Skočiť na obsah

MS v ľadovom hokeji 2009 (Švajčiarsko)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

nespoliehali sme sa, hraju sami mladi a ty mozes ist pozajtra vitat svoj nadseny tim na letisko.

• Odpovedí 245
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• aljak63

50

• Tom182

26

• bobsapp

26

• lopata555

25

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Tak samí mladí rozhodne nie. A ako pozerám niektoré príspevky daktorý sa na to spoliehali a teraz nadávajú. Mužstvo sme nemali až také zlé / teda aspoň na mená / na účasť vo štvrť-finále určite mali.

a ty mozes ist pozajtra vitat svoj nadseny tim na letisko.

no veru môžem a ty môžeš nadávať na vedenie a spol. Ale nezabúdaj hrali hráči nie vedenie.

Zverejnené

Pozrel som si to "Surového" video, bohatstvo ale to fakt vyzeralo ako keby mu tou hokejkou šlahol za ten gól :lol:

A Fíni prehrali s Bielorusmi? Krásny výsledok! :)

Ale toto som chcel:

Pán Široký, ak máte CHARAKTER, tak odstúpte! Tak ako ministri nesú politickú zodpovednosť, tak aj VY ste zodpovedný za toto fiasko!

Zverejnené

A Fíni prehrali s Bielorusmi? Krásny výsledok! :lol:

Ja sa nesťažujem, je jedno s koľkými bodmi postúpia z 2.miesta (môžu stále aj z 1., aj z 3.). Každopádne sú ďalej. Čo Slováci veru povedať nemôžu. A som rád, že Bielorusi si takto zabezpečili postup. Jednoznačne si zaslúžia byť v štvrťfinále viacej ako Slováci. A navyše tá obranná (betonárska) činnosť Bielorusov - obdivuhodné! Kto ich dostane v štvrťfinále, tak sa poriadne natrápi.

Zverejnené

obdivohudne hnusné :lol:

len aby tie dva bodíky v poradí nakoniec nechýbali :)

to že si to zaslúžia viacej ako my, je po včerajšku jasné asi každému

Zverejnené

Už naisto moji Suomi nechytia Rusov! Vyzerá to tak na Lotyšov, Švajčiarov, Švédov alebo Američanov. No ale taktizovať a vyberať si "najľahšieho" súpera - to sa väčšinou nevypláca. 2 body chýbať nebudú, či bude postup z 1., 2. alebo 3. miesta - je to v podstate jedno. A pri vyrovnanosti tej druhej skupiny, s ktorou sa to bude križovať je to fakt jedno. Zajtrajší súboj s Canadou nech radšej Suomi vypustia, nech dajú chytať Rama (to by bol možno aj debakel), Pekka nech si oddýchne pred dôležitým štvrťfinále - to bude každopádne ťažké a rozhodujúce. Netreba nič podceniť!

Zverejnené

inak

Dáni s Rakušákmi si musia pochvalovať

vyhráte 2 zápasy a aj tak vypadnete :lol:

na budúce majstrovstvá by som zobral 20tku

alebo hráčov na oťukanie, keďže vypadnúť nemôžeme

Zverejnené

Tá skupina o záchranu je pekne nefér. Hlavne voči Rakúšanom a Dánom. Za normálnych okolností by už boli oba teamy zachránené, teraz musí jeden vypadnúť. Nemci sú budúci rok doma a majú tak automatickú účasť a to aj napriek tomu, že skončia medzi 2 najhoršími teamami - to je už isté! No Slováci majú výhodu, že minimálne na ďalšie 2 roky majú ešte Top Division istú.

Zverejnené

toto nie je 1.-krát, čo Nemci takto

vy... vypiekli so systémom

oni takto dokonca postúpili z B-čka (2001)

Zverejnené

No neviem ale mne sa zdá že vtedy v roku 2000 vyhrali B kategóriu. / aj keď nemuseli /

Zverejnené

a mne sa zdá, že Lopata má tentokrát fakt pravdu!

Zverejnené

...::: Group E :::...

