weirdo Zverejnené 25. Apríl, 2009 Zverejnené 25. Apríl, 2009 preco mas neodkladnu potrebu riesit kazdy nazor?
Tom182 Zverejnené 25. Apríl, 2009 Zverejnené 25. Apríl, 2009 ahaa pardon ze som sa dovolil opytat...ked niekto nieco napise je prirodezene ak na to niekto reaguje...co uz
aljak63 Zverejnené 25. Apríl, 2009 Zverejnené 25. Apríl, 2009 Weirdo, presne preto prečo hrávajú Paul a Yan Šťastný za USA :lol:Teda je to niečo podobné = tiež slovenské korene, ale iné občianstvo. A navyše - je to Ondrejčík, a nie Ondrejíček ...
weirdo Zverejnené 25. Apríl, 2009 Zverejnené 25. Apríl, 2009 tom, ked sa odvolavas na reakciu, uvedom si ze si pisal offtopic, lebo som sa pytal na nieco ine. aljak bacha. Stastnych nemozes porovnavat, lebo tam presne podla mena uhadnes, odkial pochadzaju. Ondrejcik ma slovensky pas, je narodeny na Slovensku a ma este aj slovenske meno (a neverim, ze jeho rodicia su pomadarceni, lebo chalan sa nevola Attila ani Laszlo). Tak to je mi uz aky madar?????
Ryan Giggs Zverejnené 25. Apríl, 2009 Zverejnené 25. Apríl, 2009 Včerajši pripravny zapas Maďarsko-Finsko 4:3 pp. Maďari vyhrali na najazdy a ziskali tak ďalši cenny skalp. Videl som ten zapas, hrali veľmi dobre, boli Finom viac ako vyrovnany super, až som bol prekvapeny. Naši ich maju v skupine, tak by tento zapas mohol byť mementom pre našich, že ich pravdepodobne nečaka ľahky zapas.Ja som to vravel, že to nebude jednoduche. Navyše, myslim si, že v každom zapase sa budeme takto trapiť. Treba si uvedomiť, že v našom mužstve chyba typicky strelec (typu Hossu, Gaborika, Svatoša...) a preto sa na každy gol natrapia. Smerom dopredu zle nehrali veď mali 52 striel, problem je, že nemal kto dať gol. Weirdo Nečuduj sa z toho Ondrejčika či Silleho. Koncom 90-tych rokov bola maďarska repre cca z 50% tvorena rodenymi Slovakmi, ktori tam hrali ligu, dokonca aj vtedajši treneri boli Slovaci. Aj dnes tam v lige hraje kopa Slovakov, ktori na našu ligu nemaju.
weirdo Zverejnené 25. Apríl, 2009 Zverejnené 25. Apríl, 2009 Aj dnes tam v lige hraje kopa Slovakov, ktori na našu ligu nemaju.LOL, nieco podobne som chcel pocut :lol: Aj ten pipis Ondrejcik ich tam mal za ulohu asi sabotovat alebo co, ved viacmenej len sedel na trestnej :)
aljak63 Zverejnené 25. Apríl, 2009 Zverejnené 25. Apríl, 2009 Rastislav Ondrejčík odišiel hrať do maďarského Székesfehérváru, tam v roku 2005 dostal ponuku na zmenu občianstva - aby sa uvolnilo legionárske miesto, keďže v maďarskej lige je počet legionárov obmedzený. Navyše s ním počítali aj do reprezntácie, a Ondrejčík si bol vedomí, že za SK si asi nikdy nezahrá, tak to prijal. Navyše sú s ním už dlho spokojní v ako v klube tak aj v národnom teame. Nevidím na tom nič zlého - bola to jeho voľba. Chce hrať hokej aj na medzinárodnej úrovni a je na MS. Snáď Maďari premôžu Bielorusov a udržia sa v Top Division!
Tom182 Zverejnené 25. Apríl, 2009 Zverejnené 25. Apríl, 2009 ty sa pytas ci ti niekto nevie povedat kto to je za zmrda....ja sa spytam preco by to mal byt zmrd...to je teda kurevsky offtopic, na offtopic je aj tak na fore macher uz niekto iny...pytam sa lebo som ten zapas nevidel tak mozno spravil nieco nehorazne co ta tak popudilo proti nemu?, alebo preto ze ako si slovak mohol dovolit hrat za niekoho ineho? (ci ani nie za ineho ale za Madarov, to je nehoraznost)..na to som myslel, preto sa pytam..ale ako vidim, zbytocne.....
slimak Zverejnené 25. Apríl, 2009 Zverejnené 25. Apríl, 2009 Nčuduj sa z toho Ondrejčika či Silleho. Koncom 90-tych rokov bola maďarska repre cca z 50% tvorena rodenymi Slovakmi, ktori tam hrali ligu, dokonca aj vtedajši treneri boli Slovaci. Aj dnes tam v lige hraje kopa Slovakov, ktori na našu ligu nemaju.A ak nemali na nasu ligu, zrejme nemaju ani na nasu reprezentaciu. A ak mali moznost si zahrat na MS,nemaju problem, ze to je za inu krajinu, resp. pravidla to umoznuju, preco nie. kto by si rad nezahral na MS? "Problem" ze nasi vysledkovo velmi nepresvedcili, ze rozdiel medzi nimi je tak priepastny.
