Ryan Giggs Zverejnené 28. Apríl, 2009 Zverejnené 28. Apríl, 2009 V prvom rade tam Lašak nema vôbec čo hľadať. Nemal bohvie aku sezonu, pred rokom katastrofalnu napriek tomu bol nominovany vtedy aj teraz. Mam pocit, že ho tam volaju za zasluhy a nie pre vykony. Bolo niekoľko golmanov v tejto aj minulej sezone, ktori chytali lepšie ako on. Ano, ma skusenosti, ale čo z nich, keď nema formu?!
weirdo Zverejnené 28. Apríl, 2009 Zverejnené 28. Apríl, 2009 to je mozne. hlavne v tejto chvili je ze Filc nesklamal a do brany postavi Halaka.
vred Zverejnené 28. Apríl, 2009 Zverejnené 28. Apríl, 2009 Cakal som ze nam nalozia, ale nie takto, ze budeme celu tretinu v oslabeni, hlavne to prve piskanie proti nasim a dalsie na 5:3.. :lol: Uz ani neviem na koho mam byt nastvany, ci na rozhodcov alebo na nasich, ale som s toho dost smutny :)Aj ked som cakal ze dostaneme, ale nie takto neferovo
Sniper Zverejnené 28. Apríl, 2009 Zverejnené 28. Apríl, 2009 Cítim v kostiach, že po týchto MS abdikuje celé vedenie SZĽH vrátane trénerov a súčasní hráči skončia s reprezentáciou. Iný akt vlastne ani neočakávam.
Darkman Zverejnené 28. Apríl, 2009 Zverejnené 28. Apríl, 2009 Ale prosim ta, teraz? Ked sa tocia peniaze okolo prestavby stadiona Ondreja Nepelu? Zabudni, ved oni tam niesu pre hokej..
game Zverejnené 28. Apríl, 2009 Zverejnené 28. Apríl, 2009 ja som skôr zvedavá nie na zväz ako taký, ale na funkcionárov, ako takých, každého jedného a menovite
Sniper Zverejnené 28. Apríl, 2009 Zverejnené 28. Apríl, 2009 Aha, ja som zabudol, že nový štadión sa stavia. Je okrem peňazí ešte na to nejaký dôvod? Len aby sme nakoniec neorganizovali MS "B" :lol:Jedno je isté, keby bol stredovek, všetci naši hráči by už boli zbičovaní.
Sniper Zverejnené 28. Apríl, 2009 Zverejnené 28. Apríl, 2009 SVK - CAN 3:7 Bondra tipoval, že vyhráme 3:2. No tri góly sme dali. Pozitívne je, že poslednú tretinu sme vyhrali.
vred Zverejnené 28. Apríl, 2009 Zverejnené 28. Apríl, 2009 Bolo to velmi tazke, prva tretina ked rozhodcovia (a myslim si ze to bolo kvoli rozbitom nose kanadana, lebo vtedy sa to zacalo) nadrziavali Kanadanom dost zalomcovala s hracmi a sebavedomie nebolo ziadne, a velka nervozita k tomu.Vzdy alebo v drvivej vetsine nasich zapasov s Kanadou bol takyto pripad ze rozhodcovia im nadrziavali, ale toto bol uz vrchol. Aj ja som strasne zvedavi na reakciu. Na hracov, trenera, a nase slavne SZLH - ak to vobec bude reagovat..
slimak Zverejnené 28. Apríl, 2009 Zverejnené 28. Apríl, 2009 Kvoli nasej doterajsej hre som dnes pozeral na futbal. Ale prvu tretinu a nas gol na 5:1 v druhej tretine. z nasou hrou som bol ale spokojny. Prijemne ma prekvapili. Kvoli zraneniu kanadskeho hraca a kvoli tomu ze to nevideli rozhodcovia, tak to domrvili zapas, ze si to neviem dat ani do palice. nase prve tri goly v presilovkach , jedna 5:3(inak 5. gol tiez 5:3). nase vylucenia v utocnom pasme. Ten nas novy hrac Stefanka rozhodca dvihal ruku ked ho uz kanadan drzal istu dlhu dobu, predtym ho drzal nas hrac. Hossove neviem co(pri nasom utoku), to uz neopakovali ani svajciari na 5:3 v druhej tretine.Bicekov prienik(v prvej tretine), kde ho obranca sundal oboma rukami mali v pazi. Nepozeram takyto zapas aj kvoli rozhodcom. nebavi ma to(som uz pamatnik a videl som vselico). Naco je to dobre. proti rusom ci svedom by nas tak nedomrvili.Ja si ani necenim vykony(vysledky) kanady aspon do strtfinale. Je to hnus. Este som rad ze nasi im strelili aspon tri kusy. Zial som ich nevidel. Ale z toho co som videl si myslim, ze nasi im mohli byt vyrovnany super. Pre mna OK. PS. este aj faul v utocnom pasme neviem ci Bartovic(ci vobec takeho mame) v telke nebolo vidno pre tela rozhodcu ci hraca), prilozil vraj hokejku na kanadana ale kanadan nespadol. Ale uz si viac nepamatam, ale Kanada ides, . este raz hnus.
weirdo Zverejnené 29. Apríl, 2009 Zverejnené 29. Apríl, 2009 hrali sme lepsie ako som cakal, ale napriek tomu 'rozhodca je homosexual'. takto nadrziavat jednemu teamu som este nevidel, a to si odmyslim hocijake narodnostne vasne. nevravim, ze kanadania by nam to nenasolili bez presiloviek, ale minimalne k 3 golom dneska nam dopomohol arbiter. vrela vdaka.
bobsapp Zverejnené 29. Apríl, 2009 Zverejnené 29. Apríl, 2009 Huh, tak to bolo oveľa lepšie ako som očakával.Presilovky Kanaďanov nás zničili. Taká úspešnosť sa len tak nevidí. Tie góly. Fakt neviem ktorý sa dá vyčítať brankárom.Beriem späť čo som hovoril o tých rozhodcoch. Opäť sa pískali, tie neviditeľné a obojstranné držania a bránenie v hre. Ku koncu, keď už bolo vymaľované, sa niečo písklo aj pre nás.Škoda toho. Hrou počas 5na5 to na 7:3 nebolo.Treba podobný výkon ukázať aj proti ostatným :lol: Maďari to domrvili a nedokázali vyhrať, škoda.
aljak63 Zverejnené 29. Apríl, 2009 Zverejnené 29. Apríl, 2009 ...::: Group A :::... Hungary vs. Belarus - 1:3 (0:1, 1:0, 0:2) Goals: 26. Peterdi - 4. Kaliuzhny, 55. Ugarov, 60. Grabovski Goalkeepers: Szuper (2/41) - Mezin (1/23) Shots: HUN vs. BLR - 23:42 Canada vs. Slovakia - 7:3 (3:0, 3:1, 1:2) Goals: 17. a 43. Spezza, 5. Roy, 7. Doan, 30. White, 34. Weber, 36. Stamkos - 27. Surovy, 56. Hossa, 59. Granak Goalkeepers: Roloson (3/37) - Halak (5/17), Lasak (2/7) Shots: CAN vs. SVK - 24:37 Tabuľka A-skupiny: Canada - (22:4) - 9 pts Belarus - (6:8) - 5 pts Slovakia - (8:12) - 4 pts Hungary - (4:16) - 0 pts ...::: Group B :::... Russia vs. Switzerland - 4:2 (1:2, 1:0, 