lopata555 Zverejnené 2. Máj, 2009 Zverejnené 2. Máj, 2009 Ja si skôr myslím, už to tu dakto napísal že málo ale strašne málo sa investuje do mládeže. Takže nemáme novú mladú generáciu čo by mohla konkurovať špičkovým týmom.
bobsapp Zverejnené 2. Máj, 2009 Zverejnené 2. Máj, 2009 To by najprv museli postupiť, čo sa nestane.s ako istotou to vravíš. bielorusi musia chytiť bod proti Canade a Česku čo je takmer nemožné. a Slováci porazia Nórov, prečo nie. Doteraz sme vždy mohli hrať ako sme chceli a vždy rozhodovalo až štvrťfinále. V čom je to iné tento rok?
Tom182 Zverejnené 2. Máj, 2009 Zverejnené 2. Máj, 2009 noo skoda, ze Cesi nepokracovali v 3.tretine v nastolenom trende, dufal som ze to bude krasne zaokruhlene na desiatke..no tak pockam nabuduce...prvy krat som si na tychto MS pozrel cely zapas a uz dlho som sa pri hokeji tak dobre nebavil :lol: dakujem slovenskemu narodnemu timuskoda je len to, ze este stale maju sancu postupit..5 zapasov, 4 prehry...nie je o com, uz mali davno balit domov a nie hrat s moznostou o postup...kludne by som suhlasil keby bielorusi uhrali proti CZE a FIN bod :)
aljak63 Zverejnené 2. Máj, 2009 Zverejnené 2. Máj, 2009 bielorusi musia chytiť bod proti Canade Prečo by mali hrať ešte raz proti Canade? Veď už hrali v základke (6:1). No ale asi si myslel Fínov. Dneska by mi nevadilo keby Fíni vyhrajú opäť až po predĺžení! No Bielorusi si to iste viac zaslúžia ako Slováci ... takže preto!
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 2. Máj, 2009 Zverejnené 2. Máj, 2009 8:0 nuz, s nasimi zapadnymi susedmi sme vzdy tahali za kratsi koniec. mensi, slabsi, horsi, vychodnejsi, zaostalejsi, zakomplexovanejsi :lol:
lopata555 Zverejnené 2. Máj, 2009 Zverejnené 2. Máj, 2009 Ľudia, je to také jednoduché. RYBA SMRDI OD HLAVY!!!!!!! Pán Široký sa postaral o našu zábavu a pokiaľ tam bude on aj s jeho kumpániou,nič podstatné sa nezmení. Leda to ,že budeme úspešne pokračovať na ceste nadol. Nech nás Boh ochraňuje!!! :lol: :) Hádam Široký a spol môže za to že veľká časť našich hviezd je už za horizontom svojich výkonov? Hádam Široký môže za to že nemáme mládež čo by ju nahradila?
bobsapp Zverejnené 2. Máj, 2009 Zverejnené 2. Máj, 2009 Aj ja som čakal na desiatku, bolo by to zaujimavé.Nechápem ako môže niekoho baviť jednoznačný hokej. Vždy pozerám keď je to napínavé, keď oba tímy makajú naplno aby vyhrali. Potom je to len také prevážanie sa. Aljak, jasné Fínsko...menšia chybatakže preto je SUPER dvôvod :lol:Hokej sa nehrá na zásluhy ale na góly :)
Tom182 Zverejnené 2. Máj, 2009 Zverejnené 2. Máj, 2009 jednoznacny hokej ta bude bavit vtedy ked pozeras na slovakov a zrazu sa v mysli vynaraju vety ako "sme majstriiiii" ktorymi zili v roku 2002...a pri kazdom dalsom "sme majstriiii" sa rozvlni slovenska siet..ano vtedy ta jednoznacny hokej bavi a tesis sa na desiatku :lol:
jbihary Zverejnené 2. Máj, 2009 Zverejnené 2. Máj, 2009 :lol: :) Hádam Široký a spol môže za to že veľká časť našich hviezd je už za horizontom svojich výkonov? Hádam Široký môže za to že nemáme mládež čo by ju nahradila? ANO !!! MOŽE!!!