Switzerland vs. Sweden - 1:4 (0:1, 0:1, 1:2)

Goals: 57. Lemm - 6. Oduya, 25. Harju, 47. Omark, 56. Andersson

Goalkeepers: Gerber (4/29) - Gustavsson (1/25)

Shots: SUI vs. SWE - 25:29

Latvia vs. Russia - 1:6 (0:1, 1:3, 0:2)

Goals: 37. Vasiljevs - 12. a 24. Kuryanov, 24. a 47. Tverdovsky, 22. Tereschenko, 44. Frolov

Goalkeepers: Masalskis (6/37) - Eremenko (1/26)

Shots: LAT vs. RUS - 26:37

Tabuľka E-skupiny:

• Obrázok Russia - (27:11) - 14 pts
  • Obrázok Sweden - (17:15) - 7 pts
  • Obrázok United States - (16:14) - 7 pts
  • Obrázok Latvia - (15:14) - 7 pts
  • Obrázok Switzerland - (5:10) - 4 pts
  • Obrázok France - (5:21) - 0 pts

...::: Group F :::...

Norway vs. Canada - 1:5 (1:3, 0:2, 0:0)

Goals: 13. Zuccarello-Aasen - 5. Lombardi, 18. Hamhuis, 19. Stamkos, 21. Spezza, 33. Doughty

Goalkeepers: Lysenstoen (4/20), Grotnes (1/27) - Mason (1/30)

Shots: NOR vs. CAN - 30:47

Belaurs vs. Czech Republic - 0:3 (0:0, 0:2, 0:1)

Goals: 31. a 56. Cajanek, 40. Elias

Goalkeepers: Koval (3/33) - Stepanek (0/18)

Shots: BLR vs. CZE - 18:33

Tabuľka F-skupiny:

• Obrázok Canada - (23:6) - 12 pts
  • Obrázok Finland - (12:6) - 9 pts
  • Obrázok Czech Republic - (20:11) - 9 pts
  • Obrázok Belarus - (8:13) - 6 pts
  • Obrázok Slovakia - (5:19) - 2 pts
  • Obrázok Norway - (5:18) - 1 pt

...::: Group G :::...

Germany vs. Austria - 0:1 (0:0, 0:1, 0:0)

Goals: 28. Koch

Goalkeepers: Patzold (1/26) - Bruckler (0/38)

Shots: GER vs. AUT - 38:26

Hungary vs. Denmark - 1:5 (1:0, 0:2, 0:3)

Goals: 16. Palkovics - 29. Staal, 39. Christensen, 49. Green, 53. Madsen, 56. Hardt

Goalkeepers: Szuper (4/43), Hetenyi (1/3) - Galbraith (1/19)

Shots: HUN vs. DEN - 19:46

Tabuľka G-skupiny:

• Obrázok Austria - (7:0) - 6 pts
  • Obrázok Denmark - (8:2) - 6 pts
  • Obrázok Germany - (1:4) - 0 pts
  • Obrázok Hungary - (1:11) - 0 pts

V osemfinálových skupinách sa pomaly kryštalizuje TOP8 týchto MS!

E-skupina: Vo veľmi dôležitom zápase proti sebe nastúpili domáci Švajčiari proti Švédom, oba teamy nemali MS rozohrané zrovna ideálne a tak išlo o veľa. 3 body však napokon vybojovali Švédi po výhre 4:1, a to i napriek takmer vyrovnanej aktivite streľby. Avšak švédsky hráči boli efektívnejší a dokonca to bolo už 4:0, no napokon to Švajčiari zmiernili na konečných 4:1. Gerber dneska nemal svoj deň a odchytal dosť nanič, zato Gustavsson odchytal vcelku skvelo. Švédi si teda vyhrali postup do štvrťfinále, Švajčiari musia ešte zabrať (ani to im nemusí ale pomôcť). Vo večernom zápase až prekvapivo ľahko zdolali Rusi svojho súper z Lotyšska 6:1. Rusi teda pridali ďalšiu - už 6. výhru - a zatiaľ sú stále bez prehry (okrem nich už len Canada). Rusi postúpili jednoznačne z 1.miesta. Lotyši prehrali rozdielom triedy, Masalskis včera poriadne pohorel, zato Bryzgalov lotyšských 26 striel vychytal na výbornú (aj keď 1 gól z toho dostal). Lotyši už nehrajú žiaden zápas a dneska sa budú modliť, aby Švajčiari nevyhrali nad USA. Skupina je poriadne vyrovnaná a už teraz je jasné, že pred bránami štvrťfinále skončí jeden fakt kvalitný team - na výber sú USA, Lotyšsko a Švajčiarsko.

F-skupina: V zápase Nórska a Canady bol favorit jasný, Nóri ešte mohli pomýšľať na postup, ale museli by poriadne prekvapiť, a to sa nepodarilo. Canada vyhrala aj ďalší zápas - rovnako ako Rusi, už 6. - čiže každý čo hrali! Včera Nórov ale asi šetrili a zdolali ich "len" 5:1, hoci jednou dobou to bolo dokonca 1:1. Jednoznačná aktivita bola na strane Canady a na strely vyhrali tiež 47:30. Brankári mali na oboch stranách plno práce - skvelý výkon znovu Chris Mason (lets go BLUES), ktorý z 30 striel inkasoval len raz, no a Nóri aj striedali podpriemerného Lysenstoena (4/20), no a potom Grotens chytal naozaj obdivuhodne a skvelo - z 27 striel len 1 gól! Vo večernom zápase sa hralo o to, kto bude ušetrený od štvrťfinálového zápasu proti Rusku, kto v zápase Česko vs. Bielorusko prehrá, ten mal jasný osud, že na nich čaká Rusko! Vyhrali napokon Česi a to v pomere 3:0, no a Bielorusi nedali ani gól! Nechytal Mezin (asi ho šetria), ale Koval, ktorý podal proti útočným Čechom v podstate dobrý výkon, aj keď na druhej strane Štepánek totálne všetkých 18 striel vychytal a pripísal ďalší Shutout! O postupujúcich z tejto skupiny je jasno: Canada, Suomi, Česko, Belarus, no a končia: Slovensko a Norge (dneska sa stretnú aspoň v zápase o umiestnenie). O prvé miesto v skupine dneska zabojujú vo vzájomnom zápase Canada vs. Finland - to bude skvelý hokej!

G-skupina: Skupina o záchranu pomaly vrcholí a to, že Nemci nevypadnú - to je už dávno rozhodnuté - hoci za to, čo predvádzajú na MS by si to fakt zaslúžili. Včera Nemci znovu prehrali, tentokrát s rivalom z juhu - s Rakúskom a to futbalovým výsledkom 1:0, Nemci boli aktívnejší, ale Bruckler z 38 striel vychytal všetko a Nemci sú v skupine stále bez bodu (aj tak nevypadnú). Maďari včera jasne nestačili ani na Dánov, prehrali 1:5, no a s Top Division sa teda bohužiaľ lúčia, Szuper robil čo mohol, ale nestačí dobrý brankár, treba aj ten zvyšok (a tam bola chyba). Dáni a Rakušania majú po 6 bodov, za normálnych okolností by boli zachránený. Tento krát je situácia iná - dneska hrajú o postup medzi sebou a bude to určite zaujímavý zápas, vlastne ide o všetko!

Zverejnené

Celkom sa bavím nad tými tipmi 9:0 ... 9:1 na zápas našich... :lol:

S biedou 3:2 po predĺžení.... A môžu byť radi, že neprehrali v riadnom hracom čase.

Zverejnené

No ja som konečne uhádol úplne presne. Ale vyhrali sme až jeden zápas v riadnom hracom čase.

Zverejnené

Už je konečne po tom trápení. Teraz sa už bude len čakať či pán Široký ponesie zodpovednosť za uplynulé tri sezóny, ktoré sa dajú porovnať s blamážou. Podľa mňa pán Široký je natoľko charakterný človek, že určite abdikuje. Bol by som veľmi nemilo prekvapený keby sa to tak nestalo.

Zverejnené

Ale veď Slováci sa oproti minulému roku zlepšili :lol:

Poskočili z 13.miesta na skvelé 10.miesto :)

No nieje to skvelé?

Zverejnené

No keby neboli Madari v skupine dohovie ako by to dopadlo. Ale áno zlepšili sme sa, ak nabuduci rok skončíme 7, o ten ďalší 4 tak potom nasleduje titul.

A teraz vážne. Neviem čo sa z našimi dialo. Hrali ustráchano, puky odskakovali, nevedeli si nahrať.

Zverejnené

Celkom sa bavím nad tými tipmi 9:0 ... 9:1 na zápas našich

tak som nebol sam, komu tieto tipy tahali kutiky ust smerom nahor :lol:

s NOR po pp...hmm slusny vysledok, ale veru na tychto MS si polepsili, takze vlastne to dopadlo super :)

Zverejnené

USA:SUi 3:4 pp, to cobolo za frasku? Mal som natipovane 3:2 pre ameriku tak som koniec sledoval. Svajciari odvolali brankara, prvy krat american trafil zrdku, druhy krat dali gol na 4:3 par sekund pred koncom, potom som zrejme prepol lebo neviem co sa stalo. Co americanov bolo 9 na lade ci brankar si honil, ze im gol neuznali?

Finom gratulujem. pozeral som poslednych 12 minut. Ale tvrdim kto nasim nenadelil aspon 5 golov si nezasluzi byt majster. A nepresvedcili ani proti bielorusom.

O nasich skoda hovorit. pre mna je najvacsie sklamanie po nasej hre nas trener. uznaval som ho ale pre mna to je uz len tlchuba, ako nasi politici, bez chrbtovej kosti. pacilo sa mi jeho vyjadrenie ako okomentoval nasu hru, ze to len busili do mantinelu, presne to iste som videl ja cely cas aj ked nie vzdy triezvy. Ale je zodpovedny zato co sa v nasom hokeji deje, je viceprezidentom - podrztaskou a trenerom. pocul som ze 6 hracov mal nominovanych(z hokej.prostredia) a na nieco podobne narazal aj Vinco Lukac, ked sa vyjadril ze hned vie vymenovat 6 hracov co su horsi od Tatara. Nie je mu bicek zatom? :lol:

mame slabu zakladnu to je praca funkcionarov, ake podmienky vytvaraju pre hokej, to nieje len vyhovorky ze hokej je len odrazom nasej spolosnosti(nie je to tak - spominal som priklad nohejbalu na akej amaterskej baze to hraju a su majstrami svetaa su aj ine sporty ktore idu hore a kde sme neboli majstrami sveta, nemali podporu sponzorov, len par nadsencov). pr. Trenciansky klub ma na urovni Z. rocnika asi 15 hracov. trencin - ktory vyhral v tej kategorii zapadne slovensko a kde mu sa este hraci nukaju z inych klubov co potom ine kluby.

Zverejnené

...::: Group E :::...

Sweden vs. France - 6:3 (3:0, 2:3, 1:0)

Goals: 2. Huselius, 5. Nilson, 6. Tarnstrom, 22. Gunnarsson, 31. Oduya, 46. Jonsson - 24. Lussier, 30. Bellemare, 37. Treille

Goalkeepers: Liv (3/19) - Lhenry (6/31)

Shots: SWE vs. FRA - 31:19

United States vs. Switzerland - 3:4ot (0:1, 3:1, 0:1 - 0:1)

Goals: 26. a 40. Hainsey, 36. Higgins - 10. Ambuhl, 32.Lemm, 50. Pluss, 61. Wick

Goalkeepers: Esche (4/25) - Gerber (3/24)

Shots: USA vs. SUI - 24:25

Tabuľka E-skupiny:

• Obrázok Russia - (27:11) - 14 pts
  • Obrázok Sweden - (23:18) - 10 pts
  • Obrázok United States - (19:18) - 8 pts
  • Obrázok Latvia - (15:14) - 7 pts
  • Obrázok Switzerland - (9:13) - 6 pts
  • Obrázok France - (8:27) - 0 pts

...::: Group F :::...

Slovakia vs. Norway - 3:2ot (2:0, 0:1, 0:1 - 1:0)

Goals: 8. Ruzicka, 10. Smrek, 63. Nagy - 28. Bastiansen, 46. Lund

Goalkeepers: Halak (2/27) - Grotnes (3/38)

Shots: SVK vs. NOR - 38:27

Canada vs. Finland - 3:4so (1:2, 1:1, 1:0 - 0:0, 0:1)

Goals: 39. a 50. Heatley , 17. Spezza - 5. Pihlman, 8. Salmela, 38. N.Kapanen, SO: Hyvonen

Goalkeepers: Roloson (4/54) - Rinne (3/32)

Shots: CAN vs. FIN - 32:54

Tabuľka F-skupiny:

• Obrázok Canada - (26:10) - 13 pts
  • Obrázok Finland - (16:9) - 11 pts
  • Obrázok Czech Republic - (20:11) - 9 pts
  • Obrázok Belarus - (8:13) - 6 pts
  • Obrázok Slovakia - (8:21) - 4 pts
  • Obrázok Norway - (7:21) - 2 pts

...::: Group G :::...

Hungary vs. Germany - 1:2 (1:1, 0:1, 0:0)

Goals: 18. Horvath - 4. Muller, 34. Bakos

Goalkeepers: Hetenyi (2/43) - Patzold (1/16)

Shots: HUN vs. GER - 16:43

Denmark vs. Austria - 5:2 (1:2, 1:0, 3:0)

Goals: 28. a 60. Bodker, 16. Jakobsen, 46. Christensen, 52. Degn - 1. Kaspitz, 3. Setzinger

Goalkeepers: Galbraith (2/35) - Bruckler (4/32)

Shots: DEN vs. AUT - 33:35

Tabuľka G-skupiny:

• Obrázok Denmark - (13:4) - 9 pts
  • Obrázok Austria - (9:5) - 6 pts
  • Obrázok Germany - (3:5) - 3 pts
  • Obrázok Hungary - (2:13) - 0 pts

Ďalší program MS 2009:

...::: QUARTERFINALS - Štvrťfinálové zápasy :::...

• Obrázok Russia vs. Obrázok Belarus
  • Obrázok Finland vs. Obrázok United States
  • Obrázok Canada vs. Obrázok Latvia
  • Obrázok Sweden vs. Obrázok Czech Republic

Za nami aj 2.fáza MS, a o titul už sa uchádza len 8 teamov!

E-skupina: Švédi, ktorí už mali istý postup nastúpili v poslednom zápase tejto fáze proti bezradným Francúzom, zdolali ich 6:3, hoci v 2.tretine Francúzi robili Švédom prekvapivo veľké problémy. Švédi podľa predpokladov aktívnejší (31:19), hoci čakalo sa asi viacej - ale hrali v takom oddychovom duchu. Brankári odchytali ale dosť nevydarene a obaja podali pekne podpriemerné výkony - ako víťazný Liv, tak aj Lhenry. Švédi postupujú z 2.miesta, Francúzi v tejto skupine skončili poslední a bez bodu! Vo večernom zápase sa rozhodovalo ešte o postupe. Američania postup síce už mali, ale domáci Švajčiari veru nie a potrebovali vyhrať, aby si ten postup vydobili (na úkor Lotyšov). Švajčiari mali od začiatku navrch a 2 krát ich vedenie museli Američania doťahovať, no a 12 sekúnd pred koncom 2.tretiny sa Američania dostali až do vedenia. V 3.tretine síce Švajčiari vyrovnali, ale potrebovali na postup 3 body a po 60 minútach bolo 3:3 a ich nádej sa rozplynula, hoci v predĺžení už po 13 sekundách rozhodol Wick o víťazstve Suisse, ktorí ale na MS končia pred bránami štvrťfinále. Zápas to bol ale vyrovnaný, aj strelecky, aj gólovo, no a brankárske výkony Escheho aj Gerbera boli naozaj na dosť slabej úrovni. Američania postupujú z 3.miesta, Lotyši napokon idú ďalej zo 4.miesta. A výborným Švajčiarom na domácej pôde ostali len oči pre plač!

F-skupina: V súboji medzi istými nepostupujúcimi teamami Slovenska a Nórska sa tešili viacej Slováci, hoci bol to poriadne vyrovnaný zápas a rozhodlo až predĺženie. Slováci síce viedli 2:0, no Nóri to postupne stiahli a vyrovnali na 2:2, rozhodoval nadstavený čas, kde gólom Nagy vybojoval pre Slovensko víťazstvo 3:2. Strelecká aktivita bola na strane Slovenska, ale Nórov znovu podržala ich brankárska opora Grotnes, ktorý odchytal výborne, ale aj Halák zachytal solídne. Slováci teda vyhrali, ale radosť asi mať nemohli, keďže boje o TOP8 sa ich netýkajú. Vo večernom zápase sa hralo o 1.miesto v skupine medzi pred týmto zápasom stále bezchybnými Kanaďanmi a Fínmi, ktorí chceli napraviť renomé po prehre s Bieloruskom. Do zápasu vstúpili Suomi výborne a už po 8 minútach viedli zásluhou Pihlmana a Salmelu 2:0, hoci do konca tretiny znížil Spezza na 2:1. V závere 2.tretiny sa Fíni opäť vzdialili na rozdiel 2 gólov, keď gól dával Niko Kapanen, ale ani nie po minúte Dany Heatley opäť znížil. V 3.tretine padol len 1 gól, a bol to vyrovnávajúci gól z hokejky Heatleyho, ktorý vyrovnal na 3:3 a na rad prišlo predĺženie a potom neskutočne napínavé nájazdy (7 sérií nájazdov), kde napokon rozhodol Hyvonen a Fíni tak boli tí, ktorí ako prví porazili Canadu (bez prehry už sú teda len Rusi!). Fíni vysoko dominovali aj v streleckej aktivite a Canadu prestrielali vo vysokom pomere 54:32! Roloson mal teda práce nad hlavu, ale aj tak odchytal napriek prehre veľmi dobre! Zato Pekka Rinne podal taký viacmenej štandard. Z 1.miesta ale aj tak postupujú napokon Kanaďania, lebo Fínom na prvenstvo bolo treba získať 3 body, takže Suomi idú ďalej len z 2.miesta.

G-skupina: V skupine o záchranu sa hral dôležitý zápas medzi Dánmi a Rakušanmi, kde víťaz bral všetko a porazený putoval do Division I. Rakúšania už po 3 minútach viedli 2:0 a všetci si mysleli, že miestenku na budúce MS má pevne v rukách Austria! Ale nebolo tomu tak - Dáni znížili, vyrovnali, no a dokonca Rakúšanov zdolali rozdielom 3 gólov v pomere 5:2! Rakúšania síce boli o niečo aktívnejší v útoku, ale Galbraith v bráne Dánska bol obrovskou oporou, zato Bruckler mierne sklamal. Dáni sa tešia z udržania v elite, Rakúšania smutní putujú do Division I.! No a v zápase o posledné miesto sa stretli Nemci a Maďari, už pred zápasom boli kocky hodené (Nemci ako organizátori ostávajú, Maďari iste zostupujú), no a hralo sa už len o umiestnenie na týchto MS, a hralo sa aj o prvú výhru (keďže ani jeden z týchto teamov ešte na týchto MS nevyhral). Úspešnejší boli Nemci, ktorí tesne zdolali Maďarov výsledkom 2:1! Nemci však museli vynaložiť enormné úsilie, aby aspoň nad Maďarmi vyhrali a v streleckej aktivite rozbili Maďarov 43:16. Patzold vychytal Maďarov a aj výhru pre Nemecko, maďarský gólman Hetenyi chytal výborne, ale ani to nepomohlo Maďarsku pripísať na týchto MS prvé body. Maďari teda idú do Division I bez jediného bodu.

Konečné poradie na pozíciach 9 - 16

9. Switzerland, 10. Slovakia, 11. Norway, 12. France

13. Denmark, 14. Austria, 15. Germany, 16. Hungary

Zverejnené

Rusko - Bielorusko zatiaľ neuveriteľných 3:3 .... Rusi spamätajte sa!

Zverejnené

Bodaj by Bielorusi vyhrali, to by bolo obrovské prekvapenie! :lol: Ale prajem im to!

Zverejnené

Bolo by to veru prekvapenie. Ja by som radšej ale doprial Lotyšom aby porazila Kanadu .... . To by ma nesmierne potešilo ... :lol:

Zverejnené

Rusi vyhrali nakoniec 4:3. A postúpili ale mali to fakt ťažké. Bielorusi mi pripomínali typickú hru Čechov. Hrali parádne v obrane a vyrážali do zdrvujúcich útokov.

Zverejnené

No škoda, ale bolo to tesné! Bielorusi ale ukázali znovu, že do TOP8 sveta určite patria!

Mne je nesmierne Ľúto, že Suomi a USA sa stretajú už v štvrťfinále. Práve týmto dvom výberom ja najviac fandím (už dlhodobo), no a radšej by som bol keby bolo takéto finále. Samozrejme, Fínko je moja srdcovka a tak verím, že postúpia práve oni. Očakáva sa poriadne vyrovnaný zápas, a neprekvapilo by ma, keby sa rozhodovalo až v predĺžení alebo nájazdoch! Každopádne - LETS GO SUOMI!

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov