Nokia Zverejnené 1. Máj, 2009 Zverejnené 1. Máj, 2009 konecne dnes pekny hokej nasi predviedli...skoda toho blbeho golu vo vlastnej presilovke, mohlo to byt uplne inac...dnes nasi mali na prehru, ale aj ten bod sa ceni...hlavne ak takto budu hrat dalej, uz len tie nahravky zlepsit
bobsapp Zverejnené 2. Máj, 2009 Zverejnené 2. Máj, 2009 ...dnes nasi mali na prehru :lol: 2:1 výhra Fínska po predĺžení podla mňa presne vystihuje to čo sa dialo na lade. Ten bod je super. Ak všetko pôjde ako má, sme v štvrťfinále.
lopata555 Zverejnené 2. Máj, 2009 Zverejnené 2. Máj, 2009 No včera sme hrali super a fakt sa zlepšujeme od zápasu k zápasu. Dneska hráme proti Čechom. Slovensko do toho. Porazte ich.
aljak63 Zverejnené 2. Máj, 2009 Zverejnené 2. Máj, 2009 ...::: Group E :::... United States vs. France - 6:2 (2:0, 3:2, 1:0) Goals: 5. Okposo, 11. Backes, 25. Shannon, 28. Ballard, 31. O'Sullivan, 50. Johnson - 30. Treille, 32. Bellemare Goalkeepers: Montoya (2/16) - Lhenry (6/41) Shots: USA vs. FRA - 41:16 Tabuľka E-skupiny: Russia - (17:9) - 8 pts United States - (15:10) - 7 pts Latvia - (7:7) - 4 pts Sweden - (13:14) - 4 pts Switzerland - (4:6) - 4 pts France - (4:14) - 0 pts ...::: Group F :::... Finland vs. Slovakia - 2:1ot (1:0, 0:1, 0:0 - 1:0) Goals: 16. a 64. S.Kapanen - 23. Bartecko Goalkeepers: Rinne (1/26) - Halak (2/23) Shots: FIN vs. SVK - 23:26 Tabuľka F-skupiny: Canada - (18:5) - 9 pts Finland - (11:4) - 8 pts Belarus - (6:9) - 4 pts Czech Republic - (9:11) - 3 pts Slovakia - (5:11) - 2 pts Norway - (4:13) - 1 pt ...::: Group G :::... Germany vs. Denmark - 1:3 (1:1, 0:0, 0:2) Goals: 14. Schubert - 11. Bodker, 50. Regin, 54. Hardt Goalkeepers: Patzold (3/20) - Galbraith (1/26) Shots: GER vs. DEN - 26:20 Austria vs. Hungary - 6:0 (1:0, 3:0, 2:0) Goals: 20., 21. a 59. Koch, 24. Setzinger, 34. Vanek, 60. Kaspitz Goalkeepers: Bruckler (0/28) - Szuper (6/60) Shots: AUT vs. HUN - 60:28 Tabuľka G-skupiny: Austria - (6:0) - 3 pts Denmark - (3:1) - 3 pts Germany - (1:3) - 0 pts Hungary - (0:6) - 0 pts
Ryan Giggs Zverejnené 2. Máj, 2009 Zverejnené 2. Máj, 2009 Hm, asi som videl iny zapas. Naši hrali slabo a Fini 2x toľko. Zapas o ničom.
weirdo Zverejnené 2. Máj, 2009 Zverejnené 2. Máj, 2009 Som spokojny aj s bodom, Filcova taktika a samotna hra Finov pekne zaskocili. Velmi pekne. Chcem sa spytat, ci existuje stranka, kde informuju o rozhodcoch v jednotlivych zapasoch .. napr. chcem vediet, kto (a hlavne akej narodnosti) nam bude rozhodovat s Cechmi.
tomassi Zverejnené 2. Máj, 2009 Autor Zverejnené 2. Máj, 2009 aljak sklamal si masom čakal nejaké postrehy a ty ničjediné, čo ťa môže ospravedlniť, je, že si nestíhal, lebo si mal niečo vážnejšie :lol: inak zatiaľ nám tento 3bodový systém absolútne nevyhovujeSVK 1:2pp BLRSVK 1:2pp FINNOR 2:3pp BLR stále sa nadáva na hráčov, ale nikto zatiaľnekritizoval vedenie za nedostatočné prípravné zápasymyslím, že ak by sme hrali proti SWE, FIN, RUS,miesto zápasov s NOR alebo LATnedostatky v herných činnostiach, by sa prejavili už skôra na aký taký výkon, by sme nemuseli čakať až do 4. zápasu,keď nám horí pod zadkom aj keď včerajší zápas nebol BohVieČo,som s ním spokojný, lebo predzápasové reči nezostali len pred kamerou,ale boli vidieť aj naľade - skutočne sa snažili aj keď to nešlo
Tom182 Zverejnené 2. Máj, 2009 Zverejnené 2. Máj, 2009 je zase otazne ci by si SWE, RUS, FIN chceli tie svoje pripravne zapasy hrat proti SVK...takto si SK zahra proti NOR, HUN, LAT..odidu (niekedy) s vyhrou a pocitom, ze vsetko je tak ako ma byt :lol:
bobsapp Zverejnené 2. Máj, 2009 Zverejnené 2. Máj, 2009 Ak si Maďari mohli zmerať svoje sily z výberom Fínska, prečo by sme nemohli my. Zrejme niekoho neschopnosť.Ak niekomu tie chudobné víťazstvá dodávali optimizmus pred MS, tak musí byť veľmi sklamaný.Ja tie prípravné zápasy vnímam skôr ako rozkorčulovanie a dvôvod prečo vyradiť toho či toho hráča zo zostavy. o 15 min. ideme :lol:
Sniper Zverejnené 2. Máj, 2009 Zverejnené 2. Máj, 2009 Hm, asi som videl iny zapas. Naši hrali slabo a Fini 2x toľko. Zapas o ničom.Tak potom je zvláštne, že Fíni vyhrali až po predĺžení. A to znamená že ak zapneme tak by sme mali vyhrávať :lol:
Tom182 Zverejnené 2. Máj, 2009 Zverejnené 2. Máj, 2009 aaa tak krasnu 1.tretinu som uz daaavno daavno nevidel..radost sa pozerat :lol:
lopata555 Zverejnené 2. Máj, 2009 Zverejnené 2. Máj, 2009 Ja už radšej nepozerám lebo ma rozbolela hlava po dlhej dobe. Ale nech len postúpime do štvrť - finále. Dostaneme Rusov a dajú nám debakel.
Sniper Zverejnené 2. Máj, 2009 Zverejnené 2. Máj, 2009 Začínam mať taký pocit, že na Slovensku bude športom číslo 1 futbal. Hokejisti robia len hanbu, generácia z rokov 2000-2005 je preč a noví ju nenahradili. U futbalistoch to začína byť naopak. Ešte pred pár rokmi by som sa za tento výrok dostal do starostlivej pozornosti psychiatrov :lol:
Tom182 Zverejnené 2. Máj, 2009 Zverejnené 2. Máj, 2009 hokejisti robia hanbu? ale ved za toto ta mozu skalni znosit pod ciernu zem :lol: lopata nie nie, len pekne kukaj, ved fanusikovia predsa neopustaju potapajuci sa tim...
game Zverejnené 2. Máj, 2009 Zverejnené 2. Máj, 2009 7:0 je už priveľa ... aj keď sú česi pre slovákov v hokeji dlhoročným bubulákom, ale čo je veľa, to je veľa :lol:
lopata555 Zverejnené 2. Máj, 2009 Zverejnené 2. Máj, 2009 Tom ... neboj nič budem fandiť aj naďalej, ale pozerať to to radšej nie, moje srdce by mohlo skolabovať edit .... naši si to šetria na Rusov :lol:
Tom182 Zverejnené 2. Máj, 2009 Zverejnené 2. Máj, 2009 naši si to šetria na Rusovmyslis, ze im rusi nalozia viac ako Cesi? :lol::):)
lopata555 Zverejnené 2. Máj, 2009 Zverejnené 2. Máj, 2009 No ak sa tam naši ovšem dostanú. Ale nič nie je nemožné. Možno nám Rusi dovolia dať jeden čestný gól. :lol:
Ryan Giggs Zverejnené 2. Máj, 2009 Zverejnené 2. Máj, 2009 Tak potom je zvláštne, že Fíni vyhrali až po predĺžení. A to znamená že ak zapneme tak by sme mali vyhrávať :lol:Naši hrali naplno, Fini len toľko koľko im stačilo. myslis, ze im rusi nalozia viac ako Cesi?To by najprv museli postupiť, čo sa nestane.
Ryan Giggs Zverejnené 2. Máj, 2009 Zverejnené 2. Máj, 2009 stále sa nadáva na hráčov, ale nikto zatiaľ nekritizoval vedenie za nedostatočné prípravné zápasy myslím, že ak by sme hrali proti SWE, FIN, RUS, miesto zápasov s NOR alebo LATVedenie s tym veľa nenarobi. SWE, FIN, RUS a CZE hraju každy rok Euro hockey tour medzi sebou. Naši tiež hraju pravidelne Loto Cup doma (či ako sa to vola) a Nemecky pohar. Asi ťažko by našli nejake voľne terminy, aby hrali s nami silne mužstva. Okrem jedneho ktory sme hrali s CZE maju ešte jeden, kedy je možnosť hrať s niekym silnym.
Sniper Zverejnené 2. Máj, 2009 Zverejnené 2. Máj, 2009 Chybou je, že dobrí hráči idú do NHL, kde ak sa presadia tak ich kluby nepustia (play-off a pod.) a ak sa nepresadia tak len trénujú a počas zápasov vysedávajú na lavičke. A naša akože extraliga hokejistov nevychová. Zo všetkých hráčov čo dokážu obuť korčule postavíme jedno mužstvo ktoré je schopné hrať na MS a to je veľmi málo. Hokej na Slovensku je málo podporovaný, uprednostňovaný je lobizmus a zákulisné ťahy. Potom to aj tak vypadá. Ešte pred nejakými dvoma-troma rokmi by som náš hokej bral vážne, minimálne po minuloročnom semifinále našej akože extraligy je hokej u mňa niekde na úrovni krčmového biliardu, momentálne ma zaujíma či AS Trenčín vyhrá Rimavskej Sobote (futbal) :lol:Ináč na margo niektorých príspevkov by som napísal, že hoci mňa hokej nejako extra nezaujíma, stále považujem výsmechy proti naším hokejistom v zápase s Českom za akýsi druh magorizmu.
tiborco Zverejnené 2. Máj, 2009 Zverejnené 2. Máj, 2009 Myslím si, že jeden z najväčších problémov je Široký a spol...
jbihary Zverejnené 2. Máj, 2009 Zverejnené 2. Máj, 2009 Naši hrali naplno, Fini len toľko koľko im stačilo. To by najprv museli postupiť, čo sa nestane. Ľudia, je to také jednoduché. RYBA SMRDI OD HLAVY!!!!!!! Pán Široký sa postaral o našu zábavu a pokiaľ tam bude on aj s jeho kumpániou,nič podstatné sa nezmení. Leda to ,že budeme úspešne pokračovať na ceste nadol. Nech nás Boh ochraňuje!!!
Odporúčané príspevky