Nokia Zverejnené 25. Apríl, 2009 Zverejnené 25. Apríl, 2009 k tomu piskaniu....sledujem MS v hokeji a olympiady uz od lilehameru a taketo nieco ako piskanie, bucanie a prekrikovanie cudzej hymny som este nezazil...piskanie pocas zapasu je ina vec, to robi hocikto hocikedy...pocas hymny to je neslusne a je jedno ci to bolo pocas nasej, ci by to bolo pocas ruskej, ceskej, svedskej, kanadskej...toto sa jednoducho nerobikrasny koment bol na hokej.sk....pocas olympiady ked proti sebe superili dve krajiny, ktore su vo vojnovom konflikte tak pocas hymny boli fanusikovia slusni a nepiskali ale nechali ju v klude dohrat....preco to nedokazu madari...
weirdo Zverejnené 25. Apríl, 2009 Zverejnené 25. Apríl, 2009 tak v tomto sa proste nezhodneme .. nechcel by som hrat na MS za iny team .. neviem si predstavit, ze mam na sebe madarsky dres s emblemom uhorska. zgrcal by som sa zo seba.
slimak Zverejnené 25. Apríl, 2009 Zverejnené 25. Apríl, 2009 ....preco to nedokazu madari... Slusni madari to dokazu a verim, ze taki aj na stadione boli. nedokazali to ti neslusni. Madari nevideli tolko zapasov z OH ci MS, su tam prvy krat. Snad sa zmenia. Weirdo Ja som pisal o takych, co nemaju problem hrat za inu krajinu.
Ryan Giggs Zverejnené 25. Apríl, 2009 Zverejnené 25. Apríl, 2009 Na margo piskotu: http://sport.aktuality.sk/hokej/ms-hokej-2...lovenskej-hymny
aljak63 Zverejnené 25. Apríl, 2009 Zverejnené 25. Apríl, 2009 Neviem čo je na tom také nepochopiteľné, v dnešnej dobe úplne normálne, že niekto reprezentuje inú krajinu, keď vo svojej nedostane príležitosť sa dostať na majstrovstvá alebo do iných prestížnych závodov. Ruska Anastasiya Kuzmina reprezentujúca Slovensko nevadí nikomu? ruský zápasník David Musuľbes - reprezentant Slovenska, alebo nemecký bežec na lyžiach Johann Mühlegg, ktorý súťažil za Španielsko. Švajčiarsky združenár Jan Schmid súťažiaci za Nórsko, česká bežkyňa Katerina Smutná reprezentujúca Rakúsko, a Jarmila Gajdošová súťažiaca za Austráliu, podobne ako iné tenistky (Jelena Dokic - Austrália, Monica Seles - USA, Martina Navrátilová - USA, ... atď atď) + krasokorčuliarov (najmä ruských) je požehnane tých čo menili občianstvo. V dnešnej dobe je to v športe už úplne normálne.
Ryan Giggs Zverejnené 25. Apríl, 2009 Zverejnené 25. Apríl, 2009 Vadi to preto (mne osobne nie), že reprezentuje Maďarsko. Keby hral za Norov, tak to nevadi nikomu. Bohužiaľ, tak to je.
Tom182 Zverejnené 25. Apríl, 2009 Zverejnené 25. Apríl, 2009 nooo tak konecne sme sa dostali k jadru problemu :lol:
Darkman Zverejnené 25. Apríl, 2009 Zverejnené 25. Apríl, 2009 weirdo Weirdo, teba som ozaj za takehoto obmedzenca nepovazoval. Neviem co riesis, dostal ponuku, prenho je to urcite profesny rast, tak co je na tom? Je to bezne v Nemecku, Svajciarsku a inych hokejovo slabsich krajinach. Len preto, ze ma Slovenske meno neznamena, ze ma 100% Slovenske korene, co ty vies, ako sa jeho mama volala za slobodna? Alebo ci nie je len 25% Slovak. A ze reprezentuje Madarsko? Co je krista na tom? Nebodaj aj ty mas z Madarska hejslovacky komplex?