2:0) Goals: 3. Atyushov, 30. Kovalchuk, 49. Morozov, 60. Perezhogin - 10. Gardner, 18. Pluss Goalkeepers: Bryzgalov (2/39) - Gerber (3/23) Shots: RUS vs. SUI - 24:39 France vs. Germany - 2:1 (2:1, 0:0, 0:0) Goals: 4. Lussier, 17. Tardif - 5. Hecht Goalkeepers: Lhenry (1/31) - Patzold (2/26) Shots: FRA vs. GER - 26:31 Tabuľka B-skupiny: Russia - (16:4) - 9 pts Switzerland - (6:6) - 5 pts France - (4:9) - 3 pts Germany - (3:10) - 1 pts________________________________________________ 2 základné skupiny MS sú už dohraté, včera sa rozhodlo aj o 2 postupujúcich. A-skupina: V zápase, ktorý rozhodol o postupe ďalej sa stretli Bielorusi a Maďari, zápas bol dlho vyrovnaný 1:1, no v závere prišiel bieloruský gól, ktorý rozhodol o všetkom, napokon prišla ešte poistka do prázdnej brány a Bielorusi vyhrali 3:1. V streleckej aktivite jasne dominovali Bielorusi, ale výborne chytali brankári na oboch stranách: Szuper zo 41 striel inkasoval len 2 krát, Mezin z 23 striel len 1 gól - tomu sa vraví nadpriemerná úspešnosť. Víťaz bol ale len jeden - Bielorusi postupujú z 2.miesta ďalej, Maďari budú hrať len o záchranu. Vo večernom zápase sa potom o prvenstvo v skupine stretla Canada a Slovensko. Výsledok 7:3 hovorí za všetko, rozhodli presilovky a herná kvalita. Slováci boli strelecky aktívnejší a to prekvapivo v pomere 37:24, no ale ani to im nestačilo na lepší výsledok ako 7:3. Skvelý bol Roloson, ktorý čelil 37 slovenským strelám a inkasoval len 3 krát, zato znovu katastrofálna úspešnosť pre slovenských brankárov: Halák vo svojej premiére 71% úspešnosť, striedajúci Lašák podobne - 71% = podpriemer! Canada teda postupuje z 1.miesta a bez straty bodu, Slováci idú ďalej len z 3.miesta a budú mať čo robiť, aby do dotiahli do štvrťfinále. B-skupina: Najprv sa poobede stretli v boji o 1.miesto Rusi a domáci Švajčiari. Zo začiatku mali zápas vo svojich rukách práve domáci Švajčiari a po 1.tretine viedli 2:1, no potom ďalší gól už nepridali - naopak Rusi v 2.tretine vyrovnali a v 3.tretine napokon aj rozhodli o svojom víťazstve 4:2. Švajčiari boli aktívnejší, ale Ilya Bryzgalov podal famózny výkon, keď z 39 striel len 2 krát inkasoval, Gerber nepodal zrovna kvalitný výkon a jeho Švajčiarsko prehralo. Rusi teda tiež bez straty bodu idú ďalej z 1.miesta, Švajčiari postupujú z 2.miesta. Večer to bol boj medzi Francúzmi a Nemcami, kde išlo fakt o veľa - o poslednú postupovú miestenku! Prekvapujúco sa z víťazstva tešili Francúzi, keď góly padali len v 1.tretine a tá skončila 2:1 v prospech Francúzska. Veľkú rolu hrali teda výkony brankárov, a veľkou hviezdou bol znovu francúzsky skvelý brankár Lhnery, ktorý sa stal pre aktívnejších Nemcov nočnou morou - z 31 striel pustil za svoj chrbát len 1 gól, na druhej strane Petzold tiež podal dobrý výkon, ale na víťazstvo to nestačilo. Outsideri turnaja sú teda zachránený a Francúzsko ostane v elitnej kategórií! Zato Nemci nečakane budú hrať len o záchranu, tieto MS si iste predstavovali dosť inak!
Sniper Zverejnené 29. Apríl, 2009 Zverejnené 29. Apríl, 2009 Darmo, generáciu hráčov z úspešných rokov 2000-2004 asi už ťažko nahradíme. Máme toľko hráčov že dokážeme poskladať len jedno mužstvo. A keď sa niekomu nechce (Pálffy) alebo nemôže (hráči v zostávajúcich kluboch NHL) tak veľa toho neposkladáme.
lopata555 Zverejnené 29. Apríl, 2009 Zverejnené 29. Apríl, 2009 Ja som dúfal že keď budeme hrať z Canadou že nebude pískať Američan. Bohužiaľ stalo sa a hneď som vedel že komu bude nadŕžať. Naši nehrali zle respektíve tak zle ako proti Maďarom či Bielorusom. Teraz treba dúfať že porazíme Čechov a Fínov .... ale to veľmi pochybujem ....
aljak63 Zverejnené 29. Apríl, 2009 Zverejnené 29. Apríl, 2009 Inak mi je ľúto tých 3 súperov Nemecka, ktorí budú s nimi hrať skupinu o záchranu! Nemci totiž ako budúcoročný usporiadatelia nemôžu zostúpiť a aj keby všetko prehrali tak proste nevypadnú! To je pekne nefér voči tým 3 teamom čo tam s nimi budú = Maďari, no a zrejme Rakúšania (resp. Lotyši), a Dáni (resp. Nóri). Takže tie 3 teamy sa budú musieť poriadne namakať, aby v Top Division ostali - keďže len jeden z nich tam naozaj aj ostane! Tak prajem to samozrejme najviac Maďarom, tak verím že Levante Szuper ich udrží v Top Division :lol:
Ryan Giggs Zverejnené 29. Apríl, 2009 Zverejnené 29. Apríl, 2009 Presilovky Kanaďanov nás zničili. Taká úspešnosť sa len tak nevidí.Nevidi sa ani taka uspešnosť dostať goly v oslabeniach (nielen včerajši zapas) a uspešnosť nedať gol v presilovke ako maju naši. :lol:
aljak63 Zverejnené 29. Apríl, 2009 Zverejnené 29. Apríl, 2009 Ryan má pravdu. Slováci sú v oslabeniach na poslednom mieste (spoločne s Dánmi a Nórmi) - 50% úspešnosť pri oslabení - to znamená, že pri každom druhom slovenskom vylúčení padne gól :lol: Vo využívaní presiloviek sú Slováci vďaka včerajším 2 využitým PP tak v strede - na 9.mieste = 13,33% úspešnosť. Len tak mimochodom : najlepší vo využívaní presiloviek sú Fíni (58,33%), a v oslabeniach sú takisto najlepší Fíni (100%). No aj keď dneska proti Česku tieto krásne prvenstvá asi pôjdu poriadne dole, ale tak verím, že to Fíni zvládnu a zo skupiny budú postupovať z 1.miesta! Lets Go SUOMI!
aljak63 Zverejnené 29. Apríl, 2009 Zverejnené 29. Apríl, 2009 ...::: Group C :::... Austria vs. Latvia - 0:2 (0:1, 0:0, 0:1) Goals: 20. Cipulis, 55. Dzerins Goalkeepers: Bruckler (2/37) - Masalskis (0/21) Shots: AUT vs. LAT - 21:37 Sweden vs. United States - 6:5ot (0:1, 2:2, 3:2 - 1:0) Goals: 26. a 57. Weinhandl, 27. Nilson, 49. Johansson, 53. Persson, 62. Tarnstrom - 38. a 45. Shannon, 15. O'Sullivan, 30. Liles, 49. Johnson Goalkeepers: Gustavsson (5/44) - Esche (6/28) Shots: SWE vs. USA - 28:44 Tabuľka C-skupiny: United States - (15:9) - 7 pts Sweden - (15:9) - 6 pts Latvia - (7:6) - 5 pts Austria - (2:15) - 0 pts ...::: Group D :::... Denmark vs. Norway - 4:5ot (2:2, 1:1, 1:1 - 0:1) Goals: 5. Sundberg, 10. Damgaard, 22. Green, 47. Nielsen - 6. Thoresen, 14. Bastiansen, 37. Vikingstad, 45. Zuccarello-Aasen, 62. Jakobsen Goalkeepers: Galbraith (5/42) - Grotnes (4/36) Shots: DEN vs. NOR - 36:42 Finland vs. Czech Republic - 4:3 (1:2, 2:1, 1:0) Goals: 10. a 39. N.Kapanen, 24. Koistinen, 52. Hagman - 11. Rolinek, 14. Blatak, 24. Kotalik Goalkeepers: Rinne (3/21) - Stepanek (4/33) Shots: FIN vs. CZE - 33:21 Tabuľka D-skupiny: Finland - (14:4) - 9 pts Czech Republic - (13:6) - 6 pts Norway - (7:14) - 2 pts Denmark - (5:15) - 1 pt Ďalší program MS 2009: ...::: GROUP E - Osemfinálová skupina (A+D) :::... Canada - (13:4) - 6 pts Finland - (9:3) - 6 pts Czech Republic - (8:6) - 3 pts Belarus - (3:7) - 2 pts Slovakia - (4:9) - 1 pt Norway - (2:10) - 0 pts ...::: GROUP F - Osemfinálová skupina (B+C) :::... Russia - (11:4) - 6 pts United States - (9:8) - 4 pts Switzerland - (3:4) - 3 pts Sweden - (8:8) - 3 pts Latvia - (5:6) - 2 pts France - (2:8) - 0 pts ...::: GROUP G - Skupina o záchranu :::... Hungary Germany Austria Denmark________________________________________________ Základné skupiny sú odohrané, ideme teda do ďalšej fázy! C-skupina: V zápase o postup zo základnej skupiny ďalej sa stretli Lotyši a Rakúšania, no a podľa predpokladov Lotyši zdolali svojho súpera 2:0. V závere 1.tretiny sa Lotyši dostali do vedenia a postup ďalej spečatili necelých 5 minút pred koncom. Aktívnejší boli jednoznačne Lotyši a rakúsky brankár mal plno práce - Bruckler napriek 2 gólom vychytal 35 striel a to je veľmi solídny výkon, no ešte lepšie odchytal Masalskis, ktorý ukázal 21 úspešných zákrokov a vychytal shutout. Lotyši postupujú ďalej z 2.miesta, Rakúšania si zahrajú len o záchranu! Večerný zápas o víťazstvo v skupine hrali proti sebe Američania a Švédi. Zo začiatku mali Američania navrch a viedli, ale Švédi ich stále doťahovali a zápas sa napokon rozhodol až v predĺžení, keď zápas rozhodol Tarnstrom a Švédi zvíťazili 6:5. Aktívnejší však boli Američania v pomere 44:28, no a obaja brankári v tomto útočnom zápase moc nezažiarili, viac sa napokon však tešil Gustavsson. Švédi odčinili tak prehru s Lotyšmi a napokon skončili v skupine na 2.mieste, Američania vďaka bodu za prehru v predĺžení obsadili 1.miesto v skupine. D-skupina: Veľmi napínavý zápas zohrali 2 severské teamy - ako Nóri, tak aj Dáni sa chceli udržať do ďalšej fáze a bol to priamy boj o postup. Bol to veľmi vyrovnaný zápas a po celý čas sa ani jeden z teamov nevzdialil väčší rozdiel ako rozdiel 1 gólu. Nóri spočiatku museli stále doťahovať, až v závere získali prevahu, ktorú korunovali v predĺžení a vyhrali 5:4. Nóri sa teda tešia z postupu z 3.miesta, Dáni padajú do skupiny o záchranu. Večerné derby proti sebe zohrali Fíni a Česi - oba teamy boli pred zápasom bez prehry a oba chceli postúpiť z 1.miesta. Bol to napínavý zápas a dlho bolo vyrovnané, napokon rozhodol o víťazstve Fínska v 3.tretine Hagman a stanovil tak finálne skóre 4:3 pre Suomi. Fíni boli aj aktívnejší v útoku, a Česi napriek menšej aktivite dokázali potrápiť Rinneho, takisto aj Fíni vytrápili Štepánka. Suomi postupuje ďalej s 3 víťazstvami a bez straty bodu z 1.miesta, Česi idú napokon ďalej len z 2.miesta.
tomassi Zverejnené 30. Apríl, 2009 Autor Zverejnené 30. Apríl, 2009 no bratříci pokračovali v nastúpenom trende,kt. Kanada tieto MS udáva ani by som neprispel, ale gól dal Weber,tak je to viacmenej mojou povinosťou inak celkom som prekvapený Lotyšmi
aljak63 Zverejnené 1. Máj, 2009 Zverejnené 1. Máj, 2009 ...::: Group E :::... Russia vs. Sweden - 6:5ot (2:2, 1:1, 2:2 - 1:0) Goals: 28. a 65. Kalinin, 12. Nikulin, 15. Saprykin, 51. Mozyakin, 58. Proshkin - 50. a 59. Huselius, 3. Wallin, 19. Stralman, 24. Persson Goalkeepers: Bryzgalov (5/38) - Holmqvist (3/16), Gustavsson (3/19) Shots: RUS vs. SWE - 35:38 Switzerland vs. Latvia - 1:2so (0:1, 0:0, 1:0 - 0:0, 0:1) Goals: 59. Ambuhl - 16. Cipulis, SO: Nizivijs Goalkeepers: Gerber (2/22) - Masalskis (1/39) Shots: SUI vs. LAT - 39:22 Tabuľka E-skupiny: Russia - (17:9) - 8 pts United States - (9:8) - 4 pts Latvia - (7:7) - 4 pts Sweden - (13:14) - 4 pts Switzerland - (4:6) - 4 pts France - (2:8) - 0 pts ...::: Group F :::... Belarus vs. Norway - 3:2ot (0:1, 1:1, 1:0 - 1:0) Goals: 23. Ugarov, 42. Grabovski, 65. Salei - 7. Thoresen, 21. Trygg Goalkeepers: Mezin (2/40) - Lysenstoen (3/28) Shots: BLR vs. NOR - 28:40 Canada vs. Czech Republic - 5:1 (3:0, 0:0, 2:1) Goals: 8. a 14. Stamkos, 18. Weber, 41. Heatley, 50. St.Louis - 58. Hemsky Goalkeepers: Mason (1/45) - Stepanek (3/7), Prusek (2/17) Shots: CAN vs. CZE - 24:45 Tabuľka F-skupiny: Canada - (18:5) - 9 pts Finland - (9:3) - 6 pts Belarus - (6:9) - 4 pts Czech Republic - (9:11) - 3 pts Slovakia - (4:9) - 1 pt Norway - (4:13) - 1 pt________________________________________________ Štyrmi zápasmi sa včera začali boje v osemfinálových skupinách. E-skupina: V popoludňajšom zápase tu bol napínavý boj medzi Rusmi a Švédmi, v ktorom padlo 11 gólov a z víťazstva sa napokon tešili Rusi v predĺžení, keď o výhre Ruska 6:5 rozhodol v poslednej minúte predĺženia Kalinin. Celý zápas bol ale poriadne vyrovnaný a po celý čas sa nikto nevzdialil ani len na rozdiel 2 gólov, dokonca všetky tretiny skončili remízou. Aj strelecky to bolo vyrovnané, hoci o kúsok aktívnejší boli predsa len Švédi. Brankári včera proti silným útokom zrovna nezažiarili - Bryzgalov však bol na ľade úspešnejší ako švédska dvojica Holmqvist a Gustavsson, ktorí zachytali naozaj dosť zle. Rusi teda aj naďalej idú bez prehry. Vo večernom súboji to bol ďalší tesný súboj a to medzi domácimi Švajčiarmi a prekvapivo schopnými Lotyšmi, ktorí napokon aj zvíťazili 2:1, ale až v samostatných nájazdoch. V závere 1.tretine viedli Lotyši 1:0 a celý zápas sa Švajčiarom nedarilo streliť gól, no napokon sa to podarilo 91 sekúnd pred koncom a zápas mal dohru v nájazdoch, kde jedine Nizivijs bol úspešný a Lotyši pripísali ďalšiu výhru. Veľkú zásluhu na tom nesie lotyšský brankár Masalskis, ktorý znovu žiaril a vysoko-aktívnych Švajčiarov a ich 39 striel vychytal len s 1 inkasovaným gólom, Gerber mal práce menej, no napriek tomu z 22 striel inkasoval o gól viacej. F-skupina: Boj medzi Bielorusmi a Nórmi dopadol napokon lepšie pre Bielorusov, ktorí prehrávali síce na začiatku 2.tretiny už 0:2, ale potom pohotovo znížili a v 3.tretine vyrovnali na 2:2, zápas teda išiel do predĺženia, kde ho 25 sekúnd pred koncom rozhodol Salei, a Bielorusi sa stali v tomto zápase víťazmi. Vyššia aktivita bola na strane Nórov, ktorí prestrielali svojho súpera v pomere 40:28, no v bráne Bielorusov opäť žiaril Mezin a zo 40 striel dostal len 2 góly, nórsky brankár Lysenstoen podal viacmenej priemerný výkon. Bielorusi pripísali ďalšiu výhru a vyzerá to s nimi vcelku dobre! Vo večernom derby sa stretli stále suverénni Kanaďania s Čechmi a veruže zápas mal jednoznačný priebeh - Canada zvíťazila presvedčivo 5:1! Už po 1.tretine to bolo 3:0, no a v 3.tretine dokonca viedla Canada už 5:0, no v závere zaznamenali Česi aspoň čestný úspech. Zarážajúce, že v aktivite mali Česi poriadne navrch, pomer striel = 45:24 v prospech Česka. Kanadskú bránu však strážil skvelý bluesman Chris Mason a zo 45 striel nevykryl len jednu (kiežby tak chytal aj v Play-Off proti Canucks), no a českí brankári opäť dosť slabé úspešnosti: Štepánek, ktorý bol v závere 1.tretiny vystriedaný dostal zo 7 striel 3 góly, jeho pokračovateľ Prusek o čosi lepší, avšak 2/17 - tiež nič moc extra. Canada teda suverénne pokračuje bez prehry, a zatiaľ vždy vyhrali s náskokom prinajmenšom o 4 góly! Som zvedavý, kto ich zastaví, a či vôbec niekto!
Tom182 Zverejnené 1. Máj, 2009 Zverejnené 1. Máj, 2009 tesi ma ze Canada valcuje vsetko co pride, nech im to pekne este par zapasov vydrzi :lol:
Sniper Zverejnené 1. Máj, 2009 Zverejnené 1. Máj, 2009 Ako pozerám na tie výsledky tak myslím, že by bolo veľkým prekvapením keby sa Kanada nestala majstrom.
slimak Zverejnené 1. Máj, 2009 Zverejnené 1. Máj, 2009 Ja to este tak jasne nevidim, este nehrala s lepsimi supermi(FIN, Swe,Usa,Rus).Snami a cechmi im stacila jedna tretina. Ale co som trochu videl zapasy Fin- cze a cze a kanady, nelamal by som nad nami palicu. Verim ze jeden vysledok urobia.
aljak63 Zverejnené 1. Máj, 2009 Zverejnené 1. Máj, 2009 Tiež si myslím, na MS sú okrem Canady ešte 2 ďalšie teamy, ktoré hrajú zatiaľ bez prehry - Suomi a Rossija, aj keď ani jeden nepôsobí až tak suverénne ako Canada, ale myslím, že v priamej konfrontácií to bude poriadne zaujímavé ešte!
Odporúčané príspevky