tomassi Zverejnené 19. Máj, 2008 Zverejnené 19. Máj, 2008 Ešte ľad v Quebec-u nevychladol a už tu máme ďalšiu tému o MStentoraz tých SUI v roku 2009raz sa založiť musí, tak prečo nie teraz Zloženie základných skupín MS 2009:A-skupina: Kanada, Slovensko, Bielorusko, MaďarskoB-skupina: Rusko, Švajčiarsko, Nemecko, FrancúzskoC-skupina: Švédsko, USA, Lotyšsko, RakúskoD-skupina: Fínsko, Česko, Nórsko, Dánsko domáci SUI si budú môcť spraviť veĺmi dobrú východiskovú pozíciu a získať tak doma medailuv presne opačnej situácii budeme mykeby sme Kanadu chytili aspom hneď v prvom zápase, lebo z BLR to bude ťažkéa Maďaři v zápase s nami nechajú na ľade aj dušu
Tom182 Zverejnené 19. Máj, 2008 Zverejnené 19. Máj, 2008 no bude to zaujimave..tesim sa tesim..hlavne na skupinu A s Canadou...ostatne tri timy budu asi dost vyrovnane, tak ocakavam tvrdy boj o to kto bude na poslednom mieste :lol:
Ignatius Zverejnené 19. Máj, 2008 Zverejnené 19. Máj, 2008 Tome, všetko závisí aj od zloženia tímov - je dosť možné, že vyrovnaní budeme akurát my s Maďarmi, ak sa zas zíde tá správna partia :lol: V každom prípade sa mi nepáči moc to rozlosovanie - s Maďarmi to bude desne nervózne, lebo... no však vieme, Maďari... Ak dobre začneme zápas, pôjde to aj samé, ale nedajbože aby sme nevedeli prelomiť nerozhodný stav alebo dokonca začali prehrávať... Škoda, že Česko a Švédsko nie sú naopak - D mohla byť čisto severská skupina :)
aljak63 Zverejnené 25. Marec, 2009 Zverejnené 25. Marec, 2009 Smutná správa prišla mesiac pred štartom MS v hokeji! Hokejovú scénu navždy opúšťa vo veku 34 rokov maďarská hokejová ikona Gábor Ocskay, ktorý bol jeden z najlepších maďarských hráčov v histórii. Príčinou jeho náhleho úmrtia bolo zrejme zlyhanie srdca, s ktorým už mal kedysi problémy, ale odvtedy bol neustále pod dohľadom lekárov. Gábor sa ešte v sobotu tešil so svoji teamom Alba Volán Székesfehérvár z 9 ligového titulu a pri všetkých tituloch bol aj Gábor. Týmto titulom si Alba Volán Székesfehérvár zaistili postup do kvalifikácie Hokejovej ligy majstrov. Navyše maďarská hokejová reprezentácia s ním aj rátala pri Majstrovstvách sveta, kde sa Maďari dostali po 70 rokov. Ocskay bol 3 krát vo svojej krajine vyhlásený za Najlepšieho hokejistu roku a rovnako 3 krát bol vyhlásený za Najlepšieho útočníka. Bohužiaľ, Gábor si už hokej nezahrá a už nepridá žiadne ďalšie góly a úspechy! Je to obrovská rana pre maďarský hokej! Rest in Peace Gábor :lol: Gábor Ocskay Born: 11 September 1975 Died: 25 March 2009
Ryan Giggs Zverejnené 3. Apríl, 2009 Zverejnené 3. Apríl, 2009 Včerajši pripravny zapas Maďarsko-Finsko 4:3 pp. Maďari vyhrali na najazdy a ziskali tak ďalši cenny skalp. Videl som ten zapas, hrali veľmi dobre, boli Finom viac ako vyrovnany super, až som bol prekvapeny. Naši ich maju v skupine, tak by tento zapas mohol byť mementom pre našich, že ich pravdepodobne nečaka ľahky zapas. Dnes hraju s Finmi odvetu.
Sniper Zverejnené 3. Apríl, 2009 Zverejnené 3. Apríl, 2009 Ešteže Maďari a Fíni majú zrejme spoločných vzdialených príbuzných inak by to tu aljak asi rozbil na kusy :lol:Maďari sa celkovo zlepšujú, ak budú pokračovať tak ako pokračujú tak v budúcnosti môžeme s nimi v Áčku počítať.
aljak63 Zverejnené 3. Apríl, 2009 Zverejnené 3. Apríl, 2009 Vôbec to neberiem ako tragédiu, stáva sa... Zápas som nevidel, ale Maďari majú riadny progres v hokeji - to je úplne jasné. Dostali sa do Áčka, kde z role out-sidera v podstate nemajú čo stratiť, môžu jedine tak prekvapiť! A ja verím, že aj prekvapia ... teda Kiežby! :lol:
Ryan Giggs Zverejnené 4. Apríl, 2009 Zverejnené 4. Apríl, 2009 V odvet Fini nenechali nič na nahodu a rozbili Maďarov 6:0 aj keď v prvej tretine tomu nič nenasvedčovalo.
Ryan Giggs Zverejnené 8. Apríl, 2009 Zverejnené 8. Apríl, 2009 Maďari včera vyhrali nad Norskom 4:1. Ďalšia vyhra, hm....
Sniper Zverejnené 12. Apríl, 2009 Zverejnené 12. Apríl, 2009 Keď náhodou s Maďarmi v skupine prehráme, to zas bude zo Žiliny kraválu :lol:
Ryan Giggs Zverejnené 14. Apríl, 2009 Zverejnené 14. Apríl, 2009 Tak, Zednik je definitivne out, vraj ma nejake osobne problemy. Takže istotou (ak neratam obrancov) je zrejme len prichod Handzuša, Gaborik je tiež otazny. Ale podľa mňa ho z klubu nepustia. Uvidime po prvom kole play off.
lopata555 Zverejnené 14. Apríl, 2009 Zverejnené 14. Apríl, 2009 Gaborik je tiež otazny. Ale podľa mňa ho z klubu nepustia ale šak mu skončila zmluva, takže klub sa môže postaviť aj na hlavu keď už ich nie je.
Ryan Giggs Zverejnené 14. Apríl, 2009 Zverejnené 14. Apríl, 2009 Ee, zmluvu ma do konca juna. Dovtedy je hračom Wild, takže sa na hlavu staviať nemusia.
lopata555 Zverejnené 14. Apríl, 2009 Zverejnené 14. Apríl, 2009 Aha tak to je potom nepríjemné. Tak pevne dúfam že ho pustia.
bobsapp Zverejnené 15. Apríl, 2009 Zverejnené 15. Apríl, 2009 Už sa teším.Som zvedavý na Kanadu. Určite opäť budú hovoriť ako to pre nich nič neznamená, že idú iba na výlet. No aj tak príde Nash, Doan, Heatley a podobné typy :lol:, no a ak sa náhodou nezadarí, bude sa hovoriť že to nič neznamená, pretože tu mali G výber :) Vanek príde na MS bojovať za Rakúsko a udržať ich tak medzi elitou.
Tom182 Zverejnené 15. Apríl, 2009 Zverejnené 15. Apríl, 2009 to zase slovaci porozpravaju ako idu vyhrat majstrovstva, chvilu to bude vsade zit hokejom, vsetci budu kricat "slovenskoooo" a ked sa nezadari tak as budu tvarit ze sa vlastne ziadne majstrovstva nehrali alebo ze oni hokej aj tak nesleduju :lol:
Nokia Zverejnené 15. Apríl, 2009 Zverejnené 15. Apríl, 2009 este ze turci a podobna haved hokej hrat ani nevie...to by bolo bordelu :lol:
Tom182 Zverejnené 15. Apríl, 2009 Zverejnené 15. Apríl, 2009 trapny prispevok..ale zvyk je zelezna koselahaved? nooo, haved je len ten co takymto slovom castuje niekoho ineho :lol:
Nokia Zverejnené 15. Apríl, 2009 Zverejnené 15. Apríl, 2009 na blby prispevok blba reakcia...nic ine cakat nemozes ked dojdes provokovat....ale vsak, zvyk je zelezna kosela ze....
Tom182 Zverejnené 15. Apríl, 2009 Zverejnené 15. Apríl, 2009 otvor ockabob napise blbost o Canade, ja napisem blbost ako reakciu na slovenskoty sem dobehne a napises este vacsiu..ano si vitazesteze ty si sem neprisiel provokovat, to je mile
Nokia Zverejnené 15. Apríl, 2009 Zverejnené 15. Apríl, 2009 si jak tie opicky na snurke ktore sa daju vystrelit na kolotococh :) ale ok, odpis este nieco, prenecham ti posledne slovo :lol:
bobsapp Zverejnené 15. Apríl, 2009 Zverejnené 15. Apríl, 2009 Síce neviem čo je blbosť o tej kanade čo som napísal :lol: (možno to G, určite budú hovoriť že majú minimálne C ak nie D výber), ale bavím sa :)
aljak63 Zverejnené 15. Apríl, 2009 Zverejnené 15. Apríl, 2009 No neviem neviem či práve Canada sa zvykne vyhovárať ... výberom USA a Kanady sú MS tak trochu 2.liga, navyše, v čase keď sa hrajú MS vrcholí aj NHL. Dávajú si skôr záležať na MS ak sa konajú na zámorskej pôde - čiže ak sú priamo usporiadateľmi Američania alebo Kanaďania. No a neviem, či práve Canada má za posledné roky nejaké strašné problémy: posledných 6 rokov vždy postúpili minimálne do semifinále a hrali o medaile, dokonca 5 krát z toho to bolo finále. A Canada v plnej sile na MS nebude nikdy, takže ani teraz ... a aj tak si myslím, že to dotiahnú poriadne ďaleko! Nie som skalný fanúšik Kanady, ale myslím si to. Naposledy sa im vo Švajčiarsku (1998) moc nedarilo, ale časy sa menia. Kandidátov na titul je veľa, ale titul len jeden. Tak uvidíme.
Odporúčané príspevky