weirdo Zverejnené 25. Apríl, 2009 Zverejnené 25. Apríl, 2009 ja osobne to vnimam zo svojho pohladu - akokolvek mam rad USA a Kanadu a pod, nemohol by som ich reprezentovat zo svojho presvedcenia, lebo sa citim byt Slovak. Ondrejcik je proste zaplateny hrac, ktory reprezentuje iny narod. Nepaci sa mi to, a nesuhlasim s tym - a je mi jedno, ci ma na drese znak uhorska alebo bundesadlera. Darknemyslim, ze by som mal hejslovacky komplex - osobne proti madarom nic nemam. ty povazujes reprezentaciu krajiny za nieco ako profesny rast, cim si cele MS degradoval na obycajne platene sutaze. v podstate musim suhlasit, naozaj to tam tak vyzera. ja ju ale beriem ako vrchol kariery, dostat cest reprezentovat svoju krajinu alebo nieco podobne. preto mam nieco proti hracovi, ktory ide reprezentovat iny narod za peniaze a obcianstvo - a to myslim z globalneho hladiska.
lopata555 Zverejnené 25. Apríl, 2009 Zverejnené 25. Apríl, 2009 No k hokeju na začiatku zápasu som si myslel že môžeme vyhrať aj 10:0 a nakoniec to boli nervy do poslednej sekundy. Slováci hrali slabo, odskakovali nám puky atď .... ak budeme hrať takto isto aj proti Kanade tak dostaneme výprask. Ale máme 3 body a hádam sa z toho naši poučia a budú hrať už lepšie.
game Zverejnené 25. Apríl, 2009 Zverejnené 25. Apríl, 2009 ja osobne to vnimam zo svojho pohladu - akokolvek mam rad USA a Kanadu a pod, nemohol by som ich reprezentovat zo svojho presvedcenia, lebo sa citim byt Slovak. Ondrejcik je proste zaplateny hrac, ktory reprezentuje iny narod. Nepaci sa mi to, a nesuhlasim s tym - a je mi jedno, ci ma na drese znak uhorska alebo bundesadlera. nemyslim, ze by som mal hejslovacky komplex - osobne proti madarom nic nemam. ty povazujes reprezentaciu krajiny za nieco ako profesny rast, cim si cele MS degradoval na obycajne platene sutaze. v podstate musim suhlasit, naozaj to tam tak vyzera. ja ju ale beriem ako vrchol kariery, dostat cest reprezentovat svoju krajinu alebo nieco podobne. preto mam nieco proti hracovi, ktory ide reprezentovat iny narod za peniaze a obcianstvo - a to myslim z globalneho hladiska. je to tvoj subjektívny pocit a názor, v poriadku ... len keď poviem A, poviem aj B ... je to síce mimo hokeja, ale k reprezentovaniu inej krajiny sa mi to žiada aljak tu spomenul človeka menom David Musuľbes keď za Slovensko získal tento zakaukazec bronz na OH, super sa to zarátavalo do medailovej bilancie Slovenska a posunulo ho o pekných pár priečok vyššie ... nevadilo že je to Slovák asi pol roka. športovcov, ktorí putujú z krajiny do krajiny a reprezentujú svoju novú zástavu na najvyšších súťažiach, vrátane OH a MS, je xy. ok, tak späť na hokej.
Sniper Zverejnené 25. Apríl, 2009 Zverejnené 25. Apríl, 2009 Keď niekto reprezentuje inú krajinu je síce trochu neobvyklé, ale osobne v tom nevidím žiadny akútny problém. Myslím, že nikomu nevadilo keď Musuľbes, ktorý je odnekadiaľ z bývalého ZSSR získal pre Slovensko bronz. Ale to už je mimo hokeja. Takže k hokeju. Myslím, že včera sa stalo niečo čomu sa hovorí podcenenie súpera. Pred zápasom Slováci sršali optimizmom, Maďari nemali veľké oči, takže nebol dôvod obávať sa o výsledok. Práve kvôli tomu som počítal s tým, že Slováci urobia fatálnu chybu a podcenia súpera a preto som pred zápasom v duchu tipoval tesné víťazstvo našich, ale trochu som sa aj čudoval že mi to s tou predpoveďou tak presne vyšlo. Po prvej tretine keď sme vyhrávali 1:0 (s tým sa asi tak nepočítalo), Maďarom stúplo sebavedomie a keď vyrovnali na 1:1 tak si uvedomili, že môžu niečo uhrať. Naši následne pustili do gatí, spomenuli si že už raz s Maďarmi prehrali a obávali sa že história sa zopakuje, najmä keď na nich leží dogma z minuloročného zachraňovania sa. Preto sa uhral taký výsledok aký sa uhral. S Bieloruskom treba jasne vyhrať a s Kanadou vyhrať dobrý výsledok. Potom si slovenský tzv. "dream team" očistí meno.
bobsapp Zverejnené 25. Apríl, 2009 Zverejnené 25. Apríl, 2009 Ak sa Ondrejcik cíti viac ako Maďar, prečo nie, nech každý reprezentuje koho chce.Myslím, že z Muhlega sú Španieli po tej afére zrovna nadšení nie sú :lol: Počas hokejových zápasov pískajú fanúšikovia väčšiny krajín. Ale to čo robili maďari (určite nie všetci ale len nejaké percento) bolo úbohé a otrasné.Podali sympatický výkon a ak to zmiernia, v klude nech ostanú v Áčku, ak nie nech si tak fandia v I.divízii. Nechápem, že nemôžeme hrať tak ako sme hrali prvé či posledné dve minúty. Asi sa im nechce. Ale ak niekto napíše že sme mali v zápase neuveriteľné šťastie, musím sa tomu smiať.
vred Zverejnené 26. Apríl, 2009 Zverejnené 26. Apríl, 2009 Pre Slovensko bude uspech ked nebude bojovat o udrzanie medzi elitu, a to teraz hovorim o hokeji vseobecne. Cez tieto majstrostva ak sa dostaneme do stvrtfinale, tak to bude uspech :lol: Som zvedavi na dnesny zapas. Osobne to tipujem na remizu alebo prehru, ak vyhrame, tak to bude len o chlpok a o stasti. ..dufam ze nemam pravdu :)
aljak63 Zverejnené 26. Apríl, 2009 Zverejnené 26. Apríl, 2009 2.deň MS znovu nepriniesol žiadne výraznejšie prekvapenia, až na trápenie USA! ...::: Group C :::... United States vs. Latvia - 4:2 (1:1, 2:1, 1:0) Goals: 12. a 36. Johnson, 32. Stafford, 47. O'Sullivan - 5. Vasiljevs, 27. Karsums Goalkeepers: Esche (2/20) - Masalskis (4/38) Shots: USA vs. LAT - 38:20 Sweden vs. Austria - 7:1 (3:0, 0:1, 4:0) Goals: 42. a 47. Weinhandl, 2. Jonsson, 12. Johansson, 13. Nilsson, 50. Harju, 50. Eriksson - 32. Oraze Goalkeepers: Holmqvist (1/31) - Bruckler (7/38) Shots: SWE vs. AUT - 38:31 Tabuľka C-skupiny: Sweden - (7:1) - 3 pts United States - (4:2) - 3 pts Latvia - (2:4) - 0 pts Austria - (1:7) - 0 pts ...::: Group D :::... Norway vs. Finland - 0:5 (0:3, 0:1, 0:1) Goals: 14. Miettinen, 17. Immonen, 20. Kapanen, 35. Pyorala, 45. Lehtonen Goalkeepers: Grotnes (5/45) - Rinne (0/30) Shots: NOR vs. FIN - 30:45 Czech Republic vs. Denmark - 5:0 (1:0, 3:0, 1:0) Goals: 7. Hlinka, 32. Marek, 36. Cajanek, 38. Hemsky, 51. Jagr Goalkeepers: Stepanek (0/21) - Galbraith (5/45) Shots: CZE vs. DEN - 45:21 Tabuľka D-skupiny: Finland - (5:0) - 3 pts Czech Republic - (5:0) - 3 pts Norway - (0:5) - 0 pts Denmark - (0:5) - 0 pts________________________________________________ C-skupina: Američania sa mierne potrápili vo svojom úvodnom zápase s Lotyšmi a napriek vysokej streleckej prevahe museli dokonca otáčať zápas z nepriaznivého stavu 1:2, no napokon zápas dotiahli to víťazného koncu a tešili sa z víťazstva 4:2. Vo večernom zápase Švédi doslova zničili hneď na úvod Rakušanov a to vo vysokom pomere 7:1 - strelecká aktivita však bola takmer vyrovnaná, ale kvalita brankárov a aj útokov bola na absolútne inej úrovni, 82% úspešnosť rakúskeho brankára vraví za všetko, zato Homqvist odchytal vynikajúco a inkasoval len jediný raz. D-skupina: Na úvod tejto skupiny v severskom duely zvíťazili Fíni jednoznačne 5:0 nad Nórmi, krásny výsledok na úvod a Fíni tak naznačili svoju aktivitu vpredu a aj kvalitu v obrane a na brankárskom poste skvelo odchytal Pekka Rinne, ktorý zlikvidoval všetkých 30 nórskych striel a pripísal shutout. SUOMI - len tak ďalej! Druhý zápas skupiny D mal podobný spád, akurát že Češi mali oveľa väčšiu dominanciu v aktivite a tak výsledok 5:0 odrazil zrejme to čo sme videli aj na ľade, Stepanek čelil 21 strelám a všetky pochytal - takže aj on pripisuje shutout.
Odporúčané príspevky