lopata555 Zverejnené 2. Máj, 2009 Zverejnené 2. Máj, 2009 Aha, no ako myslíš. :lol: Široký nastúpil v roku 1998. Takže je pri moci 11 rokov. Čo robil jeho predchodca keď podľa teba Široký môže za to že nemáme tu 18ročnú a staršiu mládež čo by hrala lepšie?
tomassi Zverejnené 2. Máj, 2009 Autor Zverejnené 2. Máj, 2009 neviem prečo všetci nadávate donútili sme súpera, aby striedal brankárov? ale ja viem v čom je chyba hráčom chýba maskot, kt. by im povedal ale sme im dali, boha . . .vraj ho včera videli tlieskať v Liptovskom Mikuláši asi zablúdil, keď ho tak dlho vidieť nebolo
jbihary Zverejnené 2. Máj, 2009 Zverejnené 2. Máj, 2009 Aha, no ako myslíš. :lol: Široký nastúpil v roku 1998. Takže je pri moci 11 rokov. Čo robil jeho predchodca keď podľa teba Široký môže za to že nemáme tu 18ročnú a staršiu mládež čo by hrala lepšie? Som presvedčený o tom,že nie za 11 rokov,ale za omnoho menej sa dá narobiť veľa škody.Ale keď osobné záujmy a obrov- ká namyslenosť a nedotknuteľnosť,ktorú si vytvorili niektorý ľudia z nedávnej minulosti vďaka nezlomným kontaktom,vládnu v ktorom tom obore,potom sú výsledky také,aké sú a je ich vidieť.Nikto nie je za zenitom.Veď vo výborných mančaftoch hrajú hráči blízko štyridsiatky.ALE ONI CHCU REPREZENTOVAŤ:
slimak Zverejnené 2. Máj, 2009 Zverejnené 2. Máj, 2009 Je tu dost prispevkov, necital som ich, ale. dnesny debakel som cakal a praial som im 11. Ale nam to moze len pomoct. Nasa repre hra zle, hra vzdy zle, v nejakom zapase zabojuje ale hra zle. Zle, ona nehra, ona sa trapy. Ja som za 5 zapasov nevidel nejaku nahravku, spracovanie a strelu. Neviedel som strelu z medzikruzia. tam sme ani neboli. My sme silny a to fakt za brankov viemem vybojova puk na polkruha pri mantinely a odtial maximalne strielame. Debil je co povolal valabika. Nikto mi viac nepadol ako max. nemehlo ako on. Posledne dve zapasy 1. tretina a vyhodil do hladiksa, zaco siel sediet. vcera sme za nim sedeli kvoli 6 hracom. Vraj sa zabudol nejaky obranca. dneska valabik dalsie dve golove chyby. Nasi hraci su aj tupi, popri tom ze nevedia hrat hokej, oni hokej nehraju. dvakrat som si vsimol, hrame v oslabeni , je avizovane vylucenie supera a nas kocot strati puk, namiesto toho aby to podrzal. Ale oni podla mna ani nevedia otom aby to podrzali a cakali kym sa minia cas naseho potrestaneho. Inak jeden gol v predchadzajucom zapase sme dostali asi s Kanadov.Debil to mal rozohrat na spoluhraca ci podrzat. On trafil superovu hokejku. Potom 4 na 4 agol. Nasi akchcu hrat tak len 5:5 a stastie a bojovat.bo su lajbavi a na treste nema ani brankar aní strielajuci. Nelamem nad nimi palicu, ak cesi a fini zabujuju nad bielorusmi idu dalej, a verim na 5% ze napr. cez rusov pri m120% vykone a stasti motu prejst. Aj by som im to prial. Ale medailu si nezasluzia ani mat nebudu. Kto nevyhra nad nasimi aspon o 3 goly si nezasluzi medailu. Filc spametaj sa, nemame tak zle muzstvo, ale co hraju je bieda, su pokope dva mesiace a si nevedia nahahrat. to je bieda. Filcova bieda.
bobsapp Zverejnené 2. Máj, 2009 Zverejnené 2. Máj, 2009 Tak, teraz si možu Bielorusi povedať, že zaslúžene postúpili.Vyhrať nad Fínskom, pekne. Neviem prečo som si myslel že sa Fíni prebojujú daleko. Nevyhrať s nami ani s bielorusákmi v riadnom hracom čase, dosť, dosť trápne.Nájazdy Imonnena a Grabovskeho krásne. Dúfam že si si Aljak všimol že pískanie a bučanie je záležitosť aj severských krajín, minimálne Fínskych fanúšikov a nie len Slovenska a Česka. Dnes Rusko krásne. Tak ako makali. Tomu sa povie profesionáli. Teším sa na ich víťazný súboj s Kanadou.
Nokia Zverejnené 2. Máj, 2009 Zverejnené 2. Máj, 2009 Dúfam že si si Aljak všimol že pískanie a bučanie je záležitosť aj severských krajín, minimálne Fínskych fanúšikov a nie len Slovenska a Česka. nebude to tym ze vsetko su to ugrofini? :lol: rovnaka zberba ? :) nas dnesny hokej ukazal jedno....nevedia to hrat, to ze vcera s finmi sa na to dalo pozerat bol asi mensi zazrak, dnes som mal pocit ze vidim chromeho ako sa snazi postavit na nohy a utekat a pritom furt len pada a pada....toto nebol hokej, to bolo trapenie samotnych hokejistov a aj divakov.... pre zaujimavost, na youtube sa da pozriet ako surovy po jednom gole buchol od nervov hokejkou po helme brankarovi (nevsimol som si ci to je lasak alebo uz halak)....ja byt na mieste lasaka dnes, asi ich vsetkych ubijem hokejkou, chudaka ho nechali napospas.... dnes nasa repre ukazala ze nema na to....bud sa nevedia zohrat, alebo su fakt tak neschopni, aj ked nechapem ze v inych ligach im to individualne ide...
Wink Zverejnené 3. Máj, 2009 Zverejnené 3. Máj, 2009 No dnes to bolo ubohe... a ten brankar bol uz Halak. A zasluzil si to bol to uplne lacny gol... No darmo, komentator mal pravdu. Nieco treba zmenit....Len taku malickost. To nieco je druzstvo, trener a sef hokejoveho zvazu. Potom by to mozno bolo lepsie.
weirdo Zverejnené 3. Máj, 2009 Zverejnené 3. Máj, 2009 Znova a zas musim s lutostou skonstatovat, ze sme dopadli lepsie ako sme hrali. S priatelkou sme sa pri konci utesovali, ze sme mali vyborny obed, pijeme Beck's a nie lacne chcanky a sme zivi a zdravi. Bral by som, ze Slovensko je vzdy proti Cesku premotivovane a preto pada na zobak, aj to, ze nas tim mal pauzu 18 hodin a nebol dokonale oddychnuty, keby chlapci na lade aspon NIECO ukazali, ale nemozem akceptovat slovensku hru. To vlastne ani nebola hra, to bola kruta agonia slovenskeho hokeja v celej svojej krase. Zapas s Finskom bol krasny sen, Cesko bola taka facka, ze nam stena dala druhu. Ako povedal moderator, nemame moralne pravo sa dostat do stvrtfinale. Nedostaneme sa a ja som celkom rad, lebo pri tejto hre by sme schytali od Rusakov taky vyprask, aky si nevie predstavit ani Janko Lasak po svojom dnesnom smutnom, ale pravdivom komentari .. a mali by sme este vacsiu hanbu. Jedine Sekera ma rozosmial, ked si odflusol pri vyhlasovani najlepsieho hraca zapasu :lol: .. a offtopic, vdakabohu som bol po hokeji pozerat Real Madrid vs. FC Barcelona a tesi ma, ze bieli schytali pred domacim publikom vyprask strasnym sposobom :) :) ;)
aljak63 Zverejnené 3. Máj, 2009 Zverejnené 3. Máj, 2009 ...::: Group E :::... France vs. Latvia - 1:7 (0:1, 0:2, 1:4) Goals: 52. Tardif - 22. a 53. Cupulis, 8. Nizivijs, 24. Darzins, 47. Skrastins, 49. Jerofejevs, 53. Ankipans Goalkeepers: Lhenry (7/38) - Masalskis (1/28) Shots: FRA vs. LAT - 28:38 Russia vs. United States - 4:1 (3:1, 1:0, 0:0) Goals: 6. Saprykin, 10. Perezhogin, 18. Mozaykin, 22. Radulov - 4. Stempniak Goalkeepers: Bryzgalov (1/27) - Esche (4/32) Shots: RUS vs. USA - 32:27 Tabuľka E-skupiny: Russia - (21:10) - 11 pts United States - (16:14) - 7 pts Latvia - (14:8) - 7 pts Sweden - (13:14) - 4 pts Switzerland - (4:6) - 4 pts France - (5:21) - 0 pts ...::: Group F :::... Czech Republic vs. Slovakia - 8:0 (4:0, 4:0, 0:0) Goals: 7. a 10. Jagr, 16. a 30. Cervenka, 13. Blatak, 26. Kotalik, 31. Michalek, 39. Elias Goalkeepers: Prusek (0/9), Stepanek (0/9) - Lasak (7/30), Halak (1/11) Shots: CZE vs. SVK - 41:18 Finland vs. Belaurs - 1:2so (0:1, 1:0, 0:0 - 0:0, 0:1) Goals: 34. Niskala - 1. Demagin, SO: Antonenko Goalkeepers: Rinne (2/19) - Mezin (1/45) Shots: FIN vs. BLR - 45:19 Tabuľka F-skupiny: Canada - (18:5) - 9 pts Finland - (12:6) - 9 pts Czech Republic - (17:11) - 6 pts Belarus - (8:10) - 6 pts Slovakia - (5:19) - 2 pts Norway - (4:13) - 1 pt
bobsapp Zverejnené 3. Máj, 2009 Zverejnené 3. Máj, 2009 ten brankar bol uz Halak. A zasluzil si to bol to uplne lacny golTy asi nebudeš úplne v poriadku? Surovy to podla videa zrejme nechcel.
Tom182 Zverejnené 3. Máj, 2009 Zverejnené 3. Máj, 2009 jasne ze to nechcel, lebo to vyzeralo ze sekol do tycky, od ktorej sa mu hokejka sklzla priamo do jeho hlavy..to len tak dobre vyzeralo akoby mu chcel odseknut hlavu...
Ryan Giggs Zverejnené 3. Máj, 2009 Zverejnené 3. Máj, 2009 s ako istotou to vravíš. bielorusi musia chytiť bod proti Canade a Česku čo je takmer nemožné. a Slováci porazia Nórov, prečo nie. Vravel som to s tou istotou, že som videl hrať Bielorusov predošle zapasy a veril som, že nejaky ten bod ešte uhraju. Sice som si myslel, že to bude s Čechmi, ale dosiahli ho už s Finmi.
bobsapp Zverejnené 3. Máj, 2009 Zverejnené 3. Máj, 2009 Ak dáš do youtube surový a zoradíš podľa dátumu pridania, nájdeš toho moc a moc http://www.youtube.com/watch?v=0emzMJ6FiwQ Neveril som že Bielorusi ten bod uhrajú. Stáva sa. Aspoň že budúci rok máme istotu zotrvania v súťaži :lol:
lopata555 Zverejnené 3. Máj, 2009 Zverejnené 3. Máj, 2009 jbihary Nikto nie je za zenitom.Veď vo výborných mančaftoch hrajú hráči blízko štyridsiatky.ALE ONI CHCU REPREZENTOVAŤ: Neviem prečo by sme sa mali stále spoliehať na našich 38 ročných hráčov. Navyše keď boli zranení počas sezóny.
Odporúčané príspevky