleduje DEFINITÍVNY SÚD !

 

... Bohom milovaní ... podľa zjavení ako aj so skúseností vieme, že Ježiš a Mária nechcú naše zatratenie, ale aby sme sa obrátili (zmenili svoj život) a pripravili sa na tieto udalosti. Pokáním - túžbou po poznaní Božieho plánu, ktorý má s nami a uskutočňovať ho vo svojom živote. Vo svete a v Cirkvi máme dosť príležitostí ako napraviť a zmeniť naše zlyhania ako aj pomáhať svojim blížnym. V Rodine Matky všetkých národov Vám vyprosujem hojné nebeské požehnanie: v mene Otca i Syna i Ducha Svätého. Amen.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Keby si vazeny rmvn odpustil oslovenia ako "Vážení a ctení,... drahé Božie Deti - bratia a sestry - v Rodi...", tak by sa dlzka prispevku znacne zredukovala, vlastne by tu neostalo skoro nic :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

s koncami sveta je toto vždy problém.

tento konkrétny koniec sveta si vymyslel niekto, kto dal dokopy niekoľko udalostí a mayský kalendár, rovnako mohol dať dokopy zatmenie mesiaca s módou nosiť klobúky ... svet nezanikne len preto, že to niekto predpovie, či bude mať víziu ... 2012 je zvláštne číslo, ale modernému človeku bližšie, ako celé čísla ...

čaro celých čísel pôsobí síce vždy, nedávny rok 2000 vyvolal dosť veľký rozruch, ale jeden koniec sveta bol predpovedaný aj na rok 1000 ...

veriaci ľudia odhadzovali majetky, rozdávali chudobným, očakávali vo vytržení koniec sveta, až nenastal ... svet išiel ďalej... a nejaký čas ešte pôjde.

asi bude stačiť jeden príliš blízky vesmírny projektil ... a neviem, či to posolstvo vôbec niekto pozná ... vždy len niekto, kto ohlási ďalší koniec sveta

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

My sa do toho konca sveta rutime a sposobujeme si to sami.

Myslim ze toto je uz asi kruta realita ktorej vyhnut sa bude stat poriadne usilie, a ak sa s tym vsetkym nieco nespravy obavam sa ze moze byt uz aj neskoro. Tymto sposobom(zivota a spravania sa) si ten svoj konec sveta vlastne vytvarame sami a datum si kazdy "prorok" zahlasi podla seba a danej situacie. Preto myslim, ze je teraz tazke povedat kedy ten koniec sveta naozaj bude a ci vobec v dohladnej dobe bude.

 

A co sa tyka roku 2012 v televizii som o tom pozeral jeden dokument v ktorom tento datum priradili faktu, ze ma preletiet pomedzi zem a mesiac nejaky vecsi asteroid ktory narusi magneticke pole cim vychyli mesiac ktory ma na nasu planetu znacny vplyv.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Planeta Nibiru (planeta X) je vraj niekolko krát vacsia ako zem

Nostradamus

Veľký Kráľ hrôzy

zostúpi z nebies

a objaví sa v miestach

siedmych hviezd Ursa Minor

neďaleko od súhvezdia Raka.

ČERVENÁ HVIEZDA

bude vyčínať sedem dní

a na oblohe uvidíme dve Slnká.

Susa, Siena, Boeotia, Veľký Rím,

všetko zmizne v tú noc,

keď kráľ Mars dosiahne svoju blízkosť

članok

Odpoved NASA:

Q: Is there a planet or brown dwarf called Nibiru or Planet X or Eris that is approaching the Earth and threatening our planet with widespread destruction?

A: Nibiru and other stories about wayward planets are an Internet hoax. There is no factual basis for these claims. If Nibiru or Planet X were real and headed for an encounter with the Earth in 2012, astronomers would have been tracking it for at least the past decade, and it would be visible by now to the naked eye. Obviously, it does not exist. Eris is real, but it is a dwarf planet similar to Pluto that will remain in the outer solar system; the closest it can come to Earth is about 4 billion miles.

NASA

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Fenomén 2012 má niečo do seba:

 

Yellowstonský supervulkán

 

O Yellowstone, resp. o sopke, ktorá bublá pod národným parkom som čítal viacero článkov. Ak by tento vulkán v plnej sile vybuchol, čo nie je až tak nereálne a v horšom prípade to môže byť onedlho, tak by sme výrazne začali prepisovať vlastnú históriu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Yellowstonský supervulkán

Vulkánom vďačí Yellowstone za svoju fascinujúcu výnimočnosť natoľko, že práve tu vznikol prvý národný park na svete. Bolo by trochu iróniou, ak by práve tento vulkán v dohľadnom čase, po 642 tisíc rokoch od poslednej veľkej erupcie spôsobil prepisovanie dejín, ale iste, celkom nereálne to nie je.
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 9 mesiacmi...

pri pozeraní aktualít som si prečítal že vraj sa koniec sveta odkladá na neurčito. Vraj chyba nastala pri prepočítaní z Mayského kalendára do našeho Gregorianského.

 

Spojenie mayského a gregoriánskeho kalendára na nejakých spoločných, jednoznačných dátumoch však nie je možné, pretože nie všetky symboly mayského kalendára sa podarilo rozlúštiť. Navyše treba vylúštiť ešte mnoho tajomstiev Drážďanského kódexu a tak nečudo, že existuje asi 50 rôznych rozdielov (korelačná konštanta) medzi Juliánskym dátumom a počtom dní mayského Dlhého Počtu.

Mayský kalendár končí dňom 18.7. 2000 a pri použití korelačnej konštanty dostaneme ID konca mayského kalendára. Pomocou algoritmu potom už odborníci vedia spojiť mayský kalendár s gregoriánskym. Výsledkov je však viacero. Vo svete je verejne prijatá konštanta od tvorcov Goodmana, Martineza a Thompsona (GMT), ktorý bol publikovaný v roku 1950 a podľa ktorého je koniec mayského kalendára práve 21.12. 2012.

 

žeby bublina splasla :D

zdroj

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

úbohí mayovia, už to dementujú z každej strany, všetko jedno, tí ostatní to vedia lepšie ... : )

nezbavia sa toho, už to na nich zostane nadobro .... :D

 

2012

 

V situácii v akej sa nachádza naša planéta Zem nie je zaznamenaná po prvý raz a preto si myslím že fakty ktoré s tím súvisia sa aj udejú.

Je toho až nesmierne veľa aby sme sa k tomu obrátili chrbtom a neveriacky krútili hlavou. Anticky Máyovia nám zanechali akúsi varovnú správu v podobe kalendára . Kalendár týchto Máyov je vraj ten najpresnejší z toho plynie že sa podľa nich niečo udeje. Avšak kalendár neje jedine čo nám táto civilizácia po sebe zanechala.

Máyovia boli bez pochýb najlepší astronómovia akých svet zaznamenal, tvrdenia opierajúce sa o predložene fakty. Samozrejme ich tvrdenia netreba od ignorovať pretože svet zažil nejednu katastrofu. Máyovia stavali pyramídy nie len z dôvodu obetných rituálov ale takzvané otvorenie cesty medzi Zemou a vyššími silami, ako by chceli uniknúť pred úplným zahubením ľudstva.

 

...

Je už len na vás aby ste si o tom utvorili vlastný názor.

Ak by ste mali nejaké otázky tikajúce sa Atlantidy Alebo Máyov kludne sa pýtajte som na nich špecialista. Ak sa chcete niečo opýtať ,alebo ste nepochopili moju úvahu resp. sa v tom nevyznáte napíšte a ja sa vám to pokúsim napísať viac zrozumiteľnejšie.

:D

celá mystéria, celý článok, krásna konšpirácia :D

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vždy ma udivuje s akou suverenitou chcú erudovane pôsobiť ľudia, ktorí nezvládli slovenskú gramatiku. Bohvie odkiaľ sa autor dostal k spisom antickej Atlantídy...to nemali blu-ray disky? :D

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...
  • Pred 2 týždňami...
  • Pred 2 týždňami...

Tema je koniec civilizacie....len by ma zaujimalo,co to ta civilizacia vlastne je a kedy to civilizacia zacne fungovat, lebo co nie je tak nemoze ani nikdy skoncit....a mame vystarane....casu dost :byebye:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Myslim ze nech si zoberies akukolvek definiciu civilizacie, vyjde ti, ze nejaka civilizacia existuje. A rovnako vyjde, ze existovala trebars aj pred 5000 rokmi, aj ked v "trosku" inej podobe ako dnes. Teda kedze je, moze aj prestat byt. Ale kedze jej definicia je dost siroka, trebars taky kolaps europy by neznamenal koniec civilizacie. Dokonca ani keby niekto vymyzal europu zo sveta by to nebol koniec civilizacie :byebye:

Cize ako definitivne riesenie by mohla fungovat len nejaka celoplanetarna kataklyzma...

 

A co sa tyka roku 2012 a Mayov, ak boli taky genialni, tak sa sekli a poriadne. Pretoze koniec civilizacie (mayskej) netrafili o skoro tisicrocie :niee:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Mne skor pride spravnejsie - technicka vyspelost, ale to nie je podstatne, dolezitejsie je to, ze Mayovia sa nepomylily, ich "civilizacia" este preziva kolko tolko aspom v muzeu, no narkobaroni ju prave teraz pochovavaju a do toho 2012 sa im to urcite podari totalne:)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Milý brat.

Som zvedavý, ako sa budeš tváriť, keď sa 1. apríla zobudíš do pokojného slnečného dňa.Posunie sa termín, alebo pribudne iné, zaručene pravé ukončenie sveta?

Ak by som na každý deň urobil predpoveď , raz sa určite trafím...

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

spochybňovať existenciu civilizácie dosť dobre nejde, už svet Mayov nazývame civilizácia, a dnes rozhodne spĺňame kritériá civilizácie:

 

Civilizácia je úroveň spoločenského vývoja, ktorý dosiahla určitá spoločnosť, súhrn jej materiálnych a duchovných výdobytkov.

civilizácia

 

že či sme my k nej skeptickí, to už je problém spoločenský, psychologický, filozofický, ekologický, ale problémom roku 2012 nebude :byebye:

 

tak, špekulácie okolo roku 2012 nie sú hoax, hoax má trochu inú formu a kanály, ale úplne klasicky je to nádherná konšpiračná teória, ktorá si žije vlastným životom, ten pojem "koniec sveta v roku 2012" prevzali médiá už pred mnohými rokmi, bežne s tým pracujú, seriózne aj pofidérne, je toho plný net, a konšpirátori sa okolo len tak roja - a to je na tom nádherné ! :niee:

 

kdesi tam vyššie v téme sa už píše, že

chudáci dnešní Mayovia demetujú a očisťujú svoje meno ako vládzu, už z každej strany, nepomáha, už to na nich zostane :);)

konšpirácie žijú svojím vlastným životom https://www.freespace.sk/tema/3276-rok-2012-koniec-civilizacie/strana__view__findpost__p__132396 :)

 

konce sveta už konšpirované boli, každý kódex, každý "jasnovide" každý šarlatán a zakladateľ sekty si považoval za povinnosť nejaký koniec predpovedať, patrí to k dobrému bontónu ... keď práve na pretrase nejaký koniec sveta nie je, vyrobme si ! :D

táto krásna konšpirácia sa drží ako voš kožucha tuším po celom svete, a ako vždy: blíži sa rok 2012, je tu pre každý prípad je tu už náhrada :

vieme, že Apophis prichádza, a trochu nám tú agóniu civilizácií predĺžili :

 

Ruskí vedci stanovili nový dátum pre Armagedon a nebude to v roku 2012! Tentokrát vypočítali dokonca presný deň, kedy by mal asteroid Apophis naraziť do Zeme a zabiť okolo 10 miliónov ľudí.

 

"Apophis sa priblíži k Zemi na vzdialenosť 37-38 000 kilometrov 13. apríla 2029," hovorí profesor Leonid Sokolov z petrohradskej univerzity. Jeho pravdepodobná kolízia so Zemou môže nastať o sedem rokov neskôr, teda 13. apríla 2036.

 

jedno z videí, zdroj

 

dovtedy nás bude na preťažkanej Zemi nejakých 10 miliárd, ten úbytok si nikto ani nevšimne, zapadne vo večerných správach ;)

 

 

ja milujem konšpirácie, nedá sa nič robiť ! ;) ;)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

alarm

Ak by som na každý deň urobil predpoveď , raz sa určite trafím...

No schvalne......skus :byebye: Mna by len zaujimalo, aky bol kluc na to vestenie u tych Mayov.

 

game

 

spochybňovať existenciu civilizácie dosť dobre nejde....

 

Vsetko sa da spochybnit, aj to co je dokazane, co v tomto pripade nie je ani zdaleka :niee:
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

14.2.2011-mračno popola zahalí Zem

15.2.2011-sopečná erupcia vyhladí ĺudstvo

16.2.2011-mars po kolízii s kométou sa priblíži k zemi

.

.

.

25.2.2011- manželka ma prichytí so susedou :byebye:

 

To s tými maymi, nie ja až taká pravda o konci sveta, aká sa prezentuje...

Ich kalendár nekončil preto, lebo mal byť koniec sveta, ale preto, že končilo jedno časové obdobie-jeden cyklus.

Skús si ísť kúpiť kalendár na rok 2012-a keďže ho nekúpiš, znamená to, že rok 2012 nebude?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ked sa naplni jedna s tych troch hornych, tak ta stvrta uz asi nebude realizovatelna :byebye:

 

To s tými maymi, nie ja až taká pravda o konci sveta, aká sa prezentuje...

Takto nejako to bude aj s Nostradamom a jemu podobnymi Sibylami